Υποδόρια ποικιλότητα Ανορεξίας Ευρασίας

[Total: 0    Average: 0/5]

Η υποδόρια ποικιλία του ερυθηματώδους λύκου χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση όγκων στον υποδόριο ιστό. Το δέρμα που καλύπτει την ανωμαλία δεν μπορεί να μεταβληθεί ή μπορεί να μοιάζει με κλινικό ερυθηματώδη λύκο. Στα δερματικά-επιδερμικά σύνορα (επιπλέον, στα αγγειακά τοιχώματα) υπάρχουν αποθέσεις ανοσοσφαιρίνης και συμπλήρωμα.

Συμπτώματα της υποδόριας ποικιλίας του ερυθηματώδους λύκου

Οι βασικές βλάβες του δέρματος είναι όγκοι που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό και οι οποίοι, όταν αποσύρονται, αφήνουν μόνιμες παραμορφώσεις και παραμορφώσεις. Η υποδόρια παραλλαγή του ερυθηματώδους λύκου βρίσκεται συνήθως στο πρόσωπο, στους ώμους και στους μηρούς, λιγότερο συχνά στους γλουτούς και στην περιοχή της ιερού σπονδυλικής στήλης.

Οι δερματικές βλάβες συχνά συνοδεύουν μια περιορισμένη ποικιλία ερυθηματώδους λύκου και υπάρχουν συνήθως κλινικά σημεία από άλλα συστήματα και όργανα. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να παρατηρηθεί προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης συστηματικού ερυθηματώδους λύκου.

Ανίχνευση υποδόριας παραλλαγής ερυθηματώδους λύκου

Η υποδόρια ποικιλία του ερυθηματώδους λύκου διαγιγνώσκεται με βάση τα κλινικά χαρακτηριστικά των παρατηρούμενων δερματικών ανωμαλιών και της τυπικής θέσης. Επιπλέον, είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί μια ανοσοπαθολογική εξέταση των προσβεβλημένων ιστών και να αποδειχθούν ορισμένα ανοσολογικά χαρακτηριστικά της νόσου.

Στη διαφορική διαδικασία της υποδόριας παραλλαγής του ερυθηματώδους λύκου, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι φλεγμονές του υποδόριου ιστού που εμφανίζονται σε διαφορετικό υπόβαθρο, π.χ. σε σχέση με την παγκρεατίτιδα. Επιπλέον, η οζώδης αγγειίτιδα πρέπει να αποκλειστεί.

Θεραπεία της υποδόριας παραλλαγής του ερυθηματώδους λύκου

Τα βασικά παρασκευάσματα που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στη θεραπεία της υποδόριας ποικιλίας του ερυθηματώδους λύκου είναι αντι-ελονοσιακοί παράγοντες. Κατά τη διάρκεια της χρήσης τους οι όγκοι εξαφανίζονται γρήγορα.

Εάν γενικευμένος ερυθηματώδης λύκος συνυπάρχει με υποδόρια ποικιλία ερυθηματώδους λύκου, είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη χορήγηση γλυκοκορτικοστεροειδών σε μονοθεραπεία ή σε συνδυασμό με παρασκευάσματα που αποδυναμώνουν την ανταπόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος (ανοσοκατασταλτικοί παράγοντες).
Mariusz Kłos

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*