Νέα

Κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος – καλό για μια όμορφη μέση ή απλά σπατάλη χρημάτων 13 πράγματα που πρέπει να ξέρετε;

Κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει μπακάλικο όπου δεν θα βρείτε κοκτέιλ για να αντικαταστήσετε τα γεύματα.Οι γεύσεις κοκτέιλ προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών, από την “φρουτώδη επίδραση” έως την “σαμπέτα ουράνιου τόξου” και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος βοηθούν στον έλεγχο των θερμίδων, δημιουργούν ένα συναίσθημα κορεσμού και αυξάνουν την ενέργεια. Αλλά στοιχηματίζω ότι θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτά τα κοκτέιλ και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Τι είναι το κούνημα αντικατάστασης γεύματος;

Τα κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος (MRPs) είναι ποτά έτοιμα για κατανάλωση (RTD) που αγοράζονται από το MyoPlex ή τα οικιακά ποτά αντικατάστασης γεύματος. Συνήθως ένα κοκτέιλ αντικαθιστά ένα ή περισσότερα γεύματα για να εξομαλύνει την πρόσληψη θερμίδων ανά ημέρα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να προσαρμόσετε την πρόσληψη κοκτέιλ στις ανάγκες της διατροφής σας.

Ενώ μια δίαιτα πρέπει να αποτελείται κυρίως από ένα συστατικό ή από ολόκληρες μερίδες τροφής, σύμφωνα με τις διαιτητικές οδηγίες για τους Αμερικανούς, τα κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος είναι μια βιώσιμη επιλογή για την αντιστάθμιση των ελλείψεων.Είτε προσπαθείτε να κερδίσετε είτε να χάσετε βάρος, βεβαιωθείτε ότι το MRP σας αποτελείται από παρόμοια ποσοστά μακροθρεπτικών συστατικών όπως το γεύμα που αντικαθιστάτε. Παρόλο που παρέχουν θερμίδες, τα περισσότερα MRP έχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, χαμηλότερη συνολική περιεκτικότητα σε θερμίδες από ένα πλήρες γεύμα. Ως αποτέλεσμα, είναι μια αποτελεσματική στρατηγική για μια δίαιτα απώλειας βάρους, όταν πρέπει να χάσετε βάρος ή γρήγορα να χάσετε βάρος κατά τη διάρκεια της φάσης μείωσης.

Περίληψη – Τα κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος διατίθενται σε μια έτοιμη έκδοση ή μπορείτε να τα φτιάξετε από το μηδέν. Θυμηθείτε να αναζητήσετε το καλύτερο και πιο υγιεινό κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος εάν θέλετε να χάσετε αποτελεσματικά το βάρος σας.

Συστατικά κοκτέιλ για αντικατάσταση γεύματος

Κάθε MRP είναι διαφορετικό, αλλά τα περισσότερα περιέχουν ένα μερικό ή πλήρες φάσμα βιταμινών, ανόργανων συστατικών, πρωτεϊνών, υδατανθράκων, ενζύμων, αντιοξειδωτικών και βασικών λιπαρών οξέων. Θυμηθείτε ότι δεν είναι όλα τα MRP ίσα. Ρωτήστε τον εαυτό σας: “Τι είναι τα κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος;” Είναι το κούνημα πρωτεΐνης, το κούνημα ή το κούνημα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες πριν από την προπόνηση, και προχωρώντας ακόμα περισσότερο, μπορείτε να ρωτήσετε: “Τι είναι στην αντικατάσταση του γεύματος;” Ελέγξτε τις θερμίδες σας και συγκρίνετε τους με την περιοχή θερμίδων ενός τυπικού γεύματος που τρώτε. Είναι το γεύμα υποκατάστατο πρωτεΐνης υποκατάστατο, αλλά να είστε προσεκτικοί, ειδικά αν έχετε μια αλλεργία στη γλουτένη; Υπάρχουν επίσης σκόνες πρωτεΐνης και κοκτέιλ φυτικής προέλευσης. Ποιοι είναι οι υδατάνθρακες σε ένα κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος, και αν είναι χαμηλοί, το κοκτέιλ δεν είναι κατάλληλο για το πρωί – μπορεί να είναι καλύτερα αργότερα μέσα στην ημέρα, επειδή δεν παρέχει πολύ άμεση ενέργεια. Ένα κοκτέιλ περιέχει ζάχαρη, τεχνητά γλυκαντικά ή άλλα συντηρητικά που δεν έχουν οφέλη για την υγεία, και αυτό θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ανάλογα με το σκοπό του κοκτέιλ. Ποιο είναι το μέγεθος της μερίδας του κοκτέιλ που θα αντικαταστήσει το γεύμα σας και εάν έχετε περισσότερες από μία αναμενόμενες δόσεις στο κούνημά σας, θα χρειαστεί να υπολογίσετε το σωστό. Μην παίρνετε διπλά τεμάχια κατά λάθος!

