Liszaj συνηθισμένη χρόνια

[Total: 0    Average: 0/5]

Η χρόνια αλεπού είναι μια ασθένεια που εμφανίζεται με δερματικές αλλοιώσεις που προκαλούνται από έντονο κνησμό, γρατζουνιές και υπερβολική αντιδραστικότητα σε εξωτερικά ερεθίσματα. Μερικοί συγγραφείς πιστεύουν ότι η ασθένεια είναι μια ήπια μορφή ατοπικής δερματίτιδας.

Ωστόσο, ο κύριος παράγοντας εδώ είναι ο ψυχολογικός παράγοντας (τα συναισθήματα προκαλούν ή εντείνουν τον κνησμό του δέρματος). Το λεγόμενο κατώφλι πρήσεως μειώνεται, πράγμα που σημαίνει ότι εμφανίζονται παθήσεις, ακόμη και μετά την χορήγηση του ερεθίσματος, η οποία σε υγιείς ανθρώπους δεν προκαλεί φαγούρα. Από την άποψη αυτή, οι εστίες της νόσου εντοπίζονται συχνά σε περιοχές που εκτίθενται σε πίεση, η οποία αποτελεί μηχανικό ερέθισμα που οδηγεί στην εμφάνιση αλλαγών σε ορισμένους ασθενείς.

Τα συμπτώματα της χρόνιας lichen lichen

Οι δερματικές βλάβες των χρόνιων λειχήνων είναι χρώματος κοκκινωπό-αχνά-καφέ, η επιφάνεια τους είναι βρώμικη, καλύπτονται με αποφλοιωμένη επιδερμίδα και περνούν σε υγιή ιστό χωρίς σαφή περίγραμμα. Η θέση των αλλοιώσεων ποικίλλει, αλλά βρίσκονται συνήθως στον λαιμό, τους αγκώνες, τον πρωκτό και την περιοχή των γεννητικών οργάνων, καθώς και στα πρόσθια άκρα των κάτω άκρων.

Το χρόνιο Liszaj είναι πιο συνηθισμένο στους ώριμους και τους ηλικιωμένους. Η πορεία της νόσου είναι πολλοί μήνες, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και πολλά χρόνια, με περιοδικές παροξύνσεις και αποδυνάμωση της διαδικασίας της ασθένειας. Χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό είναι ο κνησμός, ο οποίος εντείνεται ιδιαίτερα κάτω από την επίδραση των ταραχών συναισθημάτων.

Διάγνωση χρόνιων λειχήνων λειχήνων

Η διάγνωση της χρόνιας ιλαράς πυρετού βασίζεται στην εμφάνιση των βλαβών και στη θέση τους, στη βαρύτητα του συνοδευτικού κνησμού και στην υποτροπιάζουσα και χρόνια πάθηση της νόσου. Η διαφοροποίηση περιλαμβάνει άλλες ασθένειες όπως ατοπική δερματίτιδα επαφής, υπερανάπτυξη λειχήνων και ψωρίαση.

Θεραπεία των χρόνιων λειχήνων λειχήνων

Ισχυρές αλοιφές και κρέμες με κορτικοστεροειδή χρησιμοποιούνται τοπικά για ειδικές περιοχές ασθενειών (π.χ. στην περίπτωση του δέρματος στην περιοχή του δέρματος). με μεθαζόνη σκυροδέματος) και αναγωγικούς παράγοντες επίσης σε συνδυασμό με στεροειδή. Οι αντι-ισταμίνες και τα ηρεμιστικά μπορούν να χορηγηθούν από το στόμα. Η θεραπεία με τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη.
Mariusz Kłos

Delli Panthea
Περί Delli Panthea 315 Άρθρα
Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά. Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες. Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα. Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*