Νέα

Kankusta Duo τρέχουσα αναφορά 2018, έχει ανεπιθύμητες ενέργειες στις αναθεωρήσεις φόρουμ, τιμή, Allegro, φαρμακείο. πού να αγοράσετε το line-up;

Η σημασία της υγιεινής διατροφής δεν καθορίζεται από την αυστηρή διατροφή που ρίχνει μακριά στο μενού των τροφίμων που αγαπάμε, καθώς ήμασταν ανθυγιεινές κλίνει. Αντίθετα, ο στόχος της υγιεινής διατροφής για να επιτευχθεί μια αίσθηση της ζωτικότητας, η τρέχουσα έκθεση 2018 της πρόσθετης ενέργειας και την ενίσχυση της υγείας. Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν αν γνωρίζουμε και τηρούμε τους κανόνες υγιεινής διατροφής. Για ένα σχέδιο ενέργειας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν έχει σημασία τι τρώτε, αλλά πώς τρώτε. Περπαζόμαστε ένα προς ένα.προαναφερθείσα KankustaDuo. τετράγωνο

Kankusta Duo τιμή -50%

Kankusta Duo παρενέργειες, σύνθεση ανάλογα με την περίπτωση, δοσολογία

Υγιεινή Διατροφή Βήμα 1 – Προετοιμασία των συστατικών δράσης για την επιτυχία. Για μια υγιεινή διατροφή, πρέπει να αντιμετωπίζετε μια σειρά μικρών βημάτων που θα σας οδηγήσουν στον στόχο σας, όχι ως μια ριζική αλλαγή που δεν θα σας επιτρέψει να σπάσετε το ρυθμό της ζωής. Εάν οι υγιείς αλλαγές αρχίσουν να εφαρμόζονται σταδιακά, ένα προς ένα, αργά αλλά σταθερά, γίνονται απαραίτητες και πριν από την ελπίδα.

Απλοποιήστε τη ζωή σας – αντί να ανησυχείτε για την ποσότητα θερμίδων που μπορείτε να εισαγάγετε και για το μέγεθος των μερίδων σας, αρχίζετε να βλέπετε τα τρόφιμα μέσω των αποτελεσμάτων της δοσολογίας Kankusta Duo των συστατικών του φάσματος χρωμάτων, της ποικιλίας, της φρεσκάδας – να είναι ευκολότερο να επιλέξετε υγιεινά τρόφιμα. Κρατήστε τα φαγητά ωραία, αλλά προσπαθήστε να βρείτε απλές συνταγές που θα προσθέσουν φρέσκα και θρεπτικά συστατικά. Σταδιακά, μια δίαιτα θα σας βοηθήσει να γίνετε υγιέστεροι, αλλά.

Μετακινήστε σιγά-σιγά και δώστε στον εαυτό σας χρόνο – δοκιμάστε το φαγητό θα αλλάξει από μέρα σε μέρα δεν είναι αλήθεια και συχνά οδηγεί σε απογοήτευση, επειδή η αυστηρή λειτουργία που έχουμε δημιουργήσει, δεν μπορεί να σωθεί. Kankusta Duo παρενέργειες Αντίθετα, μικρά βήματα, για παράδειγμα. Προσθέστε σαλάτες με πολύχρωμα χρώματα κατά το δεύτερο μισό της ημέρας ή αντικαταστήστε τα εξευγενισμένα καθώς χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο. Ταυτόχρονα, ένα μικρό νέο βήμα για να γίνει μια συνήθεια, αυτή τη φορά είναι διαφορετική, και πάλι δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο βήμα.

Κάθε τέτοια μικρότερη θετική Kankusta Duo αλλάζει τη σύνθεση του τι είναι πιο σημαντικό – δεν χρειάζεται να είναι τέλεια και δεν πρέπει να πετάξετε εντελώς τα προϊόντα που σας αρέσουν από το μενού. Θυμηθείτε πώς να χρησιμοποιήσετε έναν μακροπρόθεσμο στόχο που πρέπει να είναι πτωχός και πάλι και με οποιοδήποτε κόστος. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να έχετε παρενέργειες που είναι απαραίτητες για ένα υγιές και ευτυχισμένο άτομο. Μεγάλες και ξαφνικές αλλαγές στο σώμα δημιουργούν περιττό σοκ. Να είστε μετριοπαθείς και ευχαριστημένοι όταν ο Kankusta Duo είναι ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζετε μια νέα υγιή συνήθεια.

Kankusta Duo τιμή -50%

Υγιεινή διατροφή Βήμα 2 – να είστε μέτρια σε Kankusta Duo για τη δοσολογία-στόχο. Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι η υγιεινή διατροφή τελεσίγραφο “τα πάντα ή τίποτα”, που αποφεύγει απολύτως ορισμένα είδη τροφίμων. Η αλήθεια είναι ότι το κλειδί είναι σε ένα μέτριο ποσό.Νομίζετε ότι είστε “σούπερ”, είπε η διατροφή, αντενδείξεις είναι όλες οι απαραίτητες υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη, ίνες, βιταμίνες και ανόργανες δόσεις. Υγεία χωρίς αυτούς. .προαναφερθείσα KankustaDuo. τετράγωνο

Kankusta Duo Δημοσιεύσεις φόρουμ, εφέ χρήστη

Δεν υπάρχουν ορισμένα προϊόντα για ορισμένα προϊόντα για να απομακρυνθούν πλήρως από τη διατροφή σας, είναι φυσικό ότι αρχίζετε να θέλετε περισσότερα. Εάν και οι αξιολογήσεις Kankusta Duo τεντώνουν τα τρόφιμα (πιθανότατα θα συμβεί) θα νιώσετε. Εάν είστε ελκυσμένοι σε γλυκό, αλμυρό ή, αντί να καταργηθεί, θα πρέπει να ξεκινήσετε με τη μείωση του τμήματος και επίσης να καταναλώσετε αυτό το φαγητό προσωρινά.Με την πάροδο του χρόνου και με λιγότερη κατανάλωση, η ζήτηση για αυτό το είδος τροφίμων θα μειωθεί από μόνη της.

Πάρτε μικρές μερίδες τροφής, τα τελευταία χρόνια το φόρουμ Kankusta Duo έχει αυξηθεί πάρα πολύ. Αυτή η προσέγγιση αντικατοπτρίζεται καλά στο σούπερ μενού Network Size. Υγιεινή διατροφή σημαίνει λιγότερη και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό. Όταν τρώτε, επιλέξτε ως σνακ αντί για το κυρίως πιάτο, μοιραστείτε το πιάτο με έναν φίλο ή τρώτε στο εστιατόριο, το μέρος, το μέρος που ψάχνετε, το σπίτι (αν και δεν θα είναι ενοχλητικό). Στο σπίτι, χρησιμοποιήστε μικρότερες πλάκες και όχι τους.

Kankusta Duo τιμή -50%

Υγιεινή διατροφή Βήμα 3 – Παρέχετε ένα φόρουμ για υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να υιοθετήσουμε υγιεινές συνήθειες. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η διατροφή είναι σημαντική και αξίζει προσοχής. Η κατανάλωση δεν είναι ο χρόνος μεταξύ συναντήσεων ή όταν περιμένετε κάποιον. Η διατροφή είναι ένα σημαντικό μέρος της ημέρας. Όταν έχετε την ευκαιρία, τρώνε στην κοινότητα. Μην τρώτε μπροστά από την τηλεόραση ή τον υπολογιστή, καθώς αυτό οδηγεί συχνά στην άγνοια των υπερκατανάλωσης τροφής.

Ακριβώς φάτε και απολαύστε τη γεύση – συχνά με δίαιτα, γιατί κάπου και κάπου δεν έχουμε χρόνο για αυτό. Ξεχνάμε να αισθανόμαστε την γεύση των επιπτώσεων της χρήσης τροφής και ότι έχουμε μια θαυμάσια εμπειρία. Ακούστε το σώμα σας – ότι είστε πολύ πεινασμένοι πριν πάμε για μεσημεριανό γεύμα. ChAsami θα παρατηρήσετε ότι πίνετε έτσι και πίνετε το νερό, chAsami αυτό που λάβατε. Στη συνέχεια, φάτε γεύμα ή ένα μικρό μέρος.

Για πρωινό και κατά τη διάρκεια της ημέρας τρώτε μικρότερα γεύματα – υγιεινά Kankusta Duo σχόλια Το πρωινό είναι σημαντικό που αρχίζουν τα μεταβολικά σας σχόλια. Αρκετά μικρά σχόλια χρηστών γευμάτων (αντί για 3 ανά ημέρα) βοηθούν με το μεταβολισμό, που πιο γρήγορες και πιο ενεργητικές πτήσεις ομαλά όλη την ημέρα. .προαναφερθείσα KankustaDuo. τετράγωνο

Ποια είναι η τιμή Kankusta Duo;

Βήμα 4 – μενού για να γεμίσετε με πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά. Μια υγιεινή διατροφή βασίζεται στα φρούτα και τα λαχανικά, επειδή έχουν χαμηλές θερμίδες και έχουν υψηλή θρεπτική αξία (βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά, κλπ.). ). Κάθε τιμή Kankusta Duo γεύματος πρέπει να περιλαμβάνει φρούτα ή λαχανικά. Εάν θέλετε να φάτε κάτι λίγο (όχι όλο το φαγητό), η πρώτη επιλογή θα πρέπει να είναι πάλι φρούτα ή λαχανικά. Μεγάλος αριθμός αντιοξειδωτικών που προστατεύουν από πολλές ασθένειες. Και αν αυτό σημαίνει κάτι.

Συνιστάται η χρήση γρασιδιού σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Μαρούλι, λάχανο, πράσα, μπρόκολο – αυτή η ομάδα λαχανικών είναι γεμάτη με ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, βιταμίνες Α, Γ, Ε, Κ. Πρέπει να τρώτε όσο μπορείτε. Τα γλυκά λαχανικά όπως τα καρότα, το καλαμπόκι, οι γλυκοπατάτες και οι πιπεριές θα σας βοηθήσουν να θέλετε ανθυγιεινά γλυκά τρόφιμα και να κρατήσετε το κόσκινο περισσότερο.

Kankusta Duo τιμή -50%

Επειδή τα φρούτα είναι μια πηγή βιταμινών, ινών και αντιοξειδωτικών. Τα μούρα των δασών, όπως τα σμέουρα, τα μούρα και τα βατόμουρα, είναι μια καλή πηγή αντιοξειδωτικών, τα μήλα έχουν πολλές ίνες, ενώ τα πορτοκάλια, η τιμή του μάνγκο πλούσια σε βιταμίνη C. Δεν είναι μυστικό ότι δεν έχασε περιττά αστέρια πολύ γνωστό. Victor, Vanya, Seca, Milena, Spring … αυτά είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που μας βοήθησε να πετύχουμε με ασφάλεια τον Branko. Αυτή η κυρία ανοίγει μερικές καλύτερες CHOICS που είναι ελαφρές και υγιείς.

Δεν είναι μυστικό ότι δεν έχασε περιττά αστέρια και γνωστά. Victor, Vanya, Seca, Milena, Άνοιξη … αυτά είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που μας βοήθησε με σιγουριά ο Dietitian Branko. Αυτή η κυρία ανοίγει μέρος της τρέχουσας έκθεσης Chuck 2018, ΠΡΙΝ το φως και υγιές. Κάθε άτομο έχει το δικό του ρυθμό ζωής και διαφορετικές διατροφικές ανάγκες. Επειδή ορισμένες δίαιτες δεν μπορούν να καταναλωθούν καθόλου.

Η θεραπεία και η διαδικασία λίβρας αρχίζουν όταν ο ασθενής είναι δεκτός στο νοσοκομείο. Περιμένει την μέτρησή του και στη συνέχεια συμβουλεύεται τις διδακτορικές του διατριβές στη σειρά CASCO, η οποία είναι “κρίσιμη”. Πρώτον, η ακριβής μέτρηση του ασθενούς, το βάρος, το ύψος, το μέγεθος, το ποσοστό του λίπους στο σώμα. Αφού μιλήσουμε, τότε δουλεύουμε για να μειώσουμε την ποσότητα του βάρους. Η τιμή του βασικού προγράμματος Kankusta Duo διαρκεί επτά εβδομάδες. Επιλέγουμε τους τύπους και τις ποσότητες των προϊόντων. Κάθε ασθενής, κυρίες, όπου μπορείτε να αγοράσετε υγιεινά τρόφιμα, και ειδικά τους, μάθετε να μαγειρεύετε υγιεινά. Δεν υπάρχουν ξόρκια για κάθε γεύμα. Το πιο σημαντικό, μην λιμοκτονείτε. Κάθε δίαιτα που περιέχει πείνα, όπως η δύσπνοια, το σώμα, πολύ πιο αδύναμη. Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε το φαγητό και δεν χρειαζόμαστε. Πρέπει να υπάρχει πείνα να νιώθεις το πρωί, λέει ο Δρ. Braniec. .προαναφερθείσα KankustaDuo. τετράγωνο

Kankusta Duo πού να αγοράσετε ένα φαρμακείο, allegro, ceneo;

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥ, ΟΧΙ ΜΥΣΤΙΚΟ. Για να γίνει το Kankusta Duo το αδυνάτισμα όπου αγοράσατε ήταν αποτελεσματικό, κάθε πελάτης έχει μια δίαιτα μόνο γι ‘αυτόν. Ο στόχος είναι να χάσετε, αλλά και να παρέχετε. Τα πακέτα γλωσσών φορτώνονται από το λίπος, αλλά δεν αλλάζουμε τη μυϊκή μάζα. Το πιο σημαντικό είναι να αγοράσετε νέες συνήθειες.

Τροφή. Δεν μπορεί να είναι για το Kankusta Duo allegro όλες οι δίαιτες το ίδιο, επειδή όλοι είμαστε διαφορετικοί. Ως εκ τούτου, ζητώ πρώτα τον ασθενή όταν έρχεται, όταν αποδεικνύεται ότι κοιμάται, πού εργάζεται, πόσο ενεργά και με βάση τα δεδομένα αυτά και το κάνει ειδικά για αυτή την Κυριακή. Πρώτα απ ‘όλα, προσπαθούμε να μην πετάμε φαγητό, που ο άνθρωπος αγαπά και αγαπά σωστά. Πάντα λέω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχουν πέντε γεύματα την ημέρα: πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και δύο. Kankusta Duo φαρμακείο Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό ή από πού να αγοράσετε ένα ισχυρό, ή λίγο φρυγανιά, μαρμελάδα και ένα φλιτζάνι τσάι, εισέρχεται σημαντική ενέργεια.

Kankusta Duo τιμή -50%

Δίνω στους ασθενείς μου ένα ορισμένο αριθμό προϊόντων που πρέπει να φέρουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε αυτούς για να επιλέξετε πότε και πώς θέλετε να καταναλώνετε. Για παράδειγμα, εάν ο ασθενής εργάζεται και δεν μπορώ να πάω για μεσημεριανό γεύμα για ένα διάλειμμα, το κυρίως γεύμα είναι για μεσημεριανό γεύμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αν, είμαστε υπνηλία και τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε, Kankusta Duo priceeo τι κάνουμε.Τους διδάσκω όταν πρέπει να σταματήσουν, πώς χρειάζονται το σώμα τους και να είναι σε θέση να εκτελέσουν εκεί που χρειάζονται για να αγοράσουν τα καθημερινά τους καθήκοντα “, λέει ο Branca.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΖΩΗΣ. ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ. Το πιο σημαντικό είναι στις εργάσιμες ημέρες. Το Σαββατοκύριακο, αν κοιμάστε ήδη, μπορείτε να το κάνετε παρακάμπτοντας το πρωινό, επειδή ο ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός, όπως το φαγητό allegro.Το πρωινό πρέπει να σερβιριστεί με προϊόντα (χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γιαούρτι ή πηγμένο γάλα) και υδατάνθρακες (φρυγανιά ή ψωμί) και, φυσικά, πρωτεΐνες (αυγά, χοιρομέρια ή ζαμπόν). Αν γνωρίζετε ότι έχετε μια μέρα, ένα φαρμακείο να είναι απλό, ελαφρύ τσάι πρωινού με και να επιλέξει για διαβητικούς επειδή έχει φρουκτόζη.

Ένα απόγευμα. Φρούτα: μεταξύ 150 και 200 γραμμάρια εποχιακά φρούτα. Ωρα για μεσημεριανό. Σούπες ή σούπες, κρέας ή ψάρι ή λαχανικά και σαλάτες. Ένα απόγευμα. Φρούτα ή σαλάτα με βιταμίνες. Δείπνο Εάν δεν φέρετε φαγητό και στη συνέχεια φάτε για δείπνο. Μπορείτε να φάτε και ψάρια πατέ ή. Πάρτε τη σαλάτα “Caesar” ή. για τις γυναίκες σε τρόφιμα, 60-80 γραμμάρια ξηρών ζυμαρικών ή ρυζιού, και για τους άνδρες, 100 γραμμάρια την εβδομάδα. Η απώλεια βάρους είναι πιο αποτελεσματική όταν ο άνθρωπος συχνά εφαρμόζει τιμές, τουλάχιστον, δείχνουν μελέτες. Ελέγξτε την κλίμακα σας μία φορά την εβδομάδα για να μάθετε αν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο ή όχι. Μην ανησυχείτε αν παρατηρήσετε ότι δεν θα μειώσει το βάρος σας. Το υπερβολικό βάρος μπορεί να ποικίλει λόγω διαφόρων παραγόντων. Όσο πιο γρήγορα αρχίζετε να χάσετε βάρος και ο χρόνος γίνεται πιο αργός και πιο αργός. .προαναφερθείσα KankustaDuo. τετράγωνο

Kankusta Duo Πολωνία – Κατασκευαστής, κατάστημα

Σας ευχαριστώ, κορεσμένα λίπη. Δεν χρειάζεται να πετάξετε όλα τα λίπη, γιατί τότε δεν μιλάμε για υγιή. Τα λίπη βοηθούν γρήγορα να αρρωστήσουν και να μειώσουν την όρεξη για φαγητό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το σώμα σας χρειάζεται λίπος για να ψωνίσει σωστά. Άρχισε να χρησιμοποιεί ακόρεστα λίπη, ελαιόλαδο, λιπαρά ψάρια, αβοκάντο και ξηρούς καρπούς. Πίνετε νερό πριν από το γεύμα. Νερό λίγο για να είναι σε θέση να, και θα είστε λιγότερο. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι 2 ποτήρια προ-τρώγοντας νερό θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη μείωση των μερίδων έως και 30%. Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι το κρύο νερό συμβάλλει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού και της κατανάλωσης λίπους. Όσο περισσότερο νερό μπορείτε να εισαγάγετε, θα είναι μια λίμνη, δεν θέλουν.

Ποτέ μην αφήνετε τα γεύματα. Ακόμη και αν τρώμε πάρα πολύ για το γεύμα, δεν μπορούμε να χάσουμε το δείπνο μας. Στο μέλλον, θα είστε πεινασμένοι και πιο δύσκολο να αντισταθείτε στην προθυμία για φαγητό. Εκτός από το πρωινό θα μειωθεί το συνολικό επίπεδο ενέργειας σας, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να σας παρακινήσετε να ασκήσετε στο κατάστημα και θα είστε χρονίως κουρασμένοι. Το πιο σημαντικό, μην ξεχάσετε να πάρετε το πρωινό. Οι άνθρωποι που ξεκινούν τη μέρα τους με πρωινό είναι σαν εκείνοι των οποίων τα ονόματα αρχίζουν με άδειο στομάχι.

Σχέδιο κάθε γεύματος. Ο αυθορμητισμός είναι καλός για κάποιες δραστηριότητες, αλλά δεν έφαγε κανένα από αυτά. Οι ειδικοί προτείνουν ότι οποιοδήποτε σχέδιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για να βεβαιωθείτε ότι τρώτε ισορροπημένο. Χωρίς καλό σχεδιασμό στο φαγητό θα ανταποκριθεί σε όλες τις πηγές πείνας. Θα είστε πιο επιρρεπείς σε και ταχύτερες δίαιτες που δεν ικανοποιούν τη φυσική ανάγκη για θρεπτικά συστατικά. Κρατήστε ένα ημερολόγιο τροφίμων. Είναι πολύ απλό. Ό, τι τρώμε και πώς αισθανόμαστε. Σύντομα θα παρατηρήσετε ότι ακόμη και το φαγητό συμβάλλει σε μια επιδεινωμένη διάθεση, χαμηλά επίπεδα ενέργειας και προβλήματα πέψης. Αυτό το φαγητό, να το απορρίψετε ή να καταπιείτε όσο το δυνατόν λιγότερο. Ένα ημερολόγιο τροφίμων είναι πολύ πρακτικό εάν οι διατροφικές σας συνήθειες πρέπει να αλλάξουν ριζικά και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε.

Κόψτε τους ευθείς υδατάνθρακες. Το ίδιο όπως και με τα λίπη. Οι υδατάνθρακες δεν μπορούν να δοθούν. Χρειάζονται από το σώμα, ένας παραγωγός όπως οι ίνες και οι πρωτεΐνες. Οι υδατάνθρακες είναι υγιείς, αλλά μόνο όταν είναι περίπλοκες. Σταματήστε να καταναλώνετε προϊόντα που περιέχουν απλούς υδατάνθρακες, όπως λευκό ψωμί, ανθρακούχα ποτά, fast-food και μεταποιημένα τρόφιμα, στην Πολωνία.

Τρώτε όσα λαχανικά μπορείτε. Τα λαχανικά μπορούν να καταναλωθούν χωρίς φόβο σε οποιαδήποτε ποσότητα και ανά πάσα στιγμή. Τα λαχανικά περιέχουν πολύ λίγες θερμίδες και πολλές θρεπτικές ουσίες. Τα λαχανικά είναι τέλεια για την πλήρωση με την Πολωνία με ένα πιρούνι. Με αυτόν, τρώτε ένα κομμάτι από το αγαπημένο σας κρέας ή ψάρι χωρίς συνείδηση. Αλλά προσέξτε πώς να μαγειρεύετε τα λαχανικά. Εποχή με βότανα, δεν χρειάζεται να τηγανίζουμε και να τρώμε την παρούσα έκθεση 2018, όσο πιο συχνά γίνεται, απολύτως φρέσκο. .προαναφερθείσα KankustaDuo. τετράγωνο

Kankusta Duo τιμή -50%

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *