Νέα

Μια φιλική προς το περιβάλλον διατροφή και τρόπος ζωής – ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε

Πολλοί άνθρωποι στρέφονται προς τα βιολογικά τρόφιμα εξαιτίας της έλλειψης φυτοφαρμάκων, ορμονών και αντιβιοτικών.Έχουν διεξαχθεί αρκετές επιστημονικές μελέτες σχετικά με τα οφέλη μιας βιολογικής διατροφής και της θεωρίας της ολιστικής υγείας, δημιουργώντας έτσι μια οργανική αναγέννηση.Όποιος σκέφτεται να αρχίσει να τρώει βιολογικά τρόφιμα πρέπει να μάθει περισσότερα για αυτό και να το διαβάσει για να δει τα πιθανά οφέλη αυτής της αλλαγής. Έχουν γραφτεί πολλά σχετικά με αυτό το θέμα, οπότε όποιος θεωρεί αυτόν τον τρόπο ζωής θα έχει ένα καλό σημείο εκκίνησης.“Είμαστε εκτεθειμένοι σε τοξικές χημικές ουσίες όλη την ημέρα, ούτε καν το γνωρίζουμε.Τα σώματά μας βομβαρδίζονται καθημερινά με περιβαλλοντικές τοξίνες όπως η φυλλοσίνη, το PCB ή το μόλυβδο.Η περιοχή πάνω από την οποία έχουμε ακόμα τον έλεγχο είναι η διατροφή και η επιλογή των τροφίμων που βάζουμε Με την επιλογή των βιολογικών προϊόντων αποφεύγετε τα συνθετικά φυτοφάρμακα καθώς και τα τεχνητά λιπάσματα που είναι γνωστό ότι είναι καρκινογόνα. Υπάρχουν περισσότερες από 80.000 χημικές ουσίες στις ΗΠΑ, αλλά μόνο το 2% αυτών έχει αξιολογηθεί ως προς την ασφάλεια, σύμφωνα με την Έκθεση 2010 της Επιτροπής Προέδρου των ΗΠΑ: Όταν αγοράζετε βιολογικά τρόφιμα, αποφεύγετε όλες τις επιβλαβείς χημικές ουσίες.λέει η Christine Egan, προπονητής της υγείας και ιδρυτής του Redefining Healthy.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *