Δευτεροβάθμια θλιβερή μηνιαία

[Głosów:0    Średnia:0/5]

Δευτερογενής επώδυνη εμμηνόρροια είναι η παθολογική κατάσταση του πόνου κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, η οποία είναι αποτέλεσμα της μη φυσιολογικής ανάπτυξης της λεκάνης.

Αυτές οι διαταραχές συνήθως επηρεάζουν τις γυναίκες ηλικίας 30-40 ετών και προκαλούνται από φλεγμονές, μυώματα που βρίσκονται στη μήτρα, ενδομητρίωση, αναπτυξιακά ελαττώματα της μήτρας ή του κόλπου και ανωμαλίες στον τράχηλο.

Τα συμπτώματα της κύριας οδυνηρής εμμηνόρροιας

Σε αντίθεση με την επώδυνη πρωτογενή εμμηνόρροια, ο πόνος ξεκινά πριν από την εμμηνόρροια, συχνά στη μέση της δεύτερης φάσης του κύκλου.

Ο πόνος εμφανίζεται στην κάτω κοιλιακή χώρα, συχνά οι ασθενείς αναφέρουν παράπονα που βρίσκονται στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης. Η διάγνωση καθορίζεται από το ιστορικό, τη γυναικολογική εξέταση και τον πυελικό υπερηχογράφημα (και ενδεχομένως την υστεροσκόπηση και τη λαπαροσκόπηση).

Θεραπεία της πρωταρχικής επώδυνης εμμηνόρροιας

Η θεραπεία των δευτεροπαθών επώδυνων περιόδων εξαρτάται κυρίως από τις αιτίες της πάθησης. Είναι συχνά ενδείξεις για χειρουργική θεραπεία, συνιστώνται μερικές φορές συντηρητικές μέθοδοι, οι οποίες συνίστανται κυρίως στη χορήγηση φαρμακολογικών παρασκευασμάτων.
Mariusz Kłos

Delli Panthea
O Delli Panthea 314 artykułów
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*