Διαταραχές ταυτότητας φύλου

[Total: 0    Average: 0/5]

Υπάρχουν διαφορετικά κλινικά συμπτώματα διαταραχών ταυτότητας φύλου ανάλογα με την ηλικία σας. Στα παιδιά, μπορούν να είναι δηλώσεις προθυμίας να είναι άτομα διαφορετικού φύλου, προτιμούν ρούχα και παιχνίδια που χαρακτηρίζουν το αντίθετο φύλο. Οι νεότεροι συνήθως πιστεύουν στη δυνατότητα εύκολης αλλαγής φύλου ή να πιστεύουν σε διαφορετικό φύλο από εκείνο που αναγνωρίζεται από το περιβάλλον τους.

Οι διαταραχές σεξουαλικής αναγνώρισης στα μεγαλύτερα παιδιά χαρακτηρίζονται από χειρονομίες και συμπεριφορές χαρακτηριστικές για το αντίθετο φύλο, αλλά μετά από 6. Αυτά τα παιδιά κρύβουν τις προτιμήσεις και τις συμπεριφορές τους εξαιτίας του φόβου τους για γελοιοποίηση.

Τα συναισθηματικά προβλήματα στους εφήβους επιδεινώνονται από την εμφάνιση και την ανάπτυξη των χαρακτηριστικών της σεξουαλικής εφηβείας. Οι νέοι, από την άλλη πλευρά, είναι πιο πιθανό να έχουν οικογενειακές συγκρούσεις που προκαλούνται από φόβο και αντιφατικά συναισθήματα αποδοκιμασίας του φύλου τους.

Οι ενήλικες είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους και γνωρίζουν την παρουσία διαταραχών αναγνώρισης των φύλων. Αυτό συχνά επηρεάζει την ανάπτυξη ανωμαλιών της προσωπικότητας.

Αναγνώριση διαταραχών σεξουαλικής ταυτότητας

Συχνά, τα άτομα με μειωμένη ταυτότητα φύλου δεν βλέπουν καθόλου έναν γιατρό ή ένα μεγάλο χρονικό διάστημα περνά από τα πρώτα συμπτώματα στην επίσκεψη του γιατρού. Αυτό σχετίζεται με τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της απόρριψης του φύλου από το δικό του. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες δοκιμές ή κριτήρια για την αντικειμενική επιβεβαίωση της διαταραχής της αναγνώρισης του φύλου.

Όλα τα άτομα με διαταραχή αναγνώρισης φύλου πρέπει να συμβουλεύονται ψυχολογικά ή ψυχολογικά για να αποκλείσουν τις ψυχικές διαταραχές που εμφανίζονται με τέτοια κλινικά συμπτώματα. Είναι επίσης σημαντικό να γίνει διάκριση μεταξύ των διαταραχών σεξουαλικής διαφοροποίησης και άλλων ασθενειών, ιδίως του συνδρόμου Klinefelter, της διαφυσιτισμού και των ψυχικών διαταραχών.

Θεραπεία των διαταραχών αναγνώρισης φύλου

Στα παιδιά, η αντιμετώπιση των διαταραχών της αναγνώρισης των φύλων συνδέεται με την ψυχολογική θεραπεία, η οποία στοχεύει να καταστήσει πιο εμφανή την μη αναστρέψιμη σεξουαλική διαπίστωση και να αναπτύξει την αποδοχή του βιολογικού φύλου και των συναφών κοινωνικών ρόλων.

Η θεραπεία των διαταραχών της ταυτότητας των φύλων σε εφήβους βασίζεται σε μια προσέγγιση σε όλη την οικογένεια και ενσωματώνεται με την παροχή υποστήριξης στον έφηβο από τους αγαπημένους του.

Οι ενήλικες με διαταραχές σεξουαλικής ταυτότητας συχνά αναμένουν ορμονική και χειρουργική θεραπεία που θα οδηγήσει σε αλλαγή στην εμφάνιση. Ωστόσο, αυτή η θεραπεία δεν συνιστάται για όλη την ομάδα ασθενών και πρέπει να πραγματοποιείται υπό την αυστηρή επίβλεψη ενός έμπειρου ψυχιάτρου και ενδοκρινολόγου. Ωστόσο, η ψυχολογική υποστήριξη είναι απαραίτητη.

Προβλέψεις διαταραχών αναγνώρισης φύλου

Οι διαταραχές της αναγνώρισης των φύλων εμποδίζουν την καθημερινή λειτουργία. Σε παιδιά και εφήβους, αυτό οφείλεται στη δυσκολία παρακολούθησης του σχολείου και της συνεχούς εκπαίδευσης. Αυτά τα προβλήματα είναι ιδιαίτερα οξέα στα αγόρια.

Επιπλέον, η ενοχή, η κοινωνική απόρριψη και οι ανησυχίες για την ταυτότητα φύλου συχνά οδηγούν στην κατάχρηση αλκοόλ και άλλων ουσιών. Επιπλέον, οι ψυχικές διαταραχές είναι πιο διαδεδομένες σε άτομα με παρόμοια προβλήματα.

Αυτές οι συνθήκες συχνά οδηγούν στη διάλυση του γάμου, επειδή ο σύντροφος παύει να ανέχεται διαφορετικές συμπεριφορές, όπως: ο γάμος ενός παιδιού, ο γάμος ενός παιδιού, ο γάμος ενός παιδιού ή ο γάμος ενός παιδιού. Φορέστε ρούχα του αντίθετου φύλου. Τα άτομα με διαταραχές αναγνώρισης συχνά αισθάνονται ανήσυχοι για τον αντίκτυπο της συμπεριφοράς και των προτιμήσεών τους στα παιδιά τους.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*