Νέα

Ling Fluent; μέθοδο εκμάθησης ξένων γλωσσών. σύνοψη 2018; γνώμες + φόρουμ, τιμή, allegro, τιμές, δελτία? από που να αγοράσω?

Όλοι θέλουν κάτι διαφορετικό, αλλά πιστεύουμε ότι μπορείτε να βρείτε τουλάχιστον μία από αυτές τις είκοσι συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μάθετε.Όλες οι κατευθυντήριες γραμμές οδηγούν σε μια πιο ολοκληρωμένη ανάλυση του 2018 και στην ευκολότερη εκμάθηση γλωσσών. Το κίνητρο, η θετική στάση και, κυρίως, η παραίτηση είναι σημαντικές.Θα διαπιστώσετε επίσης ότι δεν είναι κάθε συμβούλιο ακριβό – μπορείτε να μάθετε μια γλώσσα για λίγα μόνο ζλότι. Είναι αυτονόητο ότι λίγες ξένες γλώσσες δεν είναι αρκετά γνωστές σήμερα. Εάν έχετε βρει αυτή τη σελίδα, είστε σίγουροι ότι το γνωρίζετε καλά. Και αν χρειάζεστε μια εξαιρετική ξένη γλώσσα για να εργαστείτε ή απλά πρέπει να υποστηρίξετε την κανονική επικοινωνία σε διακοπές ή με φίλους. Είναι σημαντικό να θέλετε να μάθετε και να μαθαίνετε.

Μπορεί να είναι αρκετά εύκολο και δεν μπορεί να σας καταστρέψει οικονομικά. Μάθετε τι λειτουργεί καλύτερα και συχνά δεν σας κοστίζει μια κορώνα. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε την εκμάθηση ξένων γλωσσών και να διασφαλίσουμε ότι οι αιώνιοι αρχάριοι δεν εγκαταλείπουν και βρίσκουν τον καλύτερο αποτελεσματικό τρόπο εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας.Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι όλοι μπορούν να μάθουν ξένη γλώσσα σε οποιαδήποτε ηλικία.Απλά πρέπει να βρείτε τη σωστή μέθοδο και τις βοηθητικές σφαίρες που είναι κατάλληλες για εσάς. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι που προσφέρουν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο διδασκαλίας μιας ξένης γλώσσας.Ορισμένα από αυτά μπορούν ήδη να ταξινομηθούν ανάλογα με την ποιότητα μέσω προϊόντων τηλεαγοράς, άλλα βασίζονται στις πλέον πρόσφατες επιστημονικές γνώσεις. Δεν είναι εύκολο να το ξέρετε, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε έναν καλό τρόπο να μάθετε γλώσσες δωρεάν και μην το δοκιμάζετε. Το ChAsami είναι μια τάξη επίδειξης σε μια σχολή γλώσσας, το chAsami είναι μια δωρεάν επίδειξη ή ένα μάθημα στο διαδίκτυο. Ποτέ μην αγοράζετε τίποτα που δεν μπορείτε να δοκιμάσετε ή να δείτε. βασικές μορφές μεθόδων εκμάθησης γλωσσών.

Ling Fluent Ειδική τιμή -50%

Η φυσική μέθοδος έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα, όταν οι ξένες γλώσσες διδάσκονταν διότι τα παιδιά δίδασαν τη μητρική τους γλώσσα ακούγοντας και μιμούμενοι. Ο μαθητής σπούδασε κυρίως σε ξένη γλώσσα ή ο δάσκαλός του ήταν μητρική γλώσσα. Η διδασκαλία ήταν μόνο ξένη γλώσσα.Πολλές μέθοδοι κατάφεραν να επιστρέψουν στην τάση αυτή σήμερα. Όλοι έχουν μάθει τη μητρική μας γλώσσα με αυτό τον τρόπο, οπότε γιατί να μην μάθουμε άλλο, η άμεση μέθοδος δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη φυσική μέθοδο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη συνομιλία και την ομιλία. Η διδασκαλία βασίζεται σε ερωτήσεις και απαντήσεις.Η μητρική σας γλώσσα δεν μιλάει και μπορείτε να μάθετε τη γλώσσα σας μόνο εάν έχετε απαντήσει στην ουσία. Η μέθοδος γραμματικής μετάφρασης χρησιμοποιήθηκε στον Μεσαίωνα και επέζησε με επιτυχία στα σημερινά σχολεία. Έχετε σίγουρα δοκιμάσει και δοκιμάσει τους λεξιλόγους σας και τους κανόνες γραμματικής στο διοικητικό συμβούλιο, είτε στα γερμανικά, τα ρωσικά ή τα αγγλικά. .προαναφερθέν LingFluent. τετράγωνο

