Φλεγμονή του ιού του ήπατος τύπου A (ηπατίτιδα Α)

[Total: 0    Average: 0/5]

Η ηπατίτιδα Α είναι οξεία ηπατίτιδα της σάρκας. Αναπτύσσεται σε λίγες μέρες. Η περίοδος επώασης είναι 2-4 εβδομάδες. Δεν καταλαμβάνει τους χολικούς πόρους και τη χοληδόχο κύστη.

Η ηπατίτιδα Α δεν οδηγεί σε χρόνια ηπατίτιδα ή κατάσταση μεταφοράς. Η ελαφριά ηπατίτιδα είναι εξαιρετικά σπάνια ως επιπλοκή.

Ο ιός της ηπατίτιδας Α είναι ένας εντεροϊός του γένους Picorna. Είναι μολυσμένο μέσω του πεπτικού σωλήνα. Αυτό συμβαίνει συχνότερα στην παιδική ηλικία μετά από κατάποση τροφίμων ή νερού.

Τα άτομα με υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης της νόσου περιλαμβάνουν: τοξικομανείς, εργαζόμενους που χρησιμοποιούν συστήματα αποχέτευσης, ομοφυλόφιλους.

Τα συμπτώματα της ηπατίτιδας Α

Η ηπατίτιδα Α χαρακτηρίζεται από γενική αποσύνθεση, ναυτία, πυρετό ή έμετο. Συχνά η ασθένεια είναι ασυμπτωματική. Οι σβάρνες και το δέρμα είναι κίτρινο. Το υποκείμενο είναι η ηπατομεγαλία ή η σπληνομεγαλία.

Θεραπεία της ηπατίτιδας Α

Η ηπατίτιδα Α αντιμετωπίζεται συμπτωματικά. Η πρόγνωση είναι καλή. Το Havrix 1440 είναι ένα εμβόλιο υψηλής ποιότητας για σκοπούς πρόληψης.
Μόνικα Κοζάκ

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*