Οξεία Μύκωση Λείας Επιδερμίδας

[Total: 0    Average: 0/5]

Η οξεία λεία μυκητίαση του δέρματος χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση ερυθηματώδους και γριπώδους βλάβης με τη συνύπαρξη φλυκταινώδους και φυσαλιδώδους βλάβης, ειδικά στην περιφέρεια δερματικών βλαβών.

Χαρακτηρίζεται από ταχεία πρόοδο και ανακούφιση των συμπτωμάτων χωρίς να αφήνουν ουλές στο δέρμα. Οι μυκητιάσεις μπορεί να προκληθούν από όλα τα δερματοφύκη, τόσο ανθρώπων όσο και ζωονοσογόνων. Τα παιδιά και οι ενήλικες επηρεάζονται.

Συμπτώματα οξείας ομαλής δερματοφυτότητας του δέρματος

Η οξεία μυκητίαση του λείου δέρματος αρχίζει ξαφνικά. Οξεία μυκητίαση του λείου δέρματος συμβαίνει με πυρκαγιές που διαχωρίζονται σαφώς από υγιείς περιβάλλοντες ιστούς με διάφορες εκρήξεις που παρατηρούνται στην περιφέρεια. Οι αλλαγές που προκαλούνται από τους ανθρώπινους μύκητες είναι λιγότερο φλεγμονώδεις από εκείνες που υπάρχουν στις ζωονοσογόνες λοιμώξεις.

Επιπλέον, κυψέλες και φλύκταινες μπορεί να υπάρχουν σε όλη την έκταση της νόσου σε ζωοφιλικές μυκητιάσεις. Η θέση της ανωμαλίας μπορεί να ποικίλει, με τις πιο συνηθισμένες αλλαγές στο εκτεθειμένο δέρμα, π.χ. στην υφή του δέρματος. Το πρόσωπό σας, τα χέρια ή ο λαιμός. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κνησμός εμφανίζεται σε διαφορετικά επίπεδα έντασης.

Διάγνωση οξείας ομαλής δερματοφυτότητας του δέρματος

Η διάγνωση της οξείας λείου δέρματος μυκητίαση είναι δυνατή μετά από τυπικά χαρακτηριστικά των βλαβών που υπάρχουν στο δέρμα των ασθενών και ταχεία και οξεία κλινική πορεία της νόσου έχουν βρεθεί.

Η φλεγμονή είναι ποικίλης έντασης, ανάλογα με τον μύκητα που είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της νόσου. Είναι αποφασιστικής σημασίας να δείξουμε τους μικροοργανισμούς στους φλοιούς και τα καλύμματα φυσαλίδων (κυρίως μπερδεμένα και μερικές φορές τεμαχισμένα σπειρώματα με μικρό αριθμό σπορίων). Η διαφοροποίηση λαμβάνει υπόψη ασθένειες με παρόμοια κλινικά χαρακτηριστικά, κυρίως εκζεύμα χαπιού, ροζ πιτυρίδα και ψωρίαση.

Θεραπεία της οξείας μυκητιασικής δερματικής μυκησίας

Η θεραπευτική αντιμετώπιση της οξείας μυκητιασικής λεύκωσης του δέρματος βασίζεται στην τοπική ή συστηματική αντιμυκητιασική θεραπεία. Υπάρχουν διάφορες ομάδες φαρμακολογικών παραγόντων που είναι αποτελεσματικές στην ομαλή μυκητίαση του δέρματος.
Mariusz Kłos

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*