Εχω μία ερώτηση. Da Da Αυτό το συντονισμό για να θεραπεύσει;

[Total: 0    Average: 0/5]

Η υπερλιπιρολεναιμία είναι μια ασθένεια που εκδηλώνεται σε αυξημένα επίπεδα χολερυθρίνης στον ορό του αίματος. Τα συμπτώματα του ίκτερου, δηλ. M., Εμφανίζονται στον ασθενή. μεταξύ άλλων κίτρινο του ματιού, των δερματικών και βλεννογόνων μεμβρανών.

Η υπερβιληρουβιναιμία περιλαμβάνει ασθένειες:

Η νόσος του Gilbert

Η νόσος του Gilbert είναι η πιο κοινή μορφή υπερχολερυθριναιμίας. Η νόσος του Gilbert είναι μια γενετική ασθένεια στην οποία υπάρχει έλλειψη μεταφοράς γλυκουρονυλίου στο ήπαρ. Η νόσος δεν αντιμετωπίζεται, οι ασθενείς πρέπει να αποφεύγουν τους παράγοντες που προκαλούν ίκτερο (m.). μεταξύ άλλων προσπάθεια, πυρετός, άγχος, λιμοκτονία). Η επιδείνωση της κατάστασης που εμφανίζεται μετά από παρατεταμένη σωματική προσπάθεια ή μετά από εξαφάνιση τυχαίας μόλυνσης μετά από ανάπαυση.

Φυσιολογικό νεογνικό ίκτερο

Ο φυσιολογικός ίκτερος των νεογνών σχετίζεται με την ανωριμότητα του ενζυματικού συστήματος και συνεπώς με τον μη φυσιολογικό μεταβολισμό της χολερυθρίνης. Το κίτρινο δέρμα και τα μάτια εμφανίζονται στα περισσότερα νεογνά και σχεδόν όλα τα πρόωρα μωρά. Η βρεφική ηπατίτιδα συμβαίνει τη δεύτερη ή την τρίτη ημέρα της ζωής και συνήθως υποχωρεί την όγδοη ημέρα.

Ομάδα Crigler-Najjar

Το σύνδρομο Crigler-Najjar αποτελείται από την απουσία ή ανεπάρκεια της γλυκουρονυλοτρανσφεράσης (UDP – γλυκουρονυλτρανσφεράση, UGT), η οποία προκαλεί σοβαρό ίκτερο. Το σύνδρομο Crigler – η Najjara είναι μια γενετική ασθένεια που κληρονομείται αυτοσωματικά υποχωρητικά.

Ομάδα Dubin-Johnson

Το σύνδρομο Dubin-Johnson διαφέρει από το σύνδρομο Gilbert στο ότι η χολερυθρίνη στο πλάσμα είναι κυρίως εστεροποιημένη. Το σύνδρομο Dubin-Johnson είναι κληρονομική (γενετική πάθηση, κληρονομική αυτοσωμικά υποκείμενη), που σχετίζεται με ελάττωμα στην έκκριση οργανικών ανιόντων.
Zhaneta Malec

Σχόλια Hyperbilirubinemie

johnyman | 2009-04-27 14:08

Είμαι ένας * χαρούμενος ιδιοκτήτης * της ομάδας Gilbert. Εντοπίστηκε σε μένα κατά λάθος (όπως στις περισσότερες περιπτώσεις). Το μόνο πλεονέκτημα αυτής της ασθένειας είναι πιθανώς η απόλυση της από τη στρατιωτική θητεία. Σε γενικές γραμμές, δεν παρεμβαίνει σε τίποτα. Μπορείτε να ζήσετε μια ειρηνική ζωή. Το πρόβλημα είναι όταν πραγματικά πρέπει να έχετε κουραστεί ή αγχωτικό. Στη συνέχεια το δέρμα και τα μάτια γίνονται κίτρινα και είναι απαραίτητο να ξεκουραστούν. Ένα άλλο παράδειγμα υπέρβιλουρουμπαιμίας είναι όταν ένα άτομο ξαφνικά γίνεται πολύ υπνηλία μετά από ένα άφθονο γεύμα.
Χαιρετώ όλους με * την ομάδα *.

Kudlacz | 2009-07-07 22:51

Είμαι ένας * ευτυχισμένος * ιδιοκτήτης, οπότε δεν μπορούσα να πάω σε σχολή αξιωματικών. Και έχω μια ερώτηση, αν θυμάμαι την υπερκινητικότητα, που με κάνει κίτρινο μετά από την προσπάθεια. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Θα θάψω 10 χιλιόμετρα, αν κάνω 300 αντλίες, θα ρίξω τον εαυτό μου όλη την ώρα, έτσι ώστε δεν έχω τη δύναμη να μείνω στα πόδια μου. Και δεν βλέπω (ή βλέπω κανέναν άλλο) κιτρινισμένα μάτια (μάλλον κόκκινα από την προσπάθεια – κυρίως κοιλιά ή αντλία). Η τελευταία μελέτη πριν από 4-6 μήνες έδειξε (αν δεν κάνω λάθος) τη διέλευση από το μπιλιάρδο. Δεν θυμάμαι 50 ή 50 φορές, αλλά κάποιος είπε ότι ήταν πολλά. Εχω μία ερώτηση. Ή θα περάσει μακριά, το όνειρό της ζωής μου έχει ήδη καταστραφεί και τώρα έχω τραβηχτεί πίσω μου.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*