Καλώς ήλθατε Έχετε ακόμα διαγνώσει την Υπεραλδοστερονία την Τρίτη;

[Total: 0    Average: 0/5]

Ο δευτερογενής υπεραλδοστερονισμός είναι μία ποικιλία ασθενειών που προκαλούνται από την αυξημένη εξωρενική έκκριση αλδοστερόνης λόγω της αυξημένης ενεργοποίησης του ορμονικού-ενζυματικού συστήματος της ρενίνης-αγγειοτενσίνης (RAA). Χαρακτηρίζεται από αυξημένη έκκριση του ARO και της αγγειοτενσίνης II.

Ο υπεραλδοστερονισμός συμβαίνει στις ακόλουθες περιπτώσεις: νεφροπάθεια, υπέρταση, δηλητηρίαση εγκυμοσύνης, νεφρική νόσο, αντισύλληψη, στένωση της νεφρικής αρτηρίας, απώλεια νερού και ηλεκτρολυτών, υπερβολική παροχή καλίου, απώλεια νατρίου, υποογκαιμία, υπερπαραγωγή ACTH, λήψη καθαρτικών και διουρητικών φαρμάκων, καρδιακή ανεπάρκεια, έμφραγμα του μυοκαρδίου, νεφρικό όγκο.

Ορισμένες από τις προαναφερόμενες καταστάσεις επηρεάζουν τη λειτουργία του ήπατος. Εάν μειωθεί η αποτελεσματικότητα του ήπατος, ενδέχεται να εμφανιστούν ακατάλληλες μεταβολικές μεταβολές του πηδαλίου και συσσώρευση της δραστικής ορμόνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ειδική περίπτωση δευτερογενούς υπεραλδοστερονισμού, δηλαδή «υπεραλδοστερονισμού». κίρρωση και παθητική συμφόρηση του ήπατος.

Δευτερογενής υπεραλδοστερονισμός μπορεί επίσης να συμβεί στην περίπτωση υπερνιριναιμίας που προκαλείται από το νεόπλασμα της σπειραματικής συσκευής.

Διάγνωση δευτερογενούς υπεραλδοστερονισμού

Σε περίπτωση δευτερογενούς υπεραλδοστερονισμού, η αλδοστεροναιμία και η αλδοστερονουρία δεν είναι σημαντικές. Οι ενδείξεις μπορεί να περιλαμβάνουν εξασθενημένο μεταβολισμό, αλλοιωμένη έκκριση νεφρών και διαταραγμένη μεταβολική κάθαρση.

Θεραπεία δευτερογενούς υπεραλδοστερονισμού

Η θεραπεία του δευτερογενούς υπεραλδοστερονισμού βασίζεται στη θεραπεία της βασικής ασθένειας.
Zhaneta Malec

Σχόλια Δευτερογενής υπεραλδοστερονισμός

A | 2012-10-23 20:39

Καλώς ήλθατε Ποιος άλλος έχει διαγνωστεί υπεραλδοστερονισμός της Τρίτης;
Διαγνώστηκαν σε μένα και θα ήθελα να μιλήσω γι ‘αυτό.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*