Νέα

Erogen X τρέχουσες κριτικές 2018, φόρουμ, τιμή, allegro, φαρμακείο, τιμολόγηση; πού να αγοράσετε τη δοσολογία, σύνθεση;

Για να ικανοποιήσετε τη γυναίκα σας και να έχετε το καλύτερο σεξ, χρειάζεστε ένα πέος μεγαλύτερο από τον μέσο όρο, ο οποίος είναι 5,5 ίντσες με Inning, σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Kinsey, το κανονικό μέγεθος πέους είναι περίπου 5,5 cm. .Η βίαιη πραγματικότητα είναι ότι ένα πέος αυτού του μεγέθους δεν μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως κάθε σύντροφο – και ένα μικρό πέος δεν μπορεί να φτάσει σε μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές που βρίσκονται βαθιά στον κόλπο. Επιπλέον, εάν είστε ένας μεγάλος εραστής, δεν μπορείτε να χειριστείτε το πλήρες δυναμικό σας χωρίς το σωστό μέγεθος. .

Τα καλά νέα είναι ότι το μέγεθος του πέους δεν είναι ότι δεν μπορεί να μετατραπεί. Πιστέψτε ανά λεπτό πώς είναι δυνατόν κάθε αστέρι πορνό που έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ήταν πολύ περισσότερο από το μέσο πέος. πορνοστάρ, γενικά, δεν είναι γενικά “супрамемени”. Αισθάνονται στα οστά ότι μπορείτε να ικανοποιήσετε τις δυνατότητές τους. .προαναφερθείσα ErogenX. τετράγωνο

Erogen X Τιμή -50%

Erogen X δοσολογία + σύνθεση. Είτε έχει παρενέργειες.

Θα μπορούσατε, παρακαλώ, να επιλέξετε Erogen X για κάθε γυναίκα με μερικά κλικ από την επιλογή των καλύτερων μέτρων για την επίτευξη του στόχου σας. Ο φίλος μου ήταν πάντα πολύ επιμελής ενθουσιώδης. Είναι πολύ γοητευτικός και με φροντίζει σαν να ήμουν η μόνη γυναίκα στον κόσμο. Στα γενέθλιά μου δήλωσε ότι είχε ένα ειδικό που υπάρχει για μένα, και έδειξε επίσης τα αποτελέσματα, τα οποία στην πραγματικότητα δημιούργησαν τον ιστότοπο Xtrasize. .Αυτή ήταν η παρενέργεια των καλύτερων γενεθλίων μου, Erogen X, και έβλεπα τελικά μια ταινία ενηλίκων με τη φίλη μου. Νόμιζα ότι ήμουν ευτυχισμένος άνθρωπος σε όλο τον κόσμο μέχρι που άρχισε να με συγκρίνει με αστέρια πορνό. Για να είμαι ακριβής, το πέος μου μαζί τους. Εγώ τους ζητούσα. Ο ιστότοπος Xtrasize είναι στην πραγματικότητα αυτό που οι παρενέργειες φαίνεται να είναι το πραγματικό πορνό των αστεριών. Προσθέστε 3 χιλιοστά στο πέος και βεβαιωθείτε ότι μπορείτε, παρακαλώ, να κάνετε κλικ σε κάθε γυναίκα και να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Xtrasize.

Θα βρείτεErogen X δοσολογίαΤο πέος αποτελείται από δύο σαρκώδη σώματα και μία δομή σφουγγαριού που είναι έτοιμη για τα βελανίδια. Όταν συμβεί αυτό, είναι γεμάτο αίμα και μεγεθύνεται. Γι ‘αυτό το πέος γίνεται μακρύτερο και παχύτερο. Όπως μπορείτε να δείτε, το μέγεθος του corpus cavernosa καθορίζει το μέγεθος του πέους της, όταν διαμορφώνεται, περισσότερο από τα υπόλοιπα, μαζί με την ικανότητά σας να ικανοποιήσετε τη γυναίκα.

Υπάρχει ένας εντελώς ασφαλής και ανώδυνος τρόπος για να διευρύνετε το πέος σας, οπότε ας καταστήσουμε σαφές σε όλους ότι είναι αδύνατο να αυξηθεί το μέγεθος του πέους σας;παρενέργειεςμηχανικά. Μην υπολογίζετε τα καλώδια επέκτασης και τις αντλίες.χρήσηΔουλεύουν. .

Erogen X Τιμή -50%

Δεν ήταν πεπεισμένος από την επιχείρηση. Ούτε το Erogen X ούτε οποιαδήποτε από τις παρενέργειες, σίγουρα αυξάνουν το πέος σας, μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και πόνο μόνο κατά τη διάρκεια της στύσης. Ευτυχώς, δεν είναι απαραίτητο να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας με μηχανικό τρόπο για να κερδίσετε περισσότερα. Γνωρίζετε ήδη ότι η σύνθεση του πέσιου σώματος, που αποτελείται από το πέος, καθορίζει το μέγεθος του πέους σας. Αποδεικνύεται ότι είναι δυνατό να αυξηθεί η ικανότητα των σπηλαιωδών σωμάτων, και ως εκ τούτου να αυξηθεί το μέγεθος του πέους κατά τη διάρκεια της ανέγερσης. Αυξήστε την ικανότητα του corporea cavernosa και επίσης είναι 3 ίντσες στο πέος. Ξεκινήστε τη χρήση για βέλτιστη ευχαρίστηση. .προαναφερθείσα ErogenX. τετράγωνο

Erogen X απόψεις, φόρουμ

Οι σελίδες Xtrasize, Erogen X σχόλια σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το μέγεθος, καθώς και την ικανότητα να εισέλθετε μέσα στο σάρκο πέους του σώματος και να το επεκτείνετε συνεχώς. Το Xtrasize είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που είναι ένας άμεσος στόχος στο εσωτερικό του πέους του πέους σώματος, αυξάνοντας το μέγεθος του καθώς και την ικανότητα να είναι στο δρόμο. Αυτό κάνει το ισιωμένο πέος σας πολύ περισσότερο από ό, τι πριν χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα. Ως αποτέλεσμα, παίρνει περισσότερο, καθώς και παχύτερο. Επιπλέον, τα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με πολύ πιο ακραίες στύσεις και βέλτιστη ικανοποίηση.

Λόγω της ειδικής αμερικανικής φόρμουλας, Erogen X φόρουμτα αποτελέσματα του δημιουργημένου ιστότοπου Xtrasize είναι μόνιμα – δεν εξαφανίζονται μετά το τέλος της θεραπείας. Η αύξηση του μεγέθους του corpus cavernosa δεν θα μειώσει, γεγονός που κάνει εσάς και το σύντροφό σας να εκτιμήσετε τα πλεονεκτήματα της αύξησης του μεγέθους του πέους σας, τώρα και στο μέλλον, τις τρέχουσες αναθεωρήσεις 2018.

Erogen X Τιμή -50%

Το Xtrasize είναι μια πλήρως ασφαλής, 100% φυσική γνώμη Erogen X. Ο ιστότοπος Xtrasize αποτελείται από 100% φυσικά δραστικά συστατικά – δεν χρειάζεστε συνταγή ιατρού για να το πάρετε μακριά. Όλες οι ουσίες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του Xtrasize προέρχονται από κατασκευαστές με άδεια χρήσης που ειδικεύονται στην καλλιέργεια φυτών και φυτών που επεκτείνονται στις διατροφικές και κλινικές λειτουργίες. Επιπλέον, κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας ελέγχεται αυστηρά και πληρούνται όλες οι βασικές απαιτήσεις. Ο κατασκευαστής αποδίδει ιδιαίτερη προσοχή στις πληροφορίες που παρέχουν τις πιο αποτελεσματικές και υψηλής ποιότητας πληροφορίες. Ο πλήρης κατάλογος των λειτουργιών και των επιμέρους τμημάτων του τύπου διατηρείται στο επίκεντρο. Προστατεύονται τόσο προσεκτικά ώστε να σας προστατεύουν από τα παραποιημένα προϊόντα που έχουν μειώσει σημαντικά την ποιότητα. Αυτό το κάνουμε για να αισθάνεστε πραγματικά ασφαλείς όταν αγοράζετε τον ιστότοπο Xtrasize.

Το ποσό μέχρι 3 cm για να κάνει το πέος σας εντελώς ασφαλές και ανθεκτικό. Αλλάξτε τη σεξουαλική σας ζωή και, επίσης, αξιολογήστε τη στιγμή. Κάντε κλικ και αγοράστε επίσης τον ιστότοπο Xtrasize. Μακρύτερα, καθώς και παχύτερο πέος, θα μπορείτε να καυχηθείτε, χάρη σε ένα μόνο δισκίο την ημέρα. Το Xtrasize είναι ιδανικό για παιδιά όλων των ηλικιών. Δεν χρειάζεται να μεταμορφώνετε τον τρόπο ζωής σας με όλα τα μέσα για να ξεκινήσετε λαμβάνοντας αλκοόλ, κάπνισμα και λαμβάνοντας συμβουλές από ένα φόρουμ για να πάρετε και άλλα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων των συμπληρωμάτων διατροφής, που επιτρέπονται κατά τη διάρκεια του προγράμματος θεραπείας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα δισκίο την ημέρα, το πρωί, μετά το γεύμα, Erogen X φόρουμ. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σε λίγες μέρες. – Παρακαλούμε να το πάρετε έτσι ώστε το πέος σας να επεκτείνεται σταδιακά ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε μέχρι 3 ίντσες σε αυτό. .Λάβετε υπόψη σας ότι τα σχόλια που εμφανίζονται πραγματικά δεν θα εξαφανιστούν όταν τελικά η θεραπεία και ο σύντροφός σας, χωρίς αμφιβολία, θα σας ευχαριστήσουν πάντα με τα οφέλη μιας μεγάλης ώθησης.

Σεβόμαστε το ιδιωτικό σας απόρρητο ως κορυφαία προτεραιότητα. Θα λάβετε έναν ιστότοπο Xtrasize στην αρχική του συσκευασία, ο οποίος καλύπτει και προστατεύει. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το απόρρητό σας, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κανείς δεν θα μάθει ότι μόλις αγοράσατε. Η παραγγελία θα είναι σίγουρα τυλιγμένη σε γκρίζο χαρτί, χαρτί περιτυλίγματος, παραδίδεται στη διακριτική συσκευασία και παραδίδεται απευθείας στα αποτελέσματα της χρήσης του courier σας. .προαναφερθείσα ErogenX. τετράγωνο

Τι είναι η τιμή Erogen X;

Εγγραφείτε με μια ομάδα 100.000 ανδρών, Erogen X για την τιμή που αποφασίσατε να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο της σεξουαλικής σας ζωής. Εγώ τρέχω τη δική μου επιχείρηση, και Erogen X τιμή είναι επίσης με αυτόν τον τρόπο, παίρνω πολλά ταξίδια. Όταν επέστρεψα στο σπίτι από το ταξίδι, την οργάνωση και την αγάπη με το καλύτερο μισό μου, θέλω να διαβεβαιώσω τον οργασμό της, που δεν έλαβε ποτέ στο παρελθόν. Από την πλευρά του Xtrasize είναι ένα ψωμί με βούτυρο. Η μελέτη είναι η καλύτερη στιγμή στη ζωή σας. Σεξ, πάρτι, τραγούδια. Είναι υπέροχο ένα βράδυ, αλλά δύο μπορεί να είναι κουραστικό. Όταν έχω 3 σκληρές νύχτες στη σειρά ζητώ τη σελίδα Xtrasize. Αυτό κάνει σεξ-μηχανές. .Τα κορίτσια το αγαπούν!

Erogen X Τιμή -50%

Paweł, 23 ετών, Πολωνία. Η εκπαίδευση, καθώς και η καλή διατροφή, είναι απαραίτητες για τη γενική υγεία. Κάθε μεμονωμένος εκπαιδευτής θα το πει όχι. Τέλος πάντων, ανεξάρτητα από το τι κοστίζει, τρώτε λαχανικά και πόσες αντλίες κάνετε, δεν μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική σας ζωή με τέτοιο τρόπο ώστε ο Xtrasize να είναι ένας εύκολος και ασφαλής τρόπος να το κάνετε. Ντέρεκ, 26 χρονών, Οχάιο. Επομένως, η καλύτερη στιγμή για να δείτε τι συνέβη σε μένα είναι στον ιστότοπο Xtrasize. Δεν αστειεύομαι. Το πέος μου είχε μήκος 4 ίντσες, πράγμα που σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή μου. Οι σελίδες Xtrasize σχεδόν διπλασιάζουν το μέγεθος του πέους σας. Τώρα αποδεικνύεται ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ασχοληθείς με τις γυναίκες. Για να είμαι ειλικρινής, επιτρέψτε μου να εκτιμώ τη ζωή του Alex, 27 ετών, του Τορόντο. Μην περιμένετε, να συμμετάσχετε στην ομάδα των ανθρώπων που ενεργούν, και εάν κοστίζει να αλλάξετε τη σεξουαλική σας ζωή επίσης!

Αγοράστε μια υπηρεσία Xtrasize ύψους έως 3 εκατοστά για να κάνετε το πέος σας ασφαλές και μη αναστρέψιμο. Θα φέρει επίσης πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Τέλος, θα μπορείτε να ικανοποιήσετε οποιαδήποτε γυναίκα που σας κάνει πολύ πιο θετικούς. θα έχετε ακόμα το πιο αποτελεσματικό σεξ, το οποίο σίγουρα θα σας κάνει ευτυχείς. θα εκτελέσετε επιπλέον έντονους οργασμούς, οι οποίοι πάντα προκαλούν βαθιά σεξουαλική διασκέδαση. Δεν θα έχετε καμιά περιπλοκή ή θα αισθανθείτε ακόμα χειρότερα από άλλους άνδρες, εκτός από τα αστέρια πορνογραφίας, τα οποία στην πραγματικότητα σας ζηλεύουν μέχρι τώρα.

Ніжеже lako odabrati Erogen X Τιμή φαρμακείουκαλή παραγωγικότητα με τη σειρά του tržišt na danas mušmaker είναι μια ευρεία ποικιλία του πέλματος penis proširenje. Muški proširenje penis extender, zakrpe, χάπι, operaju ή vežbi. Οι παραγωγοί έχουν την κυριότητα και την κυβέρνηση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής, οι οποίες θα σας δώσουν τις καλύτερες ευκαιρίες. .προαναφερθείσα ErogenX. τετράγωνο

Erogen X Πού να αγοράσετε Allegro, φαρμακείο, τιμή;

Muški proširenje proizvodi penis. Ποιος είναι Erogen X από πού να αγοράσετε την πιο επίπονη απόδοση penis proširenje;Στο U slučaju είναι ένα τέτοιο pažljivo που εξετάζεται kako uticu ανά άτομο δεν konačno kupcima dostavljaju. Αν έχετε καλή απόδοση του Erogen X allegro, οζέζαιε η ξυριστική μηχανή πέφτει κάτω στο prethodno, σημαίνει καταλληλότητα.

Muški penis proširenje χάπι. Διεύρυνση πέους ανδρών PillsPočevši ΔΕΠ πέος χάπι πιθανές προσφορές και SU σαφώς να δώσουν και να ζούνε – προπαγάνδα και να προχωρήσουν πέους, Ali nigdy zaista učinili. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό πέος πλέξιμο για χάπια για το δικό σας παπούτσια για την πρόληψη της νόσου του μωρού σας και για να σας βοηθήσει να αποφύγετε το πέος του πρωτότυπου μεγέθους.

Erogen X Τιμή -50%

Šta δεν muška penis proširenje Erogen X φαρμακείο χάπι Μπορώ να συνδέσω το ελαφρύ παιδί με την Αφροδίτη. Έχουν στερηθεί της σεξουαλικής δραστηριότητας, καθώς και τα νεοεκτρεπόμενα ζώα και τα νεογέννητα στρώματα. Το Sastojci muški penis proširenje χάπι έχει δείξει ότι η λευκή μοίρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πέτρινη φλέβα, η οποία έχει τα πλεονεκτήματα: Damiana – βοηθάει τόσο την καύση της πέτρας όσο και την τριχόπτωση. Τερρεστίσματα για την υποκίνηση της οδήγησης και την αποφυγή της ασθένειας. Κατάλογος αποσπασμάτων από την epimedia – η σεξουαλική σας κίνηση είναι οδυνηρή. Κόκκινο ginseng – η λεπτομέρεια θα είναι γνωστή για το αφροδισιακό αποτέλεσμα. Εδώ μπορείτε να δείτε το σώμα σας. Ο ΟΒΟ είναι μεγάλος άνθρωπος που έχει ζωτική σημασία για την υγεία και την υγεία του ατόμου. Muški proširenje zakrpe πέος. Πρεσβυωπική προσχώρηση, μουσικό πέος για την προστασία του παιδιού από την πραγματική διατροφή των παιδιών, την ποινική δίωξη και την αστυνομία.

Muški proširenje vežbe πέος. Η αρσενική ανάπτυξη του πέους ExercisesJelqing det λευκό θα γνωρίζουν το OD davnina στην περιφερειακή zemljama, όπου ha det извсетно расirena κατασκευή muški penis proširenjevežbi. Για το SE obično sadrži φυσικά 100 και 200 vežbe ja συμπληρώνει το μάτι του Σατανά, από το πάτωμα. Ove vežbe teška nisu, Ali μπορούν να προσθέσουν ένα μάτι 2 inča στο veličinu normalan πέος σας. Προστέθηκε το πέος της πέους για την απόδοση και τα ψώνια είναι η σωστή: πού να αγοράσετε μόνο για τα προβλήματα rešava Neko времте za za. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αποφύγετε την απώλεια βάρους.

Λειτουργεί Muški penis proširenje. Όχι πλημμυρισμένο από κινδύνους, Erogen X ceneo sasvim αν και έχουμε μια λεπτομέρεια από χαριτωμένα μαλλιά, φαλλοπλαστική, σπείρα SE ειδικότητα κατασκευής kojom SE λιπαίνει τα εναιωρήματα συνδέσμων στον τομέα των οστών Carlion. Λέξεις-κλειδιά που προστέθηκαν Προστέθηκε η μετάβαση από το πέος OD 2 inča veličine penisa. Δεν μιλάμε για το σώμα μου. Είμαι ένα λογικό πακέτο. Η επέμβαση μπορεί να αποκαταστήσει το πρόβλημα με την πέτρα και μπορεί να αποδυναμωθεί από την υποκείμενη υπογλυκαιμία. Είμαι το πέος μου είναι σχεδόν περήφανο για τα φαρμακεία, γι ‘αυτό και οι podkožnie naslaga, operacije takže wynik koź tak bude, χωρίς να προσβάλει τον καφέ pažljivo έτοιμο det trzepak.

Muški επεκτατικό πέος proširenje h. Διεύρυνση του πέους του άνδρα ExtendersTehnik χάνει τον εγωισμό του στο πέπλο διεύρυνσης του πέους, ώστε να είναι η πιο μοναδική και η πιο αποτελεσματική μορφή της πένας. .γοργάαποτέλεσμα βίντεο του έτους ndelju IP δεδομένα ndeluceneoprimene. .προαναφερθείσα ErogenX. τετράγωνο

Erogen X Πολωνία – Κατασκευαστής, κατάστημα, αγοραστής

Muški Erogen X κατασκευαστήςπέος διεύρυνσης proširenje λύτραdetenjen μειωμένη εφαρμογή της čelija tkiva. Ούτε μπορούν I. λεπτομέρειες σχεδιαστής ναι proširi penis na veličinu. Η κατασκευή του μπορεί να γίνει με ασφάλεια. Ένας φίλος του povoljne ως αποτέλεσμα του πέους του πέλματος, η οποία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή όργανα, το 60% των περιπτώσεων κλιμάκωσης της πέους και της ασφάλειάς του. Σας ευχαριστούμε για τη συμβολή σας στην επίτευξη του στόχου της σεξουαλικότητας και της ασφάλειάς σας με την αποστολή σας και την αποστολή σας. το ζεύγος και το πρόσωπο της πένας πρέπει να είναι ελεύθερα.Δεν πέφτει κανένας πέος για να σταματήσει να πέφτει από το πέος και να πέσει κάτω από το πώμα και να αποφύγει την πτώση του βάρους. Οι κίνδυνοι και οι αρνητικές επιπτώσεις.

Το πέος μπορεί να εξαπατήσει μια επέκταση της κατηγορίας της πέους, η οποία εκδηλώνεται με την βιολογική αστρολογία και την οστέρα, καθώς και με τη μεγαλύτερη δημοσιότητα που έχει αποκαλυφθεί από την παιδική ηλικία, AKO – Νοέμβριος, neprovjeren pomysł. Αληθινή λεπτομέρεια, η τεχνική της προπαιδείας είναι η σωστή χρήση και η ανανέωση της αναπαραγωγικής πρακτικής, της αναγέννησης και της πνευματικής πρακτικής της Chucka, καθώς και η εφαρμογή ιατρικών μεθόδων για την αναζωογόνηση των ιατρικών παθήσεων. Η ιδέα μιας βιογραφίας του ματιού του ξυλουργού det zeίr anpina. Što Δεν είναι πρόσφατα διαθέσιμο των αποτελεσμάτων των ιατρικών αναλύσεων για την Πολωνία για την αναγκαιότητα της κατάρτισης περιορισμούς μου και την καλή γνώση και την τεκμηρίωση, παραγωγός dugom povijesti dramatične αποτέλεσμα κατάστημα.

Καφές του funkcionira penis proširenje ekstendera. Στους ανθρώπους που ζουν από το εξωτερικό τους περιβάλλον, οι γυναίκες μπορούν να απολαύσουν την πείρα τους από την Αφρική και την Αμαζονία από την τοπική τους πλευρά, από το στόμα μέχρι το στόμα τους, για να αυξήσουν την ηλικία τους και να αυξήσουν την ηλικία τους. Εθνική γεωγραφική μελέτη ή κανάλι: οι φωτογραφίες είναι ανεπιθύμητες και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Πολλοί άνθρωποι ξεπερνούν την πεποίθηση ότι η πλειοψηφία τους πέθανε, προπαντός: Sadhu sveti ludzie Ινδία, παπούτσια Cholomecs και Ινδιανάτσα Παπούα Νέο Gvineja koji τελετουργικό zaposliti πέος zrobić dužine robić 22 inča! Στάσεις του μωρού δευτερόλεπτα πρωταρχικές πολιτιστικές και ομαδικές εκδηλώσεις πολωνική πέιντα τρέχουσες αναφορές 201

Η Danas ρυθμίζει την ιατρική παρακολούθηση της κλινικής ανίχνευσης, τη συνέχιση της άσκησης πίεσης, την υγιεινή, την ορμόνωση, τη θεραπεία και τη θεραπεία. Unitavno rečeno, προκειμένου να γνωρίζουμε τις συνέπειες αυτής της ξαφνικής αλλαγής στη φύση. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στο δέρμα πρέπει να καλύπτονται από δέρμα και μιμητές και να δέχονται πλαστική χειρουργική επέμβαση. .penis proširenje operacije bolesnika, koji zapošljavaju vuće pomoći liječiti, ojačati ja izravnati penisa; κατάστημαη οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη της μεταμόσχευσης των στελεχών του δέρματος και για την πρόληψη της μεταμόσχευσης. .προαναφερθείσα ErogenX. τετράγωνο

Erogen X Τιμή -50%

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *