Βλάβη στο ενδιάμεσο νεύρο

[Total: 0    Average: 0/5]

Η βλάβη του μεσαίου νεύρου δεν προκαλεί αποκόλληση ή κάμψη του αντίχειρα και μειώνεται επίσης η κάμψη όλων των δακτύλων στις εγγύτερες διαφραγμαιαίες αρθρώσεις.

Είναι επίσης αδύνατο να μετατρέψετε ή να ανακαλέσετε το χέρι σας πλήρως. Η κάμψη είναι επίσης μειωμένη. Επιπλέον, η αίσθηση είναι εξασθενημένη στην περιοχή που παρέχεται από το μεσαίο νεύρο.

Ως αποτέλεσμα της βλάβης, οι μυς του αντίχειρα, που παρέχονται από το μεσαίο νεύρο, εξαφανίζονται. Η παλάμη του χεριού είναι πεπλατυσμένη και όταν προσπαθείτε να λυγίζετε τα δάχτυλά σας σε όλες τις αρθρώσεις, το χέρι παίρνει μια όμοια θέση (ο αντίχειρας και ο δείκτης παραμένουν ίσοι).

Οι δυσάρεστες παραισθησίες και ο πόνος στην περιοχή της αισθητικής εννεύρωσης μέσω του μεσαίου νεύρου συμβαίνουν συχνά ως αποτέλεσμα της βλάβης στο μεσαίο νεύρο. Σε παρατεταμένες παραλύσεις αναπτύσσονται τροφικές διαταραχές του δέρματος και των νυχιών.

Αναγνώριση βλάβης ενδιάμεσου νεύρου

Δεν είναι δύσκολο να προσδιοριστεί η καταστροφή των μέσων σημείων του νεύρου. Απαιτείται λεπτομερής νευρολογική εξέταση του ασθενούς. Η απόδειξη της απώλειας ή βλάβης της λειτουργίας από τους μυς που τροφοδοτούνται με ίνες του μεσαίου νεύρου υποδεικνύει τη βλάβη.

Μια ηλεκτρομυογραφική εξέταση μπορεί να είναι χρήσιμη στη διάγνωση βλάβης του κεντρικού νευρικού συστήματος, καθώς είναι χαρακτηριστική τυπικής ανωμαλίας του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Είναι σημαντικό να επιβεβαιωθεί ότι η βλάβη είναι απομονωμένη ή επηρεάζει και άλλες νευρικές ίνες. Επιπλέον, η διαδικασία της νόσου θα πρέπει να διαφοροποιείται από τα θέματα του ανώτερου νευρικού συστήματος.

Θεραπεία της βλάβης του μεσαίου νεύρου

Η θεραπεία της διάμεσης νευρικής βλάβης βασίζεται στην επιθυμία του ασθενούς να ανακτήσει την πλήρη αποτελεσματικότητα. Η αποκατάσταση του ασθενούς με τη χρήση φυσιοθεραπευτικών διαδικασιών είναι σημαντική στη θεραπεία.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*