Νέα

Eron Plus πλήρη έκθεση 2018, τιμή, κριτικές, φόρουμ, τιμές, allegro, φαρμακείο? πού να αγοράσετε τη δοσολογία, σύνθεση;

Δεν είναι περίεργο γιατί οι άνδρες αγαπούν τους καταλόγους εργαλείων – όλα αυτά τα γυαλιστερά γαλλικά κλειδιά και άλλα μεταλλικά αντικείμενα. Οι άνδρες είναι διάσημοι για την αγάπη τους για το εργαλείο, το σωστό εργαλείο συντήρησης και την πλήρη αναφορά του 2018 για την απίστευτη αποτελεσματικότητά του, κάτι που είναι καλό γι ‘αυτόν. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πραγματικά συγκλονιστικό το γεγονός ότι το δικό σας εργαλείο, όταν πρόκειται για μικρά ή 30 εκατοστά ηλεκτρικά μηχανήματα, χειρίζεται πολύ χειρότερα.προαναφερθέντος EronPlus. τετράγωνο

Eron Plus τιμή -50%

Eron Plus δοσολογία + σύνθεση

Από τη στιγμή της εφηβείας, το εργαλείο αντικατάστασης μας υποφέρει από βία, από υπερβολική διέγερση σε σφιχτά τζιν για δύο μέρες υπερβολικού παιχνιδιού με το κορίτσι, όπως είπατε ότι Eron Plus συνθέτει τα πάντα εκτός από το όνομά μου. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια κίνηση δίσκου, φθορά φθοράς ή σταυρόλεξο όταν μπορείτε απλά να βοηθήσετε. Παρ ‘όλα αυτά, προσφέρουμε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το εργαλείο – μέχρι οκτώ από αυτούς – που θα χάσουν και θα επιστρέψουν στη Χρυσή Εποχή λεπτών νημάτων. Και να είστε προσεκτικοί: εάν δεν το κάνετε αυτό στη ζωή μιας γυναίκας, μπορείτε να επικαλεστείτε την αίτηση ότι το χειρότερο από αυτό που μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος με μια συσκευή είναι: “αν θέλετε να κάνετε επιχειρήσεις και έχετε προσλάβει πλοίαρχους”.

Αποφύγετε τα πράγματα που μειώνουν το πέος σας. Σε μια μελέτη σχετικά με τη χρήση του πανεπιστημίου διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες που καπνίζουν, η σεξουαλική ζωή, μπορούν να εκτιμηθούν τον αριθμό πέντε, σε κλίμακα από 1 έως 10, ενώ οι μη καπνιστές κρίνουν. Ένας από τους λόγους είναι ότι το κάπνισμα προκαλεί μια ανικανότητα αντικατάστασης. Και κάποιες στιγμές υπάρχουν στοιχεία για το πώς να το χρησιμοποιήσετε ώστε να μειώσετε το μέγεθος των στύσεων σας.

Μία μελέτη διαπίστωσε ότι οι πέους των καπνιστών δεν λειτουργούν είναι πολύ χαμηλότερες από αυτές των μη καπνιστών. Εκτός από την καταστροφή των αιμοφόρων αγγείων, το κάπνισμα μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη του ιστού του πέους, η οποία χάνει την ελαστικότητά του και εμποδίζει την εξάπλωσή του », λέει ο γιατρός Irwin, ουρολόγος από το νοσοκομείο του Πανεπιστημίου της Βοστόνης. λόγος για διακοπή του καπνίσματος;

Eron Plus τιμή -50%

Αν καταλήξετε να παράγετε απογόνους των χώρων υγειονομικής ταφής (ή είστε σίγουροι ότι δεν θέλετε παιδιά), θα πρέπει να εξετάσετε την επένδυση στο κλείσιμο του φυτού σπερματοζωαρίων. Ο φόβος της αποτυχίας μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες σε μερικούς ανθρώπους, ειδικά εάν δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την εγκυμοσύνη ή αν απλά φοβούνται ότι θα είναι πατέρας », λέει ο γιατρός Karen, διευθυντής της σεξουαλικής και οικογενειακής θεραπείας το νευρικό σύστημα μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στύσης και δημιουργούμε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο η απόδοση θα είναι φτωχή, αλλά εάν δεν υπάρχει σπέρμα, ο κίνδυνος της εγκυμοσύνης εξαφανίζεται: μια σωστά εκτελεμένη διαδικασία είναι αποτελεσματική κατά 99,9%. μια ιδιωτική κλινική ουρολογίας, αυτή η διαδικασία θα κοστίσει περίπου 1600 δολάρια, πράγμα που είναι σίγουρα μικρότερο από την εκμάθηση ενός παιδιού.

Ξεφορτωθείτε τον εραστή σας. Συχνά, οι άντρες που έχουν λάτρεις αρχίζουν να έχουν προβλήματα με την ανέγερση. Έτσι συχνά, οι γιατροί που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα συχνά ρωτούν τους ασθενείς εάν θα υπάρξει κάποια ενέργεια εκ μέρους τους. Εάν η σύζυγός σας δεν το γνωρίζει αυτό, ισχυρίζεται, και ο ίδιος εμπλέκεται σε σεξουαλική δραστηριότητα, και στην περίπτωση αυτή η σύνθεση και η δοσολογία Eron Plus που συναντήσαμε – καταδικάζεστε, τουλάχιστον, με μικρή ενοχή όταν βρίσκεστε μαζί της. Ο οίνος μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα και, φυσικά, να σκοτώσει στύσεις. .προαναφερθέντος EronPlus. τετράγωνο

Eron Plus παρενέργειες – έχει;

Απαλλαγείτε από την αποχώρηση από το μοναστήρι, έναν γρήγορο διαβήτη για ζωή μέσα. Επιπλέον, περισσότερο από το 50% των ανδρών που πάσχουν από Eron Plus παρενέργειες του impotent διαβήτη. Αυτή η ασθένεια επηρεάζει το πέος δύο φορές. Επιταχύνει τη διαδικασία της υπέρτασης της νόσου, και αυτό επιβραδύνει τη μετάδοση της διέγερσης των νεύρων στο σώμα. Εμπιστευτείτε μας, το φτωχό πέος πέος. Διατηρώντας τις λεπτές γραμμές – ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τον διαβήτη. Αλλά εάν είναι πολύ αργά για να το κάνετε αυτό, ελέγξτε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας πιο συχνά. Οι άνδρες που έχουν 70 τοις εκατό περισσότερες πιθανότητες να έχουν προβλήματα με τη στύση από εκείνους που το διαχειρίζονται, λένε πρόσφατη μελέτη της Ιταλίας.

Μια διακοπή σε σκούρο γκρι αντικείμενα. Μια παρενέργεια της κακής επίδρασης που απαιτείται για το σχίσιμο του σώματος του πέους, με ιστούς που τεντώνονται κατά μήκος του πέους. Δεν το πιστεύετε, δοκιμάστε το πέος σας σε μια κατάσταση ανέγερσης στο δέντρο τόσο σκληρά όσο ο σύντροφός σας.

Μια πλήρης ρήξη απαιτεί χειρουργική επέμβαση μέσα σε 24 ώρες για να σταματήσει η αιμορραγία και να μειωθεί ο κίνδυνος μιας μη αναστρέψιμης πλήρους αναφοράς 2018 ζημιάς. Η μερική διάσπαση δεν είναι τόσο σοβαρή, αλλά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο μέλλον. Όταν το σώμα λείπει, αφήνει ουλές που χάνουν την ελαστικότητά τους, οδηγώντας σε καμπυλότητα, πόνο και ανομία.

Eron Plus τιμή -50%

Εκτιμάται ότι πάνω από το ένα τρίτο των ανδρών έχουν ιστορικό «τραυματισμού πέους». Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, να είστε προσεκτικοί καθώς είναι υψηλότερο. Σε αυτό το εύρος, οι τραυματισμοί είναι συνηθέστεροι. Παραλείψτε το ταξί. Ξεκινήστε το περπάτημα. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες που είναι 3 χιλιόμετρα μακριά κάθε μέρα, με δυο φορές λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες, είναι πιθανό να έχουν περαιτέρω προβλήματα στύσης », λέει ο γιατρός Goldstein (είκοσι λεπτά λειτουργίας ή 30 λεπτά άσκησης με τους αλτήρες να είναι αρκετό για να φράξει ή να δώσει ακαμψία στις αρτηρίες του πέους για να λιώσει ταχύτερα από το παγωτό στον ήλιο.

Μπορώ να φανταστώ ότι οι άνδρες που διατυπώνονται σαν συνηθισμένοι σωλήνες, το Eron Plus δεν λειτουργεί, το οποίο φράζει, αλλά η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη “, λέει ο γιατρός Lawrence, ουρολόγος, στο νοσοκομείο του Σικάγου. που παράγουν χημικά που σχηματίζονται στο αίμα.Όσο περισσότερο ασκείτε, θα γίνει από αυτό το ύφασμα για να γίνει πιο υγιεινό και περισσότερο.Συχνά, το σώμα-σοφός, σπορά και συναρμολόγηση είναι σχεδόν το ίδιο.προαναφερθέντος EronPlus. τετράγωνο

Eron Plus Γνώμες, Φόρουμ

Και οι δύο ελεγχόμενες χημικές απόψεις σύμφωνα με τις απόψεις Eron Plus αζώτου. Το κλείστρο του εγκεφάλου και μπορεί να ελέγξει ότι ελέγχουν για να ανοίξουν το στόμα και να αναπνεύσουν ή μέσω του νωτιαίου μυελού για να περάσουν στα αιμοφόρα αγγεία που τρέφουν το πέος. ChAsami Το κάνω (πολύ σπορά, μπορεί να προκαλέσει τσούξιμο εκεί).

Δεν προσφέρουν προ-παιχνίδι πριν ανοίξετε το στόμα σας. Αλλά εάν περιοδικά σποράτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να βοηθήσετε τους δρόμους που είναι σημαντικοί για μια καλή, ισχυρή ανέγερση. Αλατοποιήστε τα αποτελέσματα της εφαρμογής μετά την επαφή. Για εμάς είναι προφανές: ανατροφοδοτήστε με μια βαριά καρδιά για να σταματήσετε να ψιθυρίζετε στο μαξιλάρι μου, αλλά είναι αναπόφευκτο ότι θα κοιμηθείτε. Το όνειρό σας πέος είναι απαραίτητο, καθώς και για σας. Κάθε βράδυ, ενώ κοιμάστε, θα λάβετε από τρεις έως πέντε στύσεις, οι οποίες για την τελευταία ώρα. Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί όταν ήταν στο μπάνιο για τελευταία φορά στις 4 το πρωί.

Eron Plus τιμή -50%

Όχι μόνο εμφανίζονται με τα αγαπημένα τους. Υπάρχουν για να χρεώνουν τα σχόλια του πέους και την προμήθεια πλούσιου σε οξυγόνο αίμα. Θεωρητικά, όσο περισσότερες στύσεις νύχτας θα έχετε, θα είναι τα υφάσματα πιο ευέλικτα. Αλλά με την ηλικία, θα είμαστε Eron Plus φόρουμ για συντήρηση στύσης, Itp Goldstein. Ο μυς είναι ο κύριος σκοπός αυτής της άσκησης.Κοιτάξτε την εικόνα όπου βρίσκεται στο σώμα σας. Μύες που ρυθμίζουν την εκσπερμάτιση. Κάθε άτομο πρέπει να χρησιμοποιήσει έναν τρόπο άσκησης για την ενίσχυση των μυών του COMPUTER. Αυτό θα σας επιτρέψει να βοηθήσετε όταν το φύλο διαρκεί περισσότερο και εάν η σεξουαλική σας εμπειρία. Εάν δεν προτιμάτε τη μέθοδο, κάνετε κάποια άσκηση για τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να ελέγξετε και να αυξήσετε την εκσπερμάτιση.

Οι αξιολογήσεις ασκήσεων στα φόρουμ για τους μυς των PC μπορούν να μειώσουν την πιθανότητα ανικανότητας, πρόωρης εκσπερμάτωσης, κακής στύσης και εκσπερμάτωσης. Αυτοί οι μύες δεν μπορούν να ελεγχθούν ή εκσπερματωθούν.Πώς να ενισχύσετε αυτούς τους μυς, βοήθησε να σας δώσω τα αποτελέσματα της εφαρμογής καλύτερο έλεγχο, και πρέπει να βιώσετε την εκσπερμάτωση μέσω του πέους, την αντοχή και να μειώσετε τα προβλήματα in. Υπάρχουν πολλές χρήσιμες, μη κωδικοποιήσιμες ασκήσεις για τον υπολογιστή μυών. Αυτές οι ασκήσεις είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστούν καθώς και η μέθοδος, αν και άλλες μέθοδοι διδασκαλίας. Αυτές οι ασκήσεις χρειάζονται πολύ λίγο χρόνο και προσπάθεια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, λαμβάνοντας υπόψη ότι με αυτή την τεχνική, ώστε να μην βλάψει και να μην αφαιρέσει τα ρούχα από μένα.

Είστε εξοικειωμένοι με αυτούς τους μυς όταν αισθανθείτε πρώτα να ουρείτε. Είναι ένας μυς που ελέγχει την ούρηση και, πιθανότατα, δεν ξέρει πώς να ελέγχει την εκσπερμάτιση. Αυτοί οι μύες μπορεί να είναι ότι το πέος είναι στη θέση του. Τα βασικά οφέλη του PC Flex είναι ότι πολλοί από εσάς είστε ανίκανοι να ασκηθείτε. Σας επιτρέπει να ελέγχετε τη διαδικασία εκσπερμάτωσης, σας παρέχει σταθερές και ισχυρότερες στύσεις, βοηθάτε με ανατροφοδότηση Eron Plus αργότερα στη ζωή, για να αποφύγετε ή να διαχειριστείτε μία από τις δραστηριότητες υγρών. .προαναφερθέντος EronPlus. τετράγωνο

Eron Plus τιμή, από πού να αγοράσετε ένα φαρμακείο, allegro, ceneo;

Για να ξεκινήσετε τις ασκήσεις στο φαρμακείο, κάντε τους μύες και μπορείτε να ξεκινήσετε την τιμή Eron Plus. Συμπιέστε και τραβήξτε γρήγορα τους Eron Plus μυς του αλεργού για να το κάνετε αυτό σε 15-20 φορές. Εάν δεν έχετε τον έλεγχο από την αρχή, φανταστείτε ότι πρέπει να σταματήσετε σε αυτό το σημείο. Κάντε το 15 φορές (αν είναι δυνατόν). Την τελευταία προσπάθεια αποθήκευσης της θέσης έως 10 δευτερόλεπτα.

Πολλοί άνθρωποι στην αρχή, δεν μπορώ Eron Plus όπου να αγοράσετε για να κρατήσει για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσετε το κράτημα όσο το δυνατόν περισσότερο. Πόσο καλύτερα και καλύτερα σε αυτή την άσκηση, μπορείτε να επιτύχετε τον έλεγχο της μεγάλης και εκσπερμάτισης εκσπερμάτιάς σας.Μετά από λίγους μήνες εκπαίδευσης, θα έχετε μοναδικό έλεγχο τιμών για το πόσο κοστίζει ο υπολογιστής για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κινηθείτε με το πέος του.

Eron Plus τιμή -50%

Τι θα κάνουν αυτή η άσκηση σε ένα φαρμακείο, πρέπει να υπάρχει μια θέση. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αυξήσετε τους μυς σας, που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας στο φαρμακείο Eron Plus. Συνιστούμε να δοκιμάσετε τις τιμές μας και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Πρόκειται για μια πολύ απλή άσκηση, την οποία έχει ήδη εξηγήσει. Ξεκινά με τον καθορισμό του ορίου με 40 κινήσεις που αποκαθιστούν δύναμη, και οι 120 και άνω. Κάντε την κίνηση όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην αρχή.

Μερικοί άνδρες έχουν περιορισμούς 500 ή περισσότερους. Ένας καλός κανόνας είναι ότι αυτή η φωτογραφία λήφθηκε μεταξύ 250-400 φορές την τροφοδοσία Eron Plus πριν από την τιμή του Η / Υ μέχρι το τέλος της ζωής του. Η άσκηση είναι πολύ καλή επειδή κανείς γύρω σας δεν παρατηρεί ότι τη χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να είστε στο γραφείο ή στο σπίτι, να παρακολουθείτε την τηλεόραση και κανείς δεν θα παρατηρήσει τι κάνετε ή εργάζεστε.

Μετά τη ρητίνη όπου το εποξειδικό κουμπικ, θα ανέρχεται περίπου σε 10 κανονικές ασκήσεις. 10 πρακτικές / διατήρηση πρόσφυσης και 25 δευτερόλεπτα. Eron Plus ceneo Κάντε ένα διάλειμμα σε 1 λεπτό. Επαναλάβετε αυτήν την άσκηση 5 φορές. Αυτές οι ασκήσεις βοήθησαν όταν επρόκειτο να έχετε μια ισχυρή ανέγερση και αντοχή, την οποία πάντα θέλατε. Όχι μια πλήρη έκθεση του 2018 ξεχνάμε ότι αυτή η άσκηση εξαρτάται από εσάς. Να είστε επίμονος και ασταθής. Δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε αυτή την άσκηση μέχρι να αισθανθείτε ότι εργάζεστε μουσικά. Αυτή η άσκηση τιμής Eron Plus θα σας βοηθήσει να ελέγξετε καλύτερα την εκσπερμάτιση. Επιτρέπει στον αλγκέρο να διαρκεί περισσότερο από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. .προαναφερθέντος EronPlus. τετράγωνο

Eron Plus πριν από την Πολωνία – Κατασκευαστής, κατάστημα, αγοράστε

Αυτή η εκδοχή της άσκησης είναι πολύ απλή. Ξεκινήστε τραβώντας ελαφρώς τους μυς και κρατώντας τους κάτω, πιέστε τους μύες λίγο περισσότερο και στη συνέχεια σφίξτε τους ξανά. Τέλος, σφίξτε μέχρι το μέγιστο που Eron Plus πριν να μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 10 δευτερόλεπτα. Σταματήστε από την άλλη πλευρά: ξεκουραστείτε λίγο και ακόμα, αγοράστε λίγο ξεκούραση και μετακινήστε ξανά. Τέλος, χαλαρώστε τους μυς σας. Αυτό σας δίνει εκπαίδευση για να σας βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση ακραίων εκσπερμάτισης. Για τους άνδρες που θέλουν να κρατήσουν ό, τι χρειάζονται για να σφίξουν τους μυς τους, και θα αγαπήσουν περισσότερο. Αυτή η άσκηση σάς επιτρέπει να ασκείτε ακριβώς αυτήν την εξουσία.

Αυτή είναι μια άσκηση μακριά από όλα τα PC Flexs. Θα πρέπει να δοκιμάσετε όλες τις άλλες επιλογές υλοποίησης προτού δοκιμάσετε. Αν και αυτή η άσκηση αγοράς είναι πολύ επικίνδυνη και απαιτητική για τον εαυτό σας, μπορείτε να περιμένετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Σαν να τονίσθηκε, πρέπει να είστε επίμονος μέχρι το τέλος. Η πρώτη προσπάθεια είναι πολύ δύσκολη, αλλά μην το εγκαταλείπετε.

Θα αισθανθείτε πολύ πιο άνετα να κάθεστε στην καρέκλα κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης. Πρέπει να βρείτε μια ατμόσφαιρα στην οποία ο κατασκευαστής αισθάνεται άνετα. κίνηση των μυών των υπολογιστών 30-50, ισχυρή, απλή αφή. Όταν η Πολωνία τελειώσει για να την καταλάβει με το μέλος σας σε μια σύντομη αντιγραφή, κρατήστε το για 10 δευτερόλεπτα.Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες σε 150 ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Όταν είναι δύσκολο να πιάσετε την όρασή σας και τις τεχνικές αναπνοής για να σας βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Στον τελευταίο υπολογιστή που κρατάτε όσο μπορείτε και δοκιμάστε σε περίπου 1 λεπτό. Στη συνέχεια, κάντε ένα διάλειμμα για 3 λεπτά. Αποφοίτησε με 40 ισχυρούς υπολογιστές. Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε όσο το 40, προσπαθήστε να το κάνετε όσο μπορείτε. Είστε σίγουροι ότι είναι ισχυρός και είναι υπό έλεγχο, ακόμη και όταν αρχίζετε να αισθάνεστε κουρασμένοι.

Τώρα είστε πολύ κουρασμένοι και έχετε μια απίστευτη ποσότητα αίματος στην περιοχή του pc μυών.Θα νιώσετε ζεστή όταν φεύγετε από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός σας. Αυτή η άσκηση στην εικόνα σας είναι πολύ δύσκολη, αλλά φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα στο κατάστημα. Εάν συνεχίσετε να ασκείτε τακτικά κατά τη διάρκεια μερικών μηνών για να δείτε τα καλά αποτελέσματα.

Αυτή η άσκηση είναι μεγάλη επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέρος της Πολωνίας. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα για να βεβαιωθείτε ότι έχουν αυξήσει τον έλεγχό τους για την εκσπερμάτιση. Εάν πέσετε σε μία από αυτές τις ασκήσεις, δεν θα απογοητευτούν. Ο υπολογιστής τείνει πολύ. Αυτό θα αυξήσει τη δύναμή σας, αυτή τη συναρμολόγηση ανά πάσα στιγμή και, το σημαντικότερο, θα σας επιτρέψει να δώσετε στον κατασκευαστή πλήρη έλεγχο της στύσης. Αυτή η άσκηση θα πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο. Θυμηθείτε, κανείς δεν μπορεί να παρατηρήσει ότι ασκείτε μυς PC. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία όταν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο, στη δουλειά, ακόμη και όταν παρακολουθείτε τηλεόραση. .προαναφερθέντος EronPlus. τετράγωνο

Eron Plus τιμή -50%

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *