Χημική φλεγμονή του πνεύμονα

[Total: 0    Average: 0/5]

Η χημική πνευμονία προκαλείται από την είσοδο χημικών ουσιών στο φως των μικρών βρογχικών και πνευμονικών κυψελίδων. Τις περισσότερες φορές, η χημική πνευμονία προκαλείται από τη διείσδυση του φωτός του πνεύμονα από το δικό του περιεχόμενο στο στομάχι – το λεγόμενο «φως του στομάχου». ασφυκτική πνευμονία. Το ερεθιστικό του αποτέλεσμα είναι άμεσο ή μπορεί να οδηγήσει σε παρατεταμένη σήψη, η οποία οδηγεί σε σοβαρή βακτηριακή πνευμονία. Ως εκ τούτου, η πρόγνωση της νόσου είναι πολύ σοβαρή, και ήδη στο πρώτο στάδιο της νόσου υπάρχουν θανάτους.

Είδη χημικής πνευμονίας

Η εμφάνιση οξείας πνευμονίας (σύνδρομο Mendelssohn) προκαλείται από την άμεση αντίδραση του υδροχλωρικού οξέος στις πνευμονικές κυψελίδες και τον ενδιάμεσο ιστό στη διείσδυση των γαστρικών περιεχομένων στους πνεύμονες, ακολουθούμενη από βακτηριακή λοίμωξη που προκαλείται από τη διαδικασία nitsching της τροφής από το στομάχι . Αυτός ο τύπος χημικής πνευμονίας είναι ο συνηθέστερος και επηρεάζει κυρίως τους μετεγχειρητικούς ανθρώπους που ξεπλένουν το στομάχι και έχουν χάσει τη συνείδησή τους ή έχουν αναζωογονηθεί.

Η πνευμονία λιπιδίων προκαλείται συνήθως από την παρατεταμένη χρήση καθαρτικών με βάση τα έλαια ή τις σταγόνες λιπαρής μύτης. Σε αυτόν τον τύπο φλεγμονής, ο ενδιάμεσος ιστός του πνεύμονα αναπτύσσεται σε φλεγμονώδεις λιπαρούς κόκκους.

Τοξική πνευμονία που προκαλείται από την εισπνοή ατμών ή αερίων ή από ναρκωτικές ουσίες τοξικές για το αναπνευστικό σύστημα. Πρόκειται κυρίως για δηλητηριάσεις επαγγελματικά συνδεόμενων προσώπων ή προσώπων που είναι εθισμένα στα εισπνεόμενα φάρμακα.

Συμπτώματα χημικής πνευμονίας

Τα συμπτώματα της γλουτιαίας πνευμονίας είναι:
– κυάνωση,
– ταχυκαρδία,
– διμερείς συστολές, κυρίως στη βάση των πνευμόνων,
– τα τελευταία συμπτώματα είναι πυρετός, βήχας.

Θεραπεία της χημικής πνευμονίας

Η θεραπεία της χημικής πνευμονίας συνίσταται στη διασωλήνωση του ασθενούς και στην εξαγωγή του θρυμματισμένου περιεχομένου του στομάχου. Ο ασθενής υποβάλλεται σε οξυγονοθεραπεία και χορηγούνται αντιβιοτικά με ένα ευρύ πεδίο δράσης.

Πρόληψη χημικής πνευμονίας

Η πρόληψη της γλουτιαίας πνευμονίας βασίζεται στη λογική χρήση φαρμάκων από ασθενείς με μειωμένα αντανακλαστικά ώστε να καταπιούν την πλευρική θέση του ασθενούς, π.χ. από γιατρό ή φαρμακοποιό. ασυνείδητο και για την προφυλακτική χρήση αντιβιοτικών με ευρύ φάσμα επιδράσεων, ειδικά σε αναερόβια, π.χ. Πενικιλίνες.
Zhaneta Malec

Σχόλια Χημική πνευμονία

μπορεί να αγοραστεί από 2009-02-26 16:50

Ο βήχας συνεχίζεται, εξακολουθώ να βήξω. Θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν καπνίζω τσιγάρα. Παρακαλείσθε να μου ενημερώσετε ποιες δοκιμές πρέπει να πραγματοποιηθούν;

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*