Για τους κήπους Είναι δυνατόν να θεραπεύσετε τα κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων

[Total: 0    Average: 0/5]

Η διάγνωση των κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων είναι δυνατή βάσει της τυπικής θέσης των δερματικών βλαβών και της χαρακτηριστικής τους εμφάνισης. Η διαφοροποίηση θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη ορισμένες ασθένειες, ιδίως τον καρκίνο (τρέχει με τη βάση να είναι έντονη, είναι επιρρεπής σε αποσάθρωση, καταλαμβάνει λεμφαδένες).

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι μακροπρόθεσμες αλλαγές μπορεί να είναι η αιτία της ανάπτυξης καρκίνων πλακωδών κυττάρων, ειδικά σε ηλικιωμένους. Επιπλέον, σύφιλη χαρακτηριστική για σύφιλη μπορεί να είναι παρόμοια. Οι ορολογικές δοκιμασίες και η επίδειξη της παρουσίας χλωρών σπονδύλων που είναι υπεύθυνες για τη σύφιλη είναι αποφασιστικής σημασίας.

Θεραπεία των κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων

Διαφορετικές μέθοδοι θεραπείας χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων. Σε εβδομαδιαία διαστήματα, ένα αλκοολικό διάλυμα της υποοφιλίνης μπορεί να χορηγηθεί τοπικά, ενώ το περιβάλλον δέρμα μπορεί να προστατευθεί με μια πάστα ψευδαργύρου.

Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί υποφολοτοξίνη (ένα λιγότερο τοξικό παρασκεύασμα) στο διάλυμα ή στην κρέμα και δεν χρειάζεται να εκπλυθεί. Η θεραπεία με αυτή την ένωση διεξάγεται για δύο διαδοχικές ημέρες της εβδομάδας, και στη συνέχεια επαναλαμβάνεται μέχρις ότου οι βλάβες υποχωρήσουν.

Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκαν και άλλες μέθοδοι: η κατάψυξη των υγρών αζώων, η εξαφάνιση των αλλαγών και σε περιπτώσεις που καταλαμβάνουν σημαντικές περιοχές, χειρουργικές επεμβάσεις ή θεραπεία με λέιζερ. Η χορήγηση της ιντερφερόνης άλφα ή βήτα δεν έχει ευεργετική θεραπευτική δράση, αλλά η τοπική εφαρμογή της γέλης ιντερφερόνης μετά την αφαίρεση των βλαβών είναι πιθανό να αποτρέψει την επανεμφάνιση της νόσου.

Στην περίπτωση των γιγαντιαίων κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων, μπορεί να απαιτούνται χειρουργικές ή θεραπευτικές μέθοδοι με λέιζερ (όπως σε εκτεταμένες αλλαγές). Το στέγνωμα του δέρματος με αερολύματα και απολυμαντικές σκόνες είναι συχνά αποτελεσματικό και συνιστάται σε μικρές αλλοιώσεις του δέρματος.

Πρόγνωση στα κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων

Η πρόγνωση των κονδυλωμάτων των γεννητικών οργάνων εξαρτάται κυρίως από την έκταση των βλαβών, τον χρόνο διάγνωσης (από τις πρώτες αλλοιώσεις του δέρματος) και τη θεραπευτική αντιμετώπιση που εφαρμόστηκε. Σε γενικές γραμμές, κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων μπορούν να θεραπευτούν.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*