Περίληψη – Ορισμένα κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος περιέχουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα για το γεύμα σας.

Παρενέργειες των κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος

Τα κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος είναι συνήθως αβλαβή. Είναι επίσης ένας απλός τρόπος να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα ανάλογα με το προϊόν που επιλέγετε – γι ‘αυτούς τους λόγους χρησιμοποιώ το Isopure low carb (και επειδή η Amazon θα παραδώσει αυτό το κοκτέιλ την ίδια μέρα!) Μερικές από τις συχνές παρενέργειες που προκαλούνται από ένα κοκτέιλ που αντικαθιστά ένα γεύμα μπορεί να προκληθεί από υπερβολικές βιταμίνες, επειδή πιθανότατα έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Οι υδατοδιαλυτές βιταμίνες Β και C, που λαμβάνονται σε περίσσεια, είναι απίθανο να προκαλέσουν προβλήματα καθώς εκκρίνονται στα ούρα. Οι λιποδιαλυτές βιταμίνες – D, E, A, K – μπορούν να παραμείνουν στο σώμα μας πολύ περισσότερο και η περίσσεια τους μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα, όπως ευερεθιστότητα, ναυτία, έμετο και διάρροια.

Περίληψη – Οι παρενέργειες των κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος είναι σπάνιες αλλά μπορεί να συμβούν. Διαβάστε προσεκτικά την ετικέτα και αφήστε το κοκτέιλ να προσαρμοστεί στις ανάγκες του σώματός σας.

Κοκτέιλ αντικατάστασης γευμάτων για απώλεια βάρους

Αρκετές εταιρείες έχουν ξεκινήσει κοκτέιλ για να αντικαταστήσουν τα γεύματα απώλειας βάρους. Θυμηθείτε να εξετάσετε τι χρειάζεστε από μια τέτοια αντικατάσταση. Επίσης, σκεφτείτε τι υπάρχει μέσα. Εάν ένα κοκτέιλ περιέχει περισσότερη ζάχαρη, μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος.

Συμπέρασμα: Τα κοκτέιλ που αντικαθιστούν τα γεύματα με απώλεια βάρους είναι μια αποτελεσματική στρατηγική. Θυμηθείτε πρώτα να ελέγξετε την ετικέτα του προϊόντος.

Μερικά από τα καλύτερα κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος

Το SlimFast είναι ένα παράδειγμα ενός δημοφιλούς κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος για απώλεια βάρους. Βοηθάει στη μείωση της ποσότητας θερμίδων χωρίς να αλλάζει τους κανόνες της σωστής διατροφής. Υπάρχουν επίσης οικολογικά κοκτέιλ που αντικαθιστούν τα γεύματα. Το Orgain και ο Κήπος της Ζωής δημιουργούν οικολογικά υποκατάστατα των πιάτων. Και οι δύο περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρεβιοτικά, ένζυμα και υγιή λίπη από οργανικά συστατικά. Κοκτέιλ παρόμοια σε δράση και αντικαθιστώντας ένα γεύμα περιλαμβάνουν: …

 • Shakeology
 • 310 Ανακινήστε
 • 18 Ανακινήστε
 • Άλμαζαν
 • Εμπιστευθείτε

Περίληψη – Το SlimFast και η Shakeology θεωρούνται ένα από τα καλύτερα κλονιστικά για να αντικαταστήσουν τα γεύματα για απώλεια βάρους. Προσφέρουν λύσεις χαμηλών θερμίδων με το ελάχιστο απαιτούμενο θρεπτικό περιεχόμενο, έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της διαδικασίας απώλειας βάρους.

Πόσα κοκτέιλ μπορώ να φάω σε μια μέρα για να αντικαταστήσω το γεύμα μου;

Ο αριθμός των κοκτέιλ που χρησιμοποιείτε για να αντικαταστήσετε το γεύμα σας εξαρτάται από τις συστάσεις του γιατρού σας και τους προσωπικούς σας στόχους απώλειας βάρους. Το WebMD προτείνει τη χρήση κοκτέιλ για να αντικαταστήσετε ένα γεύμα για ένα γεύμα που πιθανόν να χάσετε, όπως το πρωινό.

Περίληψη – Πίνετε κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος σύμφωνα με τους διαιτητικούς στόχους και τις συστάσεις του γιατρού σας.

Κοκτέιλ αντικατάστασης γευμάτων με υψηλότερη βαθμολογία

Τόσο άνδρες όσο και γυναίκες μπορούν να απολαύσουν κοκτέιλ για να αντικαταστήσουν τα γεύματά τους. Εάν τα εμπορικά σήματα προϊόντων διαφέρουν, μπορεί να φανεί ότι όλα περιέχουν τα απαραίτητα μικροστοιχεία και μακροθρεπτικά συστατικά. Μερικά από τα καλύτερα κοκτέιλ που αντικαθιστούν ένα γεύμα για τους άνδρες είναι: …

 • Βέλτιστη διατροφή Ορός γάλακτος και βρώμη
 • Myoplex Original
 • Ανταλλαγή MET-RX
 • Κήπος της ζωής ακατέργαστο οργανικό γεύμα

Μερικά από τα καλύτερα κοκτέιλ που αντικαθιστούν ένα γεύμα για τις γυναίκες είναι:

 • Φυσιολογικό σώμα για το MRP
 • CalSvelte Protein Shakes
 • Isopure Πρωτότυπο

Συνοπτικά, τα κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος είναι κατάλληλα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Μια δίαιτα που βασίζεται σε κοκτέιλ για να αντικαταστήσει ένα γεύμα

Η χρήση δύο κοκτέιλ ημερησίως για την αντικατάσταση των γευμάτων με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες είναι μια τυπική δίαιτα αντικατάστασης γεύματος. Τα ιδανικά κοκτέιλ πρέπει να είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, χαμηλά σε υδατάνθρακες, χαμηλά σε λιπαρά, πλούσια σε φυτικές ίνες και πλούσια σε βασικά ακόρεστα λιπαρά οξέα. Αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τους προσωπικούς στόχους της διατροφής σας.

Περίληψη – Μια αντικατάσταση γεύματος Το κούνημα, για παράδειγμα, 310 Shakes, είναι αποτελεσματικό για βραχυπρόθεσμες απώλειες βάρους ή για τη διατήρηση της διαδικασίας απώλειας βάρους. Αλλάξτε δύο γεύματα την ημέρα για ένα κοκτέιλ και απολαύστε μια λογική απώλεια βάρους.

Προϊόντα αντικατάστασης γευμάτων

Το MRP είναι μόνο ένα από τα πολλά διαθέσιμα προϊόντα αντικατάστασης γεύματος. Ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Άλλα παρόμοια προϊόντα περιλαμβάνουν μπαρ, ποτά, σκόνη ανταλλαγής γεύματος, χυμό αντικατάστασης γεύματος, δισκία και κάψουλες.

“Εκτός από τα κοκτέιλ μου πριν και μετά την προπόνηση, κρατώ συνήθως μαζί με μερικές πρωτεϊνικές ράβδους σε περίπτωση που δεν έχω πολύ χρόνο και δεν μπορώ να φάω ένα γεύμα αν θέλω,Ο Justin St. γράφει. Paul στην ιστοσελίδα του Gymshark. com.

Περίληψη – Τα προϊόντα MRP και RTD είναι γνωστές αντικαταστάσεις γευμάτων. Αλλά υπάρχουν και άλλα προϊόντα που αντικαθιστούν τα γεύματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Προγράμματα ανταλλαγής γευμάτων

Τα γνωστά προγράμματα αδυνατίσματος περιλαμβάνουν κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος στα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα σχέδια διατροφής τους. Ορισμένα προγράμματα συνιστούν την MRP ως μια γρήγορη, βολική, εναλλακτική διατροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανόνες πλήρους διατροφής και τις στρατηγικές απώλειας βάρους. Τα προγράμματα αδυνατίσματος προσφέρουν επιστημονικές στρατηγικές για βέλτιστη διατροφή, δίαιτα και άσκηση που οδηγούν σε απώλεια βάρους. Μερικά από τα καλύτερα προγράμματα που χρησιμοποιούν κοκτέιλ για να αντικαταστήσουν τα γεύματα είναι: …

 • Τζένη Κρέιγκ
 • Βάρος Παρακολουθήτες
 • Nutrisystem
 • Medifast
 • Optifast
 • Διατροφή HMR

Περίληψη – Τα πολύ γνωστά και αποτιμώμενα προγράμματα αδυνατίσματος χρησιμοποιούν κοκτέιλ για να αντικαταστήσουν τα γεύματα ως μέρος των διαιτητικών στρατηγικών τους.

Αρχική κοκτέιλ για να αντικαταστήσει ένα γεύμα

Μπορείτε να κάνετε κοκτέιλ στο σπίτι για να αντικαταστήσετε τα γεύματα. Δεν υπάρχουν άκαμπτοι κανόνες για την προετοιμασία τους. Επιλέξτε τη δική σας πηγή πρωτεϊνών, υδατανθράκων, φυτικών ινών, όπως ένα φυτό που ονομάζεται ωίδιο της γιαγιάς και βασικά ακόρεστα λιπαρά οξέα. Όλα αυτά τα συστατικά μπορούν να βρεθούν χονδρικά σε οποιοδήποτε μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την άνεση των αγορών MRP και να αγοράσετε ένα κοκτέιλ απλά από το κατάστημα.

Πρωινό κοκτέιλ αντικατάστασης: Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας πρωτεΐνη, 1/2 ποτήρια φρούτων και 8 με 12 μερίδες χυμού φρούτων.

Δείξτε το δείπνο: Προσθέστε 1/2 ½ ποτήρι βρεγμένο πλιγούρι βρώμης ή δεξτρόζη, 16 μερίδες υγρού, 1 αυγό και γλυκαντικό χωρίς ζάχαρη στο μπλέντερ. Ανακατέψτε τα πάντα μαζί.

Υγρό γεύμα για να αντικαταστήσετε το μεσημεριανό γεύμα: Αναμίξτε μια λεπτή φέτα από μαλακό tofu με 1 1/2 γυαλί ζωμού λαχανικών, ένα μικρό κομμάτι ωμού καλαμπόκι, 1/2 ποτήρια ξηρών καρπών και 1 κουταλιά σούπας λιναρόσπορου.

Περίληψη – Δημιουργήστε το δικό σας MRP και εξοικονομήστε χρήματα. Η βασική συνταγή είναι απλή. μπορείτε να βρείτε όλα τα συστατικά που χρειάζεστε στο Internet. Τα υγρά μερίδια γεύματος που αντικαθιστούν το πρωινό είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή όταν προσπαθείτε να χάσετε κιλά.

MRP και άλλα προϊόντα αντικατάστασης γεύματος

Εκτός από τα πραγματικά τρόφιμα, τα MRP δεν είναι ούτε χειρότερα ούτε καλύτερα από άλλα προϊόντα πρωτεΐνης που αντικαθιστούν ένα γεύμα. Τα κοκτέιλ πρωτεϊνών και οι σκόνες πρωτεΐνης είναι πολύ παρόμοιες επειδή συχνά περιέχουν ελάχιστες ή καθόλου διαφορές στα μικροστοιχεία και τα μακροστοιχεία. Τα κοκτέιλ πρωτεΐνης και οι σκόνες πρωτεΐνης είναι απλά πρωτεΐνες που προσθέτετε σε άλλα μείγματα, όπως κοκτέιλ στο σπίτι και λείες. Πολλά προϊόντα περιέχουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος και περιέχουν λιγότερα ανθρακικά άλατα, βιταμίνες, μέταλλα και βασικά ακόρεστα λιπαρά οξέα. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις. .

Τα MRPs είναι καλύτερα από άλλα τροποποιημένα κοκτέιλ πρωτεΐνης όταν θέλετε να πάρετε μια υγιή πηγή πρωτεΐνης που μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα θρεπτικά συστατικά ενός “πραγματικού” γεύματος. “.MRPs μπορεί συχνά να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αρχίσετε να χάνετε κιλά, επειδή μετρώνται σε μερίδες, περιέχουν πολλή πρωτεΐνη και έχουν λίγη ζάχαρη σε αυτά.λέει η Rachel Lustgarten, εξουσιοδοτημένη διατροφολόγος στο Weill Cornell Medical College της Νέας Υόρκης. Αν και τα MRPs είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για τα πραγματικά τρόφιμα, δεν είναι ακόμα συγκρίσιμα με τα “πραγματικά” τρόφιμα. Τα πραγματικά τρόφιμα περιέχουν ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών, θρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών σε πολύ συγκεκριμένες αναλογίες, οι οποίες είναι απαραίτητες για την σωστή απορρόφηση.

Συμπέρασμα: Ορισμένα MRP διαφέρουν από κοκτέιλ πρωτεΐνης, σκόνες αντικατάστασης γεύματος και ορό γάλακτος. Τα MRP είναι ένα πλήρες γεύμα, ενώ μερικά πρωτεΐνες κοκτέιλ, σκόνες και ορός γάλακτος εξυπηρετούν έναν ειδικό σκοπό – να χάσουν βάρος ή να παράσχουν συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά.

Κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος – περίληψη

Τα κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος είναι βολικά και μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος και να φροντίσετε για μια υγιεινή διατροφή. Υπάρχουν κοκτέιλ στην αγορά που περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας τους στο σπίτι.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *