Βελτίωση Συνήθως συμβαίνει μετά από μερικούς μήνες

[Total: 0    Average: 0/5]

Η διάγνωση της διαβητικής πολυνευροπάθειας δεν είναι δύσκολη όταν πληροφορίες σχετικά με τη χρόνια αλκοολική κατάχρηση είναι διαθέσιμες σε ένα άτομο με χαρακτηριστικά συμπτώματα του νευρικού συστήματος. Είναι σημαντικό να αποκλείσετε άλλες καταστάσεις με παρόμοια κλινικά συμπτώματα σε άτομα που καταναλώνουν περισσότερο αλκοόλ.

Συχνά, το πιο σημαντικό πράγμα στη διάγνωση της πολυνευροπάθειας αλκοόλ είναι η λήψη πληροφοριών σχετικά με την κατάχρηση αυτής της ουσίας, διότι οι ασθενείς αρνούνται συχνά αυτή τη δυνατότητα.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι χρήσιμο να βρείτε ανυψωμένα MCV σε εργαστηριακές εξετάσεις αίματος και υψηλότερη δραστηριότητα GGTP, πράγμα που μπορεί να υποδηλώνει χρόνια χρήση αλκοόλ.

Θεραπεία της αλκοολικής πολυνευροπάθειας

Οι πρώτες ενέσεις βιταμινών Β1 και παρασκευασμάτων νικοτινικού οξέος επιφέρουν σημαντική βελτίωση στην κλινική κατάσταση του ασθενούς, ωστόσο τα συμπτώματα της νόσου συχνά δεν εξαφανίζονται τελείως και οι ψυχικές διαταραχές μπορεί να είναι μόνιμες.

Η βάση για τη θεραπεία της αλκοολικής πολυνευροπάθειας, ωστόσο, είναι να σταματήσει η λήψη αυτής της ουσίας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί μια θεραπεία.

Μια σημαντική πτυχή είναι επίσης η εφαρμογή μιας διατροφής υψηλής ποιότητας που περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του σώματος (κυρίως βιταμίνες από την ομάδα Β).

Μια σωστή διατροφή είναι σημαντική όχι μόνο για την καταστροφή του σώματος, αλλά και για τη συνύπαρξη γαστρικής ρινίτιδας σε άτομα που κάνουν κακή χρήση αλκοόλ, η οποία σχετίζεται με την κακή απορρόφηση βιταμινών. Βελτίωση συνήθως συμβαίνει μετά από μερικούς μήνες.

Πρόγνωση της αλκοολικής πολυνευροπάθειας

Η αλκοολική πολυνευροπάθεια είναι προοδευτική. Με την πάροδο του χρόνου, οι αλλοιώσεις της ασθένειας εντείνουν σημαντικά. Η πρόγνωση είναι καλή αν η θεραπεία για τον εθισμό ξεκίνησε νωρίς σε έναν ασθενή με χρόνιο αλκοόλ.

Η θεραπεία στην αλκοολική πολυνευροπάθεια βασίζεται στο γεγονός ότι τα αλκοολούχα ποτά δεν έχουν ληφθεί μέριμνα. Αν αυτό δεν γίνει, μόνο τα θρεπτικά συστατικά και τα συμπληρώματα βιταμινών δεν επαρκούν. Οι ανεπεξέργαστες, σοβαρές μορφές της νόσου οδηγούν σε θάνατο.

Το σύνδρομο Corsacal και η εγκεφαλοπάθεια του Wernicke

Μια ειδική μορφή σοβαρής νευροπάθειας αλκοόλ είναι το σύνδρομο Korsakov με ψυχικές διαταραχές. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν: τον αποπροσανατολισμό στο χρόνο, τον τόπο και το περιβάλλον, καθώς και τις απώλειες μνήμης, που αφορούν κυρίως νέα γεγονότα.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*