Πρωτοπαθής χολική κίρρωση Ήπαρ

[Total: 0    Average: 0/5]

Η πρωτοπαθής χολική κίρρωση είναι μια μη μολυσματική φλεγμονή των ενδοηπατικών χολικών αγωγών που προκαλείται από παράγοντες αυτοσυγκράτησης.

Η πρωτοπαθής χολική κίρρωση του ήπατος καταστρέφει το επιθήλιο, το οποίο προσφέρεται στους αγωγούς. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τέσσερα στάδια της νόσου.

Συμπτώματα πρωτοπαθούς χολικής κίρρωσης του ήπατος

Η πρωτοπαθής χολική κίρρωση του ήπατος εκδηλώνεται με επίμονο κνησμό. Τα λιπαρά κόπρανα προκαλούνται από την εξασθενημένη έκκριση χολικών οξέων που προκαλούν πεπτικές διαταραχές.

CzAsami στην πρωτοπαθή χολική κίρρωση του ήπατος μπορεί να προκαλέσει μεγέθυνση της σπλήνας ή του ήπατος. Επιπλέον, παρατηρείται σύνδρομο Sjogren, βόδι του Hasimoto, αρθρίτιδα και χοληδόχος κύστη.

Θεραπεία της πρωτοπαθούς χολικής κίρρωσης

Η πρωτοπαθής χολική κίρρωση του ήπατος δεν αντιμετωπίζεται αιτιολογικά. Οι ασθενείς λαμβάνουν ουρσοδεσοξυχολικό οξύ, το οποίο μειώνει το ιξώδες της χολής και διευκολύνει την εκροή του. Η χοληστυραμίνη και η κριστίπολη χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση του κνησμού.

Επιπλέον, η θεραπεία της πρωτοπαθούς κίρρωσης της χολής του ήπατος βασίζεται σε μια δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, λιπάσης και τριγλυκεριδίων μέσου μήκους αλυσίδας.
Μόνικα Κοζάκ

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*