Εάν οι ελλείψεις δεν επιδεινωθούν σημαντικά

[Total: 0    Average: 0/5]

Κατά τη διάρκεια της διαγνωστικής διαδικασίας ακτινοπροστασίας, είναι χρήσιμο να αποδειχθούν ορισμένα κλινικά χαρακτηριστικά της ακτινοπροστασίας. Η παρουσία επιμολυσμένων σκληρών διηθήσεων στον υποδόριο ιστό και το δέρμα, οι οποίες αποτελούνται από όγκους που παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά διάτρησης και συρίγγισης, είναι ένα χαρακτηριστικό σύμπτωμα που είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τον καθορισμό της διάγνωσης της ακτίνας.

Επιπλέον, η θέση της ακτίνας στην περιοχή της άνω γνάθου με ταυτόχρονη τρισμίσια μπορεί να είναι ενδεικτική αυτής της μολυσματικής νόσου. Ο αποφασιστικός παράγοντας είναι η δοκιμή, η οποία δείχνει ακτινικούς κόκκους στην έκκριση του συρίγγιου του πετρελαίου (ελλείψει συρίγγων, πρέπει να βρεθούν αλλαγές στο υλικό βιοψίας).

Είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη παρόμοιες κλινικές ενδείξεις κατά τη διάρκεια άλλων δερματικών παθήσεων, όταν γίνεται διαφοροποίηση μεταξύ των ακτίνων. Το απόστημα Debree και το απόστημα μπορεί να υποδηλώνουν ακτίνα, αλλά η πορεία τους είναι ταχύτερη και λιγότερο επιρρεπή σε τρισμσούς και σκληρές διεισδύσεις. Η διαλυμένη φυματίωση και ο καρκίνος μπορούν επίσης να μιμηθούν την ακτίνα.

Θεραπεία της ραδιοπρωτεΐνης

Η θεραπεία της ραδιοπρωτεΐνης μπορεί να είναι γενική ή χειρουργική. Η πρώτη από αυτές τις μεθόδους περιλαμβάνει τη χορήγηση αντιβιοτικών (η προκαϊνική πενικιλίνη είναι αποτελεσματική όταν χρησιμοποιείται για αρκετούς μήνες ή περισσότερο και μπορεί να αντικατασταθεί από τετρακυκλίνη ή ερυθρομυκίνη, χορηγούμενη επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι να αποσυρθούν οι αλλαγές, αν είναι αλλεργική στην πενικιλίνη) . Η χειρουργική θεραπεία βασίζεται στην κοπή και αποστράγγιση των αποστημάτων και την απομάκρυνση των ινωδών βλαβών.

Πρόγνωση της ραδιενέργειας

Η πρόγνωση στην ακτίνα είναι διαφορετική. Εξαρτάται κυρίως από το βαθμό σοβαρότητας των βλαβών κατά τη στιγμή της διάγνωσης της νόσου. Εάν οι ανωμαλίες δεν επιδεινωθούν σημαντικά και η θεραπεία πραγματοποιηθεί νωρίς, η πρόγνωση στην ακτίνα είναι επιτυχής, παρά το γεγονός ότι είναι απαραίτητη η μακροπρόθεσμη θεραπεία.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*