Οι καταγγελίες του ασθενούς

[Total: 0    Average: 0/5]

Η σηψαιμία της ουρήθρας μπορεί να έχει διαφορετικά κλινικά συμπτώματα. Η εμφάνισή της υποδηλώνεται από επιταχυνόμενο καρδιακό ρυθμό, χαμηλή αρτηριακή πίεση, χαμηλό όγκο ούρων κατά τη διάρκεια της ημέρας ή πλήρη ούρα, αυξημένη θερμοκρασία σώματος, σκοτάδι, ναυτία και έμετο.

Επιπλέον, μπορεί να εμφανιστεί λευχαιμία (αυξημένα επίπεδα λευκών αιμοσφαιρίων στον ορό του ασθενούς), θρομβοκυτοπενία (μειωμένος αριθμός αιμοπεταλίων) και ηπατική δυσλειτουργία που εκδηλώνεται διαφορετικά κατά τη διάρκεια της σηψαιμίας του ουροποιητικού συστήματος.

Μερικοί ασθενείς με σηψαιμία στα ούρα παρουσιάζουν κίτρινο χρώμα του δέρματος και των βλεννογόνων. Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη κατάσταση, η οποία σχετίζεται με άμεση απειλή για τη ζωή και υψηλή θνησιμότητα, είναι το σύνδρομο ενδοαγγειακής πήξης.

Διάγνωση ουρητικής σηψαιμίας

Η διάγνωση της σηψαιμίας του ουροποιητικού συστήματος δεν είναι δύσκολο να καθοριστεί, εκτός εάν είναι σύντομα συμπτωματική. Οι ασθένειες που αναφέρθηκαν από τον ασθενή, η κλινική κατάσταση των ασθενών και οι ανωμαλίες που εντοπίστηκαν σε εργαστηριακές εξετάσεις υποδεικνύουν την σηψαιμία των ούρων.

Κατά τη διαφοροποίηση της σηψαιμίας των ούρων, είναι απαραίτητο να αποκλειστούν οι σηπτικές καταστάσεις που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια επικίνδυνων λοιμώξεων που υπάρχουν σε άλλα συστήματα και όργανα. Η ταχεία διάγνωση είναι απαραίτητη επειδή η καθυστερημένη διάγνωση, όταν η διαδικασία είναι αρκετά προχωρημένη, οδηγεί συχνά σε θανατηφόρα κατάβαση.

Θεραπεία της σηψαιμίας των ούρων

Στη θεραπεία της σηψαιμίας των ούρων, η αποστράγγιση των μολυσμένων ούρων πάνω από το εμπόδιο έχει θεμελιώδη σημασία. Πρόκειται για αιτιακή θεραπεία, η έλλειψη μιας τέτοιας θεραπείας είναι ένα λάθος στην τέχνη και παρά τη συμπτωματική παρέμβαση δεν είναι δυνατόν να θεραπευθούν οι ασθενείς σε τέτοιες περιπτώσεις.

Είναι απαραίτητο να διατρυπήσετε το νεφρό και να δημιουργήσετε ένα διαδερμικό ή φυσαλιδώδες επιθηλιακό συρίγγιο. Επιπλέον, ο καθετήρας μπορεί να εισαχθεί στην ουροδόχο κύστη.

Μαζί με την αιτιώδη συνάφεια, η θεραπεία για τον έλεγχο των συμπτωμάτων είναι απαραίτητη. Η θεραπεία είναι η ίδια όπως και για άλλους τύπους σοκ και είναι επίσης απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν αντιβιοτικά που έχουν ευρύ φάσμα επιδράσεων τόσο στα αρνητικά κατά Gram όσο και στα θετικά κατά Gram βακτήρια.

Εάν υποπτευθείτε την παρουσία βακτηριακής λοίμωξης που προκαλείται από αναερόβιους μικροοργανισμούς, θα πρέπει επίσης να επισυνάψετε ένα άλλο παρασκεύασμα, π.χ. «βακτηριακή λοίμωξη» ή «βακτηριακή λοίμωξη». κλινδαμυκίνη.

Πρόγνωση της ουροποιητικής σηψαιμίας

Η πρόγνωση της ουροποιητικής σηψαιμίας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, κυρίως από τη σοβαρότητα της νόσου κατά τη στιγμή της διάγνωσης. Εάν η θεραπεία πραγματοποιηθεί νωρίς και το εμπόδιο απομακρυνθεί από το ουροποιητικό σύστημα, η πρόγνωση είναι θετική.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μερικά από τα αντιβιοτικά έχουν τοξική επίδραση στον ιστό των νεφρών και ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να τα δοσολογούν μεμονωμένα, ανάλογα με την κατάσταση της νεφρικής λειτουργίας στη σηψαιμία των ούρων.

Η σηψαιμία της ουρήθρας συνδέεται με τον κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών επιπλοκών, ιδιαίτερα της πολυοργανικής αποτυχίας. Σε περίπτωση σηπτικής καταπληξίας, η θνησιμότητα πρέπει να υπερβαίνει το 50% των περιπτώσεων.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*