Νέα

Handy Heater – σχόλια, παρατηρήσεις, τιμή, αγοράστε τώρα

Στο σπίτι μας, μπαταρίες είναι σπάνια ζεστό. Αλλά μου αρέσει δροσερή θερμοκρασία. Ήσυχα κάνει τις δουλειές του σπιτιού, και όταν καθίσει να ξεκουραστεί – καλύπτει τα πόδια με μια κουβέρτα. Το πρόβλημα ήταν ότι για να επισκεφθείτε μου έρχονται συχνά τα εγγόνια, και είναι άβολα να παίξουν σε χοντρά μπουφάν. Έτσι, πίσω στο φθινόπωρο άρχισα να ψάχνω τη συσκευή, είναι σε θέση να αυξήσουν γρήγορα την θερμοκρασία στο διαμέρισμα και τον βρήκε σε μια φορητή θερμάστρα Handy θερμαντήρα.

Σχετικά με αυτή τη συσκευή ανακάλυψα τυχαία. Μια φορά πήγε σε ένα γείτονα για το τσάι και παρατήρησα ότι το διαμέρισμά της είναι λίγο ζεστό. Άρχισα να ψάξουν για μια θερμάστρα, αλλά δεν μπορούσε να τον δει. Παρατηρώντας αυτό, ένας φίλος μου έδειξε το χέρι στον τοίχο, όπου η έξοδος ήταν πολύ μικρό τακτοποιημένο κουτί. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μια τόσο μικρή συσκευή δίνει τόση ζεστασιά. Στο σπίτι, πήγα στην επίσημη ιστοσελίδα Handy θερμαντήρα, διαβάστε τις οδηγίες και έκανε την παραγγελία.

Πώς μια θερμάστρα χώρο Handy θερμαντήρα

Ανοίγοντας το δέμα, είδα ένα φωτεινό κόκκινο κουτί με μια εικόνα του θερμαντήρα και η εισαγωγή στη λίστα οφέλη της. Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες που έγινε στα αγγλικά, εικόνες και διαγράμματα εύκολα να εξηγήσει τι είναι γραμμένο εκεί. Εκτός αυτού, το Διαδίκτυο έχει οδηγίες και ένα διαφημιστικό βίντεο σε Europen γλώσσα. Η ίδια η συσκευή, όπως αναμενόταν, ήταν εξαιρετικά ελαφριά και συμπαγής. (Ύψος – 15 εκατοστά, πλάτος, και βάθος – 9 εκατοστών)

Θερμαντήρας Handy Θερμαντήρας έχει χαμηλό βάρος οφείλεται στο γεγονός ότι το θερμαντικό στοιχείο από κεραμικό, και ένα περίβλημα από υψηλής ποιότητας θερμοπλαστικών. Το πίσω μέρος της συσκευής έχει ένα βύσμα για την πρίζα του τοίχου. Χάρη σε αυτό το Handy θερμαντήρα έμοιαζε να κρέμεται στον τοίχο, χωρίς να καταλαμβάνει το χώρο στο δωμάτιο. Και διαμέσου του εμπρόσθιου τοιχώματος του περιβλήματος αποκλίνουν ρεύματα θερμού αέρα οδηγείται από έναν ανεμιστήρα.

Στις οδηγίες που είδα τα ακόλουθα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής:

  • ισχύς – 400 W?
  • τάσης – 220 V?
  • επίπεδο θορύβου – 70 dB?
  • προγραμματιζόμενο χρονόμετρο?
  • προστασία από την υπερθέρμανση.

Μου άρεσε αυτό το θερμοσίφωνα Handy σόμπα έχει μια λειτουργία ελέγχου του θερμικού συστήματος. Έτσι, στο πάνω μέρος του σώματος είναι η οθόνη, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν τα κουμπιά «+» και «-». Με τη βοήθειά τους, παρουσίασαν την επιθυμητή θερμοκρασία στην οποία σόμπα σβήνει αυτόματα Handy. Για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κόκκινο διακόπτη στο πλάι. Γνήσια φορητή θερμάστρα στο κατώτερο τμήμα του δέρματος είναι η σφράγιση με τα γράμματα του ονόματος, και στην πλευρά -. Εσοχή για ευκολία μεταφέρουν τα χέρια

Κύλιση μέσα από τα βιβλία για τη φροντίδα του μωρού, έμαθα ότι η πιο άνετη θερμοκρασία στο δωμάτιο + 22 ° C. Είναι αυτό και ήμουν εκτεθειμένη στις επισκέψεις του εγγόνια. Σχετικά με τη σημασία της πρόληψης κατάψυξη και την υπερθέρμανση λένε και οι παιδίατροι.

Μετά την ανάγνωση αυτού γνώμη του ειδικού, συνειδητοποίησα την ανάγκη για την αγορά και τη σημασία της λειτουργίας της θερμορύθμισης του θερμαντήρα.

Τι είναι μια θερμάστρα χώρο Handy θερμάστρα σε δράση

έλεγξα την κατάσταση λειτουργίας της συσκευής, αλλά δεν ήθελε να την άφιξη του εγγόνια. Ενώ περιμένει πήγα στο φόρουμ για να διαβάσετε τα σχόλια των απλών ανθρώπων που έχουν ήδη αγοράσει Handy θερμαντήρα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα αρνητικά σχόλια ήταν λίγες. Κυρίως γράφτηκαν από τους ανθρώπους που χρειάζονται μια πιο ισχυρή θέρμανσης.

Γενικά τέτοια σχόλια ήταν λίγες. Οι περισσότεροι άνθρωποι εξήρε τη θερμάστρα, επεσήμανε τα οφέλη της, εξεπλάγησαν από την ταχεία θέρμανση του δωματίου. Πολλοί από αυτούς περιέγραψε την κατάσταση της άνεσης κατά τη διάρκεια της σπίτι την παραμονή, την ευκαιρία να περπατήσετε στα όμορφα ρούχα, μειώνοντας τον αριθμό των κρυολογημάτων σε παιδιά.

η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται το καλοριφέρ Handy θερμαντήρα κατά την ημέρα της άφιξης του κόρη και τα εγγόνια του. Το πρωί λίγο ώθησε τις καρέκλες, έτσι ώστε να μην εμποδίζει τη ροή του θερμού αέρα, και εισάγεται στην πρίζα. Άκουσα τον θόρυβο των οπαδών, αλλά σύντομα συνηθίσει σε αυτό και σταμάτησε να παρατηρήσει. Έπρεπε να αυξήσει τη θερμοκρασία του δωματίου κατά μερικές μοίρες, και Handy θερμάστρα αντιμετώπισαν με αυτό το έργο σε λιγότερο από μία ώρα, και στη συνέχεια πέρασε έξω.

Η κόρη και τα εγγόνια παρατηρήσει αμέσως ότι το διαμέρισμα είναι ζεστό και ντυμένοι με τα κατάλληλα ρούχα. Χάρη στη θερμάστρα, ήμασταν σε θέση όλοι μαζί να παίζουν ήσυχα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, και μετά ο εγγονός έλασης στο πάτωμα από τα αυτοκίνητα, και εγγονή γύρω από το ξενοδοχείο, και έχτισε έναν πύργο έξω από μπλοκ. Όταν τα παιδιά πήγαν να τρέξει έξω, άνοιξα το παράθυρο για να αερίζεται το δωμάτιο, τότε και πάλι σε λειτουργία το καλοριφέρ.

Πριν από το κρεβάτι, Ι ελαφρώς μειωμένη τη θερμοκρασία δωματίου έως θερμού κάτω από την κουβέρτα, και το πρωί αύξησε πάλι σε μια άνετη 22 ° C.

Πώς να αγοράσετε ένα πραγματικό θερμάστρα Handy θερμαντήρα

Σήμερα στα καταστήματα μπορείτε να δείτε μια μεγάλη γκάμα εσωτερικών θερμοσίφωνες. Αλλά πολλοί από αυτούς έχουν σημαντικά μειονεκτήματα. Μαζική μπαταρία πετρελαίου καταλαμβάνουν πολύ χώρο και είναι άβολα όταν κινείται γύρω από το διαμέρισμα, υπέρυθρες είναι ακριβά και καταναλώνουν πολλή ενέργεια, και φτηνές συσκευές θέρμανσης συχνά σπάσει και να δημιουργήσει προβλήματα με τη συναλλαγή. Γι ‘αυτό προτείνω να παραγγείλετε online αξιόπιστη, δοκιμασμένη συσκευή – μια φορητή θερμάστρα Handy θερμαντήρα. Μετά από όλα, έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά?
  • ζεσταίνει γρήγορα τον αέρα στο δωμάτιο?
  • υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουν τη θερμοκρασία?
  • Δεν κάνει έναν δυνατό θόρυβο, δεν εκπέμπει δυσάρεστες οσμές?
  • καταναλώνουν μικρές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας.

Η κόρη του ήταν τόσο ευχαριστημένοι με το καλοριφέρ Handy θερμαντήρα ότι μου ζήτησε να την παραγγείλετε το ίδιο. Μετά από όλα, τα εγγόνια έρχονται για να επισκεφθούν όχι μόνο εμένα, αλλά η συσκευή είναι αρκετά ελαφρύ και συμπαγές. Ταιριάζει εύκολα στην τσάντα σας και γρήγορα θερμαίνει τον αέρα σε κάθε δωμάτιο. Αυτό είναι χρήσιμο Handy σόμπα συχνά αναφέρεται στα θετικά σχόλια των ανθρώπων για το φόρουμ.

Για να παραγγείλετε ένα χώρο θέρμανσης Handy σόμπα μου ήταν εύκολο. Στο κάτω μέρος της επίσημης ιστοσελίδας που συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο, πληκτρολογώντας τα πεδία με το όνομά σας και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου. Στη συνέχεια, ο αριθμός αυτός θα ονομάζεται Manager για να καθορίσετε τη διεύθυνση του πλησιέστερου ταχυδρομεία και άλλες λεπτομέρειες της παραγγελίας. Τέσσερις ημέρες αργότερα, έλαβα μια ειδοποίηση μηνύματος κειμένου από την παράδοση των αγαθών, στη συνέχεια, πήγα στο ταχυδρομείο, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια θερμάστρα και πληρώνονται για αυτό.

Θα χρησιμοποιηθεί μια θερμάστρα δωμάτιο Handy σόμπα για ολόκληρο το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη, 1-2 φορές την εβδομάδα. Σε όλο αυτό το διάστημα ποτέ δεν μου έδωσε κανένα πρόβλημα ή πρόβλημα. Δούλεψε μια χαρά, δυνατό βουητό του θορύβου και μυρωδιά καμένου ένιωσα. Άλλες μέρες να το κρατήσει σε ένα κουτί στην ντουλάπα. Νομίζω ότι θα μου διαρκέσει περισσότερο από ένα έτος. Έτσι, μπορώ να συστήσω με βεβαιότητα αυτή τη συσκευή σε όλους τους ανθρώπους με προβλήματα θέρμανσης.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...