Ατριοκοιλιακή διάσπαση

[Total: 0    Average: 0/5]

Η κολποκοιλιακή διαταραχή είναι μια διαταραχή της κολπικής και κοιλιακής λειτουργίας παρά την απουσία οργανικού κολποκοιλιακού αποκλεισμού.

Η κολποκοιλιακή διάσταση συνίσταται στην εμφάνιση ενός εκτοπικού μέσου στον κολποκοιλιακό κόμβο ή στις κοιλίες με ελαφρώς ταχύτερο ρυθμό από ό, τι στον κόλπο κόλπων. Ως αποτέλεσμα, οι θάλαμοι διεγείρονται από τον κόλπο κόλπων ή το εκτοπικό μέσο ανάλογα με τη διέγερση τους.
Zhaneta Malec

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*