Επισκευές αναισθησίας μετά τον αγωγό

[Total: 0    Average: 0/5]

Η φλεγμονή των σιελογόνων αδένων είναι φλεγμονή των μεγάλων σιελογόνων αδένων. Προκαλείται από ιούς, βακτήρια και chAsami και είναι αυτοάνοσο.

Η ιική αρτηρίτιδα του σάλιου είναι συνηθέστερη στα παιδιά. Η κοινή φλεγμονή των οίδημα, που ονομάζεται παρωτίτιδα, είναι η αιτία της διεύρυνσης των μεγάλων σιελογόνων αδένων. Πολλοί ιοί μπορούν να προκαλέσουν χοίρους, συνηθέστερα τους ιούς Paramyxovirus και RNA που σχετίζονται με τους ιούς Para Influenza και Influenza. Η αλλαγή είναι συνήθως αμοιβαία.

Το κύριο σύμπτωμα του ινδικού χοιριδίου είναι η διόγκωση και η εστιακή απόσταση νέκρωσης του chAsami. Στα παιδιά, η ασθένεια επιλύεται αυθόρμητα χωρίς να αφήνει καμία μόνιμη βλάβη. Ωστόσο, οι ενήλικες μπορεί να αναπτύξουν φλεγμονή των όρχεων, των ωοθηκών, του παγκρέατος ή των θυρεοειδικών αδένων, που μπορεί να προκαλέσουν στειρότητα.

Η βακτηριακή φλεγμονή των σιελογόνων αδένων προκαλείται συχνότερα από μια πέτρα μολύβδου ή μια οπισθοδρομική μόλυνση από τη στοματική κοιλότητα.

Ασθενείς με χρόνιες ασθένειες που επηρεάζουν την ανοσολογική λειτουργία έχουν υψηλό κίνδυνο ανάπτυξης οξείας βακτηριακής σιελογόνης. Η φλεγμονή μπορεί να είναι μια επιπλοκή της μόλυνσης με βακτήρια που σχηματίζουν πετρέλαιο και σαλμονέλα. Η ασθένεια είναι πολύ σπάνια, ειδικά στους ηλικιωμένους άνδρες.

Στη χρόνια φλεγμονή του σάλιου παρατηρείται μείωση της έκκρισης των σάλιων. Το CzAsami συμβαίνει μαζί με την επιπεφυκίτιδα και ονομάζεται σύνδρομο Sjogren.

Συμπτώματα φλεγμονής των σιελογόνων αδένων

Στη φλεγμονή του σάλιου, ιδιαίτερα βακτηριακή, υπάρχει οίδημα και μεγέθυνση του οργάνου, έντονος πόνος. Το στόμα του σωλήνα είναι οίδημα ή κοκκινίλα. Μπορεί να παραχθεί λάδι.

Θεραπεία της μυελίτιδας

Η φλεγμονή των παρωτιδικών αδένων αντιμετωπίζεται μόνο συμπτωματικά. Δεν υπάρχουν φάρμακα που έχουν συγκεκριμένη επίδραση στη νόσο. Η πρόληψη των ινδικών χοιριδίων περιορίζεται στην απομόνωση του ασθενούς για όσο διάστημα διατηρούνται τα κλινικά συμπτώματα.
Μόνικα Κοζάκ

– Παθολογία «, Robbins, ed. Urban & Partner, Wrocław.
– Pediatrics «, Β. Gοrnicki, Β. Dębiec, ed. PZWL, Βαρσοβία.
– Παθολογία για Οδοντίατρος «, S. Kruś, ed. Medical Med., Tour Press International, Βαρσοβία.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*