Νεφρικό έλαιον και νεφρικό έλαιο

[Total: 0    Average: 0/5]

Τα νεφρικά εγκαύματα προκαλούνται από την εξάπλωση μικροοργανισμών μέσω της κυκλοφορίας του αίματος ή ως επιπλοκή της πυελονεφρίτιδας.

Το περιαστικό απόστημα είναι αποτέλεσμα ρήξης του νεφρού αποστήματος στο χώρο γύρω από αυτό το όργανο.

Εάν το νεφρικό απόστημα και το περιγεννητικό απόστημα κυλίνδρων μεταξύ της ινώδους κάψουλας του νεφρού και της νεφρικής περιτονίας, είναι γνωστά ως φλεγμονή δολώματος. Ωστόσο, αν οι ανωμαλίες εμφανίζονται εκτός της νεφρικής περιτονίας, έχουμε να κάνουμε με περιγεννητική φλεγμονή.

Αιτίες νεφρικών αποστημάτων και περιγεννητικών αποστημάτων

Εάν το απόστημα των νεφρών και το περιγεννητικό απόστημα αναπτύσσονται στην ανερχόμενη διαδρομή από τα κάτω τμήματα της ουροφόρου οδού, το πιο κοινό παθογόνο είναι ο Colonel Escherichia coli ή ο Proteus vulgaris colonel.

Η μόλυνση από Staphylococcus aureus προκαλείται συνήθως από την εξάπλωση αυτών των παθογόνων στελεχών μέσω του αίματος από μακρινές εστίες ασθένειας που συνήθως βρίσκονται στο δέρμα. Μερικές φορές αυτός ο τύπος λοίμωξης αναπτύσσεται σε ενδοφλέβιους χρήστες ναρκωτικών, με αποτέλεσμα τη μετάδοση βακτηρίων στην κυκλοφορία του αίματος.

Το νεφρικό απόστημα και το περιγεννητικό απόστημα συχνά εμφανίζονται ως αποτέλεσμα της συνύπαρξης άλλων παθολογιών εντός του ουροποιητικού συστήματος, π.χ. του ουροποιητικού συστήματος. πέτρα χύτευσης νεφρών ή πέτρα ενυδρείου με χαρακτηριστικά λοίμωξης.

Συμπτώματα νεφρικών αποστημάτων και περιγεννητικών αποστημάτων

Το απόστημα των νεφρών και το περιγεννητικό απόστημα εκδηλώνονται από ξαφνικό πυρετό, ταραχές και πόνο στην οσφυϊκή περιοχή. Επιπλέον, μπορεί να υπάρχει γενική αδυναμία, κακή διάθεση, απώλεια της όρεξης ή ναυτία και έμετος.

Σε πολλές περιπτώσεις παρατηρούνται συμπτώματα που σχετίζονται με συν-νοσηρότητα. Η γενική εξέταση ούρων συχνά δεν παρουσιάζει ανωμαλίες.

Διάγνωση νεφρικών αποστημάτων και περιπεπικών αποστημάτων

Η εμφάνιση παθήσεων που υποδηλώνουν διαταραχές που αναπτύσσονται στην ουροφόρο οδό θα πρέπει να οδηγήσει στην εφαρμογή κατάλληλων διαγνωστικών. Το απόστημα των νεφρών και το περιγεννητικό απόστημα διαγιγνώσκονται και διαφοροποιούνται με την απεικόνιση.

Η υπερηχογραφία και η υπολογιστική τομογραφία χρησιμοποιήθηκαν στη διαγνωστική διαδικασία.

Θεραπεία νεφρικών αποστημάτων και περιγεννητικών αποστημάτων

Το απόστημα των νεφρών και τα περιπρωκτικά αποστήματα απαιτούν αποχέτευση με ανακούφιση ανωμαλιών, καθώς και αντιβιοτικά, μερικές φορές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το επόμενο βήμα είναι να εργαστούμε για την εξάλειψη της αιτίας των νεφρών και του περιγεννητικού αποστήματος.
Mariusz Kłos

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*