Τα πρώτα κλινικά σημεία είναι τα κράτη πυρετού

[Total: 0    Average: 0/5]

Η κλινική πορεία της μετά τον τοκετό λοίμωξης εξαρτάται κυρίως από τη λοιμογόνο δράση των βακτηριδίων, τη γενική ανοσολογική κατάσταση της γυναίκας μετά τη γέννηση (μακροχρόνια παράδοση, απώλεια αίματος και μαιευτικές διαδικασίες που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης λοιμώξεων μετά τον τοκετό, καθώς αποδυναμώνουν ανοσία των ασθενών) και τον χρόνο κατά τον οποίο έγινε η μόλυνση.

Οι τοπικές μεταγεννητικές λοιμώξεις περιλαμβάνουν κυρίως μολύνσεις της κοιλότητας της μήτρας, οι οποίες συγκαταλέγονται στις πιο συνηθισμένες μεταγεννητικές λοιμώξεις. Τα πρώτα κλινικά συμπτώματα είναι συνθήκες υπογλυκαιμίας. Τα υγρά από την κοιλότητα της μήτρας αλλάζουν τη συνοχή τους και γίνονται ψιλοκομμένα. Φυσιολογική απελευθέρωση της μεταγεννητικής περιτύλιξης της μήτρας συμβαίνει.

Κατά την εξέταση ψηλάφησης μια γυναίκα αναφέρει πόνο, μερικές φορές εμφανίζεται αιμορραγία, η οποία συνήθως δεν είναι σοβαρή και εμφανίζεται με διαλείμματα. Σε μια ελαφρά μορφή βλεννογονίτιδας της μήτρας, συχνά παρατηρείται η διατήρηση των περιττωματικών περιττωμάτων.

Η μεσεγχυματική σκωληκοειδίτιδα αναπτύσσεται ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης παθογόνων μικροοργανισμών στους σάλπιγγους μέσω των βλεννογόνων μεμβρανών. Η ελαφρύτερη μορφή είναι η βλεννογονίτιδα του φαλλοπιαίου σωλήνα, με ελαφρώς πιο σοβαρές περιπτώσεις που αφορούν το απόστημα των φαλλοπεινών σωλήνων ή την περιορισμένη περιτονίτιδα της πυέλου. Μια πιο σοβαρή κλινική πορεία παρατηρείται στην περίπτωση του αποστήματος των ωοθηκών και της χυμένης περιτονίτιδας.

Η σκωληκοειδίτιδα του μεσαίου τμήματος χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση του μαχαιριού, αρχικά μονομερή. Επιπλέον, παρατηρείται σημαντικός πόνος κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ψηλάφησης.

Επιπλέον, παρατηρείται αυξημένη θερμοκρασία σώματος. Η εξάπλωση της νόσου συνοδεύεται από άλλα συμπτώματα: ναυτία, έμετο ή πολύ έντονο πόνο.

Η μαστίτιδα Midweb είναι λοίμωξη που προκαλείται από την εξάπλωση τοπικών λοιμώξεων μέσω των λεμφικών αγγείων. Τυπικές ασθένειες είναι πόνοι που ακτινοβολούν στο κάτω άκρο και συνυπάρχουν με τον πυρετό. Επιπλέον, η δοκιμή ψηλάφησης παρουσιάζει επώδυνη διείσδυση στο κρυοπαγήματα. Επιπλέον, μπορεί να αναφερθεί πίεση στην ουροδόχο κύστη ή στο ορθό.

Η σηψαιμία μετά τον τοκετό είναι συνέπεια της εξάπλωσης τοπικών λοιμώξεων μετά τον τοκετό μέσω αιμοφόρων αγγείων. Εκδηλώνεται από πυρετό, ο οποίος συχνά υπερβαίνει τους 39 βαθμούς Κελσίου, γενικά συμπτώματα (που πάσχουν από έκφραση του προσώπου, επιταχυνόμενο και αδύναμο καρδιακό ρυθμό, ξηρή και ραγισμένη γλώσσα, επιταχυνόμενη και ρηχή αναπνοή).

Επιπλέον, οι ασθενείς είναι ανήσυχοι και μπορεί να υποφέρουν από ακραία ανεπάρκεια κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια της σημειακής σηψαιμίας, μπορεί να εμφανιστούν απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές με τη μορφή διαταραχών της πήξης.

Η περιτονίτιδα Midweb είναι μια λοίμωξη που αναπτύσσεται ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης της διαδικασίας μέσω των βλεννογόνων μεμβρανών, των λεμφικών αγγείων ή των αιμοφόρων αγγείων. Το κυρίαρχο σύμπτωμα είναι ο αυξημένος κοιλιακός πόνος, η ευαισθησία σε κάθε επαφή και σοκ, ο πόνος στην συμπίεση και η απελευθέρωσή του (περιτοναϊκό σύμπτωμα).

Επιπλέον, παρατηρείται αύξηση της τάσης των κοιλιακών μυών (είναι μια αμυντική αντίδραση των μυών) και απόφραξη του παραλυμένου εντέρου. Ο καρδιακός ρυθμός είναι γρήγορος, ασθενής, υπάρχει πυρετός, κακή διάθεση και άλλα συστηματικά συμπτώματα.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*