II I III Międzyżebrzu

[Total: 0    Average: 0/5]

Πρωτοπαθής πνευμονική υπέρταση. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της μελέτης είναι: παρεμβολές στο γέφυρα, ραβδώσεις Gram Steella, αυξημένος δεύτερος τόνος πάνω στην πνευμονική αρτηρία, ισχυρή συστολική αρτηρία στα αριστερά του στέρνου, υπερτροφία της αριστερής κοιλίας, δεξιά κολπική υπερτροφία, κολπικό σώμα σε φλεβοτομές, μεγάλα κύματα . Η ραδιολογική διάταση της δεξιάς και δεξιάς καρδιάς εμφανίζεται.

Στένωση της κύριας αρτηρίας (στένωση της αορτής). ένα δυνατό συστολικό μούδιασμα πάνω από τη βάση της καρδιάς και συχνά μπορεί να εντοπιστεί ένας συστολικός θόρυβος στο στήθος (το γέλιο της γάτας). Η στένωση της κύριας αρτηρίας διευρύνει τη αριστερή κοιλία και η καρδιά μπορεί να διευρυνθεί αριστερά και δεξιά. Μπορείτε επίσης να δείξετε ότι η καρδιά σας έχει αλλάξει.

Έμφυτη πνευμονική στένωση. (ο θορυβώδης στη δεύτερη ή στην τρίτη μεσοκοινωνική περιοχή στην αριστερή όχθη του στέρνου, σε ένα φωνοκαρδιογράφημα σχήματος ρομβοειδούς). Η συρρίκνωση του θώρακα είναι συχνά αισθητή. Η ακτινολογική εξέταση δείχνει μεγέθυνση.

Απώλεια στο κοιλιακό διάφραγμα. κατά τη σίτιση, – συστολικό ρούμι στο αριστερό άκρο του στέρνου, στους διακλαδικούς χώρους III και IV, είναι τραχύς, ολιστικός, θορυβώδης κατά μήκος του αριστερού άκρου του στέρνου και στο κάτω μέρος της προδικαστικής περιοχής – υπερτροφία του δεξιού κοιλίας, – το ΗΚΓ αποκαλύπτει μερική ή μερική υπερτροφία.

Απώλεια κολπικού διαφράγματος. συστολικό ρήμα στην αριστερή πλευρά του στέρνου, στη διακλαδική περιοχή ΙΙ και ΙΙΙ, – διάσπαση του τόνου ΙΙ, η οποία δεν αλλάζει ανάλογα με τη φάση της αναπνοής. Η ακτινολογική εξέταση δείχνει: μεγέθυνση του δεξιού κόλπου και δεξιάς κοιλίας, διαστολή και κύρια αρτηρία.

Botulla ανθεκτικός αρτηριακός αγωγός (PDA). παρατηρείται έντονο, συνεχές συστολικής-διαστολικής μούχλας («το μαστίγιο»). μηχανική σμύριδα), με αύξηση της έντασης στο τέλος της συστολής και κατά την περίοδο συστολής. Είναι ο θορυβώδης στη δεύτερη μεσοκοινωνική περιοχή στα αριστερά του στέρνου, μερικές φορές στον τρίτο αριστερό μεσοπλεύριο χώρο. Το CzAsami παρατηρείται.

Αδυναμία αορτικής βαλβίδας. – σύμπτωμα Durozier – συστολική και διαστολική σμύριδα της μηριαίας αρτηρίας με ελαφρά συμπίεση στηθοσκοπίων, – συμπτώματα υπερφόρτωσης της αριστερής κοιλίας στο ΗΚΓ. Διάγνωση της ρύθμισης της αορτικής βαλβίδας. Η διάγνωση της παλινδρόμησης της αορτικής βαλβίδας βασίζεται κυρίως: – στην εξέταση.

Στένωση της αριστερής αρτηριακής εξόδου. αριστοειδές πελματιαίο συστολικό κλάμα του τύπου εκτομής (crescendo – decrescendo), που ακτινοβολεί στην κορυφή, – δεν υπάρχει ή πολύ ασθενής τόνος ΙΙ πάνω από την αορτή, – χαμηλή αρτηριακή πίεση, – χαρακτηριστικός καρδιακός ρυθμός χαμηλού πλάτους, τεμπέλης και σιγά-σιγά μειώνεται), – σπάνια.

Διάρρηξη βαλβιδικής βαλβίδας. Χολοσυστολικό σκουλήκι – συστολικό σκουλήκι πάνω από την άκρη. Στην ακτινολογική εξέταση, εξαιτίας της υπερτροφίας της αριστερής κοιλίας, παρατηρείται εξωτερική και κάτω αριστερή κατώτερη προεξοχή της καρδιάς, με στρογγυλοποίηση και μιτροποίηση (ευθυγράμμιση της μέσης) της καρδιάς στην οπίσθια – πρόσθια προεξοχή. W.

Μυοκαρδίτιδα. Συχνά ακούγεται το συστολικό μούδιασμα πάνω από την κορυφή, όπως και ο χωρισμός του 2ου τόνου. Μπορείτε επίσης να δείτε την εμβρυοκαρδία και ολόκληρο το ρυθμό. Το καρδιακό ΗΚΓ παρουσιάζει διαταραχές του ρυθμού: ταχυκαρδία, βραδυκαρδία, καρδιακές παθήσεις, κολπική μαρμαρυγή και πτερυγισμό, εξωμισολογική παρατυπία.

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*