Νέα

Μαθηματικά | Οδηγός για αρχάριους – 8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Με τα χρόνια, ο επιστημονικός κόσμος έχει όλο και περισσότερο ενδιαφέρονται για διάφορους τύπους βοτανοθεραπείας της Αγιουρβέδα, που χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς, όπως το κουρκουμά. Ο λόγος είναι ότι παρόλο που οι άνθρωποι που ζούσαν πριν από χιλιάδες χρόνια (όταν άρχισαν οι Αγιουρβεδικές ασκήσεις) δεν διέθεταν καμία ειδική τεχνολογία για να ελέγξουν τα φυτά, μπορούσαν ακόμα να μάθουν ποια φυτά που κατανάλωναν ήταν καλές για την υγεία τους και ήταν κακό για.Μπορείτε να εκτιμήσετε πλήρως τις εκπληκτικές ανακαλύψεις αυτών των ανθρώπων. ειδικά μετά από να γνωρίσουν τα φυτά όπως το κουρκουμά και όλα τα οφέλη που έχουν να προσφέρουν. Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς το φυτό, το οποίο χρησιμοποιήθηκε τόσο μετριοπαθώς, έγινε τόσο δημοφιλές με τους καλύτερους ιατρούς ειδικούς και διαβάστε περισσότερα για τη λίστα με τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις των ανθρώπων σχετικά με το Curcuma.

Τι είναι το κουρκουμά;

Το φυτό που ονομάζεται curcuma προέρχεται από το νοτιότερο τμήμα της Ασίας, όπου υπάρχει πολύς ήλιος και βροχόπτωση. αισθάνεται καλά στα τροπικά δάση. Υποτίθεται ότι είναι περίπου ένα μέτρο ψηλό, μετρώντας ένα μόνο στέλεχος με ένα λουλούδι στη μέση.Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι συμβαίνει μόνο σε σύντομο χρονικό διάστημα του έτους. Για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην οποία ζει το κουρκουμά (στην πραγματικότητα των εποχών, επειδή είναι ένα πολυετές φυτό), έχει μέσα μόνο ένα ακατοίκητο όργανο αντί για ένα πραγματικό λουλούδι. Ως εκ τούτου, αυτά τα μακριά γυαλιστερά φύλλα, τα οποία εκτείνονται περίπου ένα μέτρο κατά μήκος της βάσης, πρέπει να χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης από τους συλλέκτες.

Τα φύλλα Curcuma είναι εδώδιμα και αρωματικά υποκατάστατα των φύλλων μπανάνας, γι ‘αυτό οι άνθρωποι σε αυτήν την ασιατική περιοχή τα χρησιμοποιούν συχνά για να συσκευάζουν κομμάτια κρέατος, λαχανικών και ρυζιού σε αυτά. Λειτουργούν επίσης ως βάση για ειδικά επιδόρπια ρυζιού και καρύδας.Ωστόσο, η πιο πολύτιμη είναι η ρίζα του φυτού, η οποία είναι πολύ περιζήτητη. Το κουρκούμη είναι στενά συνδεδεμένο με το φυτό τζίντζερ. Έτσι έχει μια παρόμοια ρίζα ρίζας, η οποία φτάνει σε μια ντουζίνα περίπου εκατοστά πλάτος. Η ρίζα curcuma έχει ένα βαθύ πορτοκαλί χρώμα, το οποίο είναι πιο κορεσμένο από την ανοιχτόχρωμη ρίζα τζίντζερ.

Πώς γίνεται η επεξεργασία των οργανικών curcuma;

Χρειάζονται περίπου εννέα μήνες για να φτάσει η curcuma στην πλήρη ωριμότητα εάν πολλαπλασιαστεί χρησιμοποιώντας άλλες ρίζες curcuma, που είναι ο ευκολότερος τρόπος για να την αποκτήσετε. Αλλά αυτή η διαδικασία διάδοσης μειώνει επίσης τον αριθμό των ριζών που μπορούν να πωληθούν.Χρειάζεται περισσότερο από ένα χρόνο για την καλλιέργεια του κουρκουμά από τον σπόρο για να αναπτυχθεί, επειδή χρειάζεται πολύς χρόνος για να αναπτυχθεί ένα αρκετά μεγάλο ριζικό σύστημα και το φυτό να γίνει καλά εδραιωμένο. Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι έχει αναπτυχθεί σωστά είναι να μαζέψετε απαλά ένα μέρος των ριζών χωρίς να καταστρέψετε κανένα από τα φυτά. Με αυτόν τον τρόπο, οι ρίζες απλά θα αυξηθούν. Αυτό είναι δυνατό κυρίως επειδή τα ριζώματα αναπτύσσονται οριζόντια μόνο μερικά εκατοστά κάτω από το έδαφος και όχι κάθετα, σαν ένα φυτό με διαφορετικό ριζικό σύστημα.

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του κουρκουμά έχει επιβιώσει σε μια μόνο περιοχή του κόσμου, είναι δύσκολο να στείλουμε μεγάλες ποσότητες των ριζών σε άλλες χώρες, αν θέλουμε να είναι φρέσκιες. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή η οργανική κουρκούμη, δυστυχώς, δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Πρέπει συνεπώς να διατηρηθεί σωστά. Η κύρια μέθοδος συντήρησης είναι η αφυδάτωση ή η ξήρανση. Αυτό γίνεται μηχανικά επειδή το Curcuma στην περιοχή αυτή είναι πολύ υγρό για να είναι αποτελεσματικές οι μέθοδοι ξήρανσης εξωτερικού αέρα. Μετά την ξήρανση του κουρκουμά, συνθλίβεται σε μια λεπτή σκόνη, η οποία πωλείται ευρέως στο τμήμα μπαχαρικών των περισσότερων μπακάλικων σε όλο τον κόσμο.

Αλλά το κουρκουμά πωλείται επίσης σε κάψουλες, στο δρομάκι των συμπληρωμάτων, για εκείνους που δεν τους αρέσει η γεύση τους. CzAsami οι ρίζες curcuma παραμένουν άθικτες, επειδή μερικοί άνθρωποι τους αρέσουν να τρώνε με αυτόν τον τρόπο. χρησιμοποιούνται επίσης σε μερικούς πολιτισμούς ως περιδέραια σε ειδικές γαμήλιες τελετές. Οι ρίζες curcuma έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό καθώς αναπτύσσονται σε μια πολύ υγρή περιοχή. Έτσι, μπορούν επίσης να σκουπιστούν σε ένα πολτό και να αποστραγγισθούν για να αποκτήσουν ένα υγρό καρκίνο. Το υγρό στη συνέχεια αναμειγνύεται με το γάλα, εμφιαλώνεται και πωλείται ως δημοφιλές ποτό για κατανάλωση.

Είναι το κουρκουμά καλό για σας;

Για όσους σκέφτονται την κατανάλωση κουρκουμίνης, η ετικέτα σύνθεσης που συνοδεύει τα συμπληρώματα ή τα κουρκουμά ποτά που αγοράζουν θα είναι σημαντική.Το κουρκούμη είναι πλούσιο σε μια χημική ένωση που ονομάζεται κουρκουμίνη, η οποία θεραπεύει το σώμα. Το φυτό περιέχει επίσης πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, όπως:

  • κυτταρίνη
  • Β καροτίνη
  • βιταμίνη C
  • ψευδάργυρος
  • σίδερο
  • νικοτινικό οξύ
  • ασβέστιο
  • αντιοξειδωτικά
  • Κάλιο.

Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία από το Curcuma;

Ο αριθμός των πιθανών οφελών για την υγεία του Curcuma είναι τόσο υψηλό που δεν μπορούν να αναφερθούν σε όλους εδώ.Εδώ είναι μερικές από τις πιο σημαντικές θετικές δράσεις, οι οποίες σύμφωνα με τους ιατρούς επιστήμονες μπορούν να έχουν ένα κουρκουμά:

Μείωση των πεπτικών διαταραχών

Το Curcuma μπορεί να ανακουφίσει τα αέρια, τη δυσπεψία, τις ανωμαλίες του στομάχου και τη φούσκωμα, τόσοι πολλοί γιατροί έχουν αρχίσει να το συστήνουν στους ασθενείς τους που θέλουν μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση στα φάρμακα που βασίζονται σε αλουμίνιο, τα οποία συνήθως προσφέρονται για αυτό το είδος ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.Στην πραγματικότητα, το κουρκουμά λειτουργεί τόσο καλά ώστε μερικοί άνθρωποι με πιο σοβαρές γαστρεντερικές διαταραχές, όπως το σύνδρομο υπερευαισθησίας του ορθού, συχνά λαμβάνουν συμπληρώματα με το curcuma κάθε μέρα για πολλά χρόνια για να αποτρέψουν επαναλαμβανόμενες υποτροπές.

Curcumin αντιφλεγμονώδες φάρμακο

Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του curcuma είναι ωφέλιμες για τη μείωση της υπερέκκρισης του ανοσοποιητικού συστήματος σε άτομα με συγκεκριμένους τύπους διαταραχών του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Το curcuma που χρησιμοποιείται στην αρθρίτιδα ανακουφίζει από τον καθημερινό πόνο και την ταλαιπωρία που οι άνθρωποι με αυτή τη χρόνια πάθουν κάθε φορά που προσπαθούν να κάνουν πράγματα με επαναλαμβανόμενες κινήσεις.Το curcuma που χρησιμοποιείται για την αρθρίτιδα είναι επίσης χρήσιμο για τη μείωση της φλεγμονής που προκαλείται από αθλητικούς τραυματισμούς ή ατυχήματα σε αθλήματα, καθώς η αναλγητική θεραπεία μειώνει τη διόγκωση και τις μώλωπες που σχετίζονται με τραυματισμό όταν λαμβάνονται εσωτερικά ή χρησιμοποιούνται εξωτερικά, αντί για τραυματισμό. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο να συνδυάσετε αυτές τις μεθόδους: ο τραυματίας πρέπει να πάρει μια μεγάλη δόση του συμπληρώματος πριν τρίβει τη θέση τραυματισμού με σκόνη curcuma και νερό.

Βελτίωση της καρδιακής υγείας

Μία από τις πιο σημαντικές εφαρμογές του curcuma είναι η βελτίωση της υγείας της καρδιάς. Το Curcuma μπορεί να μειώσει τα κακά επίπεδα χοληστερόλης, να αποτρέψει τον σχηματισμό αθηρωματικών πλακών στις αρτηρίες και ακόμη και να κάνει τα κύτταρα του αίματος λιγότερο κολλώδη, οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα ο ασθενής να πάρει θρόμβο αίματος.

Θεραπεία του διαβήτη

Η χρήση του Curcuma με τη μορφή σακχαρώδους διαβήτη γίνεται ολοένα και συχνότερη, καθώς τα δελτία curcuma βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, η οποία συχνά επηρεάζει τα άτομα με διαβήτη, λόγω του υψηλού επιπέδου σακχάρου στο αίμα. Αυτή η φλεγμονή καταστρέφει τις αρτηρίες, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.

Θεραπεία του καρκίνου

Το τσάι με Curcuma ωφελεί τόσο εκείνους που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο όσο και εκείνους που έχουν υψηλό κίνδυνο να αναπτυχθούν. Αυτό οφείλεται κυρίως στον μεγάλο αριθμό αντιοξειδωτικών που περιέχει.Τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από την ανεπαρκή δίαιτα, την έκθεση στο στρες και την τοξίνη. Επίσης προκαλούν αυτοκαταστροφή των κατεστραμμένων κυττάρων, γεγονός που εμποδίζει την αναπαραγωγή τους. Δεδομένου ότι ο καρκίνος προκαλείται από ταχεία αναπαραγωγή κυττάρων, οι γιατροί πιστεύουν ότι το κουρκουμά μπορεί να αποτρέψει τον καρκίνο του προστάτη, του μαστού, του κόλου και του δέρματος.

Απώλεια βάρους

Υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με το ρόλο του κουρκουμά στην απώλεια βάρους, καθώς έχει γίνει ελάχιστη επιστημονική έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις της στην απώλεια βάρους. Ωστόσο, μερικές μελέτες δείχνουν ότι βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού.Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που προσπαθούν να χάσουν το βάρος για χρόνια λόγω μιας χρόνιας μεταβολικής διαταραχής που επηρεάζει τον τρόπο που οι οργανισμοί τους καίγονται θερμίδες.

Θεραπεία δερματικών διαταραχών

Το Curcuma δεν χρησιμοποιείται μόνο εσωτερικά σε δισκία-συστατικά. Στην περίπτωση δερματικών παθήσεων, το curcuma χρησιμοποιείται για έκζεμα, ψωρίαση, ακμή ή άλλες δερματολογικές παθήσεις, προσφέροντας πολλά εξωτερικά οφέλη.Εφαρμοσμένη στο δέρμα, το curcuma βοηθάει στην επούλωση τραυμάτων και εξανθήματος, καθώς επίσης μειώνει το πρήξιμο, την ερυθρότητα και τον ερεθισμό. Ορισμένες γυναίκες λένε επίσης ότι η κουρκουμίνη, η οποία είναι μέρος του κουρκουμά, δίνει στο δέρμα τους μια υγιή λάμψη όταν το βάζουν στο πρόσωπό τους κάθε μέρα.

Υπάρχουν άλλες αιτήσεις για κουρκουμά;

Μια από τις πιο δημοφιλείς σκόνες curcuma είναι μια φυσική βαφή για ρούχα. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο αποτελεσματική στη χρώση υλικών που πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται με το πώς να αφαιρέσουν την κίτρινη σκιά που έρχεται σε επαφή με άλλα πράγματα που δεν θέλουν να λεκιάσουν, όπως τα χαλιά, τα κλινοσκεπάσματα ή τα ρούχα.Τα εστιατόρια και τα εργοστάσια τροφίμων χρησιμοποιούν κουρκουμίνη με κουρκουμά για να χρωματίζουν τρόφιμα που χάνουν φυσικά το χρώμα τους λόγω της θερμότητας και του αέρα. Τα κονσερβοποιημένα και φρέσκα τυριά, τα κονσερβοποιημένα φυτικά προϊόντα και οι πορτοκαλί και κίτρινες σάλτσες πρέπει τουλάχιστον να έχουν λίγο πασπαλίζοντάς τους για να φαίνονται πιο ελκυστικές.

Ποια είναι η σωστή δόση curcuma;

Η δόση του curcuma πρέπει να εξαρτάται από τον τύπο της μορφής της χρησιμοποιούμενης ουσίας. Εάν ένα άτομο τρώει μια νέα ρίζα, δεν πρέπει να τρώνε περισσότερο από το ένα τέταρτο των μερίδων τους, ακόμα κι αν με ένα μικρό φλιτζάνι τσάι.Μια κάψουλα που περιέχει έως και 600 mg αποξηραμένης σκόνης κορμονικής σκόνης μπορεί να ληφθεί τρεις φορές την ημέρα. Σε περιπτώσεις σοβαρής διαταραχής του στομάχου, αυτή η ποσότητα μπορεί προσωρινά να αυξηθεί στα 500 χιλιοστόγραμμα ανά κάψουλα, που λαμβάνεται τέσσερις φορές την ημέρα.Ωστόσο, αυτή η δόση δεν μπορεί να εφαρμοστεί για περισσότερες από μερικές συνεχόμενες ημέρες. Εάν προτιμάται το υγρό κούκωμα, μπορούν να χορηγηθούν έως και 30 σταγόνες ημερησίως κάτω από τη γλώσσα ή σε ένα ποτήρι νερό ως ποτό curcuma. Αυτή η δόση θα πρέπει να κατανέμεται σε διάφορες δόσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας για καλύτερα αποτελέσματα. .Όσοι δεν μπορούν να βρουν προϊόντα με το curcuma επειδή δεν έχουν ένα υγιεινό κατάστημα τροφίμων κοντά, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από ένα κουταλάκι του γλυκού μπαχαρικό σε ένα ποτήρι ζεστό γάλα κάθε μέρα. Ή μπορούν απλά να πασπαλίσουν τρόφιμα μαζί της λίγο πριν καταναλωθούν.

Παρενέργειες του Curcuma

Ευτυχώς, υπάρχουν πολύ λίγες παρενέργειες curcuma που μπορεί να συμβεί όταν ένα άτομο παίρνει μια ουσία με τη μορφή ενός συμπληρώματος. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το curcuma έχει χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της υγείας – εδώ και χρόνια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι μελέτες για το Curcuma έδειξαν ότι μπορεί να προκαλέσει αυξημένο κίνδυνο γαστρικών ελκών όταν χρησιμοποιείται σε πολύ υψηλή δόση. Αυτή η παρενέργεια είναι πιο συχνή σε άτομα με προγενέστερα προβλήματα στομάχου και εντέρου. Η χρήση του curcuma για φλεγμονή δεν είναι πάντα μια καλή ιδέα, επειδή το σώμα χρειάζεται μερικές φορές φλεγμονή ως μέρος της φυσικής διαδικασίας επούλωσης τραύματος. Έτσι, όποιος πάσχει από μια ασθένεια που προκαλεί προβλήματα υγείας πρέπει να είναι προσεκτική – επειδή μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση.

Δεδομένου ότι το κουρκούμη δεν απορροφάται εύκολα από το σώμα, τα συμπληρώματα curcuma περιέχουν μαύρο πιπέρι ως πρόσθετο. Το μαύρο πιπέρι αυξάνει την ικανότητα του σώματος να απορροφά το Curcuma όταν καταναλώνεται ταυτόχρονα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι προβληματικό εάν λαμβάνετε άλλα συνταγογραφούμενα φάρμακα, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει το ρυθμό απορρόφησης.

Το εκχύλισμα μαύρου πιπεριού προκαλεί την παραμονή ορισμένων φαρμάκων στο σώμα για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, λόγω της επίδρασής του στο ήπαρ. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να οδηγήσει σε υπερδοσολογία εάν ο ασθενής συνεχίσει να παίρνει το φάρμακο όπως προβλέπεται. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να συμβουλεύεστε πάντα έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε ένα εκχύλισμα μαύρου πιπεριού Curcuma που περιέχει το διαβήτη.

Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι, αν και οι περισσότερες μάρκες συμπληρωμάτων με φλεγμονώδη curcuma έχουν μόνο εδώδιμα συστατικά, όχι όλα τα συμπληρώματα, είναι πράγματι ασφαλείς. Τα συμπληρώματα Curcuma δεν παρακολουθούνται από το FDA. Άλλα συστατικά προστίθενται ως πληρωτικά στο CzAsami. Οι εταιρείες τις πωλούν ως έναν τρόπο να αυξήσουν τα κέρδη τους. Συχνά τα επικίνδυνα συστατικά, όπως ο μόλυβδος και το αρσενικό, βρίσκονται στα συμπληρώματα «Ayurvedic», τα οποία λέγεται ότι έχουν καθαρό Curcuma. Άλλα βαρέα μέταλλα προστίθενται επίσης στο CzAsami. Και όλα αυτά μπορούν να έχουν πολύ αρνητικό αντίκτυπο στο ανθρώπινο σώμα.

Συμπληρώματα με Curcuma

Το Curcuma έχει πολύ ήπια επίδραση στο σώμα, επομένως τα αποτελέσματά του δεν είναι πάντα άμεσα ορατά. Διαρκεί συνήθως περίπου μία ή δύο ημέρες για να βοηθήσει το κουρκουμά με γαστρεντερικά προβλήματα, ερεθισμό του δέρματος και φλεγμονή.Χρειάζεται ένα μήνα ή και περισσότερο για να περιμένει ένα άτομο για τα θετικά οφέλη του curcuma για το καρδιαγγειακό σύστημα εάν αγωνίζεται με υψηλή χοληστερόλη ή σχηματισμό αρτηριοσκληρωτικής πλάκας στους αρτηριακούς τοίχους. Αυτή τη φορά μπορεί να μειωθεί χρησιμοποιώντας το σκόρδο ως συνοδεία του chAsami.

Ωστόσο, το κουρκούμη δεν πρέπει ποτέ να συνδυαστεί με άλλα καρδιακά φάρμακα ή αραιωτικά αίματος, καθώς μπορεί να αραιώσει πολύ το αίμα. Το χρονικό διάστημα που χρειάζεστε για να πάρετε συμπληρώματα curcuma για να δείτε τις επιπτώσεις της απώλειας βάρους δεν είναι μετρήσιμο, επειδή ο μεταβολισμός κάθε ατόμου είναι διαφορετικός.Έχουν αναφερθεί αναφορές λίγων κιλών λιγότερο σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Αλλά επειδή αυτές οι αναφορές προέρχονταν από ανθρώπους που δεν προσπάθησαν να χάσουν βάρος, ορισμένοι εμπειρογνώμονες διαπίστωσαν ότι η απώλεια βάρους θα μπορούσε να είχε συμβεί επειδή το κουρκουμά βοήθησε να ανακουφίσει τα συμπτώματα άλλων χρόνιων ασθενειών που έπληξαν τους ασθενείς.

Οφέλη από το curcuma – πώς να τα συνοψίσω;

Όλα τα οφέλη του τσάι curcuma και των προϊόντων σκόνης curcuma περιέχουν προϊόντα curcuma. Το κάνουν μια σημαντική υγειονομική ουσία. Ωστόσο, χρειάζεται περισσότερη έρευνα για το Curcuma για να καθοριστεί πόσο καλά μπορεί να λειτουργήσει στη θεραπεία χρόνιων ασθενειών. Επομένως, το curcuma δεν πρέπει να θεωρείται ως «θεραπεία» για καρκίνο, διαβήτη ή παχυσαρκία.Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ουσία είναι πολύ ασφαλής, καθώς οι μόνες παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει οφείλονται κυρίως στο εκχύλισμα μαύρου πιπεριού, σε συνδυασμό με αυτό για να αυξήσει την απορρόφηση του curcuma από το σώμα. Ωστόσο, όσοι χρησιμοποιούν το μπαχαρικό πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με το εμπορικό σήμα curcuma που αγοράζουν.

Πολλοί παραγωγοί συμπληρωμάτων curcuma προσθέτουν μόλυβδο, αρσενικό και επικίνδυνα βαρέα μέταλλα στα προϊόντα τους. Έτσι, αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν την ουσία, θα πρέπει να φτάσετε για ένα αξιόπιστο συμπλήρωμα διατροφής ή τσάι.

Ενώ τα περισσότερα από τα πωλούμενα συμπληρώματα curcuma δεν παρακολουθούνται από το FDA, όσοι επιθυμούν να είναι βιολογικά πρέπει να ελέγχονται από το FDA για να αποδείξουν ότι τα προϊόντα τους δεν περιέχουν στην πραγματικότητα χημικά ή άλλα επιβλαβή συστατικά. Είναι επίσης σημαντικό να αναζητήσετε έναν κατασκευαστή συμπληρωμάτων που να είναι εγκατεστημένος στις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή άλλες χώρες του κόσμου δεν έχουν τέτοια ακριβή πρότυπα ασφαλείας.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *