Η θεραπεία του συνδρόμου Sneddon δεν είναι αποτελεσματική

[Total: 0    Average: 0/5]

Το σύνδρομο Sneddon εκδηλώνεται με δερματικές βλάβες με τη μορφή κόκκινων-μπλε κηλίδων, οι οποίες σχηματίζουν σχολαστικά. Το σχέδιο των κηλίδων δεν αλλάζει. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα συμπτώματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα, τα οποία συνήθως είναι παροδικής φύσεως. Επιπλέον, μπορεί να εμφανιστούν φλεβικά έλκη, σχηματισμός φλεβικού θρόμβου και πνευμονική εμβολή.

Κλινική πορεία του συνδρόμου Sneddon με συμμετοχή εσωτερικών οργάνων, π.χ. σύνδρομο Sneddon. Το νεφρό, καρδιά, είναι κοινό, αλλά οι ανωμαλίες είναι διακριτικές και συνεπώς δεν παρατηρούνται κλινικά συμπτώματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρείται αντιπηκτικό με λύκο στους ορούς των ασθενών, αν και το σύνδρομο Snedton δεν σχετίζεται με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο. Η πορεία της νόσου είναι συνήθως χρόνια, μακροπρόθεσμα, ωστόσο, οι επιπλοκές με τη μορφή του εγκεφαλικού επεισοδίου μπορεί να οδηγήσουν στο θάνατο του ασθενούς.

Αναγνώριση του συνδρόμου του Sneddon

Η διάγνωση του συνδρόμου του Sneddon είναι δυνατή μετά την ανίχνευση της αγγειοδιαστολής των ματιών (με τυπική μορφολογική εικόνα των ιστών αγγείων που εντοπίζονται βαθύτερα) και των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την ανώμαλη λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Στη διαφοροποίηση του συνδρόμου Sneddon, η παρουσία του συνδρόμου της αντικαρδιολιπίνης (χαρακτηριστικά αντισώματα υπάρχουν στον ορό του αίματος και άλλα συμπτώματα συνυπάρχουν), της οζώδους αρτηρίτιδας και του συστηματικού ερυθηματώδους λύκου (ειδικά στις μορφές που τρέχουν με την παρουσία αντιπηκτικού λύκου στον ορό του αίματος) πρέπει να αποκλειστούν.

Θεραπεία και πρόγνωση του συνδρόμου Sneddon

Η θεραπεία με σύνδρομο Sneddon δεν είναι αποτελεσματική, η χορήγηση γλυκοκορτικοστεροειδών και ανοσοκατασταλτικών παρασκευασμάτων δεν έχει ευεργετικά θεραπευτικά αποτελέσματα.

Το ακετυλοσαλικυλικό οξύ χρησιμοποιείται ως προφυλακτικό μέτρο. Η πρόγνωση στο σύνδρομο Snedton δεν είναι επιτυχής, η ασθένεια είναι χρόνια. Υπάρχει υψηλός κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου, το οποίο είναι επικίνδυνο για την υγεία και τη ζωή των ασθενών.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*