Νέα

MagnuFuel – απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

Με την πρόοδο της τεχνολογίας οι σύγχρονοι οδηγοί με κάθε νέο χρόνο υπάρχουν όλο και περισσότερες ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητό τους, και έχουν βρει όλο και περισσότερο την πρόταση για την αγορά νέων πράξεων ή οποιεσδήποτε ουσίες, και που συνδέονται με αυτά, αμέτρητα σχόλια. MagnuFuel είναι ένα από αυτά τα εργαλεία που εμφανίστηκε στην αγορά πρόσφατα και τοποθετείται ως μια απόλυτη καινοτομία και πρωτοποριακές τεχνολογίες που επιτρέπουν στους οδηγούς να εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Αλλά μια πρώτη προσπάθεια να ασχοληθεί με το γεγονός εάν λειτουργεί αυτό σημαίνει και πώς είναι αποτελεσματική.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Συχνά, πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την προσφορά για την αγορά τους προγραμματιστές, και τι γίνεται με αυτό το προϊόν: MagnuFuel ανθρώπους σαν ή όχι; Εδώ θα εξετάσουμε το ίδιο.

Αυτή τη στιγμή το δίκτυο έχει ήδη εμφανιστεί σε επαρκή αριθμό των απαντήσεων σχετικά με αυτό το μέσο, ​​ώστε ο καθένας να καταλάβει πώς είναι αποτελεσματική. Μιλήστε γι ‘αυτό το χρονικό διάστημα, όπως εκείνους τους ανθρώπους που έχουν ήδη αγοράσει ένα τέτοιο μαγνήτη και επαγγελματίες εμπειρογνώμονες μελετούν το έργο αυτού του εργαλείου.

Τι λένε οι δημιουργοί MagnuFuel;

Από την επίσημη ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας λέει ότι MagnuFuel είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο για την οικονομία καυσίμου, η οποία είναι ευρέως διαδεδομένη στις ευρωπαϊκές και αμερικανικές αγορές. Η συσκευή αυτή βασίζεται στη χρήση των μαγνητών, και παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αμέτρητα θετικά σχόλια. MagnuFuel έχει έτσι κυριολεκτικά μια συμβολική τιμή, τόσοι πολλοί άνθρωποι απλά δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια τέτοια πρόταση.

Κάθε οδηγός ξέρει πόσο ακριβά σήμερα, περιέχουν ένα ωραίο αυτοκίνητο, αλλά σχεδόν κανείς ακόμη και στο πλαίσιο της συνεχούς αύξησης των τιμών της βενζίνης θα θέλουν να φύγουν με ένα γρήγορο και άνετο μέσο μεταφοράς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές εταιρείες προσφέρουν εναλλακτικούς τρόπους από την κατάσταση -. Εξοικονομήσετε βενζίνη, αύξηση της αντοχής των στοιχείων και πολύ περισσότερο

Τι σημαίνει αυτό MagnuFuel;

Η επίσημη ιστοσελίδα του λέει ότι το εργαλείο είναι αποτελεσματικό στη διαδικασία εφαρμογής των διάφορων κατηγοριών των μεταφορών, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Φυσικά, για κάθε μεμονωμένη κινητήρας μπορεί να είναι η διαφορετική αποτελεσματικότητα, αλλά κατά μέσο όρο μπορούν να επιτύχουν εξοικονόμηση περίπου 20%, και αυτό είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Πού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε MagnuFuel;

Η χρήση των κεφαλαίων επιτρέπεται στις εξής οχήματα:

 • αυτοκίνητα και τα φορτηγά?
 • φορτηγά και τα λεωφορεία?
 • μεταφοράς νερού?
 • μοτοσικλετών και ATVs?
 • ειδικά μηχανήματα για την κατασκευή και αγροτικές περιοχές.

Πώς λειτουργεί MagnuFuel;

Κάθε οδηγός θα ήθελε να εξασφαλίσει μια εξοικονόμηση καυσίμου (και ως εκ τούτου τα χρήματά τους), αλλά δεν προκαλεί καμία βλάβη στο σύστημα προώθησης και άλλων μηχανισμών, και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν αν αυτό μπορεί να γίνει με το βοήθεια αυτού του εργαλείου, διαβάζοντας τα διάφορα σχόλια. MagnuFuel, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, θα επιτρέπει σε κάθε οδηγό να μειώσει σημαντικά τον προϋπολογισμό που απαιτείται για την αγορά καυσίμων, και είναι απολύτως ακίνδυνο για τον εγκατεστημένο εξοπλισμό.

Η κύρια δύναμη που εργάζονται μιας τέτοιας συσκευής αποτελείται από δύο μαγνήτες νεοδυμίου με εξαιρετικά υψηλή ιδιότητες. Όταν το καύσιμο αρχίζει να περάσει μέσα από το μαγνητικό πεδίο που παράγεται από αυτές τις συσκευές, σύνδεσμο υδρογονάνθρακα αρχίζει να κατανέμονται σε μικρά σωματίδια που ενεργοποιούνται.

Όπως γνωρίζετε, ζέστη, το κρύο και την υγρασία τελικά να προκαλέσει τα χαρακτηριστικά του κάθε μίγματος καυσίμου είναι σημαντικά επιδεινωθεί, και διαστέλλεται και συστέλλεται. Δεδομένου ότι η βάση κάθε σύγχρονης καυσίμων και οι επιδόσεις τους είναι υδρογονάνθρακες των οποίων τα μόρια λόγω των θερμοκρασιών επιπτώσεων αρχίζουν να προσελκύουν το ένα στο άλλο, σχηματίζοντας, έτσι, την πλήρη μοριακή ομάδα.

Η αρχή της λειτουργίας MagnuFuel

Λόγω της αδυναμίας του οξυγόνου για να φτάσει σε όλα τα συρρέουν σφιχτά μόρια, μερικοί από αυτούς καταλήγουν ποτέ εγκαύματα, αλλά όταν το μίγμα καυσίμου διέρχεται μέσω μιας τέτοιας συσκευής, παρέχοντάς μια ισχυρή απήχηση μαγνητικό συχνότητα, μοριακά συμπλέγματα αρχίζουν να διασπείρονται σε ξεχωριστά στοιχεία , λαμβάνει ένα θετικό φορτίο.

Λόγω αυτού, το οξυγόνο έχει πρόσβαση σε κάθε μόριο, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη καύση του καυσίμου, η οποία επιτρέπει την επίτευξη όχι μόνο σημαντική εξοικονόμηση πόρων, αλλά και να μειώσει την ποσότητα των βλαβερών αερίων που απελευθερώνονται από το όχημά σας στο περιβάλλον. Κριτικές από τους ιδιοκτήτες για την MagnuFuel στην επίσημη ιστοσελίδα επιβεβαιώνουν κυρίως την αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου.

Ποια είναι τα οφέλη MagnuFuel;

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι πολλοί ξένοι οδηγοί έχουν εντοπιστεί μια σειρά από θετικές ιδιότητες, αυτό σημαίνει, μεταξύ των οποίων οι κυριότερες μπορεί να κληθεί να αυξηθεί η συνολική διάρκεια ζωής των ελατηρίων του εμβόλου και κεριά, καθώς επίσης και τα εξής:

 • Εξαιρετικά απλή εγκατάσταση αυτής της συσκευής επιτρέπει την εκτέλεση αυτών των διαδικασιών χωρίς την παρέμβαση των επαγγελματιών των πρατηρίων υγρών καυσίμων. Για να χρησιμοποιήσετε επίσης δεν υπάρχει δυσκολία, επειδή η συσκευή λειτουργεί ανεξάρτητα.
 • Αμέσως μετά την εγκατάσταση αυτής της μονάδας σε ένα αυτοκίνητο ξεκινά για την οικονομία καυσίμου, δηλαδή, το υποσχέθηκε αποτέλεσμα είναι στιγμιαία.
 • Η κατανάλωση καυσίμου έχει μειωθεί κατά περισσότερο από 20%, έτσι ώστε το εργαλείο πληρώνει για τον εαυτό της στον πρώτο μήνα της χρήσης.
 • Ο κινητήρας παίρνει την προστασία από την κακή ποιότητα των καυσίμων.
 • Η συσκευή είναι απόλυτα ασφαλής για οποιεσδήποτε μονάδες και μονάδες.
 • Σημαντικά αυξάνει την απόσταση σε μίλια του αυτοκινήτου πριν από την επόμενη της γέμισης.

Πρόσφατα οικονομικότερη καυσίμου άρχισαν να χρησιμοποιούνται ενεργά και οι τοπικές αυτοκινητιστές.

Τι λένε οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων MagnuFuel;

Παρά τα λόγια του κυρίου του έργου, η πλειοψηφία των χρηστών να τηρούν την ίδια γνώμη, αφήνοντας τα σχόλιά σας:. MagnuFuel, το διαζύγιο, και οποιοδήποτε αποτέλεσμα το εργαλείο έχει

Θετικά σχόλια για τη λειτουργία αυτής της συσκευής είναι δυνατόν να ανταποκριθεί όχι τόσο συχνά, και έτσι σε αυτά δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία σχετικά με το πώς το αυτοκίνητο επηρεάζει θετικά το στοιχείο. Κυρίως για το φόρουμ, οι χρήστες άφησε τις εξής παρατηρήσεις:

 • MagnuFuel -. Διαζυγίου
 • Το αποτέλεσμα αυτού σημαίνει δυσδιάκριτο ή εντελώς απούσα.

Επίσης πολλοί λένε ότι το μέγεθος των οικονομιών είναι πολύ μικρό, ώστε να παρέχει την επιθυμητή συχνότητα μαγνητικού συντονισμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι γραμμένα για πολύ κειμένων, τα οποία προωθούνται οικονομικά MagnuFuel καυσίμων, οι κριτικές ( «το διαζύγιο» και παρόμοιο περιεχόμενο), και μπορεί να βρεθεί μόνο στις ελεύθερες περιοχές ή διάφορα εξειδικευμένα φόρα.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η μειωμένη ροή, αυξημένη ισχύ, η μείωση των συνολικών εκπομπών επιβλαβών ουσιών στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι καταναλωτές δεν παρατηρήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις επιπτώσεις. Φυσικά, υπάρχουν και ορισμένες θετικές αξιολογήσεις για MagnuFuel, αλλά κατά πάσα πιθανότητα, οι περισσότεροι από αυτούς είναι απλά μάρκετινγκ πρόγραμμα για την ανάπτυξη, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

Έτσι, αν κρίνουμε από τα σχόλια των πραγματικών ανθρώπων, το προϊόν αυτό δεν είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο με το οποίο μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση του κινητήρα ή να αποθηκεύσετε για την αγορά των καυσίμων. Σχετικά με MagnuFuel ειδικοί λένε επίσης ότι αυτό που ο κύριος του έργου είναι ψευδής και δεν μπορούν να έχουν καμία πραγματική απόδειξη. Αν και ο καθένας έχει το δικαίωμα να επαληθεύει αυτή τη δήλωση από τον εαυτό σας για να είστε σίγουροι.

Γιατί είναι η MagnuFuel διαζύγιο;

MagnuFuel δεν είναι μια πρώτη εφεύρεση, η οποία προσφέρει αυτοκινητιστές για ένα ελάχιστο κόστος για να ληφθεί τεράστια οφέλη. Παροχή εξοικονόμηση όσο το 20%, η εγκατάσταση έχει συνολικό κόστος, και με δεδομένο το γεγονός ότι κάθε χρήστης από μια ευτυχισμένη «ατύχημα» πέφτει στην ιστοσελίδα εμπόρου κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η συσκευή δεν μπορεί να αγοραστεί για.

Πολλοί υποστηρίζουν αυτόν τον τρόπο, και να αγοράσουν τέτοια εργαλεία, επιτρέποντας ξανά και ξανά τους κερδοσκόπους να καταλήξει σε ένα νέο σύστημα. Στην πραγματικότητα, αρκεί να θυμόμαστε μόνο τους βασικούς κανόνες της σχολικής φυσικής για να καταλάβουμε πόσο άχρηστη είναι να οριστεί MagnuFuel. Κριτικές – μόνο μια επιβεβαίωση ότι αυτή η συσκευή είναι άχρηστη. Αν μιλάμε για το τι άλλο μπορούν να βεβαιώσουν τη ματαιότητα αυτής της αγοράς, μπορείτε να δώσετε μερικά γεγονότα.

Στην πρώτη θέση στο διαφημιστικό βίντεο αναφέρει ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το σύστημα των μαγνητών ανήκει στην εταιρεία General Motors – μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εταιρείες. Αλλά για MagnuFuel πραγματικό σχόλια των ειδικών συχνά περιλαμβάνουν αρκετά εύλογη ερώτηση:. «Γιατί η General Motors δεν εγκαθιστά αυτές τις συσκευές για τα αυτοκίνητά τους από την αρχή, διότι τόσο ισχυρή οικονομία καυσίμου είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα του προϊόντος τους σε σχέση με άλλες ανησυχίες»

Η διαφήμιση λέει επίσης ότι ανάλογα με το είδος των αλλαγών των μεταφορών και ο αριθμός των μαγνητών που πρέπει να εγκαταστήσετε τους. Τι θα συμβεί αν εγκαταστήσετε όχι δύο, αλλά πολλές ή ακόμα και αρκετές δεκάδες από αυτούς τους μαγνήτες; Είναι δυνατόν να επιτευχθεί σχεδόν ένα δωρεάν ταξίδι; Κατ ‘αρχήν, μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, ούτε καν θα έπρεπε να παράγουν τα δεξαμενές καυσίμων των αυτοκινήτων τους εξ ολοκλήρου αυτών των μαγνητών, που παρέχει αυτό το σύστημα πέντε λίτρων SUV με κατανάλωση μόλις 3 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα, διότι από τεχνική άποψη, αυτή η παραγωγή είναι δεν είναι δύσκολο.

Κάθε άτομο που Βυθίστηκα στη μελέτη της φυσικής στο σχολείο γνωρίζει ότι τα καύσιμα είναι μια είναι μια οργανική ένωση η οποία είναι ένας μονωτής. Το μέγεθος των μορίων του είναι τόσο μικρή που ακόμα και για ελάχιστα τους αποκατάσταση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μαγνήτη, οι διαστάσεις του οποίου είναι ίσο με το 16-όροφο σπίτι, για να μην αναφέρουμε πόσο ισχυρό εξοπλισμό που χρειάζεται για την αλλαγή των διαμοριακών δεσμών, και εδώ προσφέρουμε απλούς μαγνήτες.

εγείρει πολλά ερωτήματα και, όπως διαφημίζεται, οικονομική MagnuFuel καυσίμων. Κριτικές στη Λευκορωσία, την Ευρώπη και άλλες χώρες δείχνει ότι το εργαλείο αυτό λειτουργεί μεγάλο, και οι προγραμματιστές γράφουν ότι οι ίδιες απαντήσεις που βρέθηκαν στις προηγμένες χώρες της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία είναι στη Μόσχα, και ένα διαφημιστικό βίντεο πλήρως γυρίστηκε στην Ουκρανία. Η χρήση των ξένων διαφημίσεις δεν είναι στις μέρες μας τόσο ασυνήθιστο, αλλά μιλάμε για λήψη σε άλλη γλώσσα και μεταφράζεται εκπρόσωπο, δεν είναι η συμπεριφορά των γυρισμάτων για το Europen γλώσσα με σκοπό την πώληση στην Ευρώπη, όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο εμπορικό το κορίτσι λέει ότι η συσκευή «θαύματα βάσει των διαφημιστικών πληροφοριών.» Με άλλα λόγια, ο πωλητής είναι άμεσα απαλλαγεί από κάθε ευθύνη σχετικά με την εκπροσωπείται προϊόντος και λέει ότι οδηγείται μόνο πληροφορίες για τη διαφήμιση, και ο καταναλωτής αποφασίζει αν αξίζει τον κόπο ή δεν το πιστεύω.

Επιπλέον, θα πρέπει να πούμε ότι πληρούνται στο διαδίκτυο και τα υλικά για το τι είναι η γνώμη για «διαζύγιο» με MagnuFuel είναι στην πραγματικότητα ψευδής, και αυτό είναι το έργο των ανταγωνιστών. Πρώτα απ ‘όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανταγωνιστές έχουν αυτό το εργαλείο αυτή τη στιγμή, γιατί κάποιος απλά δεν έχει προσφέρει στους αυτοκινητιστές να σώσει το 20% του κόστους της βενζίνης για λιγότερο από δύο χιλιάδες …. Δεύτερον, το μόνο επιχείρημα υπέρ αυτού του εργαλείου σε τέτοια αντικείμενα είναι ότι η άποψη για το «διαζύγιο» είναι αντίθετη προς την αρχή αυτής της συσκευής και τις αντιδράσεις του λαού, χρησιμοποιώντας οικονομικά MagnuFuel καυσίμων. Οι ειδικοί από το εξειδικευμένο φόρουμ μιλούν πολύ άμεσα, και, όπως προαναφέρθηκε, ακόμη και στη θεωρία, το εργαλείο αυτό μπορεί να μην είναι αποτελεσματική.

Γιατί να αγοράσετε MagnuFuel;

Δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματίας μηχανικός ή φυσικός για να καταλάβει τι είναι η λεγόμενη οικονομική MagnuFuel καυσίμων. Κριτικές ( «διαζύγιο») σε απλό κείμενο δεν θα μείνει έτσι απλά, ακόμη και παρά το γεγονός ότι αυτή η συσκευή διαθέτει επίσημη εγγραφή και μια ολόκληρη σειρά από διαφορετικά πιστοποιητικά.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να καταλάβετε ότι ένα ασθενές μαγνητικό πεδίο δεν είναι απλώς σε θέση να αλληλεπιδράσουν με με βενζίνη, όπως λένε στη διαφήμιση αυτό το εργαλείο, και αν καταλαβαίνετε το πρόβλημα πιο βαθιά, μπορείτε να βρείτε πολλές άλλες τεχνικές ασυνέπειες . Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να αποκτήσουν τέτοια κεφάλαια, και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή η πώληση του χρησιμοποιείται σε ένα τεράστιο αριθμό των διαφημιστικών κινήσεων.

Πώς γίνεται αυτό;

Οι κύριοι λόγοι για την αγορά του παρακάτω:

 • Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι άνθρωποι πηγαίνουν στην επίσημη ιστοσελίδα του πωλητή με την ανάγνωση μερικές ψεύτικες κριτικές για επαγγελματίες MagnuFuel ή λάτρεις του πραγματικού αυτοκινήτου. Έτσι, θα πρέπει να διαβάσετε το υλικό που πιστεύουν ήδη στο έργο της αυτό οικονομιών.
 • Στην ιστοσελίδα των υλικών γίνεται χρήση των υπερθετικό βαθμό, και την οικονομία καυσίμου με το εργαλείο για τους συγγραφείς είναι ένα τετελεσμένο γεγονός, παρά το γεγονός ότι δεν προτίθεμαι να μελετήσει τυχόν δοκιμών σεβαστή οργανισμούς.
 • Ο πελάτης αμέσως προσφέρθηκε να αγοράσει το όχημα σε απίστευτα χαμηλή τιμή, αλλά αυτό ισχύει μόνο για 14 ώρες. Οι αγοραστές προσπαθούν να σώσουν, έτσι ώστε να αποκτήσουν ένα εργαλείο στο συντομότερο δυνατό χρόνο, τη διαχείριση του χρονοδιαγράμματος της δράσης, αλλά πραγματικά το μόνο που δεν έχουν χρόνο για να συγκεντρώσει τις σκέψεις μου, να σκέφτονται και να διαβάσετε για MagnuFuel πραγματικό σχόλια από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Αυτό είναι ό, τι πολλοί είναι ένα κρίσιμο σφάλμα.
 • Η ιστοσελίδα δημοσίευσε ψευδείς κριτικές των ιδιοκτητών αυτοκινήτων για MagnuFuel που κράχτης έντονα το εργαλείο και την αποτελεσματικότητά της. Για παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης του ένα επιβλητικό SUV λέει ότι αγόρασε αυτό το εργαλείο και είναι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά του, αν και δεν ακολουθεί την κατανάλωση καυσίμου (δηλαδή, με δικά του λόγια, ακόμα δεν έχει καθοριστεί, το εργαλείο λειτουργεί ή όχι).
 • Επίσης, το υλικό στην ιστοσελίδα του αναφέρει ότι ο παραγωγός και δημιουργός αυτού του εργαλείου είναι η General Motors, η οποία είναι επίσης αναληθές. Σε ένα δίκτυο είναι αδύνατο πλέον να βρείτε όλες τις πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τη σύνδεση της εν λόγω εταιρείας με αυτό το εργαλείο.
 • Ο τελευταίος παράγοντας που επηρεάζει τον καταναλωτή – ένα τα πιστοποιητικά και η επίσημη καταγραφή. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει ποτέ την εξαπάτηση των πολιτών, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι, και ένα ζωντανό παράδειγμα αυτού είναι η οικονομική MagnuFuel καυσίμων. Κριτικές σε Ουκρανία και άλλες χώρες από το φόρουμ να πω ότι αυτό το αυτοκίνητο πωλείται με πλαστά έγγραφα.

Αν έχετε κατανοήσει όλα αυτά τα κόλπα, που ποτέ δεν θα αποκτήσει ένα τέτοιο εργαλείο και δεν θα γίνουν θύματα από τις άλλες απάτες αυτού του είδους. Κατ ‘αρχάς, απλά διαβάστε τις κριτικές για την οικονομική MagnuFuel καυσίμων, και τότε θα καταλάβετε πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό το εργαλείο, και αν είναι, κατ’ αρχήν, επένδυσε σε αυτό.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...