Η αλλαγή ξεκινά την πρώτη εκκίνηση του Bronchia

[Total: 0    Average: 0/5]

Μια βρογχική διαστολή είναι ένα μόνιμο πρήξιμο των βρόγχων και των βρόγχων. Προκαλείται από βλάβη των μυών και ελαστικό ιστό στήριξης. Επιπλέον, οι χρόνιες νεκρωτικές λοιμώξεις συμβάλλουν στη νόσο.

Οι κυριότερες μεταβολές που συμβάλλουν στη βρογχική διαστολή είναι: βρογχική προσκόλληση από ξένα σώματα και όγκους, κυστική ίνωση, ανοσολογική ανεπάρκεια, νεκρωτική ή πυώδης πνευμονία, σύνδρομο Kartagener.

Οι βλάβες αρχίζουν με βρογχική προσκόλληση και στη συνέχεια γίνονται χρόνια μολυσμένες.

Οι διαστολείς των βρόγχων σκοντάφτουν στους χαμηλότερους πνεύμονες, συνήθως και στις δύο πλευρές. Οι αεραγωγοί διευρύνθηκαν έως και τέσσερις φορές. Μέσα στα τοιχώματα υπάρχει φλεγμονώδες εξίδρωμα, πολυάριθμα έλκη, ίνωση και νέκρωση.

Συμπτώματα της βρογχικής διαστολής

Η διαστολή των βρόγχων κυριαρχείται από βήχα και απόχρωση από πυκνές, άφθονες, βρώμικες και πυώδεις εκκρίσεις. Τα πτύελα μπορεί να περιέχουν αίμα. Το CzAsami αναπτύσσει τα δάκτυλα.

Έχουν αναπτυχθεί δύσπνοια, υπο-febrile καταστάσεις, πυρετός και προοδευτική ατελεκτασία. Σε προχωρημένο στάδιο, υπάρχουν αλλαγές στον αερισμό, την υπερκαπνία, την υποξαιμία, την υπέρταση ή την πνευμονική καρδιά, τα άμυλα αντιδραστηρίων, τα μεταστατικά αποστήματα εγκεφάλου. Η ασθένεια είναι εξαιρετικά χρόνια. Η διάρκειά της είναι έτη.

Θεραπεία της βρογχικής διαστολής

Στην περίπτωση διαστολής γνωστής αιτιολογίας, εξετάζεται η χειρουργική αφαίρεση των βλαβών. Σε εκείνους που δεν μπορούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, η συνολική αποτελεσματικότητα του συστήματος θα πρέπει να αυξηθεί, η υπόλοιπη έκκριση θα πρέπει να αφαιρεθεί, οι επιπλοκές θα πρέπει να αποφευχθούν και οι συνυπάρχουσες ασθένειες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Η χρήση αντιβιοτικών, η θεραπεία με αεροζόλ, η βρογχική αποστράγγιση της έκκρισης πετρελαίου και η αναπνευστική γυμναστική είναι σημαντική.
Μόνικα Κοζάκ

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*