Ατοπική Spiderowka I Hornsitis

[Total: 0    Average: 0/5]

Η ατοπική επιπεφυκίτιδα και η κερατοειδίτιδα επηρεάζουν κυρίως τους ασθενείς με ατοπική δερματίτιδα (εκτιμάται ότι αυτό το πρόβλημα μπορεί να επηρεάσει ακόμη και δεκάδες τοις εκατό των ανθρώπων με αυτή την κατάσταση του δέρματος). Ο μηχανισμός που είναι υπεύθυνος για τις αλλαγές στα μάτια και τις κλινικές παθήσεις δεν έχει κατανοηθεί πλήρως.

Συμπτώματα ατοπικής επιπεφυκίτιδας

Η ατοπική επιπεφυκίτιδα και η φλεγμονή του κερατοειδούς εκδηλώνονται με κνησμό των βλεφάρων και του επιπεφυκότα, σχισίματος, παρατηρείται επιπλέον έκκριση βλεννογόνου, ο επιπεφυκότα είναι συμφυής και οίδημα. Οι ασθενείς αναφέρουν φωτοφοβία και αίσθημα ξηρότητας και καύσης της περιοχής των ματιών. Γύρω από τα μάτια υπάρχουν δερματικές βλάβες και κηλίδες Trantas, που παρατηρούνται επίσης σε περιπτώσεις εαρινής επιπεφυκίτιδας και φλεγμονής του κερατοειδούς.

Θεραπεία ατοπικής επιπεφυκίτιδας

Η θεραπεία της ατοπικής επιπεφυκίτιδας παρέχεται από οφθαλμίατρους, τα διαγράμματα είναι παρόμοια με εκείνα άλλων αλλεργικών οφθαλμικών παθήσεων. Μπορεί να αναπτυχθούν επιπλοκές, ιδιαίτερα βακτηριακές και ιογενείς λοιμώξεις των οφθαλμών, μυκητιασικές λοιμώξεις αυτών των περιοχών και ο αμφιβληστροειδής μπορεί να αποκολληθεί και σε περίπτωση ακατάλληλης θεραπείας, οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν μόνιμη όραση.
Mariusz Kłos

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*