Συναρμολόγηση του οράματος του οράματος

[Total: 0    Average: 0/5]

Το σύνδρομο του τραχηλικού κόλπου (σύνδρομο sinus carotici) είναι μια ασθένεια στην οποία διεγείρει το νευρικό πνεύμονα υπερευαισθησία στον αυχενικό κόλπο (αυχενικό κόλπο). Το νεύρο διεγείρεται από ένα αντανακλαστικό από τον κλάδο του αυχενικού κόλπου (ramus sinus carotici), ακόμη και με μικρή πίεση.

Υπό την επίδραση της πίεσης του τραχηλικού κόλπου, ζαλάδες ή λιποθυμία εμφανίζονται ως αποτέλεσμα της υποξίας του εγκεφάλου, που προκαλείται από την απελευθέρωση του καρδιακού ρυθμού, την παρεμπόδιση του κόλπου ή τη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Το σύνδρομο του τραχηλικού κόλπου εμφανίζεται σε υγιείς ανθρώπους, αν και είναι πολύ πιο συχνό σε ασθενείς με Nadciśnienie Tętnicze και αρτηριοσκλήρωση. Μπορεί να προκληθεί από την περιστροφή της κεφαλής προς τα πλάγια (πίεση από το πρόσθετο νεύρο του αυχένα, από το σκληρό κολάρο του λαιμού ή από τον όγκο του λαιμού) ή από την αύξηση της αρτηριακής πίεσης στην αυχενική αρτηρία κατά τη διάρκεια του βήχα ή της άσκησης.

Αναγνώριση του συνδρόμου του τραχηλικού κόλπου

Το σύνδρομο του αυχενικού κόλπου διαγιγνώσκεται συνήθως πιέζοντας προς τα κάτω τον αυχενικό κόλπο και παρατηρώντας τα συμπτώματα. Η διάγνωση απαιτεί τον αποκλεισμό του συνδρόμου Morgagni-Adams-Stokes, της επιληψίας, της υποδιαγνωστικότητας του αίματος και της αγγειακής κατάρρευσης.

Θεραπεία του συνδρόμου του τραχηλικού κόλπου

Συνήθως αρκεί να ενημερώσουμε τον ασθενή για τις αιτίες των επιθέσεων. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τη χρήση παρασυμπαθητικών φαρμάκων (ατροπίνη) ή φαρμάκων που διεγείρουν το αδρενεργικό σύστημα. Σε σοβαρές περιπτώσεις, πρέπει να αποκατασταθεί ο αυχενικός κόλπος ή να γίνει εμφύτευση βηματοδότη.
Zhaneta Malec

Σχόλια Το σύνδρομο του τραχηλικού κόλπου

monika | 2009-01-10 21:27

Έχω ένα ασυνήθιστο πρόβλημα με το ξέπλυμα maz όταν έχω ηλικία 27 ετών και έχω βρει μια αμφίπλευρη λοίμωξη από το αυχενικό teticus. Η μαμά πέθανε από Mozgous tetniac. Πριν από τρία χρόνια παρατηρήθηκαν τα πρώτα συμπτώματα με υψηλή αρτηριακή πίεση 180 και ινιακό πόνο. ποιες δοκιμές πρέπει να πραγματοποιηθούν. τι άλλο κάνετε για να το θεραπεύσετε και να το αποτρέψετε;

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*