Νέα

Eco Saver Pro? πλήρη έκθεση 2018; τιμή, κριτικές για το forum, πού να αγοράσετε Allegro, κατάστημα;

Ηλεκτρισμός – ένας τύπος ισχύος που αντιπροσωπεύει την ικανότητα ενός ηλεκτρικού κόστους να επηρεάζει την ύπαρξη ενός ηλεκτρομαγνητικού πεδίου.Η σύγχρονη ζωή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς εξουσία, επομένως η πλήρης έκθεση 2018 πρότεινε να βρεθούν υπηρεσίες σωτηρίας. Εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους κάποιος μπορεί να μειώσει σημαντικά τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και ταυτόχρονα να προστατεύσει την ατμόσφαιρα.Είναι πολύ εύκολο να κρατήσετε τη δύναμη και τα χρήματα αν δώσετε προσοχή σε μερικά κόλπα, καθώς και το κουμπί για να κάνετε αυτοματοποίηση έξω από αυτά.προαναφερθείσα Ecosaverpro. τετράγωνο

Eco Saver Pro Ειδική τιμή -50%

Πρόγραμμα Eco Saver Pro – πώς λειτουργεί, τι είναι αυτό;

Χρησιμοποιώντας λαμπτήρες φθορισμού, οι οποίοι χρησιμοποιούν πολύ λιγότερη ενέργεια για να λειτουργούν, και επίσης πιο ανθεκτικοί από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως.Επιλέξτε ψηφιακές, σύγχρονες και εξαιρετικά αποτελεσματικές τεχνικές. Στην κουζίνα, εάν έχετε μια επιλογή tesla Energy Saver Eco ανάμεσα σε ηλεκτρικές κουζίνες, φούρνους ή κουζίνες MIKROFAL, μπορείτε να επιλέξετε.Επιλέξτε το τελευταίο, επειδή χρησιμοποιεί μόνο 3 για την ισχύ σε σύγκριση με μια ηλεκτρική κουζίνα αερίου. Εάν μαγειρεύετε, ο ηλεκτρικός φούρνος χρησιμοποιώντας δοχεία με διάμετρο που αντιστοιχεί στο μέγεθος των θερμαντικών σωμάτων μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια.

Χρησιμοποιήστε τον πίνακα θέρμανσης Tesla Energy Saver Eco για να ζεστάνετε τους χώρους διαβίωσής σας είναι αναποτελεσματικός καθώς και μη ασφαλής.Αποσυνδέστε όλες τις λειτουργίες των σπιτιών του Electronics and Agd όταν δεν χρησιμοποιούνται, επειδή, ακόμα και αν δεν λειτουργούν, καταλαμβάνουν ισχύ ενώ είναι συνδεδεμένες.Μην αφήνετε το φορτιστή στο κουτί όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιήστε το βέλτιστο φυσικό φως.

Μπορείτε να διατηρήσετε αποτελεσματικά την ισχύ σας ακολουθώντας τους κανόνες χρήσης του ψυγείου: ένα προσεκτικό σχέδιο κατά τον χειρισμό της σκόνης, αφήνοντας ένα εύρος 5-10 cm μεταξύ του ψυγείου και της επιφάνειας του τοίχου για να σταματήσει το σώμα από το να ζεσταίνει το ψυγείο, Τοποθετήστε το ζεστό και αποτελεσματικό φαγητό στο ψυγείο. Είναι πολύ καλύτερο να υπάρχουν ξεχωριστοί λαμπτήρες για διαφορετικά μοτίβα στοιχείων του χώρου από μία από τις υψηλότερες εντάσεις.

Eco Saver Pro Ειδική τιμή -50%

Ο χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός, φυσικά (ή a +, a ++), έχει υψηλή αξία πολύ λιγότερο watt. Αποφύγετε τη χρήση ηλεκτρικών συστημάτων θέρμανσης νερού ή θερμαντικών σωμάτων, καθώς το σχέδιο είναι άμεσο ως προς τον τρόπο εφαρμογής της σχέσης που δεν τους πληρώνει.Βελτιώνει το πλυντήριο σας (πάντα καθαρίστε με τα πλήρη αυτοκίνητα και τι είναι).

Μια σημαντική πτυχή είναι η απομόνωση της κατοικίας. Με όλες τις συνέπειες των καθορισμένων τιμών, η επένδυση αυτή θα επιτρέψει τη μακροπρόθεσμη αποδοτική χρήση της και θα μειώσει σημαντικά το κόστος θέρμανσης ή ψύξης στο σπίτι.Τα φωτοβολταϊκά ή τα παράθυρα των Windows, τα οποία μπορούν να φιλτράρουν τις ακτίνες UV, είναι η τέλεια υπηρεσία για την εξοικονόμηση ενέργειας. Καταγράψτε πόση δύναμη έχετε στο ζεστό νερό για να προετοιμάσετε την εργασία σας. Τα ηλιακά συστήματα μπορούν να ενσωματωθούν στη μονάδα.προαναφερθείσα Ecosaverpro. τετράγωνο

Eco Saver Pro ανατροφοδότηση σχετικά με τα φόρουμ και τα αποτελέσματα!

Χρησιμοποιούνται κυρίως για εργασίες προετοιμασίας ζεστού νερού και συχνά για θέρμανση, αλλά και εν μέρει ηλιόλουστες. Το καλοκαίρι, μια ηλιακή δόση καλύπτει σχεδόν το 100% του ζεστού νερού.
Έξω από το φόρουμ στο σπίτι σας, η συναρμολόγηση μπλοκ αισθητήρα κίνησης σας ζήτησε να μετατρέψετε το φως μόνο όταν ανακαλύψετε ότι η δραστηριότητά σας.Ένας από τους στόχους του μέτρου “Ενεργειακή Απόδοση” είναι η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας για την ευφυή χρήση των πελατών τους. Συμβόλαια Φόρουμ, σας προσφέρουμε αρκετούς αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους η Co Saver Pro εξετάζει την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας: …

Φωτισμός ασφαλούς διαμονής. Απενεργοποιήστε το φως όταν βγείτε από το δωμάτιο. Οι Φωτισμοί στέκονται ακριβώς στο πεδίο όπου εργάζεστε.
Χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας μόνο το φυσικό φως όσο το δυνατόν, και επίσης δεν αφήνουν φως όταν δεν το χρειάζεστε. .Επιλέξτε πολλούς λαμπτήρες με μικρότερη ισχύ, που βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φωτισμό απ’ό, τι για μία μόνο πηγή υψηλής ισχύος, τοποθετήστε τα αποτελέσματα της εφαρμογής στην οροφή. .

Για έναν τεράστιο παράγοντα φωτισμού πόρων, χρησιμοποιώντας τους διακόπτες με την τάση τροφοδοσίας του φόρουμ ελέγχου Eco Saver Pro.Με τον τρόπο αυτό, η ένταση του φωτός της πηγής φωτός και, κατά συνέπεια, της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται μπορεί να ρυθμίζεται συνεχώς. Η εγκατάσταση αισθητήρων που αναβοσβήνουν μόνο όταν υπάρχει ακόμα ανατροφοδότηση στην τοποθεσία μπορεί να αποφέρει σημαντικές οικονομίες.

Eco Saver Pro Ειδική τιμή -50%

2. Οι λαμπτήρες χρησιμοποιούν την οικονομική ενέργεια. Για εκείνους τους λαμπρούς δυνατούς, παίρνουν 5-6 φορές ανατροφοδότηση στο φόρουμ λιγότερη ενέργεια και έχουν διάρκεια ζωής έως και 10 φορές περισσότερο. 3.Με τη βοήθεια εξοπλισμού και συσκευών διαμονής. Κατά την επιλογή νέου εξοπλισμού, πρέπει να δοθεί προσοχή στην πορεία ενεργειακής απόδοσης, καθώς και στη διάρκεια ζωής.Ανάλογα με το σχολιασμό της χρήσης ενέργειας, όλες οι οικιακές συσκευές χωρίζονται σε 7 τύπους σήματος ισχύος, από (πολύ πιο πρόσφατα, A + I A ++) – το πιο αποδοτικό για G – τουλάχιστον στερεό.

Σε μια περιεκτική έκθεση 2018 για εξοικονόμηση ενέργειας για τον εξοπλισμό Agd στους τομείς C ++, A + και A. Έχουν πολύ υψηλές τιμές, τα τεχνικά δεδομένα στο υψηλότερο επίπεδο και στην ελάχιστη ποσότητα ενέργειας. 4.Αποσύνδεση του εξοπλισμού, πρόσθετοι πόροι ενέργειας. Μην τους αφήνετε σε κατάσταση “παύσης” ή “σε κατάσταση αναμονής”.Ακόμη και αν δεν χρησιμοποιούνται, αλλά συνδέονται με μια πηγή ενέργειας, οι ηλεκτρικές συσκευές εξακολουθούν να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας. 5. Αφαιρέστε πάντα το φις του φορτιστή.

Αποσυνδέστε το φορτιστή από το κινητό σας τηλέφωνο ή την μπαταρία όταν ολοκληρώσετε τη φόρτιση, διαφορετικά θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια. 6. Χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν συχνότερα στον ήλιο.Κλείστε τις κουρτίνες και ανασηκώστε τις περσίδες, αφήστε το φως να διεισδύσει στις περιοχές και επίσης θα μειώσει σημαντικά την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. 7. Χρήση αποδοτικών ψυγείων.Επιλέξτε ένα ψυγείο χωρίς ψυγείο (το αφήνω για ανάπτυξη πάγου). Εάν, σε ένα ψυγείο, κατάλληλο πρόσθετο σχέδιο, είναι απαλά μπροστά από τον πάγο για να μπει στην πυκνότητα των 3mm – ο πάγος αποφεύγει την ψύξη. Ο σωστά τοποθετημένος θερμοστάτης, λαβή ψυγείου με βάση τον τύπο και την ποσότητα των προϊόντων στο ψυγείο. .προαναφερθείσα Ecosaverpro. τετράγωνο

Eco Saver Pro τιμή, από πού να αγοράσετε Allegro; Ceneo;

Μην εγκαταστήσετε ψυγείο δίπλα στη σόμπα, τα θερμαντικά σώματα, τη θέρμανση, τις σόμπες ή άλλη θερμότητα αναλογικών πόρων. 8.Χρησιμοποιώντας ένα αποτελεσματικό πλυντήριο ρούχων. Χρησιμοποιήστε ρούχα από πλυντήρια ρούχων ή πλυντήρια πιάτων με μια ταξινόμηση φορτίου όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ονομαστική τους ισχύ.Για μικρές ποσότητες εσώρουχου και απλά για εφαρμογές ακάθαρτων, το Eco Saver Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλύση “γρήγορη”, “1 λεπτό” ή “30 λεπτά”.Με αυτόν τον τρόπο, η κατανάλωση νερού, ενέργειας και χρόνου μπορεί να μειωθεί σημαντικά. Εάν τα ρούχα σας δεν είναι πολύ βρώμικα, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα πλύσης 40 βαθμών. Μπορείτε να έχετε πιο ισχυρές ιδέες για εξοικονόμηση ενέργειας για παρουσιάσεις.

“Υπάρχουν πρακτικοί τρόποι με τους οποίους αυτό μπορεί να μειώσει την ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιούν σε περιόδους κρίσης, όπως αυτές.Αλλάζοντας τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως με ισχύ συντήρησης, μπορείτε να μειώσετε το επίπεδο τιμών της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας 4-5 φορές. .Όταν αφήνετε το Eco Saver Pro όπου αγοράζετε από το σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, απενεργοποιήστε το φως και επίσης τις ηλεκτρικές συσκευές. Μην αφήνετε τη συσκευή οικίας σας σε περιβάλλον “ύπνου”. Εάν μαγειρεύετε από πού να αγοράσετε μια τιμή ηλεκτρικού φούρνου, θα χρησιμοποιήσετε ένα μέγεθος δοχείου κατάλληλο για τη διάμετρο του καυστήρα που μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια.

Απενεργοποιήστε το ηλεκτρικό φούρνο λίγο ακόμα για να μαγειρέψετε, το φαγητό θα κοστίσει allegro να προετοιμαστεί λόγω της θερμής μοναδικό. Χρησιμοποιώντας ένα ταψί για γρήγορο μαγείρεμα, εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια. Χρησιμοποιήστε το εύρος για τη θέρμανση του σπιτιού σας είναι αναποτελεσματικό και επίσης επικίνδυνο.Τα μπλοκ δειγματοληψίας χρησιμοποιούν ειδικότητες τιμολόγησης allegro που απενεργοποιούν αυτόματα το φως στην καρδιά όταν κάποιος πηγαίνει μακριά, όπως το φως στην είσοδο. Χρησιμοποιώντας το φυσικό φως, θα πάρετε μια ελαφριά τιμή allegro χωρίς να πληρώσετε μακριά και ευεργετική για την υγεία σας.Μπορείτε να διατηρήσετε την ισχύ σας, σύμφωνα με τους κανόνες χρήσης του ψυγείου: καθαρίστε την λάσπη εγκαίρως, ενώ μέσα σε 5-10 cm ανάμεσα στο ψυγείο και το τοίχωμα της επιφάνειας.

Eco Saver Pro Ειδική τιμή -50%

Για να αποφύγετε τη θέρμανση του περιβλήματος του ψυγείου, μην τοποθετείτε ζεστά γεύματα στο ψυγείο. Μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρικό ρεύμα, χρησιμοποιώντας ένα σίδερο με έλεγχο θερμοκρασίας, και επίσης να ενεργοποιήσετε τις συναλλαγές με τη χρήση της θερμότητας.Οι ειδικοί της ενεργειακής απόδοσης θα επισημάνουν το σχέδιο stand-by όπου οι συσκευές μας κάθονται όταν κάνετε κλικ στον διακόπτη “end” στο τηλεχειριστήριο. Πρόκειται για λειτουργία αναμονής που αντλεί πολλά ρεύματα.Το φως, μια μικρή τηλεόραση, μια οθόνη ή ένας δέκτης μπορεί να κοστίσει περίπου 90 ευρώ. Από εκεί προέρχεται η νέα γενιά εργαλείων, αποτελεσματική από την άποψη της χρήσης ενέργειας.

Οι επαγγελματίες σας συμβουλεύουν να χρησιμοποιήσετε κορδόνια επέκτασης σε αυτή την περίπτωση, όπου μπορείτε να μπείτε σε πολλές ΝΕΕΣ γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο, τα δεδομένα τεμ. μπορεί να παραβιαστεί. από έναν και μόνο πόρο, είμαστε βέβαιοι ότι άλλα μέτρα δεν παραμένουν σε μια stand-by εγκατάσταση. Θερμάνετε τα παράθυρα και τις πόρτες το χειμώνα.Έτσι μπορείτε να βγείτε από τις οικιακές σας συσκευές θέρμανσης που απαιτούν πολλή ηλεκτρική ενέργεια.
Οικονομικές αποταμιεύσεις που ίσως δεν είχα σκεφτεί.
Οι εξοικονομήσεις μπορούν να γίνουν στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά μπορούν επίσης να γίνουν για την αποδοτικότερη χρήση ενός κινητού τηλεφώνου. Απενεργοποιήστε το κινητό τηλέφωνο από το φορτιστή όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Επίσης, εάν δεν έχετε φορτίσει ένα τηλέφωνο, αλλά ο φορτιστής έχει συνδεθεί, χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια, αλλά φέρεται να είναι αναποτελεσματικά.

Περιορίστε τον χρόνο οπίσθιου φωτισμού της οθόνης. Με αυτό τον τρόπο, αφήνοντας την οθόνη να ανάβει μόνο όσο μπορείτε να χρειαστεί για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο όταν δεν το χρησιμοποιείτε.Αν πάτε στον κινηματογράφο, στο αεροπλάνο ή σε μια συνάντηση, έτσι δεν θα απαντήσετε σε καμία περίπτωση στην κλήση, δεν έχει νόημα η πλήρης έκθεση του 2018 να τους αφήνει ανοιχτά σε κραδασμούς.Σας κοστίζει πολύ για να μην χάσεις την μπαταρία. Θα λάβετε τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα, αν υπάρχουν, όταν ανοίγετε το τηλέφωνό σας. Αλλάξτε μόνο το τηλέφωνο εάν χρειάζεται.

Μην αγοράζετε νέο τηλέφωνο αν το παλιό λειτουργεί ακόμα. Όταν αγοράζετε ένα νέο, επαναχρησιμοποιήστε το παλιό.Ένας λογαριασμός, μια τηλεφωνική κλήση μόνο όταν είναι απαραίτητο. Πολλοί άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει για να βάλουν το τηλέφωνό τους να φορτίζουν κάθε βράδυ, ακόμα κι αν η μπαταρία είναι γεμάτη.Για να σώσει τη ζωή σας, κατεβάστε το μόνο όταν η μπαταρία είναι εντελώς άδεια. Τα μέτρα ενεργειακής απόδοσης συνήθως λαμβάνουν χώρα σε διάφορα στάδια, ώστε να διασφαλίζεται ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν ακριβώς τι θέλουν να επενδύσουν και πότε. Οι τιμές ενέργειας τείνουν να σκεφτούν για το αναπόφευκτο και όχι για ένα μέρος της επιχείρησης που μπορεί να ελεγχθεί αποτελεσματικά όπως οποιαδήποτε άλλη διαδικασία.

HEP Η ηπατίτιδα ESCO βοηθά τους πελάτες, καθώς και να φτάνουν για να εξοικονομήσουν χρήματα ή να προβούν σε ενέργειες για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και τη μεθοδική εφαρμογή της μεθόδου διαχείρισης ενέργειας.Τυπικοί χώροι εργασίας για τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας στη βιομηχανία, που σχετίζονται με την προετοιμασία του ζεστού νερού και του ατμού, την ανάκτηση θερμότητας στα συστήματα ψύξης, καθώς και την ανάκτηση θερμότητας από συμπιεστές, την αντικατάσταση των συστημάτων φωτισμού, τη βελτίωση της απόδοσης του σκληρού ηλεκτροκινητήρα κλπ. Και εξοικονομήστε 20% % για κάθε σύστημα.

Οι καλύτερες ευκαιρίες εξοικονόμησης ενέργειας σε βιομηχανίες που έχουν υψηλό ενεργειακό κόστος ανά μονάδα, όπου ο καθένας είναι δυνατός, αυξάνει την ανταγωνιστικότητα της οικονομικής κατάστασης.Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τα μέτρα ενεργειακής απόδοσης στην αγορά κατ ‘αρχήν δεν αποτελούν επί του παρόντος λύση εργοστασίου που μιλά για τη δημιουργία σε υφιστάμενα συστήματα τα οποία πρέπει να σχεδιάζονται με την πλέον αποτελεσματική λύση που διατίθεται στον καταναλωτή απαιτεί οι εταιρείες που προσφέρουν λύσεις ενέργειας, ο βέλτιστος συνεργάτης.προαναφερθείσα Ecosaverpro. τετράγωνο

Eco Saver Pro κατάστημα, παραγωγός – Πολωνία

Με την αποπληρωμή του έργου ESCO (χρηματοδότηση από αποταμιευτικούς σκοπούς), το έργο HEP ESCO καθώς και όλα τα πλεονεκτήματα του έργου αφήνουν στον πελάτη, ειδικότερα, τη μείωση του κόστους ενέργειας και συντήρησης.Τα μέσα για τη βελτίωση της ρύθμισης των επιδόσεων τροφοδοσίας ρεύματος, πραγματοποιούνται σε διάφορα στάδια για να διασφαλιστεί ότι ο χρήστης μπορεί να αποφασίσει ότι ακριβώς όταν θέλει να κινηθεί.Shop Oneco Saver Pro με τις πρώτες “λιγότερο επώδυνες ενέργειες”). καθήκοντα που δεν απαιτούν υψηλές οικονομικές δαπάνες, εισαγωγή του συστήματος παρακολούθησης της κατανάλωσης ενέργειας (СГЭ), το οποίο εξασφαλίζει μόνιμη και μόνιμη πρόσβαση σε καθήκοντα και διαχείριση πηγών.

Ο κύριος στόχος είναι η δημιουργία μιας οργανωμένης δύναμης, η διαχείριση, η ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας και νερού, και συνεπώς η μείωση των ζημιών στο δομικό σύστημα, καθώς και τα μη εξασφαλισμένα αποτελέσματα στην εγκατάσταση, χωρίς να δαπανώνται για προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας ή συνθήκες λειτουργίας.Η κατασκευή ενός καταστήματος συστημάτων καθώς και η εκτίμηση της ενεργειακής κατανάλωσης είναι, κατά κανόνα, ένα από τα αρχικά βήματα για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την προστασία μεταξύ 5 και 10% χωρίς κόστος.Η HEP ESCO δημιούργησε ένα σύστημα ηλεκτρονικής οθόνης ESCO®, το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία παρακολούθησης των συσκευών τροφοδοσίας του κατασκευαστή. Η Πολωνία μπορεί να βοηθήσει στην παρακολούθηση των δαπανών και αναγνωρίζοντας το σκοπό.

Η χρήση της οθόνης ESCO® επιτρέπει στον χρήστη της Πολωνίας να ελέγχει και να αξιολογεί την κατανάλωση ενέργειας και νερού σε πραγματικό χρόνο, να εισάγει ένα σύστημα απομακρυσμένης ανάλυσης, να δημιουργεί ένα αρχείο ιστοτόπου, να δημιουργεί έκτακτη ανάγκη σε περίπτωση βλάβης, καθώς και ανεξέλεγκτη παρακολούθηση της κατανάλωσης και της ενέργειας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 50001.Η οθόνη ESCO® παρέχει υποστήριξη στη λήψη αποφάσεων όσον αφορά, παραδείγματος χάρη, επενδύσεις σε συστήματα ισχύος, καθώς και οικονομικές διαδικασίες για επενδύσεις ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομικών πόρων.

Ως αποτέλεσμα, η ανάπτυξη του ESCO monitor®, HEP ESCO έχει προχωρήσει περαιτέρω, καθώς και η δημιουργία ενός ασύρματου δικτύου που επιτρέπει τις πληροφορίες που συλλέγει, λειτουργεί και αξιολογεί με σαφή και έγκαιρο τρόπο το ESCO® μεταβίβαση πελατών από τα στοιχεία. Αυτό το δίκτυο ονομάσαμε πάνελ ESCO monitor® και ο στόχος ήταν να osvijeste ότι οι υπεύθυνοι για την κατανάλωση ενέργειας.προαναφερθείσα Ecosaverpro. τετράγωνο

Eco Saver Pro Ειδική τιμή -50%

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *