fixit pro
Νέα

Fix it Pro – γνώμη, τιμή, πού να αγοράσετε, πρωτότυπο, Ελλάδα, αξίζει τον κόπο;

Όλοι οι οδηγοί αργά ή γρήγορα το μηδέν το αυτοκίνητό σας. Και να καθίσει πίσω από το τιμόνι της γρατζούνισε το αυτοκίνητο δεν είναι πολύ ωραία, αλλά για να πάει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και να ισχύουν για τους ειδικούς, έτσι ώστε γυάλισε το αμάξωμα του αυτοκινήτου είναι πολύ ακριβά. Σε μια τέτοια κατάσταση για να βοηθήσει όλους τους ιδιοκτήτες μπορεί να έρθει ένα μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το αυτοκίνητο.

Πολλοί οδηγοί δεν έχουν καν ακούσει για αυτό το νέο προϊόν στην αγορά του αυτοκινήτου, και όσοι έχουν ακούσει, ξέρω μόνο ένα μικρό μέρος των πληροφοριών από φίλους και γνωστούς. Ας ασχοληθεί με θέματα αρχής, η πραγματικότητα της υγείας, η επιλογή της μάρκας, μέρος της αγοράς και των τύπων γρατσουνιές που μπορεί να αφαιρέσει το μολύβι.

Περιγραφή του μολυβιού ενάντια στις γρατσουνιές στο αυτοκίνητο – Fix It Pro

Οπότε, ας δούμε τι είναι ένα μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το αυτοκίνητο. Αυτό είναι ένα διορθωτικό εργαλείο που επιτρέπει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα απαλλαγούμε από μικρές υλικές ζημιές στο όχημα. Διάφορες πηγές υποστηρίζουν ότι αυτό το εργαλείο που εφευρέθηκε στην Αμερική, αλλά έχει οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Σίγουρα, τα τεράστια δημοτικότητα από το μολύβι, λόγω της απλότητας της χρήσης του. Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις για τη ζωγραφική αυτοκίνητα και διαβάστε τα ογκώδη του χρήστη, τα πάντα είναι πολύ απλή και σαφής σε ένα διαισθητικό επίπεδο. Μέσω της χρήσης του μολυβιού μπορεί να είναι φτηνά και γρήγορα να απαλλαγείτε από τις γρατζουνιές και διάβρωση στο σώμα του αυτοκινήτου.

Σήμερα στην αγορά υπάρχουν πολλά διαφορετικά μολύβια. Υπάρχουν προϊόντα από ξένες και εγχώριες κατασκευαστές, υπάρχουν κερί και gel, καθώς και πολλά άλλα είδη. Αλλά η διαφορά μεταξύ τους είναι μόλις μερικά από τα προϊόντα εργασίας και ορισμένες προορίζονται μόνο για ξέπλυμα χρήματος και απιστία τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Ως ένα παράδειγμα, ένα μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το αυτοκίνητό Fix It Pro δουλεύει μια χαρά, αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγοράσει ένα ψεύτικο. Αλλά τα εμπορεύματα από τον κατασκευαστή του Νεύτωνα, παρόλο που δεν είναι πλαστά και αντίγραφα, αλλά κανένα θετικό αποτέλεσμα στην βαφή του, το πλαστικό και το σώμα του αυτοκινήτου δεν εμφανίζεται.

Η αρχή της λειτουργίας – Fix It Pro

Η αρχή του μολυβιού είναι με βάση τους χημικούς δεσμούς ανάμεσα στο υλικό από το οποίο έκανε το μολύβι και τη βαφή του αυτοκινήτου, και primer. Πολλοί αυτοκινητιστές ψάχνουν για μαύρο, καφέ, λευκό και άλλα μολύβια, λένε ότι πρέπει να ζωγραφίσει πάνω από μια γρατζουνιά στο αυτοκίνητο με παρόμοιο χρώμα.

