Τα φτερά είναι λεπτά και αποχρωματισμένα σημεία

[Total: 0    Average: 0/5]

Τα φτερά είναι μικρά και αποχρωματισμένα σημεία, τα οποία συνήθως είναι διάσπαρτα και βρίσκονται σε περιοχές που δεν καλύπτονται από ρούχα. Η πιο συνηθισμένη θέση των φακίδων είναι το δέρμα του προσώπου. Οι αλλαγές κυριαρχούν μεταξύ των νέων και των ερυθρών.

Ο μηχανισμός της εμφάνισης των φακίδων καθορίζεται γενετικά. Η κληρονομικότητα κυριαρχεί αυτοσωματικά. Ο αριθμός των μελανοκυττάρων δεν αυξάνεται, μόνο οι διαδικασίες παραγωγής χρωστικών επιταχύνεται μέσα στις δερματικές αλλοιώσεις.

Συμπτώματα των φακίδων

Οι φακίδες παίρνουν τη μορφή ελαφρών ή σκούρων καφέ σημείων. Χαρακτηρίζονται από μια λεία επιφάνεια και θέση στο επίπεδο του δέρματος. Εκτός από το πρόσωπό τους, μπορεί επίσης να εμφανιστούν σε άλλες θέσεις – στους βραχίονες, στην πλάτη ή στο λαιμό.

Η διάταξη των αλλαγών είναι συμμετρική. Το φαλακρό είναι δια βίου αλλά λιγότερο έντονο στα γηρατειά. Το καλοκαίρι γίνονται πιο ορατά, που προκαλούνται από το μεγαλύτερο μέρος του ηλιακού φωτός.

Θεραπεία των φακίδων

Η θεραπευτική αγωγή στις φακίδες είναι αποκλειστικά τοπική. Το δέρμα θα υποβληθεί σε θεραπεία με παράγοντες απολέπισης, π.χ. Η ρευματοειδής αλοιφή (κίνδυνος ευαισθητοποίησης) και η φαινόλη (μπορεί να είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη της διάβρωσης), καθώς και παρασκευάσματα απομελάνωσης, όπως αλοιφή υπερυδρόλης ή λευκή αδρανική αλοιφή, η χρήση της οποίας δεν συνδέεται με την πλήρη αποτελεσματικότητά της.

Πρόγνωση σε φακίδες

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν υποβάλλονται σε καμία θεραπεία, η πρόγνωση στις φακίδες είναι ευεργετική και δεν έχει καμία συνέπεια για την υγεία του ασθενούς. Σε μερικούς ανθρώπους μπορούν μόνο να προκαλέσουν ψυχολογικές δυσκολίες.
Mariusz Kłos

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*