Ομάδα ακριβείας – WPW – Wolff-Parkinson-White

[Total: 0    Average: 0/5]

Το σύνδρομο ακμής (WPW, σύνδρομο Wolff-Parkinson-White, σύνδρομο Wolff-Parkinson-White) είναι μια διαταραχή της καρδιακής αγωγής. Η ηπατίτιδα εμφανίζεται όταν ο ηλεκτρικός παλμός στην καρδιά μεταδίδεται απευθείας από τον κόλπο στις κοιλίες, παραλείποντας τον κολποκοιλιακό κόμβο και τη δέσμη Hers και μέσω της πρόσθετης δέσμης (δέσμη Kenta). Αυτό καθιστά δυνατή την διέγερση ενός μέρους της κοιλίας έξω από τη φυσιολογική διέγερση, μέσα από μια δέσμη μυών.

Πρόσθετη αγώγιμη οδός εμφανίζεται κατά την ανάπτυξη εμβρυϊκών δακτυλίων στο έμβρυο. Πρόκειται για μια εγγενή ανωμαλία της καρδιάς.

Το σύνδρομο Wolff-Parkinson-Whitea στο ηλεκτροκαρδιογράφημα είναι ορατό ως συντόμευση του τμήματος PR και διεύρυνση του συνδρόμου QRS που προκαλείται από το κύμα δέλτα στον βραχίονα ανόδου QRS. Στο σύνδρομο CSW, ένας από τους θαλάμους διεγείρεται νωρίτερα, οπότε η αρνητική απόδοση μπορεί να καθυστερήσει έναντι του άλλου.

Αναγνώριση της ομάδας προβληματισμού

Το συγκρότημα CSW προσδιορίζεται με εξέταση ΕΚΕ. Λεπτομέρειες των αγώγιμων διαταραχών μπορούν να βρεθούν στη μελέτη του Hies ECG δέσμης. Η παρουσία ταχυκαρδίας σχετίζεται με το σύνδρομο CSW και μπορεί επίσης να είναι αιτία επανεισόδου. Το σύνδρομο διαγιγνώσκεται μόνο σε ασθενείς με ανησυχία για ταχυαρρυθμία.

Συμπτώματα του συνδρόμου καθίζησης

Τα κύρια συμπτώματα της ομάδας απασχολούν πολλούς ταχυαρρυθμικούς παράγοντες. Ο ασθενής έχει επιθέσεις καρδιακού παλμού και συχνά λιποθυμία. Τα συμπτώματα απαιτούν νοσηλεία.

Θεραπεία του συνδρόμου ενθουσιασμού

Στη χειρουργική θεραπεία της HVC, πραγματοποιείται αφαίρεση, η οποία περιλαμβάνει την κοπή μιας επιπλέον δέσμης (δέσμη Kenta). Για την πρόληψη της ταχυκαρδίας, χορηγείται προπρανολόλη και κανένα από τα γνωστά φάρμακα δεν είναι σε θέση να απομακρύνει πλήρως τις αρρυθμίες της καρδιάς.

Στην οξεία φάση του συνδρόμου κατακρημνίσεως, χρησιμοποιούνται αντιαρρυθμικά φάρμακα ή χρησιμοποιείται καρδιομετατροπή. Εκτός από την αφαίρεση, η αμιωδαρόνη ή η προπαφαινόνη μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη θεραπεία χρόνιων παθήσεων.
Zhaneta Malec

Σχόλια Η ομάδα προτίμησης – WPW – Wolff-Parkinson-White

Włada | 2009-08-21 19:39

Το 2004 πραγματοποίησα μια κατάλυση σε νοσοκομείο στην Κρακοβία. Η διαδικασία περιλαμβάνει την εισαγωγή των ηλεκτροδίων μέσα από τις αρτηρίες της ινσουλίνης και της κλείδωσης στην καρδιά και την καύση (καταστροφή) του μπλοκαρίσματος που προκαλεί τη μη φυσιολογική ροή του αίματος. Στην περίπτωσή μου, δυστυχώς, αυτό επιτεύχθηκε μόνο εν μέρει. Η ακρίβεια στο ΗΚΓ εξακολουθεί να διαβάζεται. Οι περιπλανήσεις επαναλαμβάνονται αλλά λιγότερο συχνά και είναι σύντομης διάρκειας. Παίρνω φάρμακο 2 φορές την ημέρα χωρίς διακοπή. Το ελάττωμά μου βρέθηκε στην ηλικία των 35 κατά τύχη, πριν από κάποια θεραπεία. Στη νεολαία μου, σπάνια έκανα ταχυκαρδία, πιθανώς δύο φορές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν ένα συγγενές ελάττωμα. Η διαδικασία αφαίρεσης δεν είναι οδυνηρή, ίσως λίγο δυσάρεστη λόγω του άγχους επειδή εκτελείται σε πλήρη συνείδηση.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*