Μονάδες ζωοτροφών Bunch Hisa

[Total: 0    Average: 0/5]

Το μπλοκ αριστερού σκέλους του τσαμπιού του (λατινικού) dissociatio intraventriculaνs rami sinistri fasciculi Hisi), λαμβάνεται διακόπτοντας τη διέγερση των παλμών στο αριστερό σκέλος της δέσμης Hisa. Η διέγερση φθάνει στην αριστερή κοιλία μέσω της δεξιάς κοιλίας, η οποία συμβάλλει στην καθυστέρηση της αποπόλωσης της αριστερής κοιλίας. Η διαταραχή υποδεικνύει σοβαρή βλάβη στον καρδιακό μυ. Η πιο συνηθισμένη αιτία του αριστερού μπλοκ σκέλος είναι η ισχαιμική καρδιοπάθεια και οι φλεγμονώδεις και εκφυλιστικές μεταβολές της καρδιάς.

Ηλεκτροκαρδιογραφική απεικόνιση του αριστερού σκέλους της δέσμης του:
– Εκτεταμένη διάρκεια της ομάδας QRS.
– υπάρχουν πλάγια, αλληλοσυνδεόμενα και σχισμένα σχήματα R στις εξόδους V5, V6.
– καθυστέρηση αρνητικής απόδοσης κατά την αριστερή κοιλία,
– αντίθετη κατεύθυνση της μονάδας ST-T στην κυρίαρχη κλίση της μονάδας QRS στους αγωγούς V5, V6.

Ένα ατελές μπλοκ στο αριστερό σκέλος της δέσμης Hisa σχηματίζεται απελευθερώνοντας τη διέγερση των παλμών στο αριστερό πόδι της δέσμης Hisa. Η αιτιολογία είναι η ίδια με την περίπτωση του συνολικού μπλοκ των αριστερών ποδιών της δέσμης Hisa.

Αποκλεισμός του δεξιού σκέλους του τσαμπιού του (Λατινικά). dissocitio intraventricularis rami dextri fasciculi Hisi) σχηματίζεται με την παρεμπόδιση της αγωγής των παλμών στο δεξιό σκέλος της δέσμης. Η διέγερση μεταδίδεται μέσω του αριστερού σκέλους στην αριστερή κοιλία μέσω του κοιλιακού διαφράγματος στη δεξιά κοιλία. Εικόνα ηλεκτροκαρδιογραφικής διατάραξης: ………………………………………. ………………………………………….. ………………………………………….. ……………………………………….
– Διευρυμένη ομάδα QRS.
– Η μονάδα QRS στους αγωγούς V1, V2, V3 έχει παραμορφωθεί.
– Ευρεία S-κάμερα σε αγωγούς V5, V6.
– καθυστέρηση αρνητικής απόδοσης στη δεξιά κοιλία.
– αντίθετη κατεύθυνση της μονάδας ST-T στην κυρίαρχη κλίση της μονάδας QRS στους αγωγούς της δεξιάς κοιλίας.

Η αιτία του μπλοκ δεξιού κορμού είναι συνήθως: συγγενή καρδιακή ανεπάρκεια, μυοκαρδίτιδα, υπερτροφία της δεξιάς κοιλίας, ισχαιμική καρδιακή νόσο.

Η πρόγνωση στο δεξιό σκέλος των ποδιών είναι καλή.

Ένα ατελές μπλοκ του δεξιού σκέλους της δέσμης Hisa σχηματίζεται απελευθερώνοντας τη διέγερση των παλμών στο δεξιό σκέλος της δέσμης Hisa. Η αιτιολογία είναι η ίδια όπως και στο πλήρες μπλοκ του δεξιού βραχίονα της δέσμης Hisa.

Το αριστερό μπλοκ δοκού δέσμης του αριστερού δεσμού του παράγεται με την παρεμπόδιση της αγωγιμότητας της μπροστινής δέσμης. Ο παλμός μεταδίδεται από την οπίσθια δέσμη, πράγμα που καθυστερεί τη διέγερση του εμπρόσθιου τοιχώματος της αριστερής κοιλίας. Οι πιο συνηθισμένες αιτίες της πρόσθιας δέσμης των άκρων της αριστεράς δέσμης είναι φλεγμονώδεις και εκφυλιστικές καρδιακές αλλοιώσεις και ισχαιμική καρδιακή νόσο.

Το αριστερό μπλοκ backbone δέσμης Hisa είναι ένας αποκλεισμός των παρορμητικών αγωγών στο αριστερό σκέλος Hisa δέσμης οπίσθιου πακέτου δέσμης. Η ενεργοποίηση μεταδίδεται μέσω της μπροστινής δέσμης, η οποία καθυστερεί την ενεργοποίηση των οπίσθιων και πλευρικών τοιχωμάτων της αριστερής κοιλίας.

Το δεξιό μπλοκ ποδιών με μπλοκ αριστερού ποδιού (RBBB + LAH) είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος μπλοκ δύο δοκών. Διακόπτει την αγωγή του αριστερού και του δεξιού ποδιού και μεταδίδει το ερέθισμα στην καρδιά μέσω των οπίσθιων ακτίνων του αριστερού ποδιού.

Διάγνωση και θεραπεία της δέσμης του μπλοκ του ποδιού

Τα σταθερά τετράγωνα καρδιάς διαγιγνώσκονται με δοκιμασία ΗΚΓ σε ηρεμία, ενώ τα περιοδικά καρδιακά τμήματα διαγιγνώσκονται με 24ωρη εξέταση ΗΚΓ. Η θεραπεία ξεκινά με τη θεραπεία μιας βασικής ασθένειας, π.χ. θεραπεία του εμφράγματος ή διακοπή των αντιαρρυθμικών φαρμάκων.

Στην περίπτωση ενός μπλοκ δύο ακτίνων, εμφυτεύεται ένας βηματοδότης σε έναν ασθενή λόγω του κινδύνου πλήρους παρεμπόδισης της αγωγής και της κατάσχεσης του Morgagni-Adams-Stockes (MAS). Η θεραπεία με βηματοδότες υποδεικνύεται επίσης από συμπτώματα που σχετίζονται με εγκεφαλική υποξία, π.χ. εφηβεία, ανωμαλία του εγκεφάλου κ.λπ.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*