Μολύνσεις που προκαλούνται από ζύμη Επιδερμίδες, βλεννώδεις μεμβράνες και νύχια

[Total: 0    Average: 0/5]

Η candidosis των βλεννογόνων λαμβάνει χώρα με λευκές κηλίδες, οι οποίες δίνουν την εντύπωση ότι είναι επάνω από τις βλεννογόνες μεμβράνες, μπορούν να συγχωνευτούν μεταξύ τους και αφορούν μεγάλες περιοχές. Τα προβλήματα του πόνου και της καύσης συχνά συνυπάρχουν λόγω της ανάπτυξης οξείας φλεγμονώδους διαδικασίας στις βλεννογόνους μεμβράνες.

Ο υποψήφιος συχνότερα αφορά την στοματική κοιλότητα, τον αιδοίο και τον κόλπο. Η λοίμωξη εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες, αλλά μπορεί να αφορά τις έγκυες γυναίκες και τα άτομα με διαβήτη ειδικότερα. Η πορεία της νόσου είναι συνήθως επαναλαμβανόμενη και χρόνια.

Η candidosis των γωνιών του στόματος χαρακτηρίζεται από διάβρωση, που συνήθως εμφανίζεται και στις δύο πλευρές και η ανεπεξέργαστη μπορεί να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ασθενείς παρουσιάζουν χαρακτηριστικές ρωγμές γύρω από τις γωνίες του στόματος. Συχνά οι αλλαγές εμφανίζονται σε άτομα με ανεπάρκεια βιταμινών Β (ιδιαίτερα βιταμίνη Β2).

Οι νιφάδες ζυμομυκήτων εκδηλώνονται με ερυθηματώδεις και απολεπιστικές αλλοιώσεις, οι οποίες περιορίζονται στις περιοχές πρόσφυσης των πτυχών του δέρματος. Βαθιά στο εσωτερικό, η επιδερμίδα σκάει. Οι αλλαγές χαρακτηρίζονται από έναν καλό διαχωρισμό από το περιβάλλον. Επιπλέον, υπάρχουν φυσαλίδες ή διαβρώσεις στην περιοχή που ονομάζονται δορυφόροι.

Οι μετατοπίσεις των ζυμομυκήτων συνήθως αφορούν τις διεπιφανείς περιοχές (κυρίως το διάστημα μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου δακτύλου του χεριού), μερικές φορές παρατηρούνται αλλαγές στα πόδια, στις πτυχές του δέρματος και στις γυναίκες στην πρόσθια περιοχή. Το λεγομενο. η δερματίτιδα από εξάνθημα από πάνα που περιπλέκεται από την καντιντίαση εμφανίζεται στα νεογνά στην βουβωνική χώρα και μεταξύ των γλουτών.

Η αναιμία των νυχιών και των νυχιών αρχίζει με οίδημα, έντονη ερυθρότητα και αυξημένο πόνο στο δέρμα που συνορεύει με τα νύχια. Σε περίπτωση πίεσης, εξάγεται η περιεκτικότητα σε λάδι. Σε χρόνιες αλλοιώσεις, οι πλάκες είναι γκρίζο-κίτρινο χρώμα, χάνουν τη στιλπνότητα τους, και στη συνέχεια αποφλοιώνονται και υπερθεματίζονται.

Ο πυρήνας ζυμομυκήτων είναι μια πολύ σπάνια και χρόνια μόλυνση ζύμης και επηρεάζει κυρίως παιδιά με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και ορμονικές διαταραχές.

Οι αλλοιώσεις του όγκου με υπερβολική κεράτωση εντοπίζονται κυρίως στο τριχωτό τριχωτό της κεφαλής, το πρόσωπο και τα άκρα. Τα νύχια και οι βλεννώδεις μεμβράνες επίσης συχνά εμπλέκονται στη διαδικασία της νόσου.

Διάγνωση της λοίμωξης του δέρματος, των βλεννογόνων μεμβρανών και των νυχιών

Η διάγνωση μολύνσεων από μύκητες, βλεννογόνους και νυχιών βασίζεται στη διάγνωση χαρακτηριστικών δερματικών βλαβών στις επιμέρους τοποθεσίες τους. Είναι σημαντικό να έχουμε μια μυκολογική εξέταση για την παρουσία του μύκητα στους προσβεβλημένους ιστούς και καλλιέργειες με καλλιέργειες παθογόνων.

Κατά τη διαφοροποίηση της λοίμωξης ζύμης του δέρματος, των βλεννογόνων μεμβρανών και των νυχιών, πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλές ασθένειες που εντοπίζονται σε περιοχές χαρακτηριστικές για μολύνσεις ζύμης.

Μερικές φορές μπορεί να υπάρχουν αλλοιώσεις δέρματος με βακτηριακή λοίμωξη (π.χ. ασθένεια, ασθένεια, ασθένεια, ασθένεια κλπ.). Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα (π.χ. ατροφία των νυχιών, βακτηριακή μετατόπιση της διαθλαστικής περιοχής ή αλλαγές στις σεξουαλικές περιοχές) μπορεί να είναι παρόμοιες ανωμαλίες του δέρματος.

Η ψωρίαση των νυχιών ή του δέρματος απαιτεί επίσης διαφοροποίηση από μολύνσεις ζυμομυκήτων, εξάλλου, άλλες μυκητιακές βλάβες μπορεί να είναι η αιτία ανάπτυξης δερματικών αλλοιώσεων παρόμοιου χαρακτήρα.

Θεραπεία μολύνσεων ζύμης του δέρματος, των βλεννογόνων μεμβρανών και των νυχιών

Περιορισμένες αλλαγές στη μόλυνση ζύμης του δέρματος, των βλεννογόνων μεμβρανών και των νυχιών αποτελούν ένδειξη μόνο τοπικής θεραπείας. Σε ανωμαλίες σε μεγάλες περιοχές και σε χρόνιες ή συστηματικές αλλοιώσεις, απαιτείται επιπλέον συστηματική θεραπεία (η κετοκοναζόλη και τα παράγωγά της, η τερβιναφίνη, η αμφοτερικίνη Β και άλλα παρασκευάσματα χορηγούνται από το στόμα).

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*