Απώλεια στο μεσοκοιλιακό διάφραγμα

[Total: 0    Average: 0/5]

Η απώλεια στο μεσοκοιλιακό διάφραγμα είναι συχνότερα ένα συγγενές ελάττωμα της καρδιάς, με αποτέλεσμα το αίμα να ρέει από την αριστερή στην δεξιά κοιλία, γεγονός που προκαλεί την υπερτροφία της καθώς η ροή του αίματος μέσω της μικρής κυκλοφορίας του αίματος αυξάνεται.

Το ελάττωμα μπορεί να οφείλεται σε ανώμαλη ανάπτυξη του μεσοκοιλιακού διαφράγματος που υπάρχει ήδη στο έμβρυο ή μπορεί επίσης να προκληθεί από τραυματισμό στο θώρακα, ρήξη του ανευρύσματος του μεμβρανικού τμήματος του διαφράγματος ή κάταγμα του προσβεβλημένου μυοσκελετικού εμφράγματος.

Ένα ελάττωμα στο κοιλιακό διάφραγμα εμφανίζεται ως συγγενές ελάττωμα 25%. Βρίσκεται συχνότερα εντός του μεμβρανώδους τμήματος παρά εντός του τμήματος των μυών.

Συμπτώματα του κοιλιακού διαφράγματος

– εύκολη κόπωση νεογνών, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της σίτισης,
– το συστολικό ρούμι στο αριστερό άκρο του στέρνου, στους διακλαδικούς χώρους III και IV, είναι τραχύς, ολιστικός, θορυβώδης κατά μήκος του αριστερού άκρου του στέρνου και στο κάτω μέρος της προδικαστικής περιοχής
– υπερτροφία της δεξιάς κοιλίας,
– μια δοκιμή ΗΚΓ αποκαλύπτει ένα μερικό ή ολικό μπλοκ στο δεξιό σκέλος της δέσμης Hisa,
– Ακτινολογική εξέταση παρουσιάζει: υπερτροφία της δεξιάς κοιλίας, ελαφρά υπερτροφία της αριστερής κοιλίας και του κόλπου, διασταλμένη πνευμονική κνήμη και εντονότερη πνευμονική αγγείωση.

Σε μια μεγάλη απώλεια του μεμβρανώδους μέρους της καρδιάς, ολόκληρη η καρδιά μπορεί να είναι διασταλμένη. Η αναστροφή της διαρροής μπορεί να προκαλέσει μορφολογικές αλλαγές που συμβαίνουν ήδη στην ηλικία των 1-2 ετών.

Θεραπεία του ελαττώματος κοιλιακού διαφράγματος

Η θεραπεία του ελαττωματικού κοιλιακού διαφράγματος είναι λειτουργική όταν: ο ασθενής δεν αντιδρά στη φαρμακοθεραπεία, έχει αρχικά χαρακτηριστικά πνευμονικής υπέρτασης, η διαρροή υπερβαίνει το 50%. Οι μικρές απώλειες είναι επιρρεπείς στην αυτοθεραπεία μέσω της σφράγισης. Τα αντιβιοτικά πρέπει να χρησιμοποιούνται για την αποφυγή μολυσματικής ενδοκαρδίτιδας.
Μόνικα Κοζάκ

– Εσωτερικές ασθένειες «, Andrzej Szczeklik, ed. Practical Medicine, Κρακοβία.
– Βασικά στοιχεία παθολογίας για φοιτητές ιατρικής «, Groniowski, Kruś, ed. PZWL, Βαρσοβία.
– Παθολογία «, Robbins, ed. Urban & Partner, Wrocław.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*