Αυτό είναι το κύριο μήνυμα. Τα ενεργά χημικά στοιχεία από τις ηπα, την αρχική μολύβια για την αφαίρεση γρατζουνιές είναι πλήρως διαφανείς και να πάρει το χρώμα του υλικού στο οποίο εφαρμόζεται. Αυτή είναι η κύρια διαφορά και η αρχή λειτουργίας των εν λόγω ταμείων.

Αν πραγματικά λειτουργεί – Fix It Pro

Πολλοί οδηγοί, και απλώς ενδιαφερόμενα άτομα, ζήτησε μια παρόμοια ερώτηση. Και η απάντηση είναι προφανής — σύμφωνα με τις οδηγίες, το αρχικό εργαλείο πάντα θα έχουν θετικό αντίκτυπο. Αλλά πολλοί δεν πιστεύουν και διαβάστε τους τόνους των φόρουμ των αυτοκινητιστών, στο Διαδίκτυο, περιοδικά και δημοσιεύσεις σε αναζήτηση της η προφανής απάντηση στο ερώτημα ταμεία υγείας.

Και όλες τίποτα, αν όχι ένα αλλά. Πολλοί άνθρωποι, από άγνοια ή την καλοσύνη, να γράφουν αρνητικά σχόλια και σχόλια σχετικά με αυτό το είδος των πόρων. Και όλα έχουν μια εξήγηση. Το μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το αυτοκίνητο δεν θα λειτουργήσει σε περιπτώσεις, εάν:

 • Αγόρασε ένα ψεύτικο;
 • Χρησιμοποιείται το εργαλείο δεν διαβάστε τις οδηγίες;
 • Αντιμετωπίζεται το όχημα με ένα μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το πλαστικό και αντιστρόφως *
 • Δεν συμμορφώνονται με τους βασικούς κανόνες της εφαρμογής στο αυτοκίνητο.

Αλλά, ένα από τα λίγα αρνητικά σχόλια που μπορείτε να συναντήσετε μια σειρά από θετικές γραπτή συνείδηση, μόρφωση και ευσυνείδητοι ιδιοκτήτες. Το πιο πιθανό, οι συντάκτες αυτές οι κριτικές είναι τα άτομα που:

 • Αγόρασα ένα πρωτότυπο μέσο *
 • Χρησιμοποίησε το μολύβι σύμφωνα με τις οδηγίες;
 • Αντιμετωπίζονται τα μέρη είναι κατασκευασμένα από το υλικό για το οποίο το εργαλείο έχει σχεδιαστεί;
 • Τηρείτε τους βασικούς κανόνες εφαρμογής χρώματος.

Τι διορθώνει τις γρατσουνιές ένα μολύβι – Fix It Pro

Ό, τι και οι γρατσουνιές στο σώμα του αυτοκινήτου, έτσι κι αλλιώς, αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να ζωγραφίσει. Αλλά η πληθώρα των διαφορετικών στίλβωση επιχρίσματα, συμπεριλαμβανομένων και μολύβι, σας επιτρέπουν να αναβάλει δαπανηρή επισκευή του σώματος επ ” αόριστον.

Αν καταφέρετε να αγοράσετε ένα μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές στο αυτοκίνητο της κατάλληλης ποιότητας, προβλήματα με την κατάργηση των γρατσουνιές δεν θα προκύψουν. Την αρχική και υψηλή ποιότητα μολύβια εξαλείψει την ανάγκη για τα παρακάτω είδη ζημιά:

 1. Μικρές γρατσουνιές με βερνίκι επικάλυψης;
 2. Μεσαίες γρατζουνιές στο έδαφος.
 3. Βαθιά γρατσουνιές στο μέταλλο.

Το πρώτο είδος της βλάβης θεωρείται η πιο ασήμαντη και αποβάλλονται πιο εύκολα. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν πληρώνουν καμία προσοχή σε αυτό. Αλλά μερικοί ακόμα το μίσος για να δείτε το αυτοκίνητό σας το είδος της βλάβης. Μπορούν απλά να είναι γυαλισμένο και δεν θα αφήσει ούτε ένα ίχνος.

Οι γρατσουνιές είναι μέτριας σοβαρότητας και συνήθως εμφανίζονται στην απτή φυσική επαφή με το σώμα του αυτοκινήτου. Και την εξάλειψή τους δεν είναι ποτέ, και μόνο. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν η ζημιά στα κλαδιά των δέντρων, μεταλλικές περιφράξεις και άλλα εμπόδια. Σε αυτή την περίπτωση, χωρίς το μολύβι, δεν μπορείτε να πάρετε μέσα.

Το τρίτο είδος της βλάβης είναι το πιο δύσκολο, κατά την παραλαβή των εν λόγω γρατσουνιές επηρεάζει όλα τα στρώματα του χρώματος του αυτοκινήτου σας. Όπως δείχνει η πρακτική, συχνά απλούς τρόπους για την εξάλειψη αυτών των ελαττωμάτων όχι. Το μόνο πράγμα που μπορεί να βοηθήσει το μολύβι, έτσι ώστε αν η περιοχή από τις γρατζουνιές θα είναι μικρές. Σε αυτή την περίπτωση, η ζωγραφική σώματος μπορεί να αποφευχθεί, και βαθιές γρατσουνιές για να κρύψει.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ή να πάει στο πλυντήριο αυτοκινήτων – Fix It Pro

Θα πρέπει να αγοράσετε ένα μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το αυτοκίνητο ή απλά να πάτε σε πλυντήριο αυτοκινήτων, το θέμα είναι κυρίως ατομική. Όλα εξαρτώνται από τις οικονομικές δυνατότητες και την πολυπλοκότητα των ζημιών, η οποία έλαβε οχήματος.

Υπό το φως της τρέχουσας οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας, νομίζω ότι δεν είναι κάθε ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θα είναι επιπλέον χρήματα. Και να ζωγραφίσει το αυτοκίνητο στο κέντρο εξυπηρέτησης είναι αρκετά ακριβά. Ναι, και μερικές φορές το μηδέν είναι αρκετά μικρό, οπότε μπορούμε με ασφάλεια να ζωγραφίσει πάνω του με ένα μολύβι και να το ξεχάσετε.

Μπορούμε να πούμε μόνο ένα πράγμα — να πάρει ένα μολύβι, ή να το μετατρέψει σε υπηρεσία για να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το σώμα του αυτοκινήτου ή το πλαστικό είναι η επιλογή του κάθε ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Αλλά, θα πρότεινα απλά να αγοράσετε ένα μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το αυτοκίνητο, για να προσπαθήσει να ζωγραφίσει ζημιά. Και μετά από αυτό, σε περίπτωση αποτυχίας, τη σειρά με τους ειδικούς.

Κριτικές πελατών

Η ιρίνα Kruk, , Nisan Micra:ο σύζυγός Μου μου αγόρασε μια άδεια και το αυτοκίνητο, αλλά ξέχασε να μάθουν να οδηγούν σωστά. Και τώρα, κάθε φορά που γυρνάω στην αυλή, το ξύσιμο του πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μου σε ένα δοχείο απορριμμάτων. Πριν αγαπημένη μου φώναξε. Και τότε βρήκα το μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το πλαστικό αυτοκίνητο και τώρα να ζωγραφίσει πάνω από όλα η ζημιά που δεν έχει ιδέα γι ” αυτό.Ο κ. ignatchik, SPb, η Mercedes Benz S-class:του Αρέσει να οδηγεί γρήγορα, αλλά οι οδικές συνθήκες δεν είναι πάντα σε θέση να το κάνουν χωρίς συνέπειες. Μερικές φορές η καταπακτή πινελιές, και μερικές φορές ένα αυτοκίνητο σε ένα υποκατάστημα ή φράχτη θα το μηδέν. Είχα κάποτε το μίσος, έξυσα όλη την πλευρά του συνοδηγού του Mercedes υποκατάστημα. Ζήτησε από την υπηρεσία και η τιμή είναι η εξάλειψη των ζημιών απλά με άφησε άναυδο. Στη συνέχεια, όμως, το σκάψιμο στο παγκόσμιο δίκτυο βρήκα το μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές, η οποία με βοήθησε σε 10 λεπτά για να διορθώσει το ελάττωμα γρήγορα και φτηνά.Γρηγόριος Tahmazov, Penza, Lada Priora:ο Καθένας ξέρει για την κακή ποιότητα των αυτοκινήτων που παράγει η εγχώρια VAZ Priora και το δικό μου δεν αποτελεί εξαίρεση. Το παραμικρό πετραδάκι που έπεσε μπροστά σε διερχόμενα αυτοκίνητα, αφήνει τις μάρκες του στο καπό και εμπρός προφυλακτήρα. Είναι σαν μια σαχλαμάρα, αλλά το έτος που συσσωρεύονται πολλά και το αυτοκίνητο χάνει εντελώς την εμφάνιση. Αλλά χρησιμοποιώντας ένα στυλό για να εξαλείψετε τις γρατσουνιές, μπορεί να δώσει ένα χελιδόνι στο παλιό προβάλετε και να αποθηκεύσετε το ταξίδι στο πλυντήριο αυτοκινήτων.Άννα Demyanova, Νοβοσιμπίρσκ, Toyota Prado:Μηχανή μεγάλες και μικρές και να ξέρετε πώς να οδηγούν δεν είναι πολύ καλή. Έτσι έπρεπε να ισχύουν για τον κύριο 2-3 φορές τον χρόνο. Αλλά μια μέρα ο άντρας μου, μου έδειξε την επίσημη ιστοσελίδα των πωλήσεων ποιότητας μολύβια για την αφαίρεση γρατζουνιές και τώρα είμαι μόνος και να αφαιρέσετε όλες τις γρατσουνιές και τις ατέλειες με το σώμα του αυτοκινήτου και την ανάγκη να απευθύνω έκκληση προς τους ζωγράφους εξαφανίστηκε, και τα χρήματα στο πορτοφόλι μου να παραμείνει στη θέση του.

Το οποίο μολύβι για να επιλέξετε

Σήμερα στην αγορά του αυτοκινήτου χημείας υπάρχουν πολλά διαφορετικά εμπορικά σήματα και τις μορφές των μέσων για να εξαλείψει τις ατέλειες του σώματος. Αλλά μας ενδιαφέρει μόνο το μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το αυτοκίνητο. Μεταξύ των Γενικών μάζα είναι δυνατόν να διατεθούν 4 βασικές του κατασκευαστή, τα προϊόντα των οποίων πολλοί έχουν ακούσει:

 • Παρατήρηση;
 • NewTon *
 • Fix It Pro;
 • Motip

Παρατήρηση — είναι ένα κιτ για την αφαίρεση γρατζουνιές από τα αυτοκίνητα, η οποία περιλαμβάνει ένα μολύβι. Μέρος του μολυβιού περιέχει φυσικά βερνίκια και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται από τους κατασκευαστές κατά το χρόνο της ζωγραφικής το αυτόματο σώμα. Ένα χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος είναι ότι δεν μάσκα γρατσουνιές, και να τους απομακρύνει. Το μοναδικό και πολύ ισχυρό μειονέκτημα του αυτό το εργαλείο δεν είναι καθολική. Θα πρέπει να γνωρίζετε τον κωδικό χρώματος του αυτοκινήτου σας για να αγοράσετε ένα κατάλληλο μολύβι.

NewTon είναι μια αποκατάσταση της ένα μολύβι σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο είναι γεμάτο με το αρχικό χρώμα αυτοκινήτου (τουλάχιστον το πω έτσι στην επίσημη ιστοσελίδα). Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι το εργαλείο είναι σε θέση να αφαιρέσει εντελώς όλες τις γρατσουνιές στο αυτοκίνητο, ξεκινώντας από το μικρότερο και μέχρι το μέταλλο.

Fix It Pro — διορθωτικό υγρό, γίνεται με τη μορφή της ένα μολύβι, το οποίο σας επιτρέπει να εύκολα να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το πλαστικό και το σώμα του αυτοκινήτου, χωρίς πολλή προσπάθεια. Το μόνο πράγμα που πρέπει να δώσουν προσοχή είναι η αγορά από το αρχικό μέσο. Λόγω της δημοτικότητας που ξεκίνησε πολλά προϊόντα απομίμησης. Αλλά θα μιλήσουμε γι ” αυτό παρακάτω.

Motip μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές, η οποία είναι γεμάτη με υψηλής ποιότητας χρώμα. Καλύπτει το σώμα του αυτοκινήτου, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι απρόσβλητες από την έκθεση σε χημικές ουσίες και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το υγρό θα τελείως το μείγμα με το χρώμα και θα το ξεχάσεις.

Μολύβι ενάντια στις γρατσουνιές Fix It Pro

Μολύβι remover το μηδέν Fix It Pro είναι ένα καινοτόμο σημαντική ανακάλυψη στον τομέα των μέσων για την αποκατάσταση της βαφής του αυτοκινήτου. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση των μικροσωματιδίων της στίλβωσης αυτό το εργαλείο είναι ευέλικτο και να αποβάλλει τη ζημία οποιασδήποτε πολυπλοκότητας. Μολύβι Fix It Pro πολύ εύκολο στη χρήση, είναι φθηνή και πολύ αποτελεσματική.

Έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα προϊόντα παρόμοιας ρύθμισης παραμέτρων:

 • Για να εξαλείψει μικρό σώμα ζημιά τώρα δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης.
 • Μπορείτε να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το σώμα του αυτοκινήτου σε οποιοδήποτε μέρος και οποιαδήποτε στιγμή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μολύβι το μηδέν Fix It Pro και το αυτοκίνητο την επόμενη.
 • Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες για χρήση, και θα δείτε αμέσως το αποτέλεσμα. Μετά από 2 λεπτά την ξήρανση, το σώμα παίρνει μια γνωστή κατάσταση χωρίς γρατσουνιές και τα τσιπ.
 • Μολύβι για να εξαλείψετε τις γρατσουνιές Fix It Pro επιτρέπει σε σας για να αφαιρέσετε τις ατέλειες του σώματος απλά, γρήγορα και φτηνά.

Τώρα δεν χρειάζεται να ξοδεύουν τεράστια ποσά για την απομάκρυνση του μικρές γρατσουνιές στο σώμα. Όλα όσα χρειάζεστε για να αγοράσετε ένα μολύβι  το μηδέν Fix It Pro και θα είσαι για πάντα αρνούνται να δώσουν τεράστια χρήματα στους ιδιοκτήτες της υπηρεσίας για τη ζωγραφική του αυτοκινήτου.

Αγοράστε Fix It Pro μολύβι

Λόγω της υψηλής δημοτικότητας μολύβια, θήκες προϊόντα απομίμησης, οπότε θα πρέπει να αγοράσει τα εν λόγω ταμεία μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Η σύνδεση με την επίσημη ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την απλή εφαρμογή και περιμένετε για την κλήση του Διαχειριστή για να Βελτιώσετε την παράδοση δεδομένων.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας την ευκαιρία να αγοράσουν ένα μολύβι το μηδέν Fix It Pro στην Ευρώπη. Ο επίσημος εκπρόσωπος της λειτουργεί χωρίς πληρωμή, ποτέ να πληρώσετε χρήματα προκαταβολικά, η πληρωμή γίνεται μόνο μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *