Τελευταία ιατρική μέσω της δημιουργίας σύνθετων συνδέσεων

[Total: 0    Average: 0/5]

Η διάγνωση της κυστεονουρίας είναι δυνατή με βάση τα αποτελέσματα της χημικής εξέτασης αποθέσεων που εκκρίνονται από την ουροφόρο οδό ή με βάση την τυπική δομή των βλαβών σε ψυχθέντα και οξυνισμένα ιζήματα ούρων.

Η διάγνωση της κυστεονουρίας υποστηρίζεται από τη λεγόμενη «Κυστινουρία». μια θετική δοκιμή Brand σε περιπτώσεις αυξημένης απέκκρισης της κυστίνης στα ούρα. Ο προσδιορισμός της ποσοτικής σύνθεσης των εκκρινόμενων αμινοξέων κατά τη διάρκεια των 24 ωρών μπορεί να επιβεβαιώσει τη διάγνωση. Η κυστινουρία πρέπει να αποκλειστεί σε όλους τους ασθενείς με νεφρική πέτρα.

Θεραπεία της κυστεονουρίας

Η θεραπεία με κυστεονουρία στοχεύει στην αύξηση της διαλυτότητας της κυστίνης στα ούρα (αυτό αποτρέπει την εμφάνιση συμπτωμάτων των πετρών νεφρών και διαλύει τις πέτρες κυστίνης που υπάρχουν ήδη στο ουροποιητικό σύστημα). Για το σκοπό αυτό, η πρόσληψη υγρών πρέπει να αυξηθεί 24 ώρες την ημέρα, συμπεριλαμβανομένης της νύχτας, σε ενήλικες έως περίπου 4 λίτρα.

Είναι επίσης σημαντικό να διασφαλιστεί η επίτευξη βασικής αντίδρασης ούρων, η οποία είναι δυνατή μετά από χορήγηση διττανθρακικού νατρίου ή διαλύματος κιτρικού καλίου ή ϋ-πενικιλλαμίνης. Το τελευταίο φάρμακο, δημιουργώντας σύνθετες συνδέσεις, μειώνει τη συγκέντρωση ελεύθερης κυστίνης στα ούρα, ωστόσο, η χρήση του συνδέεται με τη δυνατότητα σοβαρών παρενεργειών, γεγονός που περιορίζει τη χορήγηση του με χρόνιο τρόπο.

Λιγότερη τοξικότητα και καλύτερη ανοχή σχετίζονται με τη λήψη βιταμίνης Β6 ή ενζύμου μετατροπής της αγγειοτενσίνης (καπτοπρίλη) ως αναστολέα. Η θεραπεία που χρησιμοποιείται είναι αποτελεσματική στις περισσότερες περιπτώσεις.

Πρόγνωση της κυστεονουρίας

Η πρόγνωση της κυστινουρίας είναι επιτυχής εάν η νόσος διαγνωστεί έγκαιρα και εφαρμόζεται κατάλληλη θεραπεία. Αν η καθυστέρηση της διάγνωσης και της θεραπείας καθυστερήσει, μπορεί να αναπτυχθεί μια πέτρα της ουροδόχου κύστης και οι επιπλοκές της.

Οι πιο συνηθισμένες συνέπειες της κυστινουρίας είναι οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, που μερικές φορές προκαλούν επινεφρίτιδα, περιτοναϊκό απόστημα ή σηψαιμία. Επιπλέον, μπορεί να αναπτυχθεί αρτηριακή υπέρταση, υδρόνηφρωση και, σε ακραίες περιπτώσεις, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*