Νέα

Μια διατροφή με βάζο (Διατροφή για τα μωρά) – 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Εάν έχετε ακολουθήσει τις διατροφικές τάσεις τα τελευταία χρόνια, ίσως έχετε ακούσει για μια δίαιτα που βασίζεται σε προϊόντα μωρών.Ενώ είναι σαφές ότι αυτή η δίαιτα περιλαμβάνει την κατανάλωση παιδικής τροφής, μπορεί να αναρωτιέστε:«Αν και η μόδα για αυτή τη δίαιτα ήρθε όταν άρχισαν να το χρησιμοποιούν οι Tracy Anderson, Jennifer Aniston και Reese Witherspoon, πρέπει να το δοκιμάσουμε προσωπικά για να δούμε αν είναι πραγματικά αποτελεσματικό. Το άρθρο εξετάζει όλες τις λεπτομέρειες μιας δίαιτας που βασίζεται σε παρασκευάσματα για βρέφη, συμπεριλαμβανομένων των οφελών για την υγεία, των παρενεργειών και των γενικών οδηγιών.

Τι είναι η διατροφή για τα μωρά;

Η Βρεφική Διατροφή είναι η τάση με την οποία το πιο αδύνατο λαμβάνει τις περισσότερες από τις καθημερινές θερμίδες από παιδικές τροφές που μπορούν να αγοραστούν σε καταστήματα σε μικρά βάζα ή πακέτα ή μπορούν να προετοιμαστούν στο σπίτι. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή τη δίαιτα για να χάσουν επιπλέον κιλά. Συνήθως μικρές ποσότητες χάνονται μέσα σε λίγες μέρες. Δημοφιλή από τον εκπαιδευτή Tracy Anderson, η διατροφή για τα μωρά έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την ποσότητα βλαβερών συστατικών στα τρόφιμα, τα μέρη ελέγχου και τις θερμίδες και παρέχει απαραίτητες βιταμίνες. Επιπλέον, η δίαιτά σας για το μωρό σας μπορεί να περιλαμβάνει ή όχι έναν θερμαντικό όγκο ενός στερεού γεύματος. Η διατροφή για τα μωρά είναι διαθέσιμη από τη δεκαετία του ’80. Η δημοτικότητα του προϊόντος έχει αυξηθεί κατά την τελευταία δεκαετία, αλλά δεν έχει. Αν και έχει γίνει μια δημοφιλής διατροφή μεταξύ πολλών ομάδων, είναι επίσης μία από τις πιο δύσκολες διατροφές που πρέπει να διατηρηθεί και μία από τις πιο αμφιλεγόμενες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα παιδικά τρόφιμα είναι σε μεγάλο βαθμό απαλλαγμένα από τα λίπη και τα μπαχαρικά που συνηθίζουμε να τρώμε με τα συνηθισμένα γεύματα. Η έλλειψη των συστατικών και των συναφών γεύσεων καθιστά δύσκολο για πολλούς αδυνατιστές να φέρουν το φαγητό για τα παιδιά.

Συμπέρασμα: Η διατροφή για τα μωρά είναι μια διατροφή που απαιτεί από τους ανθρώπους να τρώνε κυρίως παιδικές τροφές, κάτι που μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο έργο.

Πώς λειτουργεί η διατροφή για τα μωρά;

Όντας σε μια διατροφή για τα μωρά, οι αδυνατίστριες αναμένεται να λάβουν τις περισσότερες ή όλες τις θερμίδες τους από παιδικές τροφές, γεγονός που μπορεί να σημαίνει κατανάλωση περισσότερων από δεκατέσσεριων βάζων την ημέρα. Οι άνθρωποι που αγοράζουν εμπορικά παρασκευασμένα βρεφικά τρόφιμα τρώνε συνήθως ένα βάζο ανά ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και εκείνοι που ετοιμάζουν τα δικά τους τρόφιμα για τα παιδιά τους στο σπίτι καταναλώνουν ισοδύναμο μερίδιο ανά ώρα. Κάθε μερίδα παιδικής τροφής περιέχει συνήθως από 50 έως 90 θερμίδες, γι ‘αυτό πρέπει να τρώνε τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας με δίαιτα.Συνήθως τρώει τουλάχιστον μια ντουζίνα βάζα τροφίμων θα παρέχει περίπου 1.000 θερμίδες.

Ανάλογα με τους καθημερινούς σας στόχους απώλειας βάρους, μπορείτε να τρώτε ακόμα περισσότερο εάν τρώτε μόνο παιδικές τροφές. Οι αδυνατρωτές που τρώνε ένα κανονικό γεύμα, συνήθως μεσημεριανό γεύμα, σώζουν λίγο χώρο στον προϋπολογισμό θερμίδων για μια μικρή μερίδα πρωτεϊνών και λαχανικών. Αυτά μπορεί να είναι ψάρια και λαχανικά, κοτόπουλο και λαχανικά ή μια επιλογή για χορτοφάγους, π.χ. μαύρα φασόλια και λαχανικά. Η δίαιτα για τα τρόφιμα για τα μωρά σας διευκολύνει να τηρείτε τους στόχους σας σε θερμίδες και σας προσφέρει την πρόσθετη ευκολία της κατανάλωσης τελικών τροφίμων. Διαρκεί συνήθως από τρεις ημέρες έως μία εβδομάδα και δεν προορίζεται να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Συμπέρασμα: Μια διατροφή για τα μωρά απαιτεί λίγες μέρες παιδικής τροφής μέσα σε λίγες μέρες και μπορεί να επιτρέψει ένα κανονικό γεύμα πρωτεϊνών και λαχανικών.

Πλεονεκτήματα μιας διατροφής για τα μωρά

Αυτή η δίαιτα έχει γίνει μια από τις πιο αμφιλεγόμενες και έντονα συζητημένες δίαιτες τα τελευταία χρόνια. Ενώ κάποιοι υποστηρίζουν τα οφέλη τους, άλλοι πιστεύουν ότι τα βρεφικά τρόφιμα πρέπει να προορίζονται για βρέφη. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή τα παιδιά έχουν διαφορετικά συστήματα πέψης και διατροφικές απαιτήσεις από τους ενήλικες. το φαγητό τους είναι ειδικά προετοιμασμένο για τις ανάγκες τους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα οφέλη που μπορεί να προκύψουν από την προσωρινή υιοθέτηση μιας δίαιτας για τα μωρά. Αυτά είναι:.

 • Ταχεία απώλεια βάρους
 • μικρότερα τμήματα
 • περισσότερα φρούτα και λαχανικά
 • λιγότερο επιβλαβή πρόσθετα

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να χάσουν μερικά κιλά την εβδομάδα σε μια διατροφή βάζου. Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να μην είναι βιώσιμα επειδή μια διατροφή που αποτελείται κυρίως από προϊόντα για παιδιά είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Οι αδυνατρωτές θα πρέπει να κάνουν καλύτερες διατροφικές επιλογές αν θέλουν να διατηρήσουν το νέο βάρος τους αφού εγκαταλείψουν τη διατροφή των μωρών. Αυτή η δίαιτα βοηθά επίσης τα άτομα που ελέγχουν το μερίδιό τους, καθώς απαιτούν χαμηλές και πιο συχνές δόσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό δεν θα αλλάξει το μέγεθος του στομάχου, επειδή το στομάχι δεν συρρικνώνεται χωρίς χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, μπορεί να αλλάξει πόσο πεινασμένος αισθάνεστε και να σας βοηθήσουμε να τρώτε λιγότερα. Επιπλέον, αυτή η δίαιτα μπορεί να βοηθήσει το αδυνάτισμα να τρώνε περισσότερα φρούτα και λαχανικά και να προσφέρει κάποια διατροφική αξία στους ανθρώπους που δεν είναι χορτοφάγοι. Εξαλείφει επίσης πολλά από τα επιβλαβή πρόσθετα που υπάρχουν σε κανονικά προϊόντα για ενήλικες.

Περίληψη: Μια δίαιτα με βάζο μπορεί να προκαλέσει γρήγορη απώλεια βάρους και καλύτερες συνήθειες ελέγχου των μεριδίων, αυξάνοντας ταυτόχρονα την πρόσληψη φρούτων και λαχανικών και μειώνοντας την πρόσληψη προσθέτων.

Οδηγίες διαιτητικής διατροφής για τα μωρά

Παραδόξως, δεν υπάρχουν σαφείς ή σαφείς οδηγίες για αυτή τη δίαιτα. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διατροφολόγων και των αδυνατρωτών δεν δέχονται τους ενήλικες που τρώνε τα τρόφιμα των παιδιών ως πηγή θερμίδων και διατροφής.Δεδομένου ότι αυτή η δίαιτα δεν μπόρεσε να αποκτήσει πραγματική αξιοπιστία στην κοινότητα της υγείας, μόνο μερικά γενικά βήματα αντιγράφονται από μοντέρνους διατροφολόγους.Οι άνθρωποι σε αυτή τη δίαιτα καταναλώνουν συνήθως ένα ορισμένο αριθμό θερμίδων για να χάσουν βάρος. Αυτός ο αριθμός μπορεί να υπολογιστεί με βάση τις τρέχουσες τιμές μάζας και ύψους, το φύλο και το φανταστικό αποτέλεσμα στόχου. Όταν ένας διαιτολόγος και πιο αδύνατος υπολογίζει πόσες θερμίδες θα πρέπει να τρώτε, μπορούν να καθορίσουν πόσες μερίδες παιδικής τροφής πρέπει να τρώνε κάθε μέρα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε πόσες θερμίδες μπορείτε να διαθέσετε στο δείπνο σας εάν αποφασίσετε να έχετε ένα κανονικό γεύμα την ημέρα. Ένα αδυνάτισμα μωρό αρχίζει τη διατροφή του τρώγοντας περίπου μία μερίδα παιδικής τροφής ανά ώρα για ένα καθορισμένο αριθμό ημερών.

Περίληψη: Οι μεμονωμένες οδηγίες για κάθε λεπτό θα εξαρτηθούν από το βάρος, το ύψος, το φύλο και αν θα πρέπει να φάτε κανονικό γεύμα επιπλέον.

Μενού στη διατροφή για τα μωρά

Δυστυχώς, για εκείνους που απολαμβάνουν μια διατροφή με βάζο, η επιλογή των πιάτων μπορεί να είναι περιορισμένη ή ακόμα και δυσάρεστη. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να προτιμούν τα μήλα και τα πουρέ μπανάνας, πολύ λίγοι είναι ενθουσιασμένοι για την κατανάλωση πικάντικων λαχανικών και βοείου κρέατος ή πουρέ δαμάσκηνου. Επειδή η ποικιλία στη διατροφή σας είναι πιο υγιεινή, πολλοί αδυνάτισμα αναγκάζονται να τρώνε, ή τουλάχιστον να προσπαθούν, ανθυγιεινές επιλογές.Σε γενικές γραμμές, τα βάζα μπορούν να τρώνε πολλά τριμμένα φρούτα, όπως μήλα, αχλάδια, μπανάνες, ροδάκινα και σμέουρα, καθώς και λαχανικά όπως γλυκοπατάτες, μπιζέλια, σπανάκι, κολοκύθα και καλαμπόκι.

Εκτός από το κρέας, όπως η γαλοπούλα, το βόειο κρέας και το κοτόπουλο, μπορείτε επίσης να τρώτε τρόφιμα με ρύζι, βρώμη και φακές για παιδιά στη διατροφή των παιδιών. Αυτά τα τρόφιμα είναι συνήθως ήπια στη γεύση και οι λεπτόκοκκοι δεν θα βρουν πολλά απόγονα ή επιδόρπια παιδικές τροφές στα περισσότερα καταστήματα. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας παιδική τροφή με οποιοδήποτε από τα συστατικά της δίαιτας για τα μωρά σας, αρκεί να είναι παρόμοιο με το βρεφικό φαγητό που αγοράζετε στο κατάστημα. Το πικάντικο σπιτικό με τόνους προσθέτων, λιπών ή σακχάρων δεν θα έχει τον ίδιο αριθμό θερμίδων και δεν θα φέρει το ίδιο αποτέλεσμα.

Συμπέρασμα: Οι λεπτόκοκκοι θα περιορίζονται συχνά σε ήπιες και συχνά δύσκολες επιλογές, όπως το δαμάσκηνο, το κρέας και τα λαχανικά, όπως το σπανάκι και η κολοκύθα.

Συνταγές για γεύματα στη διατροφή για τα μωρά

Οι χρήστες Τροφίμων Μωρών συνήθως δεν αναμιγνύουν παιδικές τροφές με άλλα τρόφιμα και δεν εισάγουν παιδικές τροφές στους κανόνες. Ωστόσο, μπορούν να φτιάξουν το δικό τους φαγητό για παιδιά με ειδικά επιλεγμένα συστατικά. Η οικιακή παιδική τροφή γενικά περιλαμβάνει: ..

 • το κύριο συστατικό, όπως βρώμη ή μήλα
 • νερό
 • βιταμίνες

Εάν είναι απαραίτητο, το τρόφιμο μπορεί να αναμιχθεί με νερό για να επιτευχθεί μια κατάλληλη σύσταση, ή μπορεί να έχει τη μορφή πολτού. Μπορούν επίσης να προστεθούν βιταμίνες εάν είναι απαραίτητο (και συνιστώνται πράγματι για ενήλικες που δεν λαμβάνουν συμπληρώματα πολυβιταμινών). Για το προαιρετικό δείπνο με στερεό φαγητό, οι αδυνατρωτές τρώνε φαγητά στον ατμό ή τηγανητά λαχανικά με την προσθήκη ψαριών, πουλερικών, βοδινού ή φυτικής πρωτεΐνης. Αυτά μπορεί να είναι ψητά ψάρια, κοτόπουλο ή βοδινό κρέας, τηγανητό κρέας ή βρασμένα όσπρια.

Συμπέρασμα: Εκείνοι σε μια δίαιτα με βάζο που αποφασίζουν να φτιάξουν τα δικά τους γεύματα για τα παιδιά μπορούν εύκολα να το κάνουν με τον καθαρισμό φρούτων και λαχανικών με λίγο νερό και βιταμίνες.

Πρόγραμμα διατροφής για το μωρό

Ίσως μια από τις πιο δύσκολες πτυχές αυτής της δίαιτας είναι το χρονοδιάγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν οι slimmers. Ξεκινώντας από το πρωινό, το οποίο είναι στη διατροφή, αρχίζουν να τρώνε μία μερίδα ή ένα βάζο φαγητού για παιδιά μία φορά την ώρα μέχρι το μεσημέρι. Αν ένα πιο αδύναμο γεύμα δώσει ένα σταθερό γεύμα, η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να φθάσουν τους στόχους θερμίδων τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες, όπως το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο, η διατροφή για τα μωρά χρειάζεται τους ανθρώπους να τρώνε όλη την ημέρα. Αυτό είναι εν μέρει απαραίτητο επειδή μια μερίδα παιδικής τροφής δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός ενήλικα, γεγονός που καθιστά ένα άτομο αδύναμο και πεινασμένο εάν καταναλώνει πολύ λίγες μερίδες παιδικής τροφής. Επιπλέον, είναι δύσκολο να τρώτε περισσότερα από ένα βάζο σε ένα κάθισμα κάθε φορά, οπότε το χωρισμό του με την πάροδο του χρόνου βοηθά στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας.

Συμπέρασμα: Οι άνθρωποι στη διατροφή για τα μωρά πρέπει να τρώνε μία μερίδα κάθε ώρα για να αποφεύγουν την υπερβολική πείνα και να μπορούν να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες τροφής για τα παιδιά.

Παιδική διατροφή για απώλεια βάρους

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να φάνε το παιδικό φαγητό εκτός αν νομίζουν ότι μπορούν να επωφεληθούν από αυτό. Ο μόνος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι άρχισαν να τρώνε δώδεκα βάζα παιδικής τροφής την ημέρα είναι επειδή θέλουν να χάσουν βάρος γρήγορα. Αντικατάσταση ανθυγιεινών σνακ με βάζα παιδικής τροφής μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της πρόσληψης θερμίδων και η αντικατάσταση δύο γευμάτων ημερησίως με παιδικές τροφές είναι αρκετά ακραία και μη βιώσιμη. Μπορεί να είναι όχι μόνο δαπανηρή, αλλά και σωματικά και συναισθηματικά εξαντλητική, αφήνοντας το αδυνατιστικό αίσθημα της ακόρεστου χαρακτήρα.

Συμπέρασμα: Αυτή η μέθοδος μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν μερικά κιλά σε λίγες μέρες ή εβδομάδες, αλλά δεν είναι μια δίαιτα που είναι εύκολο να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα.

Ποιες είναι οι παρενέργειες μιας δίαιτας στα παιδιά;

Σύμφωνα με τους γιατρούς και τους διατροφολόγους, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι πιθανές παρενέργειες που μπορεί να έχει ο αδυνάτισμα. Πρώτον, είναι ευκολότερο να εισέλθουν σε κατάσταση υποσιτισμού επειδή τρώνε τρόφιμα με θρεπτικά συστατικά που προορίζονται για βρέφη. Υπάρχει επίσης μεγαλύτερη πιθανότητα ότι ένα άτομο σε μια δίαιτα θα αποθαρρυνθεί και θα τρώνε λιγότερες θερμίδες από ό, τι είναι απαραίτητο, επειδή το φαγητό είναι τόσο βαρύ για το στομάχι. Επιπλέον, αυτή η δίαιτα μπορεί να επιβραδύνει το μεταβολισμό σας, επειδή το πεπτικό σύστημα δεν είναι προσαρμοσμένο για να διασπάσει το φαγητό σε μικρά συστατικά. Τελικά, αυτό το φαινόμενο μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κέρδος βάρους όταν ο πιο αδύνατος επιστρέφει στο κανονικό φαγητό, ειδικά εάν υπερεκτιμά στο τέλος της δίαιτας. Σε γενικές γραμμές, αυτή η δίαιτα μπορεί να προκαλέσει :.

 • κούραση
 • εξάντληση
 • διατροφικές ανεπάρκειες
 • επιβραδύνει τον μεταβολισμό
 • αυξημένη αύξηση του βάρους

Συγκεκριμένα, αυτός ο τύπος διεισδυτικής δίαιτας μπορεί να επιβραδύνει τον μεταβολισμό σας και να αναγκάσει το σώμα σας να μειώσει τους μυς σας για να χρησιμοποιήσει ενέργεια. Λιγότερη μυϊκή μάζα επιβραδύνει τον μεταβολισμό, προκαλώντας γρήγορη αύξηση βάρους.

Συμπέρασμα: Αυτή η δίαιτα μπορεί να κάνει όσους χάσουν βάρος να αισθάνονται εξαντλημένοι και μετά το τέλος της δίαιτας θα είναι ευκολότερο για αυτούς να κερδίσουν βάρος.

Συμπεράσματα σχετικά με την τελική διατροφή των τροφών για βρέφη

Ενώ η παιδική τροφή μπορεί να φαίνεται υγιής, δεν έχει τα θρεπτικά συστατικά, τις θερμίδες και τις ίνες που χρειάζεται να λειτουργούν οι ενήλικες και να παραμένουν σε καλή κατάσταση. Αυτή η δίαιτα μπορεί όχι μόνο να οδηγήσει σε υποσιτισμό, αλλά μπορεί επίσης να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα σε σχέση με τον προορισμό και να προκαλέσει αύξηση βάρους όταν επιστρέψετε στα κανονικά γεύματα. Αν δεν θέλετε να το φάτε ως σνακ χαμηλής σε θερμίδες, είναι καλύτερο να αφήσετε παιδικές τροφές … για μωρά. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να μεταβείτε σε μια υγιή, ισορροπημένη διατροφή και να αυξήσετε τη σωματική δραστηριότητα για να χάσετε σταδιακά το βάρος και να αποφύγετε το μελλοντικό κέρδος βάρους.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *