Νέα

Φαγητό υγιεινό στο σχολείο – 19 πράγματα που πρέπει να ξέρετε

Η υγιεινή διατροφή στο σχολείο έχει γίνει πιο δύσκολη από ποτέ καθώς περισσότερες από τις διαθέσιμες επιλογές είναι αυτές με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Αλλά με λίγο προγραμματισμό, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας τρώνε επίσης υγιεινά στο σχολείο.Τα σχολικά γεύματα είναι γνωστά από καιρό για την αθωότητά τους και, στην χειρότερη περίπτωση, είναι ένα αστείο. Μια πρόσφατη συζήτηση σχετικά με την έλλειψη επαρκούς διατροφής που δεν μπορεί να προσφέρει τα σχολικά γεύματα έχει ενθαρρύνει πολλούς γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο με τις σπιτικές μερίδες που έχουν ήδη προσυσκευαστεί.Αλλά αυτή είναι μια άλλη πρόκληση: πώς κάνετε ένα υγιεινό, νόστιμο, πλούσιο μεσημεριανό σε συσκευασμένη μορφή, το οποίο τα παιδιά πραγματικά συμπαθούν;

Σχολικά γεύματα δεν ήταν πάντα διαθέσιμα στο χέρι. Στην αρχή της δημόσιας εκπαίδευσης, τα παιδιά στέλνονταν συχνά στο σπίτι για μεσημεριανό γεύμα, όπου οι μητέρες τους προετοίμαζαν μια νόστιμη, καλά ισορροπημένη γιορτή στο σπίτι (καλά, καλά, ίσως υπερβάλλω).Αλλά σε κάποιο σημείο, καθώς ο γενικός πληθυσμός αυξάνεται και η απόσταση μεταξύ των σπιτιών και των σχολείων αυξάνεται, έχει καταστεί ανέφικτη η αποστολή των παιδιών στο σπίτι κάθε μέρα για μία ώρα. Ως εκ τούτου, το δείπνο του σχολείου. Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε ακόμα να βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας παίρνει ένα θρεπτικό και ισορροπημένο γεύμα κατά το μεσημέρι.Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να προετοιμάσετε αυτό το γεύμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανεξάρτητα από το αν είναι άνετα συσκευασμένο στο σπίτι ή παραγγείλεται έτοιμο από μια εταιρεία τροφοδοσίας:

Τα οφέλη της υγιεινής διατροφής

Μια υγιεινή διατροφή, πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, προϊόντα ολικής αλέσεως και γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων διατηρώντας την ισορροπία της αρτηριακής πίεσης και τα επίπεδα χοληστερόλης.

Βοηθά επίσης στην ανάπτυξη και ενίσχυση των οστών και των δοντιών. Βοηθά στη διατήρηση του σωστού βάρους, της δραστηριότητας και της συγκέντρωσης στο σχολείο, τη βελτίωση της διάθεσης και της γενικής ψυχικής υγείας. Πολλά από τα οφέλη της υγιεινής διατροφής αναβάλλονται, καθιστώντας τόσο δύσκολο για εμάς να εμμείνουμε στις υγιεινές διατροφικές μας συνήθειες. Αλλά υπάρχουν κάποια αποτελέσματα που θα δείτε αρκετά γρήγορα.

Πρόληψη ασθενείας

Η διατήρηση μιας υγιεινής διατροφής θα μειώσει τον κίνδυνο πολλών χρόνιων και θανατηφόρων ασθενειών, όπως ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις, η οστεοπόρωση και η παχυσαρκία.Η υγιεινή διατροφή στο σχολείο, όταν οι γονείς δεν είναι σε θέση να επιβάλουν τις σοφές διατροφικές επιλογές του παιδιού, αποτελεί ουσιαστικό μέρος της συνολικής διατροφής του παιδιού.

Βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου

Αυτό που είναι πιο σημαντικό για τα παιδιά από την υγεία των μυαλών τους είναι ότι ο εγκέφαλος του παιδιού συνεχίζει να αναπτύσσεται και λαμβάνει νέες πληροφορίες. Ο πεινασμένος εγκέφαλος δεν λειτουργεί βέλτιστα.Για καλούς βαθμούς και καλά αποτελέσματα στις σχολικές δοκιμές, οι εγκέφαλοί τους χρειάζονται το σωστό καύσιμο. Τα ισορροπημένα γεύματα που δεν προκαλούν μεγάλα άλματα ή σταγόνες στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα είναι απαραίτητα για τη συγκέντρωση και τη γνωστική λειτουργία.

Σε αυτό το άρθρο (που δημοσιεύεται στα αγγλικά) μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τις επιβλαβείς επιπτώσεις της υπερβολικής κατανάλωσης ζάχαρης. Προκειμένου τα παιδιά να μπορούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό στο σχολείο, είναι σημαντικό να τρώνε με θρεπτικό τρόπο που προάγει την καλή γενική υγεία. Τα υγιεινά γεύματα στο σχολείο αποτελούν σημαντικό μέρος αυτού του παζλ.

Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Μια υγιεινή διατροφή θα σας κάνει αυτόματα να αισθάνεστε καλύτερα και πιο σίγουροι. Θα κερδίσετε λιγότερο βάρος και θα χάσετε βάρος. Η ενίσχυση των καλών διατροφικών συνηθειών κατά τα χρόνια της ανάπτυξης του χαρακτήρα θα αποφέρει οφέλη στο μέλλον.Τα παιδιά θα αναπτυχθούν με περισσότερη χαρά και καλύτερη αυτοπεποίθηση εάν παραμείνουν υγιή και εφαρμόσουν υγιεινή διατροφή από νεαρή ηλικία, το σώμα σας θα φανεί υγιέστερο και η αυτοεκτίμησή σας και η αυτοεκτίμησή σας θα αυξηθούν, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή των παιδιών και εφήβους.

Περισσότερη ενέργεια

Η αυτο-εικόνα σας θα ενισχυθεί περαιτέρω από το πόσο καλά αισθάνεστε. Θα είστε σε θέση να οδηγήσετε έναν πιο ενεργό, ενεργητικό τρόπο ζωής, επειδή απλά θα έχετε τη δύναμη να το κάνετε.Παρόλο που πολλά παιδιά δεν χρειάζονται επιπλέον ενέργεια στο σχολείο, η υγιεινή διατροφή θα τους δώσει ενέργεια για ολόκληρο το απόγευμα και θα τους επιτρέψει να συγκεντρωθούν μετά το γεύμα.

Κρυφό πλεονέκτημα

Ορισμένα από τα οφέλη της υγιεινής διατροφής μπορεί να σας εκπλήξουν. Θα δείτε υγιέστερα δόντια, λιγότερες ρυτίδες, λιγότερη πίεση, καλύτερη διάθεση, λιγότερες επιθυμίες για φαγητό και μικρότερη διάμετρο στην περίπτωση των πιάτων.Ακολουθούν ορισμένα άρθρα στα αγγλικά σχετικά με αυτό το θέμα:

 • 10 οφέλη από την υγιεινή διατροφή
 • τα οφέλη μιας ισορροπημένης διατροφής
 • 6 λόγοι για να τρώνε υγιεινά
 • τα οφέλη για την υγεία από την καλή διατροφή
 • τα πλεονεκτήματα της υγιεινής διατροφής
 • τα οφέλη της υγιεινής διατροφής
 • 9 τα κρυφά οφέλη της υγιεινής διατροφής

Ενώ οι ενήλικες έχουν καλύτερη κατανόηση των πλεονεκτημάτων της κατανάλωσης υγιεινών τροφών, τα νεότερα παιδιά συχνά δεν γνωρίζουν τίποτα για την υγιεινή διατροφή. Είναι σίγουρα μια πρόκληση να πείσουμε έναν οχτάχρονο να επιλέξει τα λαχανικά αντί για τη ζάχαρη ή τα μεταποιημένα σνακ, τον δελεάζοντας με λιγότερες ρυτίδες ή υγιέστερα δόντια.Αλλά οι ενήλικες μπορούν να γίνουν παραδείγματα υγιεινής διατροφής για τα παιδιά τους, θεσπίζοντας υγιεινές διατροφικές συνήθειες στο σπίτι που μπορούν να διατηρήσουν τα παιδιά στο σχολείο.

Υγιεινή διατροφή για τα παιδιά

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το μέλλον των παιδιών σας είναι να τους βοηθήσετε να οικοδομήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες.Αλλά είναι ευκολότερο να το πούμε από το να το κάνεις.

“Όλοι οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να έχουν μια υγιεινή διατροφή, αλλά δυστυχώς μερικοί αποθαρρύνουν τα παιδιά τους όταν προσπαθούν να εφαρμόσουν μια υγιεινή διατροφή. Όταν πείτε στο παιδί σας ότι ο μόνος τρόπος για να φάτε επιδόρπιο είναι να φάτε πρώτα φασόλια αυτά τα πράσινα φασόλια απαιτούν κάποια δυσάρεστη θυσία για να πάρουν κάτι νόστιμο.Από την άλλη πλευρά, όταν πείτε στο παιδί σας για τα οφέλη του φαγητού, πώς το γάλα μπορεί να κάνει τα οστά τους ισχυρά ή ότι τα καρότα μπορούν να τα βοηθήσουν να δουν στο σκοτάδι, είναι είναι πιθανότερο ότι θα αυξήσουν έναν ενημερωμένο καταναλωτή που κάνει υγιεινές επιλογές για το φαγητό.Δοκιμάστε με τις προσπάθειες του παιδιού σας να τρώτε υγιεινά, όχι με την πιθανή αποστροφή του.Ακόμη και αν παίρνει μόνο ένα στέλεχος ενός τεμαχίου μπρόκολου, εκτιμά Δείξτε του πόσο εντυπωσιασμένος είστε με την καλή φροντίδα του σώματός σας και φαινομενικά φροντίζοντας να ενισχύσετε τον εγκέφαλο και τους μυς σας Με αυτόν τον τρόπο, θα αυξήσετε τις πιθανότητες να φάτε πολύ περισσότερο από ένα σνακ μόνο!– δηλώνει ο συνιδρυτής της ομάδας σπόρων Bronwyn, Becker Charlton, Ph. D.

Προκλήσεις στην υγιεινή διατροφή των παιδιών

Ένα πράγμα είναι να πειθαρχήσετε τις διατροφικές σας συνήθειες – αλλά τι γίνεται με τα παιδιά σας;Η γονική μέριμνα είναι μια πρόκληση από μόνη της και η υγεία των παιδιών δεν είναι εύκολη.Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν πρόκειται για υγιεινή διατροφή για παιδιά:

 • Τα παιδιά είναι επιλεκτικά και συχνά γκρινιάζουν.
 • Μπορείτε να ελέγξετε τι τρώνε τα παιδιά σας στο σπίτι, αλλά δεν ξέρετε τι τρώνε στο σπίτι, σε πάρτι, σε κατασκηνώσεις ή σε δραστηριότητες έξω από την τάξη.
 • τα περισσότερα παιδιά επηρεάζονται έντονα από τους συνομηλίκους τους, με μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό που είναι πιο δροσερό από ό, τι είναι υγιές.
 • τα παιδιά, ειδικά οι έφηβοι, θέλουν αυτό που δεν τους επιτρέπεται να έχουν.

Δεν μπορείτε να ελέγξετε όλα όσα κάνουν τα παιδιά σας, αλλά υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης των παραγόντων τους οποίους το chAsami μπορεί να τους παρασύρει.

Αντιμετωπίστε τα παιδιά ως μικρά ενήλικα

Κατά την τοποθέτηση των θεμελίων για μια υγιή ζωή, αποφύγετε αυστηρούς, άκαμπτους κανόνες. Θα είναι απογοητευτικό μόνο για τα παιδιά σας και θα βρουν έναν τρόπο να τρώνε ό, τι θέλουν. θα το κάνουν ακριβώς πίσω από την πλάτη σας.Όταν γνωρίζετε ότι τα παιδιά σας θα τρώνε ένα γεύμα ή ένα σνακ μακριά από το σπίτι, μην τους εμποδίζετε να τρώτε συγκεκριμένα τρόφιμα. Αντ ‘αυτού, τους ενθαρρύνετε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις επιλογές των τροφίμων τους.Αυτό θα τους κάνει να αισθάνονται ενήλικοι και υπεύθυνοι για να κάνουν τη σωστή επιλογή. Φυσικά, το chAsami θα μπει στον πειρασμό, αλλά αυτό ισχύει και για τους ενήλικες.

Αφήστε τους να εμπλακούν στη διαδικασία διατροφής

Τα παιδιά αισθάνονται πολύτιμα και σημαντικά όταν μπορούν να συνεισφέρουν σε κάτι. Ζητήστε τους να μαγειρεύουν υγιεινά γεύματα μαζί σας, να προετοιμάσουν το γεύμα και να επιλέξουν υγιεινά σνακ στο παντοπωλείο. .Εάν είναι μέρος της διαδικασίας εφαρμογής μιας υγιεινής διατροφής στο σπίτι, θα είναι επίσης περισσότερο ικανοποιημένοι με το φαγητό.Ένας από τους δροσερούς τρόπους συμμετοχής των παιδιών στην κουζίνα είναι να κάνετε νόστιμες λιχουδιές: εδώ είναι μια ιδέα για ένα νόστιμο και υγιεινό πρωινό – ένα κέικ καρότων (Quick Bread, ιστοσελίδα στην αγγλική γλώσσα), που προτάθηκε από το υγιεινό ψήσιμο της Amy.

Να είναι ένα πρότυπο

Για να λάβετε την υποστήριξη των παιδιών σας, πρέπει να αποδείξετε τη δική σας δέσμευση για υγιεινή διατροφή. Αν τους πείτε ότι δεν μπορούν να πιουν ένα ανθρακούχο ποτό επειδή είναι επιβλαβές για την υγεία τους και τότε βλέπουν ότι πίνετε Coca-Cola την επόμενη μέρα, θα προσβληθούν και πιθανότατα θα σας παρακαλέσουν για άδεια να πιείτε μια γουλιά από αυτό.Αν δείξετε καλές διατροφικές συνήθειες, τα παιδιά σας θα σας παρακολουθήσουν με ενθουσιασμό.Ακολουθούν ορισμένα άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα (πηγές στα αγγλικά):

 • υγιεινή διατροφή: στρατηγικές για καλές διατροφικές συνήθειες για παιδιά.
 • υγιεινές διατροφικές συνήθειες για το παιδί σας.
 • πώς να διατηρήσετε μια υγιεινή διατροφή στο σχολείο (έφηβοι)?
 • πώς να βελτιώσετε τα σχολικά γεύματα.
 • 10 τρόποι για να θέλουν τα παιδιά να καταναλώνουν υγιεινά τρόφιμα.
 • ενθαρρύνετε τα παιδιά να τρώνε υγιεινά τρόφιμα

Υγιεινά σχολικά γεύματα για παιδιά

Αν σκοπεύετε να στείλετε το παιδί σας στο σχολείο με ένα υγιεινό και συσκευασμένο δείπνο σε μια σχολική τσάντα, αλλάξτε τα πιάτα συχνά ώστε να είναι φρέσκα και συναρπαστικά, έτσι ώστε το παιδί να μην βαρεθεί με τη γεύση του.Εάν είστε πολυάσχολος γονέας, μεγιστοποιήστε το χρόνο σας με το μαγείρεμα πολλά πράγματα μαζί και τα χωρίστε σε κουτάκια Tupperware ενός θαλάμου. Το πρωί, όλοι εσείς (ή το παιδί σας) πρέπει να κάνετε μαζί σας.Δείτε αυτές τις πηγές για υγιείς ιδέες για το μεσημεριανό γεύμα των μαθητών μας (αγγλικές σελίδες):

 • επιστροφή στο σχολείο – ιδέες για το μεσημεριανό γεύμα των παιδιών.
 • 100 ημέρες πραγματικού φαγητού.
 • Συνταγές υγιεινής σχολικής γεύματος: δημιουργικά δείπνα για γονείς που έχουν λίγο περισσότερο χρόνο.
 • υγιεινά γεύματα και σνακ στο σχολείο

Υγιεινά σχολεία γεύματα

Εάν αισθάνεστε εμπνευσμένοι και θέλετε να στείλετε το παιδί σας στο σχολείο με συστατικά για ένα υγιεινό γεύμα, αρχίστε με τη βασική τροφή ως βάση. αυτό είναι κάτι που μπορείτε να αφήσετε χαλαρά και θα αποθηκευτεί για λίγες ώρες στο κουτί πρωινού του παιδιού σας. Μπορεί να είναι τα πάντα, από τα ζυμαρικά μέχρι την καμινάδα ρύζι, στα λουκάνικα υψηλής ποιότητας, τα οποία μπορούν να τρώγονται κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Προσθέστε μπαχαρικά, αποξηραμένα φρούτα ή σαλάτα για να δώσετε στο πιάτο τη γεύση του. Εάν δεν θέλετε να περιορίσετε τον εαυτό σας στο κρύο φαγητό, αγοράστε το μωρό σας σε ένα μικρό θερμοσάκι. Τα Thermos μπορούν να διατηρήσουν το φαγητό ζεστό για πολλές ώρες. Χρησιμοποιώντας το thermos ανοίγει περισσότερες δυνατότητες – το καστανό ρύζι, τα φασόλια και ακόμη και η σούπα θα παραμείνουν ζεστά. Τοποθετήστε απλά το κύπελλο πιάτων στο φούρνο μικροκυμάτων το πρωί, αφήνοντάς το λίγο περισσότερο από αυτό που θα ήταν αν έπρεπε να το φάτε αμέσως.Στη συνέχεια, πάρτε το φαγητό στο θερμοσάκι και βεβαιωθείτε ότι είναι καλά κλεισμένο. Ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα είναι η σούπα φακής, η οποία περιέχει τη σωστή ποσότητα θρεπτικών πρωτεϊνών και λαχανικών. θα τονώσουν το μωρό σας και θα τον ζεσταίνουν κατά τους ψυχρότερους μήνες. Ακολουθούν μερικές πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις ιδέες για υγιεινή διατροφή στο σχολείο (σελίδες στα αγγλικά) :.

 • πρακτικές ιδέες για το μεσημεριανό γεύμα στα σχολεία (coldhot): πρακτικές ιδέες για γεύματα ξηρού σχολείου.
 • υγιεινή διατροφή – σχολικά γεύματα: ποια συστατικά να τεθούν σε υγιεινά σχολικά γεύματα?
 • 41 γρήγορη και εύκολη σχολεία γεύματα: από γλυκές πατάτες tacos σε τηγανητό ρύζι, ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει τα πάντα?
 • 50 υγιείς, απλές ιδέες για μεσημεριανό γεύμα στο σχολείο: δημιουργικές ιδέες για το μεσημεριανό γεύμα στο σχολείο που προετοιμάζει η μητέρα
 • εργαλεία για τη συσκευασία υγιεινών σχολικών γευμάτων: τα σκεύη σας για την προετοιμασία των γευμάτων για μεσημεριανό γεύμα γρήγορα και αποτελεσματικά

Υγιεινά σχολικά γεύματα για παιδιά

Τα υγιεινά σχολικά γεύματα για παιδιά είναι απαραίτητα για την ευημερία και την επιτυχία τους. Όταν σταματάτε το μεσημεριανό γεύμα ή τρώτε λιπαρό ή γλυκό γεύμα, δεν αισθάνεστε καλά. Πιθανότατα αισθάνεστε σαν να ξαπλώνετε στο γραφείο σας στις δύο το απόγευμα και να κοιμάστε μέχρι το τέλος της ημέρας.Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά που δεν τρώνε υγιεινά. Ο μεσημεριανός χρόνος είναι η μέση της ημέρας και πρέπει να είναι προσεκτικοί και ενεργητικοί το απόγευμα.Η διασφάλιση ότι έχουν το κατάλληλο δείπνο είναι κρίσιμη εδώ. Ακολουθούν μερικά ακόμη άρθρα σχετικά με την ουσία ενός υγιεινού γεύματος για παιδιά (υλικά στα αγγλικά): …

 • Διατροφή των νεαρών μυαλών – η σημασία των σχολικών γευμάτων: διαβάστε για το παράδειγμα του Harding Senior High School;
 • γιατί ένα υγιές σχολικό γεύμα είναι σημαντικό: ένα άρθρο του Υπουργού Γεωργίας των Η.Π.Α.
 • 5 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να φροντίζετε καλά τα τρόφιμα του σχολείου σας.
 • γιατί είναι τόσο σημαντικό το γεύμα;
 • Πώς η ποιότητα του σχολικού γεύματος επηρεάζει την απόδοση των μαθητών;
 • τη σημασία της κατανάλωσης γεύματος για τον μαθητή

Υγιεινά σχολεία γεύματα

Τα σνακ είναι πολύ πιο εύκολο να συνταχθούν από τα πλήρη γεύματα, ειδικά σήμερα. Το τοπικό σας κατάστημα παντοπωλείων είναι πιθανό να έχει ένα τμήμα με προ-κομμένα φρούτα και λαχανικά που είναι ιδανικά γι ‘αυτό.Τα σταφύλια, τα καρότα, τα αγγούρια σε φέτες, τα ψιλοκομμένα καρπούζια και οι ψιλοκομμένοι ανανάδες αποτελούν καλά παραδείγματα υγιεινών σνακ για το σχολείο. Για λίγο περισσότερο κορεσμό, πακετάρετε και μια μερίδα βουτύρου καρυδιού με ψιλοκομμένα μήλα.

Παρόλο που μπορεί να φανεί αντίθετη με τη διαίσθησή σας, προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά από το τμήμα με … σνακ. Τα μάρκες, τα κουλούρια και τα μπισκότα δεν θα ωφελήσουν τα παιδιά σας. Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα είναι γεμάτα ζάχαρη, αραβόσιτο και ραφιναρισμένα αλεύρια και έλαια. Εάν πραγματικά πρέπει να αγοράσετε συσκευασμένα σνακ, επιλέξτε αυτά που έχουν λιγότερη ζάχαρη, λίπος και άλλα εξελιγμένα συστατικά.Εάν κατορθώσετε να απομονώσετε τα παιδιά από τα επεξεργασμένα τρόφιμα όταν είναι νεότεροι, φυσικά θα μάθουν και θα εκτιμήσουν τη γεύση φρέσκων, χαμηλής γλυκαντικής, μη επεξεργασμένων τροφίμων όπως φρούτα και λαχανικά. Το κλειδί είναι να επιτρέψει στα παιδιά σε πρώιμο στάδιο της ζωής τους να τα γνωρίσουν κάνοντας έξυπνες διατροφικές επιλογές πριν μπορέσουν να επιλέξουν τη δική τους διατροφή. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε τι είδους σνακ είναι διαθέσιμα για το παιδί σας στο σχολείο σε μηχανήματα αυτόματης πώλησης και σχολικά καταστήματα. Και εδώ είναι μερικές υγιείς σχολικές σνακ (τα άρθρα είναι στα αγγλικά) :.

 • υγιεινά σνακ: παραδείγματα υγιεινών σνακ από όλα τα τρόφιμα.
 • ένας οδηγός για σοφά σνακ στο σχολείο.
 • 85 ιδέες σνακ για παιδιά (και ενήλικες): αυτό το άρθρο είναι γεμάτο με παραδείγματα φρούτων και λαχανικών που είναι ιδανικά για σνακ.

Ιδέες για ένα υγιεινό σχολικό γεύμα

Δεν είναι εύκολο. Ως γονέας, έχετε τον έλεγχο αυτού που βάζετε στο κουτί για το μεσημεριανό γεύμα, αλλά μπορεί να μην έχετε χρόνο για να συσκευάσετε το γεύμα σας κάθε πρωί. Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι πολύ πιο εύκολο να δώσετε στο παιδί σας λίγα ζλότι για να αγοράσετε μόνοι σας φαγητό. Μπορεί να είναι δελεαστικό.Αν και ως ιδιώτης μπορεί να μην έχετε τίποτα να πείτε για τα σχολικά γεύματα, μπορείτε να εμπλακείτε στην ενθάρρυνση των σχολείων να εφαρμόσουν ένα υγιεινό σχολικό γεύμα για παιδιά.Ακολουθούν ορισμένοι άλλοι τρόποι με τους οποίους οι γονείς μπορούν να μάθουν για αυτό και να συμμετάσχουν σε υγιεινή διατροφή για τα παιδιά τους:

 • μάθετε ποια τρόφιμα διατίθενται στο σχολείο του παιδιού σας
 • φάτε το γεύμα στο σχολείο μαζί με το παιδί σας
 • συμμετέχετε σε μια επιτροπή που λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με την υγεία και την ευημερία των παιδιών στο σχολείο σας
 • Ρωτήστε το σχολείο για τις αλλαγές στα σχολικά γεύματα.
 • προτείνουμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε δοκιμές γευσιγνωσίας

Μια οργάνωση που προσπαθεί να κάνει τη διαφορά είναι το Food Corps, μια εθνική πρωτοβουλία των ΗΠΑ που βοηθά στην παροχή υγιεινής διατροφής στα παιδιά και τα σχολεία. Ταξιδεύουν στο σχολείο, διδάσκουν στα παιδιά τους πώς να τρώνε και να φυτέψουν σχολικούς κήπους. Οι μαθητές με τους οποίους εργάστηκαν έτρωγαν περισσότερα φρούτα και λαχανικά και είχαν λιγότερες πιθανότητες να είναι υπέρβαροι από άλλα παιδιά. Παρακάτω θα βρείτε μερικές επιπλέον πληροφορίες για το υγιεινό φαγητό στο σχολείο (τα άρθρα είναι στα αγγλικά) :.

 • υγιεινά γεύματα στο σχολείο: πώς μπορείτε να βοηθήσετε;
 • Οι 10 πιο σημαντικές συμβουλές για βιώσιμη διατροφή στο σχολείο.
 • Χάλκινη τσάντακαι το σχολικό γεύμα: τι είναι υγιέστερο;
 • 10 τρόποι για την προώθηση της υγιεινής διατροφής.
 • διατροφική συμπεριφορά των παιδιών: σημασία των διατροφικών προτύπων για τα τρόφιμα στα σχολεία

Είναι τα γεύματα σχολικών κυλικείων υγιή;

Τα σχολικά γεύματα έχουν περάσει από ένα μακρύ δρόμο αλλαγής. Σήμερα, τα σχολικά καντίνες προσφέρουν ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών από ό, τι τις τελευταίες δεκαετίες.Αυτές είναι μερικές από τις πρόσφατες ομοσπονδιακές απαιτήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες για σχολικά γεύματα:

 • πρέπει να παρέχουν τουλάχιστον το ένα τρίτο των καθημερινών απαιτήσεων πρωτεϊνών και βιταμινών.
 • η περιεκτικότητα σε λιπαρά δεν πρέπει να υπερβαίνει το 30% της ημερήσιας απαίτησης λίπους του παιδιού.
 • τα μεγέθη των μεριδίων πρέπει να προσαρμόζονται στην ηλικιακή ομάδα έτσι ώστε τα παιδιά να γνωρίζουν πόσα φαγητά κατά τη διάρκεια του γεύματος ·
 • πρέπει να είναι χαμηλή σε νάτριο και εξευγενισμένους υδατάνθρακες.
 • πρέπει να περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.

Από την άλλη πλευρά, ορισμένα σχολεία ανακαλύπτουν ότι αυτά τα πιο υγιεινά τρόφιμα δεν τρώγονται επειδή τα παιδιά δεν τα βρίσκουν νόστιμα. Είναι το γεύμα στην καντίνα του σχολείου υγιές και πώς να το κοιτάξουμε; Ενώ τα σχολικά γεύματα γίνονται πιο υγιεινά και υγιεινά, δεν είναι αναγκαστικά … να τρώνε.Το επόμενο βήμα για την τροφοδοσία στο σχολείο είναι να βεβαιωθείτε ότι ένα υγιεινό σχολικό γεύμα έχει καλή γεύση. Ακολουθούν ορισμένα άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα (υλικά στα αγγλικά): …

 • υγιεινά γεύματα, υγιείς μαθητές?
 • Γιατί οι μαθητές μισούν τα σχολικά γεύματα;
 • το γεύμα στο σχολείο είναι ακόμη πιο υγιές.
 • γιατί τα σχολικά θέματα;
 • σχολικά γεύματα – ερωτήσεις και απαντήσεις: Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα σχολικά γεύματα: Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που συλλέγονται από τα Κέντρα Ελέγχου Υγείας.

Λειτουργώντας τοπικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολικό σας συμβούλιο και να εκφράσετε τις ανησυχίες σας για τη διατροφή των μαθητών. Αν και τα περισσότερα σχολεία πρέπει να συμμορφώνονται με εθνικά ή εθνικά πρότυπα, πολλά σχολεία επιλέγουν φθηνότερες αλλά λιγότερο θρεπτικές διατροφικές επιλογές. Εάν τα παιδιά σας παρακολουθούν ιδιωτικό ή δημόσιο σχολείο, τα χρήματά σας βοηθούν στη χρηματοδότηση του σχολείου και έχετε το δικαίωμα να εκφράσετε ανησυχίες σχετικά με την ποιότητα των τροφίμων και τη διαθεσιμότητα επιλογών υγιεινής διατροφής για το παιδί σας.

Υγιεινή διατροφή στα σχολεία

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν ήδη ληφθεί πολλά μέτρα για την προώθηση της υγιεινής διατροφής στα σχολεία. Πρωτοβουλία.Ας κουνηθούμεπου καθιερώθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του Ομπάμα, αύξησε τα ομοσπονδιακά πρότυπα διατροφής στα σχολικά καντίνες. Αλλά πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά. Τα παιδιά πρέπει να εκπαιδεύονται στη διατροφή και την υγιεινή διατροφή και τα τρόφιμα που τους παρέχονται πρέπει να ταιριάζουν με αυτό που μαθαίνουν. Άλλες στρατηγικές για την εφαρμογή αποτελεσματικών υγειών συνηθειών στα σχολεία περιλαμβάνουν: …

 • σχολικούς κήπους;
 • συμμετοχή γονέων ·
 • συνταγές για το μαγείρεμα στο σπίτι.
 • τη συμμετοχή του προσωπικού ·
 • συμμετοχή μαθητών.

Τα διαλείμματα μεσημεριανού γεύματος δεν πρέπει να είναι ένας εφιάλτης για τα παιδιά, και τα σχολικά γεύματα δεν πρέπει να είναι άβολα.Σε μια εποχή προόδου, θα πρέπει όλοι να είμαστε λίγο περισσότερο ενήμεροι για το τι τρώνε τα παιδιά στην κοινωνία μας στο σχολείο. Ακολουθούν μερικές πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα (τα άρθρα είναι στα αγγλικά): …

 • η σχολική ημέρα είναι ήδη υγιέστερη – το Toolkit
 • σχολικά γεύματα: ευκαιρίες για σχολεία
 • Ευκαιρίες για τα σχολεία: επιλογές για υλοποίηση.
 • Επιλογές και πόροι τροφίμων: συμβουλές για τους γονείς και επιλογές για την εφαρμογή της βάσης για μια υγιεινή διατροφή.

Πρόσθετες πηγές πληροφοριών

 • υγιή σχολεία: κατευθυντήριες γραμμές για την εκστρατείαΑς κουνηθούμεπου εισήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της θητείας του Ομπάμα.
 • υγιεινή διατροφή: κατευθυντήριες γραμμές από τον οδηγό για τα σχολεία για την ευρωπαϊκή υγεία (SHE)
 • A + Eats: Ένας υγιής οδηγός για την επιστροφή από τις σχολικές διακοπές σας?
 • τα οφέλη των υγιεινών διατροφικών συνηθειών ·
 • 5 λόγοι για τους οποίους όλα τα σχολικά γεύματα πρέπει να είναι υγιή.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *