Οξεία ρινίτιδα

[Total: 0    Average: 0/5]

Η οξεία βρογχίτιδα (Bronchitis acuta) είναι μια φλεγμονώδης διαδικασία της αναπνευστικής οδού. Η φλεγμονή εμφανίζεται συνήθως σε όλο το μήκος του αεραγωγού, αλλά μπορεί επίσης να συμβεί και στην τραχεία ή στους βρόγχους.

Η πιο συνηθισμένη αιτία της φλεγμονής είναι η ιογενής, βακτηριακή ή μυκοπλασματική μόλυνση, αλλά συνήθως δεν είναι δυνατόν να επαληθευτεί με ακρίβεια κατά τη διάρκεια της νόσου. Η εμφάνιση οξείας βρογχίτιδας συνδέεται με την αδυναμία του σώματος, τον συχνό ερεθισμό της αναπνευστικής οδού, π.χ. των αεραγωγών. εκπομπές από ατμούς και καπνούς. Κατά τη διάρκεια περιόδων αυξημένων μυκοπλασμικών και ιικών λοιμώξεων, άτομα που δεν διατρέχουν κίνδυνο είναι επίσης ευαίσθητα σε διαταραχές.

Συμπτώματα οξείας βρογχικής ρινίτιδας

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα στην οξεία βρογχίτιδα είναι τα εξής:.
– ξηρός βήχας,
– κακή απογοήτευση,
– φλυαρία, μανία,
– ακανόνιστο κνησμώδες κυστίδιο,
– πιθανό πυρετό.

Η εμφάνιση κυάνωσης και συμπτώματα παρόμοια με το Astma παρατηρείται στη βρογχική φλεγμονή. Αυτή η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί νοσηλεία. Η τραχειακή εμπλοκή, από την άλλη πλευρά, προκαλεί απώλεια της ακοής και μη παραγωγικό βήχα.

Διάγνωση οξείας βρογχίτιδας

Η οξεία βρογχική ρινίτιδα διαγιγνώσκεται όταν εμφανίζονται τα ακόλουθα συμπτώματα κατά τη διάρκεια μιας ασθένειας κρυολογήματος: ερυθροκυτταραιμία, ερυθροκυτταραιμία, ερυθροκυτταραιμία, ερυθροκυτταραιμία, ερυθροκυτταραιμία. βήχας, επιδείνωση του φυσαλιδώδους μαστού, απόχρεμψη. Η διαταραχή θα πρέπει να διαφοροποιείται με την πνευμονία, τη βρογχική διχοτόμηση και τη γρίπη.

Θεραπεία οξείας βρογχίτιδας

Η θεραπεία της οξείας βρογχικής ρινίτιδας λόγω του ασαφούς φλεγμονώδους υποβάθρου βασίζεται πάντοτε στη θεραπεία με αντιβιοτικά (ενεργώντας τόσο στα βακτηρίδια όσο και στα μικροπλακίδια). Επιπλέον, ο ασθενής παίρνει φάρμακα για τη βρογχική αραίωση. Συνιστώνται μεγάλες ποσότητες νερού και, στην περίπτωση ξηρού βήχα, χορηγούνται φάρμακα για την αναστολή αντανακλαστικών βήχα.

Η οξεία βρογχική ρινίτιδα με συμπτώματα Astma αποτελεί ένδειξη για πρόσθετη χορήγηση επινεφριδικής ορμόνης.

Σε περίπτωση οξείας βρογχίτιδας, συνιστάται θεραπεία στο νοσοκομειακό θάλαμο, όπου εκτός από τη θεραπεία με αντιβιοτικά, κορτικοστεροειδή και φάρμακα για τη βρογχική αραίωση, χρησιμοποιείται οξυγονοθεραπεία εάν είναι απαραίτητο.
Zhaneta Malec

Σχόλια Οξεία βρογχική ρινίτιδα

Διδακτορική Διατριβή 2009-01-02 13:22

Και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για το πώς θα σκοτωθεί αν σκέφτεσαι με τη μικρή παρεγκεφαλίδα σου ότι είχατε συνηθισμένη βρογχίτιδα που έλαβαν θεραπεία με Rutinoscorbine και αυτό ήταν πνευμονία ή σήψη

ehhh | 2009-03-10 15:37

Εάν έχετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, θα πρέπει να έχετε ήδη μια ματιά στο κεφάλι σας αφού διαβάσετε αυτό το σύντομο σημείωμα για να πάτε στο γιατρό.

Η Επιτροπή θα συνεχίσει τις προσπάθειές της στον τομέα αυτό το 2009-03-14 22:50

Θεωρεί, ωστόσο, ότι τα βιβλία για τους γιατρούς πρέπει να διαβάζονται από τους γιατρούς. Ένας απλός απλός άνθρωπος προσπαθεί να το εξηγήσει ακόμα και στον καλύτερο άνθρωπο.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*