Οριζόντια μυκητίαση Επιφανειακή τριχωτή κεφαλή δέρματος

[Total: 0    Average: 0/5]

Ο επιφανειακός τριχωτός μύκητας διάτμησης του δέρματος είναι μία ποικιλία μυκητιασικών λοιμώξεων που προκαλούνται από έναν μύκητα διάτμησης εντός της τρίχας. Χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση κρουσμάτων απολέπισης στα μαλλιά, τα οποία δίνουν την εντύπωση ότι κόβονται. Η ασθένεια δεν προκαλεί μόνιμη αλωπεκία και ουλές.

Συμπτώματα της λήψης μυκητίασης στο επιφανειακό τριχωτό τριχωτό της κεφαλής

Ο τεμαχισμός μύκητας τρέχει με εκρήξεις του αποφλοιωτικού πίτουρου στην επιφάνεια, τα οποία είναι συνήθως πολυάριθμα και ωραία, με άνισα σπασμένα μαλλιά γκρι και μαύρα σημεία. που δίνει την εντύπωση ενός κούρεμα.

Η ένταση των φλεγμονωδών συμπτωμάτων κατά τη διάρκεια της μυκητικής λήψης είναι ασήμαντη. Η διαδικασία είναι χρόνια και η αυθόρμητη διακοπή δερματικών βλαβών μπορεί να συμβεί μετά την εφηβεία. Τα μαλλιά αναδημιουργούνται πλήρως.

Διάγνωση μυκητιασικής νόσου που διασπά το επιφανειακό τριχωτό τριχωτό της κεφαλής

Η διάγνωση πρέπει να βασίζεται στα κλινικά χαρακτηριστικά του διατμηματικού δακτυλιοειδούς και σε μικροσκοπική εξέταση για την παρουσία του μύκητα (σύστημα εσωτερικών σπορίων τρίχας).

Στη διαφοροποίηση της μυκητίασης πρέπει να ληφθούν υπόψη τα ακόλουθα: η κοινή πιτυρίδα (χωρίς μεταβολή στα μαλλιά), η ψωρίαση (παρουσία στρωματοποιημένων κηλίδων και κλιμάκων), το σμηγματοειδές έκζεμα (απουσία ενδοχρωμικών βλαβών) και η αλωπεκία (χωρίς απολέπιση της επιδερμίδας ). Η μικροσκοπική εξέταση και το αποτέλεσμα της καλλιέργειας είναι αποφασιστικής σημασίας.

Θεραπεία της μυκητίασης που καταστρέφει το επιφανειακό τριχωτό τριχωτό της κεφαλής

Η συστηματική θεραπεία της επιφανειακής δερματοφυτότητας συνιστάται σε περίπτωση εμφάνισης πολλών ασθενειών και έλλειψης αποτελεσματικότητας της τοπικής θεραπείας.

Η βασική μέθοδος αντιμετώπισης της ίνωσης είναι η χρήση αλοιφών και κρεμών που περιέχουν αντιμυκητιακές ουσίες στις περιοχές του προσβεβλημένου δέρματος, η οποία συνήθως συνδέεται με υψηλή αποτελεσματικότητα.
Mariusz Kłos

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*