Βλάβη του νευρικού προσώπου

[Total: 0    Average: 0/5]

Ο προσδιορισμός της διάγνωσης με βάση την κλινική πορεία δεν είναι δύσκολος. Είναι απαραίτητο να αναζητήσετε τα αίτια της βλάβης του νεύρου του προσώπου. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει πλήρης βελτίωση – η πρόγνωση μπορεί να προσδιοριστεί με βάση τα ηλεκτρομυογραφικά αποτελέσματα.

Πρόγνωση της βλάβης του νευρικού συστήματος

Εάν οι παρατηρηθείσες αλλαγές δεν ενταθούν σημαντικά, το paresis εξαφανίζεται μετά από 3-6 εβδομάδες, αν οι ανωμαλίες είναι πιο έντονες, είναι ορατές μόνο μετά από μερικούς μήνες και τα ελαφρά συμπτώματα μπορεί να παραμείνουν καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής (αυτό ισχύει μόνο για ένα μικρό αριθμό των ασθενών). Μερικοί ασθενείς εμφανίζουν υποτροπές και μερικές φορές προσκρούσεις μυών του προσώπου.

Θεραπεία της βλάβης του νεύρου του προσώπου

Οι ελαφριές μορφές βλάβης του νεύρου του προσώπου εξαφανίζονται χωρίς την ανάγκη για θεραπεία. Σε βαρύτερες μορφές, χρειάζονται γρήγορα αντι-οίδημα και αντι-κυκλοφοριακά μέτρα. Είναι απαραίτητο να προστατεύεται ο κερατοειδής από ζημιά.

Ο ασθενής πρέπει να παραμείνει σε ένα δωμάτιο σε μια καθορισμένη θερμοκρασία, συνιστώνται ζεστά περιτυλίγματα του προσώπου (θερμοφόρα, ζεστό αλάτι ή τσάντα άμμου). Το μασάζ προσώπου, το οποίο μπορεί να εκτελεστεί από τον ίδιο τον ασθενή, έχει ευεργετικό αποτέλεσμα. Η τάνυση των μυών της πλευράς του ασθενούς από την υγιή πλευρά εμποδίζεται σε πρώιμο στάδιο από ένα σωστά τοποθετημένο αυτοκόλλητο.

Σε σοβαρές μορφές βλάβης του νεύρου του προσώπου, κάποιοι συνιστούν χειρουργική απομάκρυνση του νεύρου του προσώπου στο κανάλι των οστών, οδηγώντας σε αύξηση του χώρου του καναλιού και έτσι στην εξάλειψη της πίεσης στο νεύρο. Οι ενδείξεις για τη θεραπεία αυτή είναι δύσκολο να προσδιοριστούν. Σε μακροχρόνιες, πλήρεις και δυσμενείς παραλύσεις, μπορεί να γίνει μια σύνδεση μεταξύ του περιφερειακού μέρους του νεύρου του προσώπου και του υπογλώσσου ή του επιπρόσθετου νεύρου – αυτή η διαδικασία βελτιώνεται.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*