Ομορφιά

Ems Trainer – απόψεις, σχόλια, τιμές, φόρουμ, ζώνη

Μυών Ems εκπαιδευτής βοηθά να αντληθεί και γυμνασμένο σώμα χωρίς προσπάθεια και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Η διαφήμιση υπόσχεται ότι με την «πεταλούδα» στην κοιλιά ή τον ώμο, μια-δυο εβδομάδες από την τακτική χρήση θα πάρετε αθλητικό σώμα και δυνατούς μύες, και να μην κάνουν τίποτα. Ακριβώς όπως όλα μυϊκό ιστό συρρίκνωση και την ανάπτυξη, αλλά είναι εύκολο; Μύθος ή πραγματικότητα, διαβάστε παρακάτω.

Άρθρα για remelectro ζώνη αδυνατίσματος guatapanal αδυνάτισμα κοιλιά και τις πλευρές Χρυσή βελόνα αδυνατίσματος

Τι είναι Ems Εκπαιδευτής

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Ems Trainer είναι ένας μυς διεγέρτης που έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, που προορίζεται για την εκπαίδευση των μυών στο σπίτι. Ο προσομοιωτής χρησιμοποιείται για:

 • βελτιώσει τη ροή του αίματος και της λέμφου?
 • για να μειώσει τον πόνο?
 • απώλεια βάρους?
 • ανάκτηση των μυϊκών ινών?
 • εξάλειψη στάσιμη διεργασίες στους ιστούς των μυών?
 • διέγερση της λειτουργίας των μυών?
 • αυξήσει τον μυϊκό τόνο.

Ο προσομοιωτής είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία ακολουθεί τις καμπύλες του σώματος. Ηλεκτρόδια στην επιφάνειά τους έχουν μαξιλάρια γέλης μέσω των οποίων ο παλμός φτάνει γρήγορα τις μυϊκές ίνες. Η Μυών έχει 15 τρόπους, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για σας, και στη συνέχεια να μειώσει ή να αυξήσει το φορτίο στους μυς. Εξοπλισμός: διάδρομο, φύλλα σιλικόνης, ηλεκτρόδια, οδηγίες χρήσης (γλώσσα – Europen)

.

Η αρχή της λειτουργίας Ems-εκπαιδευτή

Οι μύες αυξάνεται με τη σύσπαση των μυών. Μυϊκές ίνες αρχίζουν να αναπτύσσονται μετά την παραλαβή της ώθησης του εγκεφάλου, η οποία συμβαίνει όταν εμπλέκονται σε εξοπλισμό κατάρτισης βάρους. Χρησιμοποιώντας τα σήματα Ems Trainer στους μύες ενεργήσει χωρίς τη συμμετοχή του εγκεφάλου. «Πεταλούδα» μπορεί να αντικαταστήσει το σύνολο ή ορισμένα σύνολα ασκήσεις για τα πόδια, τα χέρια, την πλάτη ή κοιλιακούς. Αυτή η μέθοδος έχει αναπτυχθεί για την μοντελοποίηση των στοιχείων, κάψετε λίπος γρήγορα, να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα.

το μεσογειακό μενού διατροφής και recipesto Φέρτε το σώμα να παραγγείλετε για ένα μήνα και τραβήξτε το σχέδιο figurea δίαιτα και άσκηση για να χάσουν βάρος ένα μήνα

Η τιμή του Ems Trainer

Στη Μόσχα το σύνολο των Ems Trainer είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Για να αγοράσετε ένα προσομοιωτή είναι δυνατή στις σταθερές και σε απευθείας σύνδεση φαρμακεία (υγεία πλανήτη, καλό φαρμακείο, Gorzdrav, Apteka 36,6, φαρμακείο της Stolicky, Aptekamos, ΕΥΡΩΦΑΡΜ), καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή και στο Διαδίκτυο -stores των εμπορευμάτων για το άθλημα. Οι τιμές στην γκάμα Μυών από 1 990-3 980 ….

Οδηγίες εφαρμογής Ems Trainer

Οι κατασκευαστές συνιστούν τη χρήση του διεγέρτη μυών Ems Trainer κάθε μέρα, σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα:

 1. επικάλυψη της επιφάνειας του εξομοιωτή της αγώγιμης γέλης.
 2. Η υπέρθεση του ιμάντα και να σπάνε υπό τις επιμέρους παραμέτρους του ανθρώπινου σώματος.
 3. Η συμπερίληψη του διεγέρτη μυών, τη διαμόρφωση του προγράμματος.
 4. Στο τέλος της εκπαίδευσης, αυτόματη ή χειροκίνητη διακοπή λειτουργίας του μηχανήματος.

Η αποτελεσματική εκπαίδευση είναι ένα ορόσημο, καθημερινά, το πρόγραμμα άσκησης:

 • Στάδιο 1:. Προετοιμασίας και αργή προθέρμανση, εξοπλισμό άσκησης, μυϊκών ομάδων πριν από την εργασία
 • Στάδιο 2:. Κάψιμο του λίπους μάζας κατά τη διάρκεια των μυών
 • Βήμα 3:. Διέγερση, εκπαιδευτής, μυϊκές ίνες η επιρροή ενός σημείου (παλμός)
 • Στάδιο 4: ο προσομοιωτής σταδιακά, αλλά μειώνει σημαντικά το φορτίο στους μυς, εκτελεί ένα χαλαρωτικό (χαλαρωτικό) μασάζ για 5 λεπτά

κοιλιά ιμάντα αδυνατίσματος slimmingInterval νηστεία για την υγεία και lossHow βάρος να χάσουν. βάρος άνω γυναίκα του σώματος

Αντενδείξεις Ems-εκπαιδευτή

αδυνάτισμα ζώνη Ems Trainer προωθεί σύσπαση των μυών λόγω ηλεκτρικές εκκενώσεις. Για το λόγο αυτό, η χρήση του προσομοιωτή αντενδείκνυται σε χρόνιες ασθένειες, στο στάδιο της ταλάντευσης, αιμορραγία, διαβήτη (πρώτη ή δεύτερη τύπων), εγκυμοσύνη, παρουσία καρκίνου, διαταραχών του νευρικού συστήματος μετά από χειρουργική επέμβαση. είναι αυστηρά απαγορεύεται η χρήση αυτής της δυνατότητας για τις ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος, ιδιαίτερα εάν ένα ενσωματωμένο βηματοδότη. Αντενδείκνυται για να χρησιμοποιήσετε τον εκπαιδευτή αμέσως μετά τη γέννηση.

Μπορώ να χάσουν βάρος με Ems Trainer

Από την ανατομία πορεία και τη φυσιολογία είναι γνωστό ότι η επιφανειακή ή βαθιά μυϊκή εργασία μετά την παραλαβή ερεθίσματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα (ΚΝΣ), δηλαδή το σήμα ήρθε με ένα δάχτυλο – ήταν λυγισμένα διπλό, για αιώνες, είχαν κλείσει. Κατά τη χρήση του προσομοιωτή Ems είναι το ίδιο πράγμα, μόνο μέσα από την επιφάνεια του δέρματος, του μυϊκού ιστού μειώνεται, αλλά δεν είναι φουσκωμένα είναι σημαντική.

Οι παλμοί δεν είναι σε θέση να διαλύσει το λίπος, έτσι ώστε η απώλεια βάρους μέσω διεγερτικά είναι μια καλά σχεδιασμένη εκστρατεία δημοσίων σχέσεων από τους προγραμματιστές του προσομοιωτή. Ems Trainer – ένα από τα πολλά διέγερση των μυών, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για ανάκτηση (αποκατάσταση) μύες των αθλητών μετά από τραυματισμούς, οι ασθενείς μετά από πράξεις, όχι για την οικοδόμηση των μυών

.

Η εσφαλμένη χρήση του εκπαιδευτή μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στους μυς. Για να πάρει την ανακούφιση, μυώδες σώμα, θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στο γυμναστήριο και δραματικά αλλάξει το σύστημα τροφίμων. Σε γενικές γραμμές, για να επιτευχθεί ο στόχος θα πρέπει να κοιτάξουμε για μια σύνθετη λύση, αυτό που δεν θα δεν το κάνουν.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...