Ρόλοι της αντλίας Πληροί τις απαιτήσεις του σώματος του κράτους δικαίου

[Total: 0    Average: 0/5]

Το σύνδρομο Ebstein είναι ένα σπάνιο συγγενές καρδιακό ελάττωμα, που σχετίζεται με μια διαταραχή ανάπτυξης τρικυκλικής βαλβίδας, η οποία προκαλεί την ανακούφιση και τη διεύρυνση του δεξιού κόλπου εις βάρος της δεξιάς κοιλίας. Το σύνδρομο Ebstein συνδέεται συχνά με το κολπικό διαφραγματικό ελάττωμα.

Το ελάττωμα της τρικυκλικής βαλβίδας συνίσταται στην μετατόπιση ενός μέρους του δεξιού ινώδους δακτυλίου και των πετάλων της βαλβίδας στη δεξιά κοιλία. Τα μετακινούμενα πτερύγια βαλβίδων διαιρούν τον δεξιό θάλαμο σε δύο μέρη: τον σωστό εξαερισμένο θάλαμο και τον σωστό θάλαμο. Το τοίχωμα του πρώτου συχνά έχει ίνες και δεν έχει την ικανότητα να συρρικνώνεται. Ο ρόλος της αντλίας εκπληρώνεται από τον σωστό θάλαμο.

Στο σύνδρομο Ebstein, ο δεξιός κόλπος είναι μια μεγάλη κοιλότητα που αποτελείται από το δεξιό κόλπο και το δεξιό ατμοποιημένο τμήμα της κοιλίας. Λόγω του μικρού όγκου της δεξιάς κοιλίας, το αίμα που ρίχνεται στον πνευμονικό κορμό μειώνεται. Η ροή του αίματος προς τη δεξιά κοιλία είναι επίσης μειωμένη, καθώς υπάρχει ένα μηχανικό εμπόδιο, το οποίο προκαλείται από εσφαλμένα τακτοποιημένα πέταλα και την ανώμαλη λειτουργία ολόκληρου του αίθριου.

Επιπλέον, εμφανίζονται καρδιακές αρρυθμίες, όπως σπασμοί ταχυκαρδίας και αγώγιμες διαταραχές.

Προβλέψεις της ομάδας Ebstein

Οι ασθενείς πεθαίνουν στη νεολαία τους ή στην πρώιμη παιδική ηλικία. Σπάνια επιβιώνουν μεγαλύτερες χρονικές περιόδους. Η επιβίωση εξαρτάται από το βαθμό παραμόρφωσης του δεξιού μισού της καρδιάς.
Μόνικα Κοζάκ

Σχόλια της ομάδας Ebstein

rafal | 2009-09-04 14:45

Είμαι άρρωστος σε ηλικία 27 ετών. Εντούτοις, περιμένω μεταμοσχεύσεις καρδιάς, επειδή η καρδιά μου είναι ήδη πολύ άρρωστη, δεν είναι σε θέση να αναρριχηθεί στις σκάλες – μου λείπει η δύναμη σε καθημερινή βάση.

Ania | 2009-11-09 12:06

Και είμαι ένα χρόνο μετά την χειρουργική επέμβαση ebsteine 🙂 και όλα είναι εντάξει. Είμαι 24 χρονών και είμαι σε σιωπή :-).

Ζήτα | 2009-12-02 12:51

Πριν από πέντε χρόνια ανακάλυψα ότι ανήκω σε αυτή τη μικρή ομάδα, σήμερα είμαι 34 ετών και όσο γνωρίζω για αυτό το ελάττωμα όπως την ημέρα της ανίχνευσής της, οι γιατροί εκτός από το ότι δεν θα λειτουργήσουν την περίπτωσή μου δεν μου δίνουν κανένα πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας μου (χρησιμοποίησαν συντηρητική θεραπεία και παρατήρησαν) Λέγεται ότι τέτοια ομορφιά μου λυπάμαι που υποφέρω χειρότερα και χειρότερα κάθε επόμενη μέρα αντί να την απολαμβάνω πλήρως: (((εφάρμοσαν συντηρητική θεραπεία και παρατηρούν) κρίμα)

anita36 | 2009-12-09 07:04

Καλως ΗΡΘΑΤΕ. Είχα επιχειρήσεις πριν από 8 χρόνια. Ήταν απαραίτητο να το επισκευάσω, ένιωσα σαν να έπρεπε, ένιωσα ένα χαστούκι, συχνά πέταξε το μυϊκό αίμα μου. Είχα έναν γιο πριν από την επιχείρηση. η καισαρική τομή. αυτό ήταν το ίδιο το σώμα που έβλαψε την ήδη αδύναμη καρδιά. Οι γιατροί συνέστησαν να αφαιρεθεί η σιωπή. Ο σημερινός γιος είναι 11 ετών.
Σήμερα αισθάνεται καλά, ακόμη και στις ντίσκο πήγαμε με πατάρι 🙂 Σας χαιρετώ.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*