Τι είναι το Ling Fluent – μια μέθοδος εκμάθησης ξένων γλωσσών;

Αυτή η μέθοδος δεν είναι πολύ κατάλληλη για τη σωστή προφορά, αλλά επικεντρώνεται κυρίως στη γραμματική ακρίβεια. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τους αρέσει αυτό. Πολλές από αυτές τις βασικές μεθόδους βασίζονται στην επιστημονική γνώση της ψυχολογίας, της γλωσσολογίας κλπ. Ling Fluent μέθοδος. Κάθε άτομο είναι διαφορετικό και αυτό που βοήθησε τους φίλους σας μπορεί να μην σας βοηθήσει.Προσπαθήστε λοιπόν να αναζητήσετε και να επιλέξετε – και μην εγκαταλείψετε – κάποια πράγματα πρέπει να ενοχλούνται στη ζωή – ίσως οι λέξεις που αναφέρονται. Γιατί όμως πρέπει να μάθουμε κάτι σπουδαίο καθ ‘όλη τη διάρκεια του σχολείου μας;Εάν απαντήσετε ειλικρινά, θα διαπιστώσετε ότι αυτό δεν είναι ο τρόπος να πάτε. Αυτό είναι ένα βαθιά ριζωμένο λάθος, το οποίο δεν μαθαίνετε ξένη γλώσσα χωρίς διχασμό. Στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όλοι πρέπει να μάθουμε μια ξένη γλώσσα εδώ και πολλά χρόνια, αλλά γιατί περισσότεροι από τους μισούς Τσέχους μιλούν μόνο τσεχικά, ακριβώς επειδή το λεξιλόγιο και η γραμματική δεν οδήγησαν στην τέλεια αγγλική γλώσσα.

Ling Fluent Ειδική τιμή -50%

Δοκιμάστε το αντίστροφο. Προσπαθήστε να ξεχάσετε να μάθετε ξένες γλώσσες καθώς μάθατε τη μέθοδο της ξένης γλώσσας στο σχολείο. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί. Δοκιμάστε την αντίθετη προσέγγιση – μην μαθαίνετε την αποτελεσματικότητα των λεξιλογικών και γραμματικών κανόνων για να συνθέσετε προτάσεις, αλλά μαθαίνετε ευθείες προτάσεις από τις οποίες μπορείτε να καταλάβετε τη γραμματική και να θυμάστε αυτές τις λέξεις.Επιστρέψτε στην παιδική σας ηλικία. Στην πραγματικότητα, επιστρέψτε στη μέθοδο που χρησιμοποιήσατε πριν. Ή ίσως δεν θυμάστε πώς μάθατε ως νεαρό τέκνο της Τσεχίας, πρώτα απ ‘όλα μάθαμε να καταλαβαίνουμε ολόκληρες τις προτάσεις και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε και να μαθαίνουμε σταδιακά να μιλάμε χωρίς προβλήματα.Ποτέ δεν φανταζόταν γύρω από τη γραμματική ή το λεξιλόγιο της σφυρηλάτησης. Έχετε κάνει την Τσέχικη προτού ξεκινήσετε να διδάσκετε τη σχολική τάξη της Τσεχίας ή αναρωτήσατε γιατί μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τα αγγλικά από τα σλοβακικά στα αγγλικά ή είναι πολύ σλοβάκικα παρόμοια με την Τσεχική και γι ‘αυτό έχουμε παρόμοια αγγλικά.

Ακούγεται περίεργο, είναι αλήθεια, αλλά είναι. Διαφορετική γλώσσα, διαφορετική σκέψη. Όταν μαθαίνουμε μια ξένη γλώσσα, μας προσελκύει πραγματικά να μεταφράσουμε τα πάντα από τη μητρική μας γλώσσα κυριολεκτικά και αντίστροφα.Σταδιακά, χάρη στους κανόνες μιας ολοκληρωμένης γραμματικής ανάλυσης του 2018, ανακαλύπτουμε ότι δεν μπορούμε να μεταφράσουμε κυριολεκτικά εντελώς, αλλά μπορούμε συχνά να διαβάζουμε από τους Αγγλούς ποια είναι η εθνικότητα του ομιλητή.Όταν μάθαμε λίγο τσεχικά, μάθαμε επίσης να σκέφτομαι στα τσεχικά. Οι σκέψεις μας αντικατοπτρίζουν τη σειρά των λέξεων και τη δομή των προτάσεων στη Τσεχική γλώσσα … ………………………………………….. ………………………………………….. …………………………………………. Ομοίως , Οι σλοβάκικες σκέψεις είναι στα Σλοβάκικα. Αν και οι Τσέχοι και οι Σλοβάκοι μιλούν αγγλικά, καταλαβαίνουν καλύτερα από τους Τσέχους και τους Βρετανούς. .προαναφερθέν LingFluent. τετράγωνο

Τι είναι το Ling Fluent – μια μέθοδος εκμάθησης ξένων γλωσσών;

Αυτό συμβαίνει επειδή το τσεχικό και το σλοβακικό αγγλικό αντικατοπτρίζουν ένα παρόμοιο τσεχοσλοβακικό λεξιλόγιο. Ο Brit σκέφτεται στα αγγλικά, στη μητρική του γλώσσα.Ως εκ τούτου, ο τρόπος σκέψης του αντικατοπτρίζει τη σειρά στα αγγλικά και τη δομή της ποινής του. Πώς θα διδάξετε τις απόψεις Ling Fluent να σκέφτονται σε μια ξένη γλώσσα;Προκειμένου οι Τσέχοι να μάθουν σωστά μια ξένη γλώσσα, πρέπει να μάθουν να το σκέφτονται. Η ανάγκη να μεταφράσουμε τα πάντα στην Τσεχική και αντίστροφα πρέπει να εγκαταλειφθεί. Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην παροχή συνεχούς τσεχικής μετάφρασης, οπότε δεν μπορείτε να είστε τόσο άμεσος όσο και άμεσος με τον ομόλογό σας. Κατά τη μάθηση, επικεντρωθείτε σε ολόκληρη την πρόταση, τη δομή της και τη σειρά των λέξεων Ling Fluent. Θυμηθείτε ολόκληρες προτάσεις ή συντομότερες προτάσεις.

Όταν καταλήγετε σε μια πρόταση που δεν καταλαβαίνετε, μεταφράστε το λεξιλόγιο σε ένα λεξικό για να κατανοήσετε την έννοια της φράσης, αλλά μην την μεταφράσετε στη σωστή τσεχική φράση.Αυτός είναι ένας πολύ απλός κανόνας, ο οποίος θα σας διδάξει πραγματικά μόνο σε ξένες αναφορές γλώσσας Ling Fluent. Το πιο δύσκολο είναι να ξεπεραστεί η επιθυμία για μετάφραση. Πρέπει να είστε πειθαρχημένος στο Ling Fluent και να ξεχάσετε την Τσεχική Δημοκρατία. Επικεντρωθείτε μόνο στις προτάσεις της ξένης γλώσσας και το νόημά τους. Τσεχική φράση για σας όταν μαθαίνετε μια ξένη γλώσσα, Ling Fluent φόρουμ πρέπει να πάψει να υπάρχει!Δοκιμάστε το με ταινίες. Παρακολουθώντας ταινίες στα αγγλικά με τσεχικά υπότιτλους είναι μια καλή βοήθεια. Παρόλο που οι μεταφραστές μεταφράζουν τις επικεφαλίδες στις σωστές προτάσεις της Τσεχίας, δεν είναι οι ίδιες με τις αγγλικές. Οι τσεχικοί υπότιτλοι βασίζονται στην Τσεχική γλώσσα, αλλά αν μεταφράσουμε όσα λένε πραγματικά οι χαρακτήρες στην ταινία, οι τσέχοι υπότιτλοι θα είναι διαφορετικοί. Οι διερμηνείς ήταν ιδιαίτερα σημαντικοί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να δείτε καθαρά τσεχική ταινίες με υπότιτλους, η οποία είναι η διαφορά μεταξύ της τσεχικής και της αγγλικής σκέψης. Δεν είναι αλήθεια ότι κάποιος δεν έχει κινητές γλώσσες.

TAG PJ Ειδική Τιμή -50%

Εάν μπορείτε να μάθετε Τσεχικά, μπορείτε να μάθετε μια άλλη γλώσσα, επειδή το πρόβλημα δεν είναι σε “κελί ξένων γλωσσών”, αλλά στη μέθοδο. Υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι διδασκαλίας και ο ευκολότερος τρόπος να γίνει το ίδιο είναι η ίδια μέθοδος που έχουμε μάθει ως Πόλο. με τον τρόπο που μάθαμε βερνίκι. Η βασική αρχή της μαθησιακής διαδικασίας, η οποία έχει αποκτηθεί όχι μόνο από τους ανθρώπους αλλά και από άλλα ζώα, είναι η αρχή της μίμησης. Τα μικρά παιδιά ακούνε τους γονείς τους που τους διδάσκουν Τσεχικά, έτσι και μαθαίνουν Τσεχικά για να μάθουν Τσεχικά.Όταν μεγαλώσουν, οι γονείς σταματούν να τους γελούν και να αρχίσουν να μιλάνε κανονικά. Και ας το σκεφτούμε – τα παιδιά αφήνουν τη συνομιλία στο φόρουμ και αρχίζουν να μιλάνε κανονικά. Τα παιδιά ακούν, προσπαθούν να καταλάβουν και να μιμούνται σταδιακά αυτό που ακούνε.Σε μια ξένη γλώσσα είναι ευκολότερη. Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο μίμησης για να μάθετε μια ξένη γλώσσα, θα δείτε σαν ένα νεογέννητο παιδί στην αρχή. Δεν καταλαβαίνει ούτε μία λέξη από τη μητέρα του, τον μπαμπά ή την υπόλοιπη οικογένειά του για τα αποτελέσματα. Είναι απλά συγκεχυμένη και δεν καταλαβαίνει τα αποτελέσματα.προαναφερθέν LingFluent. τετράγωνο

Τι είναι το Ling Fluent – μια μέθοδος εκμάθησης ξένων γλωσσών;

Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος με τον οποίο κοιτάς τον εαυτό σου με την πρώτη ματιά. Αλλά όπως ένα παιδί, και σύντομα κατανοείτε τις πρώτες λέξεις και φράσεις, αυτό θα σας βοηθήσει γρήγορα, διότι σε αντίθεση με ένα παιδί έχετε ένα λεξικό στο οποίο μπορείτε να βρείτε την αίσθηση του τι ακούτε (ή να δείτε γραπτά τιμή Ling Fluent – νεογέννητο παιδί). Μην προσπαθήσετε να βρείτε λέξεις από την καρδιά σας, επειδή αυτή η μέθοδος έχει πολύ χαμηλά αποτελέσματα για τους περισσότερους ανθρώπους.Μπορεί να έχετε μάθει πολύ καλή ξένη γλώσσα στο σχολείο, αλλά δεν χρειάζεστε γραμματική. Δεν χρειάζεται καν να μάθετε την τιμή της γραμματικής ενώ μιμείται το Ling Fluent.Δεν πιστεύετε Ling Fluent πού να αγοράσετε ή πώς να πείτε σε ένα παιδί δύο ετών ένα θαυμαστικό ή μια απόλυτη ιδιόμορφη μορφή του ρήματος “δώστε”. Θα σε κοιτάξει σαν νεογέννητο – μπερδεμένο και ακατανόητο.

Την ίδια στιγμή που πέφτει στο παιχνίδι, πείτε “βοσκός!” (Αυτό είναι το θαυμαστικό), και στη συνέχεια τον ζητά να του φέρει το παιχνίδι – “δώστε” λέει (είναι απαραίτητο). Ένα παιδί της προσχολικής ηλικίας δεν γνωρίζει γραμματική, αλλά είναι σε θέση να μιλήσει και να καταλάβει την Τσεχική στο Ling Fluent allegro. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο πρέπει να μάθετε γερμανική γραμματική εις βάρος του Ling Fluent προτού μπορέσετε να μάθετε γερμανικά για να μιλήσετε και να καταλάβετε. Επιπλέον, αν διδάξετε το Ling Fluent εκτιμάτε την ξένη γλώσσα μιμούμενος, θα είστε σε θέση να αντιδράσετε γρήγορα, επειδή η γραμματική δεν σκέφτεται καν.Αυτό είναι πολύ καλύτερο από το κυνήγι στη μνήμη, διότι είναι η τελευταία φορά που ένα είδος ψαρέματος έχει κυνηγηθεί. Μηχανική μνήμη μόνο για παιδιά.
Έχετε επίσης παρατηρήσει ότι η χρέωση σας δεν είναι τόσο εύκολη όσο ήταν πριν;Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η απόδοση της μηχανικής μνήμης μειώνεται με την ηλικία. Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει συχνά με τη διδασκαλία ξένων γλωσσών γιατί πρέπει να μάθει ένα μεγάλο λεξιλόγιο. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι ενήλικες συχνά αισθάνονται ότι δεν έχουν ταλέντο για ξένες γλώσσες ή ότι είναι παλιές επειδή δεν εξυπηρετούν τη μνήμη. Λογική μνήμη – μια ευκαιρία για τους ηλικιωμένους. Δεν χρειάζεται να ρίχνουμε σίκαλη στη σίκαλη: εκτός από τη μηχανική μνήμη, έχουμε και τη λογική μνήμη του ceneo, το οποίο βελτιώνεται με την ηλικία. Και μια άλλη καλή είδηση: Η λογική μνήμη είναι πιο αποδοτική με υψηλότερο κόστος από τη μηχανική μνήμη!

Ling Fluent Ειδική τιμή -50%

Χρησιμοποιούμε τη λογική μνήμη όταν θυμόμαστε τις μεμονωμένες πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στα λογικά μπλοκ. Αυτή η μνήμη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διδασκαλία ξένων γλωσσών από πού να αγοράσει, αλλά πρέπει να δοκιμαστεί χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες μεθόδους. Η UNESCO συνιστά λογική.Έχουμε ακόμα Ling Fluent χρωματίσει τη γραμματική-μεταφραστική μέθοδο που όλοι γνωρίζουμε από το σχολείο και μια πλήρη ανάλυση του 2018 που βασίζεται στη μηχανική μνήμη – μια οικεία διατύπωση λέξεων και γραμματικής.Αντίθετα, οι χάμστερ υποστηρίζουν τη λογική μνήμη μερικών από τις λιγότερο γνωστές μεθόδους, οι περισσότερες από τις οποίες βασίζονται στις ανακαλύψεις του Βούλγαρου νευρολόγου και ψυχιάτρου Γιώργου Λοζάνου. Οι ανακαλύψεις του συστήθηκαν για χρήση στη διδασκαλία γλωσσών από την UNESCO, ακόμα και τη δεκαετία του 1970. Μία από αυτές τις μεθόδους είναι η μέθοδος Imitum, στην οποία δεν διαβάζετε λεξιλόγιο ή γραμματική, αλλά ακούτε ολόκληρες προτάσεις – εάν θέλετε μια ιστορία. Μόνο σημαντικές προτάσεις και λογικές μονάδες αποθηκεύονται ευκολότερα σε μακροχρόνια μνήμη, καθώς και ευαίσθητες από συναισθηματική άποψη πληροφορίες.προαναφερθέν LingFluent. τετράγωνο

Ling Fluent Fiches – Πολωνία, Κατασκευαστής

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ευκολότερο να θυμάστε τις προτάσεις δύο ανθρώπων που μιλάνε μεταξύ τους (ένας αναισθητοποιημένος οδηγός με έναν αστυνομικό, μια μητέρα με έφηβη κόρη, …) από τις λέξεις από την παρακάτω λίστα.Ξεχάστε λοιπόν τις διχαστικές και κλασικές μεθόδους που είναι μόνο για παιδιά (επειδή δεν έχουμε πλέον καλή μνήμη). Αντ ‘αυτού, επωφεληθείτε από το τι προσφέρει η αυξανόμενη ηλικία μας – καλύτερη αποθήκευση λογικής.Και όσο περισσότερο ασκείτε, τόσο το καλύτερο. Λογικά, είναι καλό να θυμηθούμε λογικά την κάρτα Ling Fluent. Θέλετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα καλά, αλλά δεν σας αρέσει να κάθεστε σε βιβλία και γαργάλημα, κάτι που δεν είναι λόγος να εγκαταλείψετε την εκμάθηση γλωσσών; Υπάρχουν μέθοδοι που δεν σας κάνουν ή εσείς να βρίσκονται σε βιβλία. Όχι κάθε δοκιμασία πρέπει να είναι βαρετό. Δοκιμάστε το ηλεκτρονικά. Εάν δεν σας αρέσουν τα βιβλία, επιλέξτε ένα μάθημα που μπορείτε να σπουδάσετε στον υπολογιστή, το CD ή το smartphone σας.

Αυτά τα μαθήματα είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα και ευχάριστα για τον κατασκευαστή, επειδή εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας. Εκτός από τους ήχους, το κείμενο και τις φωτογραφίες, μπορείτε επίσης να βρείτε βίντεο, κινούμενα σχέδια, διαγράμματα και ακόμη και παιχνίδια διασκέδασης στα μαθήματα που σας διδάσκουν πολλά περισσότερα. Οι ξένες γλώσσες είναι παντού γύρω μας. Υπάρχουν δύο τύποι σπουδών – ενεργητικοί και παθητικοί.Όταν μαθαίνετε ενεργά, κάθεστε σε ένα βιβλίο ή σε έναν υπολογιστή, συγκεντρώνοντας και διδάσκοντας ειλικρινά. Αντίθετα, όταν μαθαίνετε παθητικά, μαθαίνετε τόσο ασυνείδητα – για παράδειγμα, στην ψυχαγωγία.Οι ξένες γλώσσες είναι παντού γύρω μας, από τους υπότιτλους και τους οδηγούς προϊόντων έως τις διαφημίσεις και τα ραδιοφωνικά τραγούδια. Μερικές φορές μας ενοχλεί η ξένη γλώσσα στα ΜΜΕ μας, μερικές φορές δεν το γνωρίζουμε, αλλά λίγοι μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Ο παθητικός έλεγχος μπορεί επίσης να είναι αστείο. Δεν χρειάζεται να ακούτε εκπαιδευτικές εγγραφές κατά το σιδέρωμα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρωτότυπη ταινία με τσεχικά υπότιτλους ή να πάτε μαζί με τους φίλους σας στη λέσχη καραόκε και να μιμηθείτε ξένα τραγούδια. Ή πάρτε τους στίχους των αγαπημένων σας τραγουδιών και μεταφράστε τους.

Ling Fluent Ειδική τιμή -50%

Στη συνέχεια, ακούστε τα τραγούδια και προσπαθήστε να διακρίνετε τις λέξεις. Μπορείτε να μάθετε κάτι καινούργιο παίζοντας παιχνίδια υπολογιστών στο εξωτερικό, αλλά και παίζοντας παιχνίδια που δεν είναι σαν τα παιχνίδια υπολογιστών. Μπορεί επίσης να είναι διασκεδαστικό να διαβάζετε διάφορες ετικέτες προϊόντων και εγχειρίδια.Δεν είναι πάντα μια καλή μετάφραση, οπότε αν έχετε ένα κουμπί στην τσεχική για να στρίψετε δεξιά, θα πρέπει να το γυρίσετε αριστερά στο ίδιο πλυντήριο πιάτων. Έχουμε πολλές ανοησίες για εμάς. Σχολικό παιχνίδι. Όλες αυτές οι καθημερινές, χαλαρωτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες βοηθούν την Πολωνία να μάθει γλώσσες.Όχι ό, τι θυμάται πολύ καλά, αλλά ο εγκέφαλός σας θα αποθηκεύσει πολλές νέες πληροφορίες στο παθητικό λεξιλόγιο. Απολαύστε και μάθετε την Πολωνία ταυτόχρονα, επειδή το σημερινό παρωχημένο σύνθημα δεν ισχύει: “μάθηση – βασανιστήρια”. Επιλέξτε τη σωστή μέθοδο, κοιτάξτε και χρησιμοποιήστε διαφορετική γλώσσα και λεξιλόγιο που βρίσκονται!προαναφερθέν LingFluent. τετράγωνο

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *