Νέα

Οδηγός τρέχουσας κατανάλωσης καυσίμου 2018, κριτικές + φόρουμ, τιμή, όπου μπορείτε να αγοράσετε, line-up, φωτογραφίες, Πολωνία, Allegro

Οι μαγνήτες ή διάφορες υγρές συνιστώσες για το πετρέλαιο ή τα καύσιμα στην τσεχική αγορά πρέπει ακόμα να ληφθούν με ένα παραμύθι, το οποίο σίγουρα θα σώσει το αέριο. Μια τέτοια συσκευή έχει περάσει τη δοκιμή περιεχομένου.Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η εξοικονόμηση ήταν αμφισβητήσιμη. Και επίσης, εάν στην πραγματικότητα υπολογίζεται τότε ο καύσιμο οθόνης του οδηγού 2018 για το ρεύμα πυροσβεστήρων που πληρώθηκε το συντομότερο δυνατό μετά την οδήγηση 33.600 χιλιομέτρων. πίστη με κηροπήγιο απόλαυσης. Ένα επιτυχημένο αυτοκίνητο.Πρώτη κατοικία παλιά ντίζελ Citroen 1. 4. Δεν υπάρχει δρόμος για τους αρπακτικούς. “Τότε είχαμε Saver diesel και ήμασταν επίσης στην τελευταία διαχείριση της κυκλοφορίας και η χρήση μειώθηκε κατά περίπου ένα στα εκατό”, είμαι χαρούμενος, λέτε.προαναφερθείσα εταιρία Fuelsaver. τετράγωνο

Εξοικονόμηση καυσίμου Ειδική τιμή -50%

Εξοικονόμηση καυσίμου πώς λειτουργεί + σύνθεση. Είτε έχει παρενέργειες.

Δεν ξέρετε πόσα από τα αυτοκίνητά της πήραν πραγματικά. Ευτυχώς, 4 ή 5 λίτρα. Ανταγωνιστική λέξη την Πέμπτη 7. 2. 2002: Αυτός μας φέρνει. Στην ομάδα παραμένει η ίδια με την τελευταία, προσελκύει, και τώρα είναι η παλιά Citroen σε αντάλλαγμα για την κινεζική αγορά. Λοιπόν, ας εξοικονομήσουμε χρήματα.Πολύ πιο φιλόδοξο σώζει την αέριο Olga Krupičková από τη Litoměřice: «Είμαι υπέρ του φυσικού αερίου, χρησιμοποίησα την ενέργεια Fuel Saver καλή λίτρο και μισό εκατό!» Το Συμβούλιο αποφάσισε πώς το Daewoo Эсперо 1. 8 πήγε στην αρχή σε εννέα λίτρα και τώρα το αυτοκίνητο μόνο επτά και έτσι το μισό.

Κάθε τεκμηρίωση βενζίνης, καθώς και για την υπηρεσία και το cv. Η αποτελεσματικότητά του ως εξοικονόμησης αερίου εξοικονόμησης καυσίμου παραμένει ορατή με ανεπιθύμητες παρενέργειες. Πρώτα κακά αποτελέσματα.Μάρκα τρέχοντα οδηγό προφύλαξη οθόνης 2018 συντάκτες της mahu MT σήμερα δοκιμή αγόρασε την κουλτούρα της Πράγας, των οποίων οι πράκτορες υποστήριξαν ότι αυτά τα μηχανήματα οδήγησης πωλούνται και υπάρχουν ήδη αρκετές χιλιάδες. Ο κηδεμόνας ήταν 2184 κορώνες παρενέργειες, αποτελούμενοι από φόρο.Αφού φύγει από το μάτι, θέλει να πει ότι δύο μόνιμοι μαγνήτες σε ένα πλαστικό περίβλημα δύο μέρη. Απλές δόσεις: Ένας μαγνήτης πιέστηκε στην είσοδο του σωλήνα όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς την είσοδο καυσίμου από κάθε πλευρά και οι δύο τρόποι εξοικονόμησης καυσίμου διπλώνουν μαζί για να βεβαιωθείτε ότι η ζώνη με το βρόχο είναι στη θέση της. Απολύτως τίποτα, απολύτως τίποτα δεν είναι πολύ λιγότερο.

Εξοικονόμηση καυσίμου Ειδική τιμή -50%

Εντούτοις, τα φορτάμαξες και τα φορεία έχουν, όπως υποσχέθηκε ο εκπαιδευτικός εκπαιδευτικού προϊόντος, μειωμένες εκπομπές καυσαερίων κατά τη χρήση τους, αυξημένη απόκριση κινητήρα, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκτεταμένη διάρκεια ζωής του συστήματος. Σήμερα η MT επιδιώκει να είναι μεταξύ των πινακίδων εισόδου.Οι προτάσεις του πωλητή ήταν προφανείς: Ξεκινήστε την εξοικονόμηση καυσίμων καθώς θα χρησιμοποιούσε τις πρώτες δύο ή τρεις πλήρεις δεξαμενές για να λειτουργήσει μια προφύλαξη οθόνης. Πιθανώς, αυτό θα έπρεπε να έχει συμβεί μετά από όλα ότι είναι ο θεματοφύλακας της λειτουργίας του καθαρίζει τον κινητήρα.Για τη δοκιμή το αυτοκίνητο ήταν εξοικονόμηση καυσίμων ως προς τον τρόπο χρήσης της επιλεγμένης προφοράς με την πιθανότητα καυσίμου 1,4 λίτρων.

Το Mahu έχει εξοπλιστεί με ένα γύρο ακριβώς σύμφωνα με τις οδηγίες και οι πρώτες μετρήσεις θα γίνουν μετά από οδήγηση 1500 χλμ. Το πρώτο αποτέλεσμα ξεχώρισε: η χρήση της πραγματικής ανάστασης, ενώ πριν ξεκινήσει την εξέταση του αυτοκινήτου μακροπρόθεσμα, και επίσης σταδιακά απορρόφησε περίπου 26 φυσικό λίτρο 95 ανά 100 χλμ., Η πρώτη μέτρηση ήταν περισσότερο από 7.3 λίτρα. Υπήρχε απλώς μια εξοικονόμηση.

Μαζί με τα αρνητικά χαρακτηριστικά του FuelMax, προσφέρει δύο: ισχυρή κίνηση παγετού (τη νύχτα υπήρχαν έως και 15 επίπεδα Κελσίου κάτω από το μηδέν) ή προδιάθεση για οδήγηση (ήξερε ακριβώς ότι θα συμμετείχε στη δοκιμή).Η επιλογή τελικά έγινε στην οθόνη συνεχίστηκε, πρώτον, κάτω από απαλές κλιματολογικές συνθήκες, όπως για μια επίσκεψη στις εξετάσεις, και επίσης για μένα ακόμη περισσότερο σε δύο διαφορετικούς φορείς εκμετάλλευσης αδειών.Στο δεύτερο στάδιο, οι μετρήσεις έδωσαν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα: η χρήση μειώθηκε σε 0,26 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα όταν υποστηρίχθηκε από επτά λίτρα.προαναφερθείσα εταιρία Fuelsaver. τετράγωνο

Οι κριτικές και τα εφέ Saver Fuel (σχόλια και φωτογραφίες των χρηστών + φόρουμ)

Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να θεωρείται ως άμεσο αποτέλεσμα του μαγγανιού της συσκευής. Μια σημαντική υποχρέωση στη μείωση της κατανάλωσης δεν μπορεί να είναι μόνο το γεγονός ότι σε αυτό το σημείο χρειαζόταν μίλια μέχρι στιγμής για να μην ολοκληρωθούν οι αναθεωρήσεις του Fuel Saver.είτε είναι σε μακρύτερους δρόμους, αλλά και ότι μία από τις παραστάσεις “ασυνείδητο” των οδηγών ήταν μια γυναίκα της οποίας το πόδι και σε διάφορα άλλα οχήματα παρέχουν μικρότερη φθορά σε σύγκριση με τον συμβατικό αρσενικό τρόπο οδήγησης.

Εάν μειώσετε πραγματικά την κατανάλωσή σας είναι το αποτέλεσμα της ανατροφοδότησης από την εγκατάσταση της οθόνης Saver, δείτε την Saver και, στη συνέχεια, αγοράστε μια καλή ιδέα για κανονικό κόστος αερίου 25 CZK / λίτρο μετά την οδήγηση όχι περισσότερο από 33.600 μίλια.Η αύξηση στην ισχύ του κινητήρα δεν είναι ένας από τους τρεις οδηγούς που πέρασαν τη δοκιμή, έγραψα τη γνώμη μου. Όλος ο καιρός περπατούσε με την προφορά αρκετές φορές πριν. Οι επαγγελματίες στα θαύματα δεν σκέφτονται.Χαμογελάστε, ενώ μιλάτε για την ανατροφοδότηση του Fuel Saver στο πρόσωπο των αποτελεσμάτων της χρήσης του Vladimir Volák από το Ινστιτούτο Μηχανικών της Πράγας: “Προσπαθήσαμε αρκετές φορές.

Εξοικονόμηση καυσίμου Ειδική τιμή -50%

Αλλά ποτέ οι κριτικές Fusion Saver δεν έβλεπαν τίποτα που πραγματικά λειτουργούσε. “Σημειώνει ότι η τεχνολογική εξέλιξη τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν τόσο γρήγορη και, τελικά, αγάπη, ότι είναι βασικά δύσκολο για έναν συνηθισμένο άνθρωπο να είναι μια λαμπρή ιδέα ή να δημιουργήσει κατά λάθος μια σύντηξη Fuel Saver για κάτι που τόσο ιαπωνικά ή γερμανικά τόσο απεγνωσμένα διερευνά τις επιπτώσεις της εφαρμογής.Ο Βλάντιμιρ Βόλακ, για να αποδείξει την ευθραυστότητα των μικρών τεχνολογικών θαυμάτων, περιγράφει την κατάσταση σχεδόν τελευταία: “Μας έχει συμβεί επίσης ότι έχουμε λάβει παρατηρήσεις για να αξιολογήσουμε έναν τέτοιο καταθέτη.

Αλλά η εξοικονόμηση καυσίμων δεν λειτουργεί όταν οι εξετάσεις ήταν σαφώς δυσμενείς, ο αγοραστής πρέπει. “Η δοκιμή για όλα αυτά είναι ότι ο συγγραφέας του τεστ ήταν ένας από τους πραγματικούς νομοθέτες.Ακόμα και τα σχόλια των δοκιμών φωτογραφίας στο φόρουμ της Włodzimierz, Ινστιτούτο Πράξεων για τις Επιπτώσεις της Χρήσης Αέριων και Λιπαντικών μπορούν να σχολιαστούν στο φόρουμ για απτή επιτυχία σε εξετάσεις σε αυτόν τον τομέα για να προσφέρουν μια φωτογραφία.προαναφερθείσα εταιρία Fuelsaver. τετράγωνο

Fuel Saver τιμή, από πού να αγοράσετε Allegro, ceneo;

“Ξεκινήσαμε αυτή την τιμή δοκιμής το 1967. Το κάναμε μαζί, ίσως δέκα από αυτούς, εγώ απολυταρχικά”, συνοψίζει συνοπτικά όλες τις ανθρώπινες επιχειρήσεις. Για τα διάφορα πρόσθετα στην τιμή των τιμών του πετρελαίου ηλεκτρικών κινητήρων ισχυρίζονται ότι πολύ καλύτερα, εταιρείες πετρελαίου υπάρχουν κάποιο είδος χύνονται.“Και αν εμφανιστεί κάτι στην αγορά allegro ως συμπλήρωμα διατροφής Fuel Saver τιμή θαύμα κατευθείαν στο αέριο, δεδομένου ότι συνήθως αρκεί ότι – κάτι που κάποια ύπουλη ανθρώπινη δραστηριότητα αγόρασε σε τιμή μερικών δολάρια ανά κιλό, τυλίχτηκε σε πολύ πιο ακριβό τσάντα, και προσφέρει επίσης είκοσι φορές πιο ακριβό, “γελάει με τη διαφημιστική μου ταινία Βλαντιμίρ. Κάτι τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τον κινητήρα, καθώς και τα ιδρύματα φυσικού αερίου συμφώνησαν καταρχήν για την τιμή των ίδιων λέξεων: “.Αν είχε δουλέψει, τι σημαίνει η αγορά καυσίμων σημαίνει, φυσικά, κάθε προμηθευτής για όσο χρονικό διάστημα το πρόγραμμα ξεκίνησε νόμιμα, “η δοκιμή εξοικονομεί φυσικό αέριο.

Μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από καυσαέριαΑύξηση της ισχύος του κινητήρα
Μειώστε την κατανάλωση καυσίμου (πετρέλαιο, ντίζελ, LPG).
Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.

Όταν η δοκιμή εντοπίστηκε: ..

Ελαχιστοποιήστε την κατανάλωση ανά 0,26 l / 100km (δηλ. 3,6%).
Η απόδοση δεν άλλαξε υποκειμενικά.
Στην πραγματικότητα, οι επιδόσεις του κινητήρα δεν έχουν δοκιμαστεί για να ολοκληρωθεί η δοκιμή το συντομότερο δυνατόν.

Κακή Dean: Δημιουργήστε ακριβώς πώς αυτό εξοικονομεί καύσιμο.
Στην πολωνική αγορά, προσφέρει πολλούς τύπους καταθετών καυσίμων για αυτοκίνητα και ένας από αυτούς είναι ένα στοιχείο που ονομάζεται Ο Όμιλος, του οποίου οι μετοχές συνέβαλαν σε μία σημαντική πρωτοβουλία της εταιρείας στο Διαδίκτυο από το Brno. Οι οδηγοί πρέπει να ενθαρρύνουν την πιστοποίηση, την πιστοποίηση, την εξουσιοδότηση του Υπουργείου Μεταφορών … και την επιβεβαίωση της προβολής στη στρατιωτική ακαδημία.Στην καταγραφή, χάρη στην ευγνωμοσύνη του Κοσμήτορα, ο καθηγητής Vojenskotechnické γράφει κυριολεκτικά: “… η κατανάλωση φυσικού αερίου έχει μειωθεί κατά 10,4% και υπήρξε υποκειμενική αύξηση της παραγωγικότητας …” οι στρατιώτες βασίζονταν συνεχώς στον ειδικό του κινητήρα .

Εξοικονόμηση καυσίμου Ειδική τιμή -50%

Επίσης, οι καλύτεροι υποψήφιοι για τεχνικά θαύματα, για αυτό το λόγο, πρέπει να έχετε πείρα εμπειρία: Νομίζω ότι το turbojet κάτι … στην είσοδο επιπλέον άμεση σύνδεση μόντεμ είναι ο κοσμήτορας του συνταγματάρχη διδασκαλίας. Καθηγητής Καθηγητής dr hab. Ing. Ο George Barn, ο Γκαλίν ΜΑΤ, ο οποίος σήμερα δήλωσε: “Ο κινητήρας με στροβιλοκινητήρες έχει δοκιμαστεί εδώ για σχεδόν είκοσι τέσσερις ώρες.προαναφερθείσα εταιρία Fuelsaver. τετράγωνο

Fuel Saver Polska – Κατασκευαστής

Και εκτός αυτού, δεν υπήρχε κινητήρας στο αυτοκίνητο, αλλά μια δομοστοιχειωτή δοκιμή στο εργαστήριο. Αμέσως μετά από αυτή τη σύντομη δοκιμαστική περίοδο μας turbo-jets, η εταιρεία γρήγορα ξεφορτώθηκε και από τότε έχω ονομάσει περισσότερους από δέκα ανθρώπους ως προς το τι turboreaktivní χιλιάδες και τι δεν λειτουργεί.Επιτρέψτε μου να σας οδηγήσω στο δικαστήριο, αλλά να δημιουργήσετε όπως ήταν! Ο επαγγελματίας είναι αμφίβολος. CEO Shell Czech Šenych Paul ποτέ δεν εξοικονομεί προσωπικά Fuel Saver Πολωνία το τρέχον εγχειρίδιο φυσικού αερίου 2018 για τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που προσπάθησε, αλλά τα τοποθετεί σκεπτικά.

“Δεν έχω δει τίποτα στην υπηρεσία αυτή, απολύτως τίποτα που αναμφίβολα θα ικανοποιήσει τις περιπτώσεις των πωλητών”, είπε. Δεν χρειάζεται να spořičům το αποτέλεσμα της αντιπάθειας από αυτό το κράτος, να περιορίσει τη χρήση των προϊόντων της εταιρείας; .Έχω ένα στούντιο χημικού σχεδιασμού και ξέρω ότι, για παράδειγμα, οι μαγνήτες μπορούν ασφαλώς να επηρεάσουν την κατανομή των σωματιδίων σε ένα υγρό. Εντούτοις, ένα αέριο εσωτερικά διατεταγμένο, που είναι απίθανο να είναι πιθανό, μπορεί να είναι πραγματικά ευαίσθητο.Με απλά λόγια, είμαι πολύ κυνικός. Ωστόσο, μιλάμε για διπλώματα ευρεσιτεχνίας, πιστοποιητικά, εξετάσεις ………………………………….. ………

Ναι, ακόμη και ένας απλός κατασκευαστής δημιουργίας μπορεί να είναι μεγάλος, αλλά, για παράδειγμα, η προσφορά με παλιούς μαγνήτες για πολλές δεκαετίες, αλλά και από καιρό σε καιρό προσπαθούν να προσελκύσουν επενδυτές.Θυμηθείτε να είστε κατασκευαστής μαγνητικών βραχιόλια, τα οποία πρέπει τώρα να έχουν ευεργετική επίδραση, δεν έχω στο νου και στην καρδιά;Ήταν το ίδιο. Ακόμη και με διάφορα πρόσθετα αερίου, ίσως με τη δύναμη του κινητήρα ή καυσίμου ένας συλλέκτης για τη διαμονή Πολωνία στάθηκε σε μια πιο συμφέρουσα κατεύθυνση;

Ένα από τα πιο σημαντικά είναι ότι βρίσκεται σήμερα στο χαμηλότερο αρχικό καύσιμο. Για παράδειγμα, τα καύσιμα μας συνίστανται από τέτοια στοιχεία που δεν υπάρχουν νέες προκαταβολές στην Πολωνία, αλλά τα παλιά θα δημοσιευθούν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.Ξέρατε ότι επηρεάζουν τα ελαστικά έχουν τόσο μεγάλη κατανάλωση καυσίμου όσο το 20% ενός φορτηγού;Τα πεπιεσμένου αέρα με την υψηλή απόδοση καυσίμου θα μεταφέρουν επιπλέον χιλιόμετρα πάνω στο δοχείο καθώς και το γνωστό αποτύπωμα άνθρακα.

Ακριβώς ότι τα ελαστικά εξοικονόμησης είναι να καταγράφουν το αέριο που εκτιμούν zaradením σε 3 ταξινομήσεις από Α έως G, και επίσης δείχνει τα διαφορετικά χρώματα. I (πράσινο) = εξοικονόμηση αερίου.
G (κόκκινο) = κατανάλωση καυσίμου.Τι νομίζετε;Η διαφορά μεταξύ της κατηγορίας αξιολόγησης και του G θα μπορούσε να σημαίνει μείωση της κατανάλωσης αερίου κατά περίπου 7,5%. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι επιλέγοντας το κουρτίνα από την αξιολόγηση, δηλαδή αντί του G, μπορείτε να εξοικονομήσετε 6 λίτρα αερίου ανά 1000 χιλιόμετρα.

Η μέση τιμή της βενζίνης είναι 1,20 ευρώ ανά λίτρο και το κόστος αυξάνεται κατά 240 ευρώ ετησίως.Θυμηθείτε ότι μπορείτε να μειώσετε τον αριθμό a.j.Κρατήστε το ίσια.Με βάση τη μέση κατανάλωση 8 λίτρων / 100 χλμ., Το κόστος της Γάζας είναι 1,20 ευρώ / λίτρο, έτσι ώστε τα μέσα χιλιόμετραΖωή από 35.000 χιλιόμετρα.Η πραγματική εξοικονόμηση κόστους στη Γάζα και συνεπώς το κόστος συνιστωσών ενός προσθετικού σε AJ εξαρτάται από τους παράγοντες του αισθητήρα πίεσης, το βάρος του αυτοκινήτου και ούτω καθεξής.Πόσα αηδιαστικά αποτελέσματα έχει στην εξοικονόμηση αερίου;

Πτώση πίεσης ελαστικών.Οι ανεπαρκώς διογκωμένες κουρτίνες αυξάνουν την υποστήριξη των δακτύλων και τη λαβή σε δύσκολες συνθήκες.Το βάρος του ταξιδιού σας.Αυτοκίνητο το στιλ οδήγησης και το βάρος σας ώστε οι σημειώσεις σας να μην επιστρέψουν σε μένα έχουν Σημαντικό αντίκτυπο.Η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας μέσω της αποδοτικότερης οδήγησης (γνωστές ως “εκτοξευτήρες EKO”).Οι συνιστώμενες τιμές για τη δεοντολογία των στόχων είναι μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς.Προηγουμένως, τα ελαστικά LKOS δεν πρέπει να καλούνται να διαφέρουν μεταξύ τους.

Προσκολλάται στην υγρή λάσπη.Η υψηλή βαθμολογία πρόσφυσης σε υγρή επιφάνεια της κουρτίνας θα σταματήσει το υγρό φάρμακο σε μικρότερη απόσταση από την πλευρά χρησιμοποιώντας την πλήρη δύναμη φρεναρίσματος.Αξιολόγηση της πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα.Tilko, που λαβή σε υγρή επιφάνεια;“Υγρή λαβή”.είναι η ικανότητα της κουρτίνας να προσκολλάται σε υγρές οδικές συνθήκες.Η αξιολόγηση της ΕΕ επικεντρώνεται σε μία μόνο πτυχή της πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα, στην αποτελεσματικότητα της πέδησης με κουρτίνες σε βρεγμένους δρόμους.

Ποια είναι η γνώμη σχετικά με την πρόσφυση σε υγρή επιφάνεια σε μια επιφάνεια;Η πρόσφυση σε υγρές σκόνες μειώνεται με την ταξινόμηση w3 των ταξινομήσεων Α έως F:A = υψηλότερη βαθμολογία.F = χαμηλότερη βαθμολογία.Οι αξιολογήσεις D και G δεν χρησιμοποιούνται για αρχικά μεμονωμένα οχήματα.Τι νομίζετε;Σε πολλές καταστάσεις, η αποφασιστική διαφορά είναι προφανής.Πόσο μακριά μεμονωμένα οχήματα Με μια πλήρη ταχύτητα πέδησης 80km / h είναι δυνατό να δημιουργηθεί πώς να σταματήσει το στοιχείο TE στην απόσταση της τοποθεσίας μικρότερη από 18 μέτρα, Εστία Νηπιαγωγείο Εγκατεστημένο F.

*Είπε ότι η οδήγηση θα μπορούσε να συμβαδίσει με τη συνιστώμενη Dynamics of Distance Site.Μέτρα που λαμβάνονται σύμφωνα με τις μεθόδους που καθορίζονται στο έγγραφο της ΕΕ 1222/2009.Τα φάρμακα της SA μπορεί να αναφέρονται ότι διαφέρουν υπό συνθήκες διαχείρισης και επιρροής.Η αναζήτηση ηθικής είναι η μόνη εικόνα.Προηγουμένως, τα ελαστικά LKOS δεν πρέπει να καλούνται να διαφέρουν μεταξύ τους.Οι βασικοί κανόνες είναι: μην πάτε άσκοπα γρήγορα, ταξινομήστε τη σωστή στιγμή, απενεργοποιήστε τον κινητήρα μπροστά από το φράγμα, ανασηκώστε “επάνω” εγκαίρως, ρίξτε το αυτοκίνητο έξω από το αυτοκίνητο και σταματήστε να χτυπάτε το αέριο, αλλά τα περισσότερα από όλα τα αυτοκίνητα ομαλά. .προαναφερθείσα εταιρία Fuelsaver. τετράγωνο

Εξοικονόμηση καυσίμου Ειδική τιμή -50%

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *