Νέα

Πρωτεΐνες ουσίες που αντικαθιστούν ένα γεύμα. Ανασκόπηση.

Αντικατάσταση γευμάτων

Έχετε κάποιο πρόβλημα με την παρακολούθηση του ορίου πρόσληψης θερμίδων κατά τη διάρκεια του πρωινού, του μεσημεριανού γεύματος και του δείπνου;Ή αγωνίζεστε να διατηρήσετε τα σνακ σας κάτω από αυτό το υγιές όριο – 100-150 θερμίδες ανά γεύμα – καταναλώνουν πάρα πολλά και πάρα πολλά τρόφιμα είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη της απώλειας βάρους στη διαδικασία απώλειας βάρους και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές δίαιτες έχουν επιλογές αντικατάστασης γεύματος. Έχουμε εξετάσει όλες τις πιθανές υγιείς εναλλακτικές λύσεις σε ιατρικά περιοδικά και ερευνητικές εκθέσεις από κάθε γωνιά για να βρούμε τα γεγονότα. Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε τι αποφασίζετε όταν επιλέγετε να έχετε ένα γεύμα υποκατάστατων πρωτεϊνών.

Υποκατάσταση πρωτεϊνών – για ποιο λόγο;

Μια αντικατάσταση γεύματος είναι ένα προσυσκευασμένο γεύμα, μπαρ ή κούνημα για να “αντικαταστήσει” τα παραδοσιακά γεύματα.Αυτές οι αντικαταστάσεις είναι γεμάτες με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε. Το Διεθνές περιοδικό της παχυσαρκίας, επιστημονικό περιοδικό για την παχυσαρκία και την υγιεινή διατροφή, αναφέρει ότι «οι παρεμβάσεις αυτές μπορούν να συμβάλουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στη σημαντική απώλεια βάρους και στη βελτίωση των παραγόντων κινδύνου βάρους». Οι μελέτες που αναλύθηκαν από το Διεθνές Περιοδικό για την Παχυσαρκία εστιάστηκαν φυσικά στη μερική αντικατάσταση των γευμάτων με υποκατάστατα πρωτεϊνών αντί στην πλήρη αντικατάσταση των πιάτων με ουσίες με τη μορφή μιγμάτων θρεπτικών ουσιών. .Θυμηθείτε ότι οι δόσεις θερμίδων ποικίλλουν ανάλογα με το εμπορικό σήμα και το προϊόν, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε την ετικέτα πριν από την αγορά, αν ταιριάζει με το σχέδιο απώλειας βάρους ή εάν έχετε έναν ειδικό για να το κάνετε για σας.γιατρό ή διαιτολόγο.

Μερική αντικατάσταση πιάτων με υποκατάστατα τροφίμων και πλήρης αντικατάσταση τροφής με θρεπτικά συστατικά

Πολλοί διατροφολόγοι θεωρούν ότι η πλήρης ανταλλαγή τροφής για θρεπτικά συστατικά με τη μορφή μειγμάτων πρωτεϊνών είναι μια καλή λύση. Δυστυχώς, πάρα πολλά. Αυτό σημαίνει ότι αντικαθιστούν ο ένας τον άλλον.ΚΑΘΕΈνα τυποποιημένο γεύμα με την επιλογή μιας συσκευασμένης ράβδου, κοκτέιλ ή κούνημα. Αυτό δεν συμβαίνει, ωστόσο, με τα εν λόγω υποκατάστατα προϊόντα. Αν βρίσκεστε σε κίνηση ή δεν έχετε χρόνο να συσκευάσετε ένα θρεπτικό μεσημεριανό γεύμα ή να προετοιμάσετε ένα υγιεινό γεύμα, μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε υποκατάστατα γεύματα αντί για γεύμα. Ωστόσο, αυτό πρέπει να είναι μια πρόσθετη επιλογή, όχι μια ολόκληρη διατροφή που βασίζεται σε αυτά. μια άλλη εναλλακτική λύση στην περίπτωση της συζήτησης με τον τίτλο της μερικής εναντίον της συνολικής ανταλλαγής γευμάτων είναι η σκόνη πρωτεΐνης. Ορισμένες αντικαταστάσεις γευμάτων με τη μορφή σκόνης πρωτεΐνης, ή ακόμα και πρωτεΐνης ορού γάλακτος, είναι συχνά πόσιμο – τοποθετούνται σε ένα δοχείο πλημμυρισμένο με νερό. αυτό ελαφρώς βελτιώνει τη διαδικασία της «τρώγοντας εν πτήσει» όταν δεν έχουμε χρόνο, αλλά δεν πρέπει να αντικαταστήσουμε ολόκληρη την υγιεινή διατροφή.

Συμπληρώματα πρωτεϊνών, πρωτεΐνες ορού γάλακτος και αντικαταστάσεις γευμάτων

Δεν είναι κάθε ανταλλαγή ενός γεύματος με ένα υποκατάστατο πρωτεΐνης το ίδιο από την άποψη της αξίας. Θα βρείτε εύκολα ότι μερικά κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος προσφέρουν πραγματικά συστατικά για να καλύψουν τις θερμιδικές σας ανάγκες. Από την άλλη πλευρά, διαφορετικά κοκτέιλ αντικατάστασης γεύματος περιέχουν διαφορετικές πρωτεϊνικές σκόνες ή πρωτεΐνη ορού γάλακτος ταυτόχρονα, που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την πείνα και να κάνουν το σώμα σας να αισθάνεται πληρέστερο. Το σημαντικότερο είναι επομένως να επιλέξουμε τη σωστή αντικατάσταση για τις ανάγκες μας και τον σκοπό για τον οποίο αποφασίζουμε να εισαγάγουμε ένα προϊόν αντικατάστασης στη διατροφή μας.

Οι πιο δημοφιλείς αντικαταστάσεις γευμάτων – μια επισκόπηση των προϊόντων

Υπάρχουν πολλά υποκατάστατα για τα γεύματα στην διατροφή σας.Αυτά περιλαμβάνουν μέτρα όπως Jenny Craig, Nutrisystem, Slim Fast, υγιεινή επιλογή και Lean Κουζίνα. Δεν είναι όλοι ίσοι στη σύνθεση. Ορισμένοι από αυτούς έχουν επίσης μια τιμή που καθιστά αδύνατο για ορισμένους πελάτες να επωφεληθούν από τη θεραπεία. Ας εξετάσουμε καθένα από αυτά ένα προς ένα.

  • Jenny Craig: Η Jenny Craig δεν είναι μόνο ένα προϊόν, αλλά ένα ολόκληρο πρόγραμμα βασισμένο στις μεταβαλλόμενες διατροφικές συνήθειες σε μια υγιεινή διατροφή. Εκτός από το προϊόν – το γεύμα αντικατάστασης της Jenny Craig – πληρώνετε ένα μηνιαίο τέλος για συμβουλές και συμβουλές διατροφής με έναν ειδικό από την εταιρεία του κατασκευαστή θρεπτικών ουσιών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, το κόστος των τροφίμων κυμαίνεται από 15 έως 23 δολάρια την ημέρα. Συνοψίζοντας, είναι μεταξύ 450 και 690 δολαρίων το μήνα για τη διατροφή ενός ατόμου – και συχνά αποφασίζουμε να αλλάξουμε τις διατροφικές συνήθειες ολόκληρης της οικογένειας.
  • Nutrisystem: Το Nutrisystem είναι μια υποκατάστατη δίαιτα που κοστίζει λιγότερο από το ήμισυ του πιο ακριβού διαιτητικού σχεδίου, δηλ. Jenny Craig. Το πιο ακριβό σχέδιο στην προσφορά του κατασκευαστή Nutrisystem, είναι το κόστος περίπου 12 δολάρια την ημέρα. Το Nutrisystem περιέχει κοκτέιλ πρωτεΐνης σε σκόνη και πρωτεΐνες ορού γάλακτος στα περισσότερα γεύματα και σε διατροφικά σχέδια.
  • Slim Fast: Το Slim Fast είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα αδυνατίσματος που χρησιμοποιεί αντικαταστάσεις γευμάτων. Μπορείτε να αγοράσετε κοκτέιλ και ποτά απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα του τοπικού σας κατασκευαστή. Το Slim Fast είναι γνωστό για τα κοκτέιλ πρωτεΐνης του.
  • Υγιεινή επιλογή και Lean Κουζίνα: αυτά τα δύο καθημερινά διαιτητικά υποκατάστατα ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τις κατεψυγμένες αντικαταστάσεις γευμάτων. Θα δαπανήσετε περίπου 10 δολάρια την ημέρα για φρέσκα φρούτα και λαχανικά εάν συμπληρώσετε τη διατροφή σας. Ωστόσο, μια παρενέργεια αυτών των διαιτητικών αντικαταστάσεων είναι μια μεγάλη αύξηση της πρόσληψης νατρίου, η οποία μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση νερού στο σώμα. Δυστυχώς, μοιάζει με οίδημα και αύξηση του σωματικού βάρους – κάτι που συχνά έρχεται σε αντίθεση με τον πραγματικό σκοπό μιας δίαιτας.

Οι προσθήκες δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά.

Ορισμένα προγράμματα υποκατάστασης δεν περιλαμβάνουν όλα τα τρόφιμα που χρειάζεστε για να τρώτε στην εκτίμηση του διαιτητικού κόστους. Εξάλλου, προστίθεται πάντα μικρή εκτύπωση για να προσθέσετε φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να εμπλουτίσουν υποκατάστατα γεύματα.

Αν δεν είστε προσεκτικοί, αυτά τα συμπληρώματα πλούσια σε ζάχαρη μπορούν να αυξήσουν την πρόσληψη θερμίδων αρκετά πάνω από τα υγιή επίπεδα. Αν θέλετε να χάσετε βάρος, αλλάζοντας το γεύμα σας θα είναι άχρηστο.

Για τον έλεγχο των θερμίδων:

  • Αφαιρέστε τις κρεμώδεις σάλτσες σαλάτας με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες από τη διατροφή σας
  • Μην προσθέτετε άμυλο αντί λαχανικών ή φρούτων.
  • Προσθέστε σκούρο πράσινο, φυλλώδη λαχανικά στη διατροφή σας.
  • Επιλέξτε φρούτα και λαχανικά με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες.

Σύμφωνα με το περιοδικό Nutrition, τα εμπλουτισμένα υποκατάστατα γεύματος τείνουν να απορροφούν καλύτερα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε σύγκριση με μια πιο παραδοσιακή διατροφή. “.

Το WebMD μιλά επίσης για τη σημασία της προσθήκης προσθέτων.

“Για να ενισχύσετε τις ίνες φιμπρίνης σας, μπορείτε πάντα να προσθέσετε λίγα λαχανικά, ένα κουτί χυμού λαχανικών ή ένα κομμάτι φρέσκου φρούτου στο μπαρ ή το ποτό σας”.

Ποιος θα πρέπει να χρησιμοποιεί υποκατάστατα τροφίμων και ποιος δεν θα έπρεπε;

Δεν πρέπει όλοι να επωφεληθούν από δίαιτες που περιλαμβάνουν υποκατάστατα τροφίμων. Εάν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση, θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας προτού δοκιμάσετε αυτήν την επιλογή. Τα περισσότερα συσκευασμένα γεύματα περιέχουν πολύ νάτριο, το οποίο μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή σας πίεση. Τα παιδιά, από την άλλη πλευρά, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αντικαταστάσεις γευμάτων, αλλά όχι τα ίδια με εκείνα που πωλούνται σε ενήλικες για απώλεια βάρους – έχουν τα δικά τους ισοδύναμα. Μάρκες όπως το Boost και Pediasure προσφέρουν υγιεινές επιλογές για τα παιδιά. Και οι δύο περιέχουν σκόνη πρωτεΐνης και μερικά αρώματα περιέχουν πρωτεΐνη ορρού γάλακτος. Υπάρχουν μελέτες που δείχνουν τη σχέση μεταξύ της σκόνης πρωτεΐνης και της αίσθησης κορεσμού στα παιδιά με υπέρβαρο.

Υπάρχουν επίσης πιθανές αλληλεπιδράσεις μεταξύ φαρμάκων και ορισμένων τροφίμων.Συζητήστε με το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε την επιλογή ανταλλαγής γευμάτων εάν παίρνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Τι λέει η επιστήμη για τα υποκατάστατα τροφίμων;

Τα επιστημονικά δεδομένα υποστηρίζουν τη χρήση υποκατάστατων απώλειας βάρους. Υπάρχουν πολλές επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι μπορούν να λειτουργήσουν ως μια υγιεινή επιλογή που σας βοηθά να χάσετε βάρος και να διατηρήσετε μια διατροφή. Υπάρχουν επίσης πολλές μελέτες που δείχνουν τα πλεονεκτήματα της σκόνης πρωτεΐνης, πρωτεΐνης ορού γάλακτος και αντικαταστάσεις γευμάτων. Ακολουθούν οι παραπομπές: …

Διατροφική Εφημερίδα

“Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι μια δίαιτα αντικατάστασης γεύματος υπήρξε μια αποτελεσματική στρατηγική για την επίτευξη σημαντικής αρχικής απώλειας βάρους και τη βελτίωση πολλών παραμέτρων υγείας διατηρώντας παράλληλα το σωματικό βάρος, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της φλεγμονής και του οξειδωτικού στρες, δύο από τους βασικούς παράγοντες που αποδείχθηκαν πρόσφατα θεμελίωση των πιο κοινών χρόνιων ασθενειών μας ».

Dziennik Amerykańskiej Wyższej Szkoły Żywienia

“Τα έτοιμα προς κατανάλωση δημητριακά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση του αδυνατίσματος μετά την κατανάλωση ως ελεγχόμενων μερίδων με τη μορφή αντικαταστάσεων γευμάτων.

Το Περιοδικό της Διατροφής

“Η αντικατάσταση του γεύματος είναι εξίσου αποτελεσματική για το αδυνάτισμα σε σύγκριση με μια συμβατική δίαιτα με μια δομή αδυνατίσματος. Η διαθεσιμότητα μιας διατροφής και η άνεση θεωρήθηκαν πιο ευνοϊκά από τους συμμετέχοντες που έτρωγαν αντικαταστάσεις γεύματος παρά από άτομα που καλύπτονται από το παραδοσιακό πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Αιτήματα για αντικατάσταση γευμάτων από υποκατάστατα τροφίμων

Στην αγορά αδυνατίσματος υπάρχουν πολλές επιλογές διατροφής με αντικαταστάσεις γευμάτων.Θα πρέπει να θυμάστε να είστε λογικοί (μην χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία αντικαταστάσεις ημερησίως – αντί για ένα γεύμα), αλλά κάποιοι αδυνάτιστοι μπορούν να επωφεληθούν περισσότερο από την προσθήκη κάτι χαμηλής θερμιδικής αξίας ή να ταρακουνήσει ως σνακ για να διατηρήσουν την πείνα τους υπό έλεγχο. Η επιτυχία αυτής της επιλογής αδυνατίσματος έχει αποδειχθεί κλινικά και έχει αποδειχθεί επιστημονικά, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι αν αναλάβετε απώλεια βάρους εξαλείφοντας ένα γεύμα, προσθέτοντας διαιτητικές ίνες και τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και μειώνοντας την πρόσληψη θερμίδων στο ελάχιστο αναγκαίο και υγιές για σενα